Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Face Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit – Avocat Cuculis

Am aratat in randurile trecute cum poti fi sters din biroul de credit si care sunt de fapt abuzurile pe care bancile le fac cand vine vorba de raportarea dvs. cu orice pret, in acest birou de credite sustinut de catre 25 de bani din Romania!

Inscris In Biroul De Credit ? Prin cererea de stergere din biroul de credit, se poate accesa un nou imprumut bancar.

Mai ales ca prin normele GDPR, prelucrarea datelor fara sa fi fost notificat acest lucru, este ILEGALA.

Notarea in biroul de credit devine deja o procedura ce va poate da viata peste cap.

Cu numai 30 de zile de intarzieri, veti fi notat in biroul de credit si o banca v-ar putea refuza finantarea.

Procedura de steregere din biroul de credit valabila pentru 2020.

De asemenea, mai jos aveti si o adesa inca din 2016 cand si atunci am sters din biroul de credit prin cererile de stergere depuse de catre noi, o serie larga de persoane.

In adresa de mai jos am primit confirmarea faptului ca debitorul a fost sters din Biroul De Credit la solicitarea celui ce l-a inscris, fiindca inscrierea a fost facuta intr-un mod ce ii poate afecta activitatea pe viitor, respectiv exact asa cum arata legea, nu se pot face inscrierii in B.C decat pentru fapte financiare de o anumita gravitate ca si intindere financiara, nu pentru orice factura de mobil facem inscrierea in B.C astfel incat sa nu mai poata imprumutatul sa faca nicio cerere la banci pentru a accesa un credit.

Sa nu uitam totusi, ca pe site-ul biroului de credit, exista urmatoarea sintagma: Înfiinţat la sfârşitul anului 2003 şi înregistrat la Registrul Comerţului în data de 16 februarie 2004, Biroul de Credit este o societate pe acţiuni care are ca acţionari 25 de bănci.

Avocat Birou De Credit

Am dat exemplul de mai sus cu o stergere din Biroul de Credit din 2016, pentru a vedea ca, acum in 2020, practica este aceeasi, la fel de multe persoane introduse in Biroul de Credit pe nedrept, pot solicita stergerea datelor lor personale fiindca au fost introduse in biroul de credit in mod ilegal.

Sters Din Biroul De Credit Dupa Ce A Fost Notat De 12 Banci Si Ifn-uri

Cum se face cererea de stergere din biroul de credit?

Dat fiind faptul ca leguitorul a instituit aceasta norma de raportare in B.C tocmai pentru protectia institutiilor bancare si a interesului general prin raportarea unor rau platnici spre interesul creditorilor si apararea ordinii financiare de drept, se considera ca inscrierea in B.C in ipoteza explicata mai sus este disporportionata, asa cum arata si Art. 3  al deciziei invocate mai sus alin. (1) Prelucrările efectuate în sisteme de evidenţă de tipul birourilor de credit pot  avea ca obiect numai datele cu caracter personal care sunt relevante şi neexcesive în  raport cu scopurile menţionate la art. 1 şi numai în legătură cu activitatea de creditare.

Prin urmare, tinand cont de faptul ca neplata ratei nu s-a datorat lipsei de disponibil, sau relei vointe, consideram ca se impune o stergere din baza de date a B.C a petentei, dat fiind faptul ca aceasta notare, o poate prejudicia pe aceasta in ipoteza unei, refinantari, contractari pararele a unui alt credit de nevoi personale aducandu-I aceteia si un prejudiciu efectiv de imagine, prin prisma profesiei pe care o desfasoara, probitatea aflandu-se printre principalele conditii.

Cum pot fi sters din biroul de credit?

Vreti sa fiti sters din biroul de credit?

Avocat Drd. Cuculis Adrian

Disclaimer/Act de renuntare: Continutul articolului dar si a intregului site, reprezinta informare publica si nu poate fi confundata cu forma de publicitate. Prezentul articol reprezinta pozitia SCA Cuculis&Asociatii si este destinat publicului larg cu scop informativ. Informatiile oferite cu titlu de opinii personale pot fi preluate si folosite pe propria raspundere de catre profesionisti, avocati, notari, judecatori, procurori, mediatori, consilieri juridic, practicieni in insoventa etc. si nicio informatie de pe prezentul site, preluata de catre persoanele mai sus mentionate in mod neexhaustiv si folosita ca atare, nu ii poate fi imputata SCA Cuculis&Asociatii.

44 comments to “Inscris In Biroul De Credit? Cum Se Face Cererea De Stergerea Din Biroul De Credit – Avocat Cuculis”
 1. buna ziua
  vecinul meua fost bagat in baza de date cu risc mare el intre timp si-a platit toate datoriile de aproape un an de zile poate fii sters din biroul de credit?
  si daca da cum sa al sfatuesc sa procedeze .
  mulumeim. .

 2. Buna ziua dacă am avut si eu un credit de nevoi personale la care nu am achitat ratele la timp si ca atare am fost băgat în BC acum câteva luni am plătit toate datoriile si as vrea sa stiu daca este posibil să fiu sters din BC!Stimă,zi Buna!

 3. Bună ziua.Este o poveste lungă dar am sa o spun mai pe scurt:sunt raportat la biroul de credit (euroline) ’,am contactat executorul judecătoresc si sunt in curs de a plati ,,datoria,
  :cum pot fi șters din biroul de credit după ce achit?pot face ceva in sensul asta?

  • Bună ziua ma puteți ajuta să fac un împrumut dar sunt în birou de credit mă puteți scoate vă mulțumesc

 4. Am fost anunțată nevinovată în 2017 luna mai la birou de credit ca nu am achitat rata in luna respectivă adica luna mai 2017 .Rata pentru ING bank am votat în card de credit pe fata de 07 05 2017 din cauza unui executor judecătoresc care mia pus egzecutare silită pe contul de credit banka ING nu mia luat în considerente plata
  anticipată a ratei si ma raportat la birou de credit pentru intarziere si nu mai pot sami fac refinantare a creditelor pe care le am . Rog sa mi se analizeze situația si as dori sa fiu retrasă de la birou de credit pentru a putea beneficia de un credit de refinantare.Datele mele personale Ma numesc C

 5. Buna ziua am și eu o întrebare…am avut un card de la banca Transilvania..nu am putut să îl mai plătesc. am fost executat silit .nu de către o firmă de recuperare..de un executor al băncii..cel puțin așa mi s a spus mie…am achitat datoria pina acum….dar sunt in biroul de credit raportat în fiecare lună pina am achitat creditul .. raportat de către banca Transilvania..se pare că nu aveam contul închis .prea multe detalii nu am putut obține de la angajații băncii.
  .pot cere ștergerea din biroul de credit . mulțumesc

 6. Bună ziua. Am avut restnte, sunt in biroul de credite si nici dupa 4 ani de la achitarea datoriilor nu pot face credit pentru prima casa. Nu înțeleg de ce.

 7. Buna ziua! Am fost inregistrata la biroul de credite dupa ce am instiintat ambele banci ca ma aflu in imposibilitatea de a plati deoarece nu mai eram angajata. Am solicitat sistarea platilor pana la remedierea situatiei insa raspunsul a fost negativ, pe motiv ca ptr descoperirile de card si card avantaj nu se poate aplica procedura de sistare. Doresc sa depund dosarul pentru prima casa insa sunt inca pe “lista neagra”. Credeti ca pot solicita stergerea din baza de date? Multumesc!

 8. Buna ziua.am si eu o datorie neplatita din anul 2009,un card euroline,daca bine tin minte primele rate le-am platit la atm Bancpost.se poate sterge din B.C?in luna februarie am apelat la cineva ,s-a lucrat la dosar dar imi spune ca mai are de sters un G,care nu stiu ce inseamna.ma puteti ajuta?multumesc.

 9. Bună seara. As dori sa fiu ștearsa din biroul de credite. Ing m-a bagat din nou (abuziv). Va pot detalia telefonic

 10. Bună ziua, am avut un card credit la Banka Carpatica si am acumulat întârzieri la rambursarea banilor, fiind raportat la biroul de credite, acum banka a fost preluată de Patria Bank, care continua să mă raporteze chiar daca am achitat debitul pentru o sumă ramasa de administrare cont și pe care nu o pot plati pentru că acest cont este blocat, ce solutie exista?

 11. Buna ziua. Am un credit imobiliar la Credit Europe Bank. In 2015 am avut niste probleme financiare si am platit cum am putut. Ideea este ca ei m-au inregistrat 3 zile la rand cu restante de grad 3. Este legal ca zilnic sa ma raporteze? Fara sa ma anunte cu 15 zile inainte.

 12. buna ziua is in birou de credit cu restanta as dori sa fiu stearsa si sa achit dupaia restanta am avut probleme grave si nam putu plati va rog foarte frumos ma puteti ajuta

 13. Buna ziua!Am avut un credit de nevoi personale la BRD la care am avut întîrzieri în trecut iar acum creditul este achitat numai că eu nu mai pot face un împrumut deoarece figureze în birou,mentionez ca eu sunt divorțat și am un copil în întreținere și mă descurc foarte greu și nu înțeleg de ce nu mă vor sa mă scoată din birou daca creditul este închis

 14. Bună ziua, am restante de peste 150 de zile în Biroul de credit pentru suma de 150 de lei pentru un card de credit deschis la Cec Bank. A fost neatenție, eu depuneam o sumă mai mică de bani, iar banca ma notificat dar nu am primit notificariele din cauza că îmi schimbasem numărul de telefon și nu am anunțat. Am plătit acel card integral, dar acum vreau sa fac un credit ipotecar și mă lovesc doar de refuzuri categorice din partea băncilor din acest motiv. Sunt divorțata și locuiesc cu chirie cu fetita mea. Se poate face ceva ca banca să mă scoată din biroul de credit? Mulțumesc anticipat

 15. Se poate sterge de la hora credit 160 zile antarziere credituam achitat datoria a fost focut an 2018

 16. Buna ziua!
  In anul 2016 am aplicat pentru darea in plata a locuintei pe care o achizitionasem de la bancpost, in CHF. In plina procedura de dare in plata, in anul 2018, bancpost a disparut si creditul a fost trensferat la o banca din grecia. Astfel, in anul 2018 am fost raportata la biroul de credit cu litera G, credit dat la colectare. Din acest motiv nu mai pot accesa niciun credit, de la nicio banca sau ifn.
  Intrebarea mea este daca exist posibilitatea de a fi stearsa aceasta mentiune de la biroul de credit, cu atat mai mult cu cat nu am fost notificata inainte de a fi astfel raportata.
  Multumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.