Anularea Executarii Silite A Kredyt Inkaso Pentru Suma De 15000 Euro-Credit Prescris Provenit De La BCR Pus In Executare SIlita Ilegal-Avocat Cuculis

Kredyt Inkaso Portfolio Investments Si Executarea Silita Ilegala-Datoria Prescrisa Pusa In Executare Pentru 15000 Euro, Anulata De Catre Instanta De Judecata-Abuzurile Sunt Departe De Final, Inarmati-va Cu Informatii-Avocat Cuculis

Probabil nu mai reprezinta de mult o noutate, ca firmele de recuperare creante dar si acolitii lor, pun in executare creante iesite din termenul de recuperare de multa vreme.

Multi dintre debitori mi-au adresat intrebari pertinente precum ” Daca este prescrisa, de ce legea ii permite unui recuperator sa ma hartuiasca?” sau, “De ce am poprire daca totusi este pescrisa”?

In esenta, chiar daca eficienta titlului executoriu este suprimata, acest lucru nu inseamna ca recuperatorii nu vor incerca sa invoce termene si modalitati de intrerupere a termenului de prescriptie, fapt pentru care leguitorul a lasat rezolvarea acestor chestiuni, strict in mainile instantei de judecata, dupa ce debitorii formuleaza aparari/contestatii la executare.

Vedeti mai jos decizia instantei dar si actul de executare contestat:

 

Dosar:1567/233/2017

06.04.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: CC18
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia prescripţiei dreptului de a cere executarea silită invocată de contestatorul PALADE MARIUS. Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Palade Marius în contradictoriu cu intimata Kredit Inkaso Portfolio Investments (Luxembourg) SA . Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare care se depune la Judecătoria Galaţi. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 06.04.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  254/2017  06.04.2017

http://portal.just.ro/233/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=23300000000258613&id_inst=233

 

Dosarul de executare silita prin prisma titlului executoriu, este lipsit de eficienta, fapt pentru care instanta, a anulat suma de 15000 de euro prin efectul anularii executarii silite.

Revin cu aceeasi mentiune, inainte de a incepe platile catre orice fel de recuperator sau creditor in general, verificati prescriptia.

Av. Drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

6 comments to “Anularea Executarii Silite A Kredyt Inkaso Pentru Suma De 15000 Euro-Credit Prescris Provenit De La BCR Pus In Executare SIlita Ilegal-Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua ,
  Am primit din partea Judecătoriei admiterea cererii la executare in dosarul deschis, a anulat toate actele , insa intre timp fiindcă a fost vb de o suma mica 3500 lei, mi-au luat banii pana la hotărâre judecătorească (3 luni – mi-au făcut poprire pe salariu ) . Cum primesc banii înapoi ?
  Trebuie apelat la executor ?
  Multumesc

 2. Instanta de fond constata prescrierea actiunii de executare silita declansata de Stan Iulian Marius -Birlad pentru toata suma creditata iar tribunalul constata prescriere partiala adica un numar de rate din graficul de rambursare a BRD IASI. Definitiva la data de 18.12.2017.
  Precizez dupa cata contabilitate stiu, prescrierea este pentru toata suma creditata si nu partiala.De unde a scos instanta tribunalului aceasta lege de prescriere pe rate de rambursare.
  Beneficiar Kredit Inkaso.
  Suma de executat este de 39000 lei la care a mai adaugat si dobanzi care si acestea sunt nelegale.. Multumesc mult, o zi buna !

 3. Buna ziua. In anul 2009 , am avut un card cu 5 salarii de la BRD, atunci lucrand(suma de 3000 ron).Am dat bani timp de 2ani. Am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati, iar dupa o peroada mergind la banca , am aflat ca am fost data catre kredyt inkaso. Acestia mi-au transmis dupa aproape un an , ca am la ei o datorie de 5696 ron. Astazi am primit o somatie , sa platesc suma respectva , ca voi fi executata silit in temeiul articolului 670 (2) cod procedura civila Eu am vrut sa rezolv cu banca, dar au refuzat. Cum pot proceda in acest caz ? va multumesc.

 4. Am o ‘Somatie’ de plata venita prin executtor judecatoresc, neinmanata personal ci gasita dupa ceva timp in cutia postala. Este vorba despreo suma de 700 (sapte sute) de lei in urma unei cesiuni de la Vodafone catre KI. Ultima factura platita catre Vodafone este tocmai din primavara lui 2015. Avand in vedere ca la un moment dat mi-au hartuita la telefon si rudele si inca ma suna, si avand in vedere noile legi cu privire la datele cu caracter personal, ce pot face pentru a anula aceasta mizerie ilegala si a-i face sa plateasca daune? Multumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.