Banci Amendate Pentru Inscrierea Faptelor Negative Mincinoase In Biroul De Credit – Radiere Birou Credit – Avocat Cuculis

Ati apelat la legea darii in plata si banca v-a notat cu fapte negative in biroul de credit? Procedura este ilegala si puteti fi sters din biroul de credit daca actionati banca in judecata! Autoritatea de protectie a datelor cu caracter privat a amendat deja bancile pentru aceasta practica –

Radiere Birou Credit Procedura

Mai multe banci si IFN-uri au fost amendate de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru raportarea clientilor la Biroul de Credit fara informarea prealabila a acestora, pentru informarea incompleta sau inainte de termenul de 30 de zile de restante la plata ratelor la credite.

Bancile si IFN-urile au fost sanctionate si pentru refuzul de stergere de la Biroul de Credit a datelor clientilor raportati cu nerespectarea legii privind datele cu caracter personal.

Comunicatul ANSPDCP arata ca au fost urmatoarele institutii bancare si institutii financiare nebancare – 

Credit Europe Bank SA

Unicredit Consumer Financing IFN

SC Bancpost SA

Garanti Bank SA

Unicredit Bank SA

 Simplu Credit IFN SA

 

Vedeti care este procedura de radiere din biroul de credit –

Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Face Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit – Avocat Cuculis

One comment to “Banci Amendate Pentru Inscrierea Faptelor Negative Mincinoase In Biroul De Credit – Radiere Birou Credit – Avocat Cuculis”

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.