Avocat Drept Penal-Urmarire Penala-Instanta-Perchezitii-Arest Preventiv -Avocat Penalist

Avocat Drept Penal – Dosarul Tau Penal Trebuie Verificat Cu Seriozitate-Avocat Cuculis

Cum alegem avocatul pentru reprezentarea in dosarul penal?

Avocatul Pe Care Il Alegeti In Dosarul Dvs. Penal Trebuie Sa Aiba Experienta.

Avocatul Ales In Cauza Dvs. Trebuie Sa Fie Specializat In Drept Penal.

Avocat drept penal-SCA CUCULIS&ASOCIATII

Astfel cu o experienta considerabila in drept penal în asistenta și reprezentarea clientilor in dosare penale SCA Cuculis&Asociatii cu o echipa de 30 de avocati specializati in toate domeniile dreptului si cu depertament specializat in drept penal va poate  apara interesele si ajuta sa va exercitati drepturile atat în faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata.

Asistenta juridica in materie penala de care puteti beneficia priveste și dosarele penale aflate în faza de judecata ori în cai extraordinare de atac.

Serviciile oferite vizează:

  • Asistenţă – reprezentare în dosare penale în fata organelor de cercetare penală – poliţie, parchet şi în instanţele de judecată la audieri, reconstituiri, confruntări, expertize;
  • Infracţiuni din domeniul rutier (accidente cu vătămări corporale sau omor, furturi, daune, conducere cu numere expirate, conducere fără permis sau sub influenta alcoolului, etc);
  • Infracţiuni contra autorităţii precum ultrajul, uzurparea de calităţi oficiale, ruperea de sigilii sau infracţiuni ce aduc atingere unor activităţi de interes public sau altor activităţi reglementare de lege;
  • Cazuri privitoare la narcotice (posesie, consum, trafic, transport) dar şi în infracţiuni contra persoanei şi contra patrimoniului;
  • Infracţiuni de fals, de exemplu falsul material, falsul intelectual, falsul în declaraţii, uzul de fals, infracţiuni economice, de corupţie, infracţiuni informatice;
  • Plângeri penale dar şi revizuri ale hotărârii judecatoreşti definitive, contestaţii în anulare ori la executare, amânări sau intreruperi ale executării pedepsei, contopirea pedepselor, reabilitarea de drept ori judecatoreascî, radierea cazierului, etc.

Parchetele sau poliţia investigheaza din punct de vedere penal o multime de cauze. Faptul ca sunteţi invinuit sau inculpat într-o astfel de cauză nu inseamna ca sunteti vinovat şi condamnat de către o instanţă de judecată.

Dupa ce  noi începem de îndată să lucrăm pentru a preveni formularea de acuzaţii penale sau, în cazurile în care organele de urmarire penală au formulat deja acuzaţii, lucrăm pentru a obţine respingerea sau reducerea acestora.

– Furt, talharie, inselaciune, delapidare sau gestiune frauduloasa;
– Fals in inscrisuri oficiale sau sub semnatura privata;
– Infractiuni de coruptie (luare / dare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite);
– Criminalitate informatica;
– Trafic / consum de droguri;
– Trafic de persoane sau proxenetism;
– Infractiuni economice: evaziune fiscala, bancruta frauduloasa, spalare de bani;
– Ucidere din culpa;
– Vatamare corporala (grava, din culpa);
– Conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor etc;
– Alte infractiuni prevazute de legea penala.

Cuvantul de baza este experienta exercitata de-a lungul timpul in medii juridice precum parchetele, institutiile cu atributii jurisdictionale, politia, contribuie la buna intelegere a demnitatii invinuitului ori inculpatului si la familiarizarea cu toate mecanismele implicate in responsabilizarea juridica a acestuia.

Operativitatea, consilierea specializata, apararea strategica reprezinta atuuri ale colaborarii noastre, avocatii echipei SCPA CUCULIS&Asociatii oferindu-va posibilitatea de a va apara cu profesionalism interesele in faza de urmarire penala si deopotriva in fata instantei de judecata.

Neclaritatea, lipsa de predictibilitate a dispozitiilor de drept penal, sau poate uneori chiar o conjunctura nefavorabila, poate plasa pe oricine in ipoteza de a patrunde in sfera ilicitului penal.

De multe ori se intampla ca un cetatean sa ajunga pe pozitia de inculpat, chiar fara sa -si fi dorit o asemenea postura.

De asemenea orice persoana se poate regasi in postura de victima a infractiunii.

Indiferent de calitatea pe care o aveti fie de autor fie de  victima, legea confera o serie de drepturi (dreptul de a da sau a nu da declaratii, dreptul de participa la audierea celorlalte persoane si de a formula intrebari pentru acestea, dreptul de propune probe, dreptul de a ridica exceptii cu privire la o serie de nereguli procedurale, dreptul de a incheia o tranzactie cu persoana vatamata sau dreptul persoanei vatamate de a tranzactiona cu autorul infractiunii in cazul in care retragerea plangerii prealabile, impacarea sau acordul de mediere sunt prevazute de lege ca fiind cauze de inlaturare a raspunderii penale, dreptul partii de a se consulta oricand cu un avocat, dreptul avocatului de a-si contacta oricand clientul si de a discuta cu acesta in conditii de confidentialitate, etc.).

Doriti un avocat specializat in drept penal din Bucuresti sau chiar de pe tot teritoriul tarii?

Completati formularul de mai jos, orice ora petrecuta fara aparare va poate afecta drepturile!

3 comments to “Avocat Drept Penal-Urmarire Penala-Instanta-Perchezitii-Arest Preventiv -Avocat Penalist”
  1. Buna ziua. As dori un avocat care sa faca apel la sentita data de judecator pentru conducera unui autovehicul sub influenza alcoolului. Am primit amânarea aplicari pedepsei timp de 2 ani sa merg la probatiune +1100 cheltuieli de judecata. As dori sa fac apel si sa primesc o amenda. Vreau sa stiu onarariul si daca poate cineva sa ma ajute.

  2. Ad vrea sa cargo Rami dati o informati e vrea sa angajez un avocat pentru condividere fara permise am 1 an si 6 luni de executat

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.