Atentie- Suspiciuni De Frauda La Exportul De Credite – Creditele Externalizate NU Sunt Purtatoare De Dobanda – Avocat Cuculis

Incepe sa se concretizeze “suspiciunea” de fraunda, in frauda concreta – Am spus si inainte, creditele extarnalizate la 2 zile dupa ce bancile inchideau contractele de credit, sunt credite externalizate in frauda IMPRUMUTATILOR si frauda STATULUI ROMAN si a noastra a tuturor – Vedeti mai jos

 

Declaratii OFICIALI –

* Ionuţ Mişa: “Desfăşurăm controale la bănci – am identificat multe şi sunt consecinţe majore; băncile au vândut credite performante societăţilor afiliate

Au fost vândute pachete de credite de 100 de milioane de euro cu 5-7 milioane euro. Diferenţa de 95-93 milioane euro ar reprezenta cheltuială deductibilă. Au fost pierderi, ceea ce înseamnă că băncile şi-au diminuat profitul”.

Creditele aflate in desfasurare cesionate catre alte institutii decat banci sau ifn-uri nu sunt purtatoare de dobanzi bancare contractuale!

Din 2005 si pana in prezent, bancile comerciale din Romania au ales sa faca “banking”, cu dvs. prin metode abuzive. Nu si-au respectat partenerul de drum si cu atat mai mult in 2016 acest lucru este cu atat mai vizibil.

Vedeti mai jos –

Formular Plangere Penala Credite Exportate Pentru Care S-au Incasat Dobanzi Bancare Ilegale De Catre Recuperatorii De Creante – Avocat

4 comments to “Atentie- Suspiciuni De Frauda La Exportul De Credite – Creditele Externalizate NU Sunt Purtatoare De Dobanda – Avocat Cuculis”
 1. Dar noi muritorii de rand, care nu avem studii juridice, ce facem ? EJ, abia asteapta! Cine va raspunde ptr. noi saracii Romaniei( ma refer la pensii) care au suferit si chiar au decedat ptr. ca bancile au executat?????? PACAT DLE CUCULIS, CA NU SANT JURISTI CA DVOASTRA! PROBABIL DE FRICA! CU RESPECT!

 2. Buna ziua.

  In toamna lui 2014 am strans dovezi concludente referitoare la acest export ilegal de credite. Am trimis scrisori cu confirmare de primire catre cele doua banci cesionare si nenumarate emailuri catre OTP Ungaria, la care mi s-a raspuns.

  Pe toate le-am facut din proprie inititiva si, in urma lor, am dscoperit ca OTP Financing Solutions BV Olanda nici macar nu exista fizic — scrisorile mi s-a u intors toate pentru ca adresa pusa la dispozitie de banca mandatara OTP Romania nu exista.

  Am facut un dosar imens catre ANPC atunci si catre Autorizatia Nationala de Protectie a Datelor, dar ambele institutii mi-au trimis raspunsuri in raspar, pasand responsabilitatea in alte curti.

  Am toate dovezile, inca de pe atunci, ca cesionarile au fost ilegale si ca OTP Financing Solutions BV nu exista, practic, si ca mi s-au folosit datele personale ilegal — am inclusiv raspunsul autoritatilor, in olandeza.

  Am fost la avocati, am apelat la autoritatile romanesti, dar toti au ales sa ignore dovezile mele, in timp ce banca mandatara OTP Romania ma bombarda cu mesaje intimidante, culminand cu acordul acestora din 2019 (fara sa ma anunte macar) cu executarea silita a apartamentului in cauza in contul unui credit neacoperit, de nici 3000 de euro, facut la alta banca.

  Desi este vorba de o ipoteca de rangul I, aceasta este forma lor de a ma pedepsi ca nu-mi pot plati ratele la timp si ca am facut atunci descoperiri cu dovezi ce pot fi folosite abia acum.

  Sunt sigura ca OTP nu este singura banca care a cesionat credite in acea perioada catre institutii fantoma. Credit Europe Bank avea creditele cesionate catre o institutie din Dubai, de exemplu.

  Aceasta este o practica generala pe care ANPC s-a hotarat abia acum sa o puna la zid, cu siguranta din motive care nu tin neaparat de bunastarea consumatorilor. Este un lucru bun, insa, ca am putea beneficia de atentie si noi cei care ne luptam de la o luna la alta sa strangem banii de rata, in conditiile in care francul a crescut din nou.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.