Anularea Executarii Silite A Kredyt Inkaso Pentru Suma De 15000 Euro-Credit Prescris Provenit De La BCR Pus In Executare SIlita Ilegal-Avocat Cuculis

Kredyt Inkaso Portfolio Investments Si Executarea Silita Ilegala-Datoria Prescrisa Pusa In Executare Pentru 15000 Euro, Anulata De Catre Instanta De Judecata-Abuzurile Sunt Departe De Final, Inarmati-va Cu Informatii-Avocat Cuculis

Probabil nu mai reprezinta de mult o noutate, ca firmele de recuperare creante dar si acolitii lor, pun in executare creante iesite din termenul de recuperare de multa vreme.

Multi dintre debitori mi-au adresat intrebari pertinente precum ” Daca este prescrisa, de ce legea ii permite unui recuperator sa ma hartuiasca?” sau, “De ce am poprire daca totusi este pescrisa”?

In esenta, chiar daca eficienta titlului executoriu este suprimata, acest lucru nu inseamna ca recuperatorii nu vor incerca sa invoce termene si modalitati de intrerupere a termenului de prescriptie, fapt pentru care leguitorul a lasat rezolvarea acestor chestiuni, strict in mainile instantei de judecata, dupa ce debitorii formuleaza aparari/contestatii la executare.

Vedeti mai jos decizia instantei dar si actul de executare contestat:

 

Dosar:1567/233/2017

06.04.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: CC18
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia prescripţiei dreptului de a cere executarea silită invocată de contestatorul PALADE MARIUS. Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Palade Marius în contradictoriu cu intimata Kredit Inkaso Portfolio Investments (Luxembourg) SA . Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare care se depune la Judecătoria Galaţi. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 06.04.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  254/2017  06.04.2017

http://portal.just.ro/233/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=23300000000258613&id_inst=233

 

Dosarul de executare silita prin prisma titlului executoriu, este lipsit de eficienta, fapt pentru care instanta, a anulat suma de 15000 de euro prin efectul anularii executarii silite.

Revin cu aceeasi mentiune, inainte de a incepe platile catre orice fel de recuperator sau creditor in general, verificati prescriptia.

Av. Drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

2 comments to “Anularea Executarii Silite A Kredyt Inkaso Pentru Suma De 15000 Euro-Credit Prescris Provenit De La BCR Pus In Executare SIlita Ilegal-Avocat Cuculis”
  1. Buna ziua ,
    Am primit din partea Judecătoriei admiterea cererii la executare in dosarul deschis, a anulat toate actele , insa intre timp fiindcă a fost vb de o suma mica 3500 lei, mi-au luat banii pana la hotărâre judecătorească (3 luni – mi-au făcut poprire pe salariu ) . Cum primesc banii înapoi ?
    Trebuie apelat la executor ?
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.