Banca Transilvania Infranta Pentru 194000 Euro-Executarea ILEGALA Desfiintata De Catre Instanta-Avocat Cuculis

Banca Transilvania Infranta In Instanta Pentru O Executare Silita In Cuantum De 194000 Euro  Pornita,Ilegala-Avocat Cuculis

Zanul de la Banca Transilvania  si fustita lui au luat o lovitura directa impreuna cu executorul judecatoresc ce incasase un onorariu de 4000 de euro pentru cele 3 acte de executare emise.

Astfel, dupa ce in luna Ianuarie 2017 cei de la Banca Transilvania au inceput o executare silita cu premise ilegale, debitorii, constienti ca exista probleme cu actele de executare au formulat o contestatie la executare unde am invocat in urma analizarii dosarului de executare si prescriptia creditului.

O serie LARGA de intrebari apar!

Acum se pune intrebarea legitima, ce fac cei care nu sunt vigilenti? Este adevarat ca ar fi fost executati ILEGAL si ar fi murit cu dreptatea in mana daca nu stiau ca au DREPTURI?

Cam la toate intrebarile de sus exista clare raspunsuri: Ca in orice domeniu si cu precadere in justitie, exista factori ce influenteaza DECISIV solutia instantei. Pe de-o parte multi dintre cei care se lovesc un raspuns negativ si  violent al instantei, nu procedeaza corect procedural si nu procedeaza in TERMEN!! Atentie la termenele despre care va tot vorbesc mergeti si verificati actele cu specialistul nu faceti dvs. pe specialistul.

Sa vedem actul de executare si sa vedem si solutia instantei, mai jos –

 

Dosar: 1304/94/2017 Instanta-

Nistor IuliusContestator
Nistor Aurelia-AlinaContestator
SC BANCA TRANSILVANIA SAIntimat

 

Şedinţe

23.06.2017
Ora estimata: 8:30
Complet: C6 am .pr.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare silită formulată de către contestatori.

Constată ca fiind prescris dreptul de a cere executarea silită în baza contractului de credit nr. 0148988 din data de 18.04.2008 şi anulează actele de executare silită întocmite în dosarul de executare nr. 1068/2016 al BEJ Bataila Vlad.

Dispune întoarcerea executării silite şi restabilirea situaţiei anterioare executării.

Respinge cererea de obligare a intimatei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare care se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată în şedinţă publică, azi 23.06.2017.
Document: Hotarâre  4048/2017  23.06.2017

http://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9400000000157016&id_inst=94

Sfat pentru reabilitarea situatiei in care au fost pusi contestatorii prin executarea silita ilegala- Fara cale de atac asupra hotararii, sau buna credinta prin renuntarea la calea de atac facuta de catre Banca. Acum, vom vedea daca vor tine cont.

Promovarea unei cai de atac nu va face nimic altceva decat sa arate cat de mult tine banca la ilegalitatea excutarii silite. Intoarcerea unei prescriptii este ca si cum te astepti sa bagi mana in foc si sa nu te frigi.

av. Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

2 comments to “Banca Transilvania Infranta Pentru 194000 Euro-Executarea ILEGALA Desfiintata De Catre Instanta-Avocat Cuculis”
  1. Sotul meu a decedat datorita imprumuturilor efectuate la banca …i-au luat 2 fabrici de imbuteliat apa plata si sucuri din VALENI DE MUNTE si BALTESTI.i-au pus sechestru pe casa iar mie sotiei mi-a luat jumatate dintr-o pensie amarata de nu am din ce mai trai !……deci asta urmaresc sa-mi ia si mie viata !….caci daca asi mai trai 200 de ani nu asi putea sa achit creditul lui !……..spuneti-mi ce sa fac, sunt saraca nu am bani sa mananc si nici sa-mi cumpar medicamente dar sa mai platesc si avocati ……singura solutie este sa-mi dau foc in fata presedentiei sau a guvernului ! Multumesc pentru rabdare !

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.