Prima Stergere Din Biroul De Credit Pe 2019 – BRD Sterge Notarile Negative Din Biroul De Credit In Urma Notificarilor Emise-Avocat Cuculis

Noua Stergere Din Biroul De Credit Obtinuta In Urma Procedurilor Antejudiciare Fara A Mai Ajunge In Instanta De Judecata-Avocat Cuculis

Stergeti Datele Negative Din Biroul De Credit, Noua Procedura In 2019

Inclusiv persoanele juridice pot obtine stergerea datelor negative din CRC- Centrala Riscului De Credit.

Atentie-Procedura trebuie perfectata conform legii 677/2001 , trebuie avuta in vedere atata procedura cu Biroul de credit al Bancilor dar si Biroul De Credit Al BNR – CRB si trebuie notificat prin punerea in intarziere a Bancii doar prin profesionist si nu o simpla notificare.

2019 Anul Cand Puteti Sa Va Stergeti Din Biroul De Credit Pentru A Primi O Noua Creditare!

Astfel 2019 vine si cu adresa emisa de catre Brd Prin care debitorul este sters din toate evidentele negative al BC. Notarea in BC are efecte negative cu privire la istoricul persoanei notate iar stergerea din acest registru se poate face la cererea debitorului in anumite coditii pe care le-am tot amintit si chiar atunci cand debitorul a ramas in urma cu plata ratelor sau are credite restante si chiar neplatite, poate obtine aceasta stergere fie pe procedura administrativa prezentata aici si in raspunsul de mai jos, sau in instanta in cazul in care banca refuza stergerea.

Stergem din biroul de credit de circa 4 ani!

 

This image has an empty alt attribute; its file name is BC-1.jpg

Stergerea notarii din Biroul de Credit presupune identificarea persoanei juridice ce v-a inscris initial, astfel , daca creditul a fost cesionat, recuperatorul de creante nu o sa poata cere stergerea fiindca nu el a fost cel ce a notat prima data fapta negativa.

Situatiile referitoare la notarea, stergerea, modificare datelor din BIROUL DE CREDIT pot fi diferite si este necesara observare, analizarea si gasirea solutiei potrivite pentru a fi sters din acest Birou in functie de situatia particulara a fiecaruia.

Legea datelor cu caracter personal incepe asa:

Art. 1. – (1) Prezenta lege are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prin urmare, daca au fost incalcate procedurile de notare in biroul de credit, doar noi va puem spune acest lucru pe baza actelor pe care ni le prezentati.

Scapati de grija notarii si stergeti-va datele negative din biroul de credit.

De ce este important ce scrie despre tine in Biroul de Credit?

Institutiile de credit abuzeaza deseori de pozitia lor si va creeaza un istoric negativ pentru a limita dreptul de a mai beneficia de credite. Pe langa asta, institutiile de credit exagereaza si va verifica abuziv situatia de la Biroul de Credit, fara a va instiinta in prealabil.

Ce prejudicii imi aduce afisarea abuziva in Biroul de Credit?

1. Nu veti putea obtine un credit nou sau o refinantare

O situatie des intalnita – creditorii vor sa va distruga imaginea in fata altor creditori pentru a va obliga sa nu mai mergeti la altii. Practic, ei „va leaga” complet si va obliga sa va supuneti conditiilor abuzive pe care le impun, suprimandu-va sansa de a lua o refinantare in conditii mai bune. Cum reusesc acest lucru? Simplu! Va afiseaza un istoric negativ, incomplet sau abuziv in Biroul de Credit; astfel, ceilalti creditori vor vedea acest lucru si va vor respinge sau, mai grav, va vor acorda totusi credit, dar in conditii mult mai abuzive.

2. In cazul in care veti lua un credit, il veti lua in conditii dezavantajoase

Inainte de a va da credit, bancile sau IFN-urile va verifica in Biroul de Credit. De ce? Vor sa vada ce fel de platitor sunteti, daca platiti la timp, daca aveti intarzieri mici sau mari, daca aveti venituri variabile, daca ati avut experiente anterioare neplacute cu alte banci si altele. In functie de acest istoric, ei decid daca va dau creditul si in ce conditii. Exista riscul ca, chiar daca luati credit, sa vi-l dea in conditii mult mai rele decat in conditii normale din cauza ca aveti istoric negativ in Biroul de Credit. Astfel, e recomandat ca oricine inainte sa ia credit, sa-si verifice situatia la Biroul de Credit si, daca are istoric negativ, sa-l stearga.

Cand imi poate fi sters istoricul negativ din Biroul de Credit?

Am exagera daca am spune ca intotdeauna, insa exista foarte mari sanse ca istoricul dvs. sa fie exagerat scris, prezentat in mod gresit si negativ, fapt ce afecteaza imaginea dvs. in fata creditorilor si le da libertate in a va refuza sau in a va da credite in conditii dezavantajoase,

Daca ati luat credit in trecut, inseamna ca sunteti pasibil in a aparea in Biroul de Credit. Acolo noi vom face verificari pentru a observa cum este prezentata situatia dvs. in fata altor creditori. Daca acea situatie este gresit prezentata si va prejudiciaza, noi notificam Biroul de Credit, demaram procedurile oficiale pentru a solicita stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit si pentru a va creste sansele de a lua din nou credit sau refinantare in conditii favorabile.

Fiindca bancile, IFN-urile, societatile de leasing etc. au obligația de a transmite date exacte și corecte către sistemele de evidență de tipul birourilor de credit. Este dreptul tau sa-ti aperi dreptul la viata privata. Aceasta obligatie e prevazuta expres in art. 4 din Decizia 105/2007.

 

Sunteti notat in biroul de credit? Aflati mai jos cum puteti sa fiti sters cu informatiile negative –

Completari formularul de mai jos-

Cum Pot Fi Sters Din Biroul De Credit Daca Am Fost Inscris Pentru Intarzieri La Plata Ratelor Sau Am Fost Executat De Banca Si Ce Abuzuri Face IFN-ul Cetelem – Avocat Cuculis

482 comments to “Prima Stergere Din Biroul De Credit Pe 2019 – BRD Sterge Notarile Negative Din Biroul De Credit In Urma Notificarilor Emise-Avocat Cuculis”
 1. Am avut.acident.in.anul.2010.Am.traversat.neregulamentar.sfrada.am.fost.lovit.de.masina.am.fost.dat.in.judecatsa.platesc.5000.Ron.de.eco.alianz.tiriac .Am.primit executable silita.poprire.daca nu.SUNT.PROPRIETAR POT DO EXECUTAT SILIT OR BUNURI MOBILE IMOBILE ACUM.MIA.VENIT.9800 PLATA PAGUBE MASINA AM DOST INTERNAT.IN.SPITAL.IN
  ACEA.PERIOADA.OPERAT..TIJE.AMBELE.PICIOARE.ROG.AMI
  SPUNE.DACA.POT.FI.EXECUTAT.SILIT.LOCUIESC LA PARINTI BUREAU AS STIU DACA POT DO EXECUTAT SILIT.DACA MY AM NIMIC OR NUMELE.MEU.MULTUMESC 0767037809

 2. DELA.5000 MIA venit.9800.scrum.ce.pot.face.nu.sunt.poprietar.pe.nimic.pot.fi.executat.silit.eu.locuiesc.la.parinti..ce.pot.face.bunurile.sunt.ale.parINTILOR AM EXECUTARE POPRIRE CARD.MIA VENDOR DUPA 6 AMI DEAL FAPTA

 3. DELA.5000 MIA venit.9800.scrum.ce.pot.face.nu.sunt.poprietar.pe.nimic.pot.fi.executat.silit.eu.locuiesc.la.parinti..ce.pot.face.bunurile.sunt.ale.parINTILOR AM EXECUTARE POPRIRE CARD.MIA VENDOR DUPA 6 AMI DEAL FAPTA multumesc

   • Buna seara. Am avut un credit la BRD facut in 2010,pe parcurs nu am mai putut plati din cauza ratei mari si schimbarea jobului ulterior. Au trecut 8 ani de atunci si tot sunt in biroul de credit! Imi doresc sa am casa mea. Am ramas doar eu cu fetita mea de 7 anisori. Este foarte greu cu chirie.

   • am avut 1000 lei de plata am pierdut locul de munca si i-am anuntat ca nu pot plati mi-au spus ca nu e nimic si ca pot plati oricand eu am uitat de ei si cand am vrut sa platesc i-am sunat mi-au spus ca am 1800 lei si ca sunt in biroul de credit i-am spus ca daca platesc doresc sa ma si stearga pentru a putea intra in programul prima casa mi sa spus ca nu se poate si nu le-am mai platit.
    Vreau sa stiu daca le platesc cand voi fi sters pentru ca acum am un loc de munca stabil
    Ps: La iCredit am facut imprumut anul trecut

    • În anul 2016 am am luat un inprumut după doua luni am fost înscris la birou credit eu în anul 2018 am fost dat în judecat și mea tras din cont în totalitate fără sa fiu întrebat fără sa îmi trimite factura sau chitanță dar am vrut sa îmi iau în inprumut și nu pot

 4. Buna ziua

  Unde pot sa apelez pt stergere din biroul de credite?
  sunt din Cluj Napoca.Puteti sa-mi recomndati cea mai apropiata sursa?
  Multumesc

 5. Buna ziua domnule avocat, daca cel care m-a raportat la BC este RBS persoane fizice acum 6 ani si a plecat din Romania,iar RBS persoane juridice singura filiera ramasa nu are calitatea de a sterge raportarea cine este indreptatit legal sa faca asta deoarece dupa cum dvs ati spus recuperatorul creantei nu o poate face?..Debitul a fost stins in 2015. Pt ca toate entitatile responsabile in acest moment dau din umeri.Multumesc

 6. Buna seara, dle Avocat! As dori sa stiu unde pot apela si eu ptr stergerea din baza de date, va rog frumos! Mulțumesc si va doresc multa sanatate!
  Sunt din Timișoara

  • Am poprire pe salar de ceva anisori buni,peste 4 ani.am platit mai bine de 40% din suma cu care am fost executat silit si platesc lunar incontinuare.daca as platii integral suma ramasa,sunt ster din birou?daca da,in cat timp,va rog?multumesc.

 7. Buna ziua!
  Aveți și in Galati cabinet? Pt stergerea din Biroul de credit as dori sa va contactez.
  Multumesc!

 8. Buna ziua.
  Am fost inregistrata in biroul de credite cu o restanta la un card Euroline,restanta pe care am restituit o si am inchis contul in 2015.ultima restanta inregistrata a fost in septembrie 2014.
  As putea solicita stergerea din birou?si daca da,cum sa procedez ,sa intru in contact cu d voastra?eu fiind din Arad.
  Multumesc.

 9. buna ziua ma numesc stan ana si asi dori sa fac un inprumut dar.in urma cu 19 .ani am cunparat un frigider pa linga el misa dat si.un card.cu 2 mil pa iel mam acitat de frigider si cardul la pierdud in aceia perioada. si de.aici ainceput calvaru unde ma duceam pentru inprumut ma.gasea.cu datori in banca.de credit mentionez ca am inceput sa.platesc aceia suma.datorata in valoare.de.40 mil .nu.stiu.de unde atitea bani pentru un card de 2 mil .ce rugaminte am .in dituatia mra pot face un inprumut la dv ..astept un raspuns multumesc

 10. Buna ziua!As avea nevoie de o stergere din BC .Eu sunt din Oradea se poate cumva rezolva ?Presupun ca nu e nevoie sa ma deplasez la Bucuresti?Si as fi interesata si de costurile acestei stergeri.Va multumesc!

 11. SUNT IN BIROUL DE CREDIT LA UN IFN SE POATE STERGE ACEST ISTORIC IN VEDEREA EFECTUARII UNUI IMPRUMUT BANCA , MULTUMESC !

 12. Bună ziua, soția mea a fost girant acum 12ani pt cumnatul meu, acum un an fără nici o somație i sa pus proprire pe salariu, am achitat toată suma și acum am solicitat un credit și ni sa comunicat că ea este pe lista rău platnicilor, se poate face ceva în acest caz? Mulțumesc pt un eventual răspuns.

 13. Buna ziua, as dori sa discut cu dvs în legătură cu ștergerea datelor din biroul de credite pt un credit care a fost achitat integral în mai 2017. Multumesc

 14. Buna ziua! As avea nevoie de stergere din Biroul de Credite..in luna noiembrie sunt 3 ani de cand sunt inregistrata si tin sa precizez ca am achitat toata suma din imprumutul facut..se poate sa fiu stearsa? Si cat m-ar costa? Multumesc

 15. Buna ziua, in urma cu 4 ani am facut o descoperire de card la banca raiffaisen , am intarziat cu plata 30 zile si am fost bagat in biroul de credit fara a fi notificat de catre banca , la aceea vreme am achitat si descoperirea integral si am incheiat cu ei , dar am ramas in biroul de credit. Am fost recent sa fac un card de credit si m_au refuzat ca figurez in bc , am dat mail la bc sa imi aflu situatia dupa care am depus cerere in scris la banca sa ma scoata din bc pe motiv de neinstiintare. Banca mi_a trimis saptamana trecuta scrisoare ca toate datele mele negative au fost aterse , imediat cum am aflat am fost sa fac un card si banca m-a refuzat ca inca sunt acolo , cat dureaza pana se actualizeaza bc cu ccea ce a cerut banca ?

 16. Buna ziua.am o datorie de 5000 de lei la un card euroline in 2014.ei nu mi-au trimis mie nici un extras de cont.am intampinat dificultati si nu am mai putut plati.am primit sentinta judecatorrasca cu poprire pe salar dar in prezent nu lucrez.datoria a fost acum preluata de kruk.credeti ca as mai putea sa nu mai platesc acea datorie?multumesc?

 17. Buna ziua,acum un an am achitat un Provident,restant.Acum figurez in Biroul de credit.Cum pot ieși mai devreme din această situație?Cu respect!

 18. Buna seara! In data de 18.10.2018 am facut un imprumut la ICredit in valoare de 600 de lei, acest imprumut a fost facut pentru o anumita persoana care a promis ca v-a platii ratele timp de 6 luni asa cum ne-am inteles cu cei de la care am luat credit. Eu si sotul meu ne-am mutat in Sibiu ulterior si am uitat complet de acel credit. Mama sotului meu s-a imbolnavit si are nevoie de 18 mii e euro ca sa se poata opera iar eu si sotul meu am decis sa facem un imprumut la brd unde i se si vireaza lui salariul, iar cu banii care ii putem lua si cu ce am mai strans sa reusim sa plecam la Viena la operatie, numai ca in momentul cand am facut acea simulare pt credit nu am putut sa inaintam pentru ca sotul meu aparea cu o rata de 580 de lei care nu a fost achitata. Am sunat persoana respectiva a spus ca a platit ratele si ca o sa sune la ei sa reactoalizeze situatia. Saptamana trecuta, in ziua de marti sotul meu a fost sunat ca trebuie sa plateasca rata de 580 de lei pentru ca din luna octombrie nu a fost achitat nimic. Sotul meu a intrebat pana cand trebuie sa plateasca suma respectiva si a spus ca pana vineri altfel i se va face pre-oprire pe salariu si ulterior va fi bagat in Biroul de Credite! Vineri am venit eu la Valcea special sa achit intreaga suma ca sa ne scapam de aceasta datorie. In urma achitarii am primit doar o chitanta si o coala A4 pe care scrie ca toate datoriile s-au stins fata de ei. Ieri am fost la banca insa nu am putut sa filazim un credit pentru ca sotul meu apare in biroul de credite insa dansii nici nu ne-au instiintat de acest lucru. Va rog daca se poate sa imi dati niste sfaturi pentru ca mine dimineata o sa plec la Valcea sa rezolv cazul pentru ca mi se pare escrocherie curata! Va multumesc din suflet astept un raspuns urgent!

 19. Buna seara,

  Am auzit de curand ca se poate efectua stergerea din BC , dar nu stiu exact cum.
  Am la activ 2 credite, 1 fiind platit jumatate, celalat deloc. Exista posibilitatea de a fi sters istoricul ?
  Multumesc anticipat !

 20. Buna ziua. Am avut un credit la provident si eu si sotul. Am avut probleme de sanatate fiind operată si de 2 ori in medical(odată 9 luni si odata 9 luni), scăderea salariilor fiind bugetar si m.au raportat la biroul de credit. Am achitat tot in 2016 dar nu m.au scos din birou. Acum vreau sa scot un credit ipotecar si nu pot lua pt ca sunt in birou. Ce pot face?

 21. Buna ziua as avea si eu o intrebare sunt din Cluj .In urma cu 10ani am facut 2 credite BCR si BANCPOST ,in urma unor probleme o perioada nu am mai platit dar in 2014 am achitat integral ambele credite cei de la BCR mi-au trimis acasa actele cu inchiderea datoriilor iar cei de la Bancpost nu mi-au trimis si nici nu mi-au inchis dosarul .In continuare figurez cu datorie si sunt in biroul de credit .Am toate actele ca am platit toate sumele cu tot cu onorarii inca mai mult fata de ce era trecut in hartii .Va rog din suflet ajutati-ma ce pot face sa inchida dosarul si sa ma stearga din biroul de credit de 4ani nu pot scoate credit deloc

 22. Buna ziua ,
  doresc o programare la biroul dumeavoastra pt o stergere din Biroul de credite in urma neplati unui credit luat in 2011 de la BCR si pt care pana acum nu am fost inca executat silit desi dosarul de executare este din 28.12.2016 finalizat.
  multumesc!
  astept un raspuns pe email!
  o zi buna

 23. Buna ziua .am luat banj de la un I F N i credit si doua luni nu am putut sa platesc si mau bagat in biroul de credit ce pot sa fac vreau sa fac o refinantare si nu pot sunt si Mizil Prahova

 24. Bună ziua
  Am avut un credit la cettelem acum fiind închis dar pe parcursul creditului nu am putut plăti 3 luni din cauza job. Ului cum pot face sa ies din biroul de credite?

   • Buna ziua domnule avocat ,am avut doua credite la doua IFN ,provident respectiv icredit ,primul in anul 2011 si al doilea in 2013 ,din cauza unor probleme familiale nu am mai avut posibilitatea sa achit ratele si am fost bagat in biroul de credit ,ulterior am reusit sa le achit ,exista posibilitatea sa fiu radiat din biroul de credit ?daca da cum procedez . Multumesc anticipat.

 25. Buna ziua sunt co-debitor la un credit titularul creditului a ramas cateva luni in urma iar din aceasta cauza apar cu istoric negativ in B.C si nu ma incadrez la nici un credit cum pot fi sters din B.C care sunt optiunile !

 26. Buna
  Sunt in biroul de credite si vreau sa fiu stearsa am avut un card de cumparaturi si o descoperire de card, din 2006 notificari pt cardul de cumparaturi am primit din 2015, iar pentru descoperirea de card nu am primit de loc. Mi si pot prescrie sau macar sa nu platesc dobanda acumulata in 10 ani. Mentionez ca din 2016 platesc la Kruk poprire pentru sumele acumulate.
  Multumesc

 27. Am avut un credit pe 10 ani la Bcr! E achitat integral de aproape 2 ani! Nu am fost executat silit dar am fost raportat la biroul de credit! Intarzieri am avut datorita unor probleme medicale grave in familie care pot fi dovedite! Acum am doi copii, serviciu bun, dar nu mai pot face imprumut! Daca ma puteti ajuta?! Multumesc!

 28. Buna seara! Sunt din Gorj si incerc sa va pun o intrebare in speranta ca imi veti putea raspunde.Cum se poate sterge din blacklist o eticheta adaugata(abuziv parerea mea)de catre banca unui client,pentru care Politia sau Parchetul a solicitat la un moment dat informatii despre contul sau. Este vorba de un dosar penal de acum 5 ani,clasat si care nu a avut nici un fel de urmare si care de fapt viza alte persoane.Este normal ca din acest motiv sa fii inscris in blacklist si sa nu poti deschide un cont la alta banca si sa nu poti beneficia de un card de cumparaturi si sa te priveasca toti ca pe un infractor cu toate ca nu ai facut nimic si nu ai avut niciodata cazier? Va multumesc!

  • Buna ziua.Catre cine se face aceasta adresa de radiere?Nimeni nu poate sa raspunda la aceasta intrebare. Politia l-a introdus in aceasta baza de date,iar obligatia lor era sa ul stearga odata cu clasarea dosarului.Numai ca nu vor.nici sa dea vreo explicatie,nici sa ia vreo masura.De 5 ani viata persoanei in cauza este grav afectata si cu prejudicii pe toate planurile.Nu a facut nimic ilegal vreodata,nu are si nici nu a avut cazier,nu exista dosar penal pe numele lui.Mareata “fapta”din acest dosar,a fost cumpararea unui telefon mobil de ocazie,care s-a dovedit a fi furat.Multumesc.

 29. Buna seara d-nle avocat ! La Iasi aveti birou de consultanta ? Sunt in Biroul de Credit bagat de BCR si BRD din2010 , banci la care am avut credite la BCR din 2008 si BRD din 2006 si pe care le-am achitat in iulie 2017 integral ! Consider un abuz , de ce daca le-am achitat sa mai figurez in BC inca 4 ani dupa achitare …?! Nu le-a fost de-ajuns 8 ani ?! A fost o mare prostie cu Biroul de credite , ca statul pierde ! Bancile n-au pierdut niciodata , au stiut ele cum sa recupereze eventualele pagube , ca au incarcat clientii de i-au uscat ! Ma uit acum bate vantul prin banci , fata de acum 10 ani cand stateai ore intregi la coada ca sa iei un credit , cat de aglomerat era , desi erau foarte multi consilieri de credite in toate bancile !?Acum bancile functioneaza doar cu ratele clientilor la creditele luate anterior ! Cand nu era cu BC mai luam un credit mai mare la alta banca , achitam cat mai aveam la creditul anterior si mai ramaneam cu ceva bani in plus , mai rezolvam unele probleme , anul urmator sau peste 2-3 ani procedam la fel si asa am lucrat toata viata ! Banul circula , bancile aveau clienti de nu dovedeau , economia mergea , bugetul tarii a crescut considerabil in 2008 cand era dl Tariceanu prim-ministru …! Sper sa se revina si sa dispara BC si CRB si firmele de recuperare care au nenorocit multi oameni …!

 30. Buna ziua sunt in biroul de credit dar am inceput sa plătesc dupa ce mi sa ameliorat boala. După ce am luat creditul am facut o criza si sa doctor mi sa spus dupa anumite analiză ca am tumore pe creierul mare . Nu sa facut poprire de la casa de pensie acum dupa spusele celor de la raiffeinzbank nu mai am de plată nimic luna trecuta am ridicat pensia intreaga …va multumesc

 31. Buna eu am avut la Rafaze un înprumut si nu am mai platit ratele am renutat la servici din cauza copilui care e cu handicap.iar datoria mea este la Kruk pot fi stearsa din birou de credite.

 32. Eu am facut un imprumut acum 12 ani, iar de 10 ani sunt plecata din tara. Am platit vre-o 2ani, dupa care am ramas fara servici si nu am mai putut platii. Acum, de 2 luni m-am intors in tara iar de o luna m-am angajat, iar salariul se va da pe card, inca nu am luat salariul. Intrebarea mea este.. mi se va pune proprire pe salariu? Mama mea spune ca mi s-au trimis tot felul de hartii de la EOS, dar ea nu le-a tinut, iar eu nu le-am vazut niciodata hartiile..

 33. Buna ziua.
  In primavara lui 2013 am avut câteva restanțe la un credit la Unicredit IFN , pana la finalul anului am achitat creditul. Totusi apar in 2015 raportată la biroul de credit. Ma puteti ajuta cu stergerea de la biroul de credit?

 34. Am si eu o singura restanță….cat ma costa sa fiu ștearsă din biroul de credite?datoria trebuie să fie achitată?Sau se poate daca mai.platesc si.acum?Am.nevoie urgent de un credit de la banca si nu pot sin cauza biroului de credite

 35. Am si eu o singura restanță!cat ma costa ștergerea din.biroul de credite?Am.nevoie urgent de un credit de la banca si nu pot din cauza ca apar ca rau platnic….ultima raportare a fost în 2015

 36. Buna seara, sunt in Biroul de Credit, ptr doua bănci, respectiv Unicredit Tiriac și BRD, aceasta sune infime au fost achitate, ele fiind executate de către executor pe contul de salariu.
  Ce soluții avem ptr ștergerea din BC.
  Multumesc

 37. Buna ziua. Am datorii la provident si am avut un card la brd pe care ulterior nu l-am mai putit achita. Am vrut sa platesc esalonat dar au vrut plata integrala. Luna trecuta mi-au pus poprire pe salariu, in conditie in care am salariu de 1500 de lei, o chirie de platit de 800 de lei si doi copii in intretinere…. Si din cate am inteles luna aceasta imi pun poprire pe jumatate de salariu. Nu imi aju g banii nici de chirie, sa nu mai spun ca incep si scolile si gradinitele. Vreau sa fac imprumut in banca saiau un apaartament al nostru si nu am cum. As plati si datorie dar sa fie o rata minima si sa fiu scoasa din biroul de credit… Se piate face ceva? E normal sa imi opreasca atatia bani sa nu mai am din ce trai?

 38. Buna.eu am scos niste produse in rate in urma cu vreo 8ani pentru un prieten care apoi a decedat si eu nu am platit ratele,acum nu pot sa fac nici un credit…ma puteti ajuta?

 39. Am fost la fata care am făcut creditu cu chitanțele bună și mia zis da ați plătit tot dar sa schimbat contul la PayPal și eu am depus în contul cel vechi ce vina am eu o ca nu am fost informat ca sa schimbat

 40. Bună seara soțul meu este în biroul de credit Cum ar putea sa iasă as vrea sa scot bani sa-mi cumpăr și eu o garsoniera stau în chirie de 7 ani și îmi este foarte greu ahutati-mă va rog

 41. Buna ziua,
  Am avut un credit in 2014 pt care am fost executata silit facandu-se intre timp plata integrala. Banca la care am avut creditul m-a instiintat, la solicitarea mea, in scris – email, ca nu ei sunt cei care m-au introdus in BC. Deasemenea introducerea mea in BC a fost facuta fara ca eu sa primesc vreo instiintare sau notificare vreo clipa. Momentan nu figurez cu restante dar pana in luna ianuarie 2018 am fost raportata constant cu cifra 6, asa reiese din raportul biroului de credit. Asi dori ca acest istoric sa nu mai apara? Se poate acest lucru in conditiile in care nu mai am nicio datorie fata de banca si nici nu am foat notificata pt nicio actiune oe care au intreprins-o in ceea ce priveste datele mele. Va multumesc.

 42. Buna ziua as dori sa fiu sters din birou de credit ca rau platnic am atarziat cu ratele si subt an birou de credit dar acum am achitat ratele

 43. Am fost plecata la începutul anului în italia dar nu am stat mult am stat numai doua luni și de atunci am rămas cu ratele în urma pana ce mam angajat mă dat la tbi în executare silita îmi oprește acum din salariu am încercat sa fac o refinanțare sa mi achit aceste rate îmi trebuie cam 2500 lei k mi am făcut atâtea rate k am început sa mi construiesc o căsuța k sa pot sa mă mut dar tot nu am terminat k mam saturat sa stau cu soacra nu prea mă înțeleg și în chirie nu mi permit mai am și un copil mic mă înțelegeți nu

 44. Bună seara ăsta vrea sa fiu șters din biroul de creditamai dacă se poate sunt din caras Severin aveți și acolo reprezentant

 45. buna seara am avut un amonament facut la telekom si am mers sa fac o rată si nu mia acceptat din cauza ca sunt bagata la bc cum pot fi stearsa sunt din sibiu

 46. Bună ziua am făcut și eu un împrumut la banca transilvania în care cinstalat un credit de 6000 și un card de 1000 de ron mai am unul făcut la tbi materiale de construcții în urma cu doua luni mi a decedat mama cei am întârziat cu ratele o luna de zile cei de la transilvania mai au reportat la biroul de credite am încercat sa fac un altest împrumut pentru am achita datoriile și restantele fata de bănci și nu sa putut ce pot face Cum mă puteți ajuta pentru a nu mi creste dobânda prea mare Vă mulțumesc aștept un răspuns dacă se poate

  • Am achitat la Provident intreaga suma dar am avut in perioada contractului intarzieri…..nu am platit rata in fiecare saptamana…cum era stipulat in contract…pentru acest lucru am fost raportata la biroul de credit figurand birou negativ. Am sunat la Provident si au spus ca nu se poate radia din BC desi am incheiat contractul achitand inegral.crede-ti ca exista posibilitatea de a fi sters din BC? Multumesc!

 47. am facut un credit de nevoi personale la BRD in anul 2008 pe care nu lam achitat .
  mai figurez in baza de date ca rau platnic dupa 10 ani?

 48. Buna ziua. Am un credit facut cu co-platitor fostul prieten. El a depus jumatate din credit facand cerere de restituire partiala credit dar eu am scos banii in aceasi zi. Chiar daca am platit lunar ratele, nici o luna restanta, tot apar ca rau platnic. Sunt din iasi. As dori sa stiu daca as putea rezolva. Multumesc

 49. Buna ziua ma numesc felicia . Am un credit la raifaizen din 2015… recent am fost sa fac o refinantare am avut la inceputul anului o intarziere timp d 4 luni… am achitat si nu ma lasa sa fac refinantare .. nu imi creste scoringul fico si imi zice ca apar in birou de credit … un sfat va rog

 50. Buna ziua, m_ar interesa mai multe detalii, as vrea sa stiu cum pot fi scoasa din biroul de credite, daca achit acum datoria?

 51. Buna seara
  am un credit la OTP cu dobanda variabila, nu am fost instiintata cu privire la cresterea dobanzii , iar in luna iulie, am primit o notificare prin posta, prin care rezulta ca eram raportata la biroul de credit , cu suma restanta de 2000 lei. am achitat suma respectiva,
  Cum pot sa ies din lista rau platnicilor???
  vreau sa fac refinantare si nu mai permite nici o banca

 52. Buna ziua am fost inscrisa in biroul de credit eu nu am primit absolut nimic o notifificare ceva cum pot fi stearsa

 53. Buna ziua. As dori sa fiu ștearsă din BC,am avut un credit la BR in 2007 ,am rămas fără loc de muncă și nu am mai putut plăti restanță 1400,am fost băgată în BC .anul acesta mi a făcut poprire pe salariu 2000lei cu cheltuieli de judecată am platit și tot figurez cu restanță cu cei 1400,lei va rog din suflet sa mi spune-ți cum pot sa fiu ștearsă.Multumesc

 54. Buna ziua. Am fost executat silit , iar in urma vinzarii imobilului de catre banca am ramas cu o creanta destul de mare. Doresc sa stiu dc. se poate sterge acea creanta in urma unei negocieri cu banca si la cat anume la suta procentual din creanta ramasa se poate sterge.
  Am ineles ca ati avut asemenea cazuri si cum ma pute’ti ajuta. Multumesc.

 55. Buna ziua
  Am avut o datorie catre Zaplo IFN S.A , si doar dupa 2 luni m.au bagat in Biroul de credit cu litera G , am platit tot , dar si dupa ce am platit , am mai fost raportat tot cu litera G . Cum pot sa fiu sters? Va rog mult ajutati.ma

 56. Buna ziua. In anul 2007 am facut o rata la BRD pt a cumpara produse dintr’un magazin. Eram atunci in Bucuresti,lucram. In anul 2008 am plecat din Bucuresti,m am casatorit ,am facut copiii,dar nu am mai lucrat pana in anul 2017. In acelasi an mi a venit o somatie de la un executor judecatoresc pt a plati suma de 40de mil vechi. Pot face ceva in sensul de a fi stersa din birou? In anul 2018am putut face un imprumut la Banca Transilvania,am platit pana in luna august,dar datorita serviciului nu am mai putut merge sa platesc la Drobeta Turnu Severin. Am cerut celor de la banca sa ma ajute cu un cont,unde sa pot platii la un pay point sau la CEC,dar nu am gasit intelegere. Ce pot face? Vreau sa platesc rata la acel imprumut,dar sa nu mai fiu nevoita sa ma deplasez luna de luna la ei la sediu. Multumesc anticipat

 57. Buna,
  V-am mai scris,dar din motive de sanatate,nu am mai continuat .In 2016 am luat un imprumut de la Fast finance SA IFN,un imprumut de 950 lei online,pt.ca dobanda a fost f.mare nu am mai platit.In octombrie anul trecut mi-au cerut sa restitui aproape 12000 lei inapoi,suma f.mare.Acum vor sa-mi pune poprire.Ce pot sa fac?
  Multumesc

 58. Buna seara,d-nul avocat.
  V-am mai scris,dar din motive de sanatate,nu am mai continuat .In 2016 am luat un imprumut de la Fast finance SA IFN,un imprumut de 950 lei online,pt.ca dobanda a fost f.mare nu am mai platit.In octombrie anul trecut mi-au cerut sa restitui aproape 12000 lei inapoi,suma f.mare.Acum vor sa-mi pune poprire.Ce pot sa fac?
  Multumesc

  • Se pare ca dvs. ati scris in sectiunea de birou de credit insa va voi raspunde oricum. Imi pare rau ca nu ati mai continuat demersurile cu noi in 2016, poate ca acum era deja anulata orice datorie, insa daca vreti sa reevaluam situatia dvs. am sa va rog sa ne contactati la 0722298011 Cu bine, av. drd. Cuculis

 59. Buna seara… in cazul unui proces in instanta pentru stergerea din biroul de credit, care ar fi durata acestuia???
  Va multumesc…

  • Buna ziua, stergerea din biroul de credit nu necesita in mod automat un proces in instanta. Sa stiti ca se poate face si prin procedura administrativa prin care noi pana in prezent am reusit sa stergem mii de persoane din baza de date a biroului de credit. Puteti suna pentru programari la 0722298011

 60. Am un descoperit pe card de 25.000 lei, credite nu mai am din 2015, am nevoie de o tranzactie de 35000 lei, nu pot obtine credit pentru tranzactie.

  • Am un credit la Bt Transilvania si as vrea sa fiu sters din biroul de credit pt ca situatia financiara nu mai imi permite sa pot plati ratele in continuare!

 61. buna ziua am avut un credit la banca ing suma foarte mica sa sa achitat suma restanta de 1900 ron , acu doi ani am ramas fara servici , acu lucrez de vro doi ani fara intrerupere , va multumesc ,

 62. Buna ziua am un credit la BRD si unul la BCR am schimbat locul de munca si nu mai reusesc sa platesc m-au sunat de la banca si au zis ca imi fac executare silita dar daca nu am nimic pe numele meu pot sa faca altceva ?

 63. Am fost raportat la BC de catre BRD creditul fiind cesionat,mă interesează ștergerea din BC,multumesc!

 64. buna ziua am ramas fara servici ,si am fost trecuta la rau platnic,dar am platit integral toata suma cum ma puteti sterge va rog tare mult

 65. Buna am avut un card de cumpărături și pe contul curent niște restanțe,le-am achitat și le-am închis și sunt în biroul de credit si nu mai pot scoate nici un credit,am fost la bancă și le-am zis ca am nevoie de raportul din birou de credit si miau zis sa intru pe internet online și am încercat dar nu mia venit nici în ziua de azi,aș vrea să fiu ștearsă din biroul de credit dar sunt din cluj și cât măr costa.

 66. Buna ziua asi dori si eu sa fac un înprumut dar figurez in biroul de credit am propire pe salariu cum asi putea proceda ? Va multumesc 07s67455

 67. Buna seara! Ma aflu in situatia pe care ati postat-o de curand, in cazul creditului care era prescris, iar debitorul era executat silit succesiv. Creditorul meu a emis proces-verbal de incetare a executarii silite in decembrie, 2016, dar in octombrie 2016, deja cesionase creanta. Iar in decembrie 2017, noul creditor (recuperator) a obtinut Hotararea de executare. Am facut contaestatie si executarea a fost anulata. Din calculele facute de mine, avand in vedere ca ultima rata la banca am platit-o in anul 2011, ar trebui ca prescriptia sa se fi implinit in anul 2014. As avea rugamintea sa-mi spuneti ce am de facut, pentru a fi stearsa din evidenta Biroului de Credite, si poate chiar din CRC. Multmumesc anticipat!

 68. Bună, sunt in biroul de credit pe noiembrie 2018 cu cifra 1 și pe decembrie 2018 cu cifra 2. Un credit la Hora Credit. Am achitat total în 27 12.2018. as dori un alt credit, dar toate băncile mă refuza. Menționez faptul că ei mi_au acordat un alt credit ulterior. Am incercat sa discut cu ei despre ștergerea din birou,dar am fost refuzată. Mă puteți ajuta? Mulțumesc anticipat.

 69. as vrea sa ma ajutati si pe mine sa ma scoateti din biroul de credit daca se poate am avut niste probleme mai mari si nu pot sa mai ies din ele va rog frumos ma puteti ajuta

 70. Am dat firma de recuperare in judecata PROSPEROCAPITAL SARL, si l-am castigat ridicandu-mi si poprirea(adresa trimisa catre societatea la care lucrez de catre executor), si inapoindumi sumele popriite.Cum pot sa procedez pentru stergerea din Biroul de Credit?Instanta a precizat ca creditul a avut termen de prescriptie in 2010, iar ei mau executat in 2018, inscriinduma in biroul de credit in perioada 2010-2016. In august este 1 an de cand le fac adrese sa ma radieze si nici o sansa.Cum pot sa procedez pentru stergerea din Biroul de Credit? Va multumesc

 71. Am achitat la Provident intreaga suma dar am avut in perioada contractului intarzieri…..nu am platit rata in fiecare saptamana…cum era stipulat in contract…pentru acest lucru am fost raportata la biroul de credit figurand birou negativ. Am sunat la Provident si au spus ca nu se poate radia din BC desi am incheiat contractul achitand inegral.crede-ti ca exista posibilitatea de a fi sters din BC? Multumesc!

 72. Am avut la unicredit si pt un măgar din banca ca ia fost lene sa se ridice de pe scaun nu mi-am putut achita rata de 100 lei.si cand m-au sunat am achitat ca a zis sa nu se raporteze .Si azi ca am mare nevoie am aflat ca am bulină neagră…..va rog dacă se poate un ajutor

 73. Buna ziua ! La data de 10.12.2015 am obtinut un credit de la PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA I.F.N. S.A., contract nr.105501442/1012/2015. Intrucat nu am locuit permanent la adresa din mun. Pascani, str. Izvoarelor nr.7, bl. D 13, et.2, ap.7, judet Iasi, ci in comuna Vinatori, judetul Iasi, sapatamanal nu am fost prezent la adresa din mun. Pascani, pentru a-mi achita ratele saptamanale. Precizez ca PROVIDENT a are o clauza in contractele de credit ca ratele sa se achite saptamanal. Romanii i-au salariu si pensia saptamanal ? Findca nu am fost prezent tot timpul la domiciliu , iar PROVIDENT nu a avut angajat/agent care sa colecteze ratele clientilor din municipiul Pascani, precum si faptul ca sotiea nu a fost prezenta la domiciliu, fiind la serviciu de la orele 7.30 la orele 17.00 – 18.00, la data de 01.03.2016 , PROVIDENT, a raportat pentru prima data restanta in suma de 461,87 lei la Biroul de CREDIT S.A. Din cate inteleg PROVIDENT a incasat comision de la clienti pentru achitare ratelor saptamanale la domiciu . PROVIDENT ne impune sa stam mai mult la domiciliu in asteptarea agentului lor. Dupa achitarea sumei restante in suma de 461,87 lei, am mai solicitat un credit in lei de la PROVIDENT. Mi-a fost aprobat cererea de credit si am primit creditul solicitat care este achitat. Am solicitat prin cerere scrisa stergerea datelor negative de la Biroul de credit S.A. insa nu s-a luat nici o decizie. Cum ma puteti ajuta sa fiu sters din evidenta Biroului de credit, termen care oricum expira la data de 1 marie 2020. Multumesc !

 74. Buna ziua,

  AJUTATI-MA VA ROG SI PE MINE CU O SITUATIE DE STERGERE DIN BIROUL DE CREDIT!AM MARE NEVOIE AM UN NEPOTEL IN VARSTA DE 4 ANI BOLNAV SI VREAU SA-L AJUT DAR NU POT DIN CAUZA UNUI IFN IN SPETA HORA CREDIT, CREDITUL DE 1.000 LEI A FOST ACHITAT SI MA CHINUI DE 8 LUNI DAR NU REUSESC SUNT DISPERATA!!!VA ROG POATE REUSITI SA FACETI CEVA, AM MARE NEVOIE DE UN CREDIT.VA POT TRIMITE TOATA SITUATIA PE E-MAIL SI TOATE DEMERSURILE CARE AU FOST FACUTE.
  telefon 0753-963.645

  Va multumesc din suflet.

  Cu stima,
  Florentina Florea

 75. Buna ziua! In 2015 am fost diagnosticat cu cancer in zona orl! Am avut urgent nevoie de bani si am luat de la Provident. Am rambursat partial creditul si apoi am avut nevoie de alti bani ptr tratament. Am intarziat cu rambursarea la Provident si am fost bagat in BC! Am rambursat insa creditul integral. Cum pot iesi din BC?

 76. Buna ziua,

  As dori sa incerc si eu stergerea datelor negative din biroul de credit. Ultima raportare este din mai 2018. Nu imi amintesc sa fi fost notificat inainte de aceste raportari.

  Multumesc

 77. buna ziau sint cu pensie de handicap pe agravarea si acum 15 ani am vrut sami eau si eu un aragaz de 500 de ron si miau spus ca apar in baza de date as vrea sa stiu daca pot fi sters din birouluiit de credit pentru ca numi permit vreau saa eau sieu sami eau un aragaz cu cardul carfur dela berde si daca pot fi sters

 78. Numele meu este Raluca Ionita-Stoicescu, domiciliata in Calafat,
  strada Constantin Stere, nr. 21, judetul Dolj, legitimata cu CI seria
  DX, nr. 831919, si pana acum aproape doi ani am fost clientul BCR de
  circa zece ani. Precizez ca sunt functionar public in cadrul Primariei
  Calafat si am primit sumele de bani aferente muncii prestate- salariu-
  intr-un cont curent la institutia bancara precizata mai sus. In urma
  cu mai multi ani am facut un descoperit de card in cuantum de 6000
  lei, platind lunar dobanda stabilita potrivit contractului incheiat cu
  banca (circa 60 lei/ lunar).

  In anul 2014 am intrat in concediu de crestere si ingrijire copil pana
  in anul 2016, perioada in care indemnizatia si alocatia fetitei mele
  erau virate in acelasi cont. Dupa trecerea celor doi ani in care am
  primit indemnizatia de crestere si ingrijire copil, fetita mea avand
  probleme de sanatate, mi-am suspendat activitatea pentru un an, avand
  o dispozitie emisa de institutie in acest sens.

  Pentru o perioada de cateva luni, in contul bancar a fost virata
  alocatia fetitei mele in cunatum de 84 lei, suma de bani pe care nu am
  ridicat-o, ea ramanand in cont pentru a acoperi dobanda pentru
  descoperirea de card.

  In toamna anului 2017 am primit un telefon de la un reprezentant al
  BCR prin care eram somata sa achit rata in cuantum de 240 lei/lunar.
  In discutia avuta cu respectiva persoana am precizat ca eu nu am o
  rata la BCR si nici la o alta institutie bancara. Doamna respectiva a
  precizat faptul ca mi s-a facut o concesie de catre banca ca pentru
  cei doi ani in care am primit indemnizatie de crestere si ingrijire
  copil nu mi-a fost transformat descoperitul de card in credit bancar,
  in mod unilateral.

  Dupa acerasta discutie am mers la sucursala BCR de la Calafat pentru a
  primi informatii cu privire la aceasta situatie. Nu am primit un
  raspuns concludent dar dupa scurt timp am primit si o notificare de la
  banca prin care eram informata ca am de platit o rata lunara de 240
  lei.

  In subsolul paginii era trecut si un numar de telefon de la un
  compartiment specializat din cadrul bancii pentru relatii cu clientii,
  numar la care am sunat, explicand faptul ca eu mi-am suspendat
  activitatea pentru o perioada de cateva luni, deja, spunandu-mi-se sa
  merg cu actele doveditoare la BCR Calafat. Am facut acest lucru dar
  angajatii bancii nu au stiut sa gestioneze situatia, spunandu-mi ca ei
  nu stiu, dandu-mi diverse numere de telefon la care sa sun pentru
  relatii. Intre timp, primeam zilnic telefoane de la diverse persoane
  care lucrau pentru banca, limbajul si tonul folosite fiind unele
  nepotrivite, cuprinzand un registru divers de ironii sau amenintari.
  Pana in momentul in care am fost somata sa platesc rata bancara nu am
  fost contactata de nimeni din cadrul bancii, aceasta transformandu-mi
  printr-un acord de vointa unilarteral descoperitul de card in imprumut
  bancar.

  Aceasta situatie a durat cateva luni, timp in care am fost raportata
  la Biroul de Credite. Precizez ca in luna februarie 2017 mi-am inchis
  contul la BCR, platind toata suma datorata, in cuantum de circa 5000
  lei. Chiar si dupa inchiderea contului, a fost primita de catre banca
  o suma de bani (alocatia fetitei) intr-un alt cont al bancii de
  „diverse”, desi ei aveau obligatia sa redirectioneze suma de bani
  catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.
  Aceasta suma mi-a fost restituita de catre BCR dupa aproape un an.

  Nu ma consider o victima a sistemului bancar dar comunicarea cu
  reprezentantii bancii a fost foarte proasta, contradictorie si adesea
  lipsita de profesionalism, informatiile primite de la un angajat fiind
  contrazise de un altul si tot asa….

  Va transmit in copie contractul original din anul 2007 si 2008 care atesta transmiterea abuziva si neconforma cu realitatea faptelor aferente istoricului relatiei cu BCR.

  P.S. pe baza contractelor originale va voi actiona in instanta cat si la alte instirutii abilitate pentru indreptarea situatie.
  Va multumesc!

 79. Buna seara! As dori si eu stergerea din biroul de credit deoarece am si eu nevoie de un imprumut pt a putea merge cu copilul la doctor in afara judetului pt ca are probleme cu inima a fost operata pe cord deschis la spit Budimex si a fost operata si la urechi in Cluj. Va rog frumos sa ma ajutati

 80. Buna ziua ,am luat un leptop si am scos de pe card Cetelem 2ooo lei in 2014 am platit de 6 ani rate dar tot cresc dobanzile la ei ce este de facut ca nu mai pot sa le dau atatia bani acum cum nu lai lucrez cu pandemia asta mau bagat in biroul de credit va rog sa ma ajutati

 81. Bună ziua. Figurez în Biroul de Credite cu o restanță de 279 lei din anul 2015, la SC Provident. Am avut două credite luate de la BRD, pe care le-am achitat integral, fără nicio zi de întârziere. Nu am alte credite în prezent. Aș dori să fie ștearsă din Biroul de Credite acea sumă de 279 lei pe care nu știu cui să o plătesc, că aș plăti-o, numai să fie ștearsă această sumă din Biroul de Credite. Creditul de la Provident a fost scos în afara bilanțului. Mulțumesc.

 82. Bună ziua. Aș dori informații despre posibilitatea ștergerii din baza de date a Biroului de Credite unde figurez cu o restanță de 279 lei, din 2015, la un credit luat de la Provident. Am mai avut două credite luate de la BRD pe care le-am achitat fără nicio zi de întârziere. Doresc să fie radiată suma de 279 de lei. Nu știu cui trebuie să plătesc această sumă pentru că SC Provident a cesionat creditul restant, în sumă de 279 lei. Chiar dacă vreau, nu știu cui trebuie să plătesc acești bani. M-ar interesa radierea mențiunilor de rău platnic din BC. Mulțumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.