Recuperatorii De Creante Penali Si Ilegali

Recuperatorii De Creante Penali – asta pot sa afirm despre Prosperocapital Kruk si nu numai.

Am anulat 35000 de Chf, care raman la debitorul executat silit ilegal!

Recuperatorii De Creante Penali si deconspirati de catre debitorul executat silit ILEGAL!! De ce spun asta? Pentru ca avem probe clare ca Prosperocapital prin Kruk NU RESPECTA HOTARARILE JUDECATORESTI, ba chiar mai mult , le ignora si se adreseaza instantei de judecata ca si cum nu ar fi existat deja o hotarare prin care ei pierdusera procesul cu debitorul.

Intr-un final am reusit sa dovedesc coniventa infractionala a recuperatorilor de creante.

Dupa ce am castigat dosarul pe constatarea faptului ca acel contract de credit NU mai poate fi pus in executare, asa de tare i-am suparat incat au apelat la inselaciune.

Desi parte in proces, au prezentat executorului si judecatorului acelasi contract de credit prescris, au ascuns si ignorat decizia definitiva si au obtinut cu largul concurs al statului o incheiere de incuviintare pentru 35000 de CHF.Surpriza, i-am deconspirat si acum le cerem si daune morale in cadrul contestatiei la executare silita de 35000 de CHF.

I-am deconspirat pe recuperatorii de creante care ar face ORICE sa execute Silit ILEGAL POPORUL ROMAN!

Prosperocapital si KRUK savarsesc infractiunea de inselaciune prin nerespectarea hotararii judecatoresti si prin prezentarea in fata executorului judecatoresc si a instantei de judecata, a unor fapte NEADEVARATE!

Ce s-a intamplat cu debitorul executat de Prosperocapital SARL si Kruk si cum a scapat sa nu mai plateasca 35000 de CHF?

Atentie cetateni romani, abuzurile nu se pot indrepta daca stati in pasivitate, daca treceti printr-o executare silita, VERIFICATI LEGALITATEA EI!

Inainte sa fie inceputa executarea silita impotriva debitorului, acesta obtinuse impotiva Prosperocapital SARL , recuperator de creante, CONSTATAREA PRESCRIPTIEI DREPTULUI DE A PUNE CONTRACTUL DE CREDIT IN EXECUTARE SILITA.

Desi debitorul inca din 2019 a obtinut in instanta tot prin intermediul nostru, o hotarare judecatoreasca de constatare a prescriptiei, aceeasi recuperatori abuzivi, revin cu o execuare ILEGALA.

Vedeti decizia mai jos:

Recuperatorii De Creante Penali

Surpriza, dupa ce Kruk si recuperatorul de creante Prosperocapital PIERD definitiv dreptul de a mai pune in executare silita contractul cumparat de la banca, revin si trec peste hotararea judecatoreasca, fac cerere la executorul judecatoresc fara sa ii anexeze si hotararea prin care LI SE INTERZICEA SA MAI EXECUTE SILIT si obtin prin inselaciune o incuviintare a executarii silite!!!

Povestea VIDEO a debitorului! Recuperatorii De Creante Penali, cum au fost deconspirati!

Prosperocapital Sarl Si Kruk Executa Silit Ilegal-Recuperatorii Penali-Cum anulati execuatrea silita.

Ce spune Codul Penal ca se incadreaza la INSELACIUNE?

Articolul 244 Înşelăciunea

(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

(2) Înşelăciunea săvârşită prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

(3) Împăcarea înlătură răspunderea penală.

Adica folosirea unor mijloace FRAUDULOASE!!! Pai asta inseamna inclusiv abuzul de drept!!! KRUK SI PROSPEROCAPITAL SARL NU puteau sa sustina ca NU stiau ca in urma cu cateva luni , PIERDUSERA definitiv dreptul de a pune in executare silita contractul de credit cumparat de la banca.

O ALTA instanta deja stabilise DEFINITIV ca nu mai aveau voie sa puna in executare silita acest contract!!

Statistica executari silite, video:

Dovada ca Kruk si Prosperocapital SARL actioneaza intr-o coniventa PENALA pentru a executa silit ILEGAL populatia ROMANIEI.

Ce poate fi mai clar decat documentul emis de catre executorul judecatoresc, obtinut de la instanta de judecata( si ea la randul ei indusa in eroare de actele KRUK SI Prosperocapital SARL), decat adresa de executare silita si somatia de plata de 34000 DE CHF, asta dupa ce fusese constatata prescriptia printr-o ALTA HOTARARE JUDECATOREASAC DEFINITIVA!!!

Recuperatorii De Creante Penali

Ce dovada mai buna decat asta pentru a putea cere daune morale pentru executarea silita ilegala!

De asta este bine ca de la 10.09.2020 este obligatorie inscrierea in RNMP, altfel nicio executare silita NU poate fi inceputa!

Practic, discutam despre o vadita fapta penala, ceea ce se va si intampla cu privire la toate partile participante la procedura de executare silita, incepand cu KRUK si Prosperocapital SARL, asta pentru ca STIAU CLAR ca nu mai au acest drept si s-au dus totusi in fata executorului si pe mai departe a judecatorului, cerandu-i sa acrediteze o procedura de executare silita care fusese BLOCATA DEJA de catre un alt judecator in mod DEFINITIV!

Ce urmeaza sa faca debitorul aflat in situatia aceasta, cu o hotarare prin care s-a stabilit deja ca creanta este prescrisa dar si cu o noua executare silita?

Vom lupta mai departe, vom formula contestatia la executare silita si vom solicita si plata de daune de 35000 CHF pentru punerea in executare ILEGALA a creantei dar si o plangere penala pentru inselaciune!

Doar asa, abuzurile din Romania se vor opri! E normal sa fii legal!!! Protejati-va drepturile!

Av.Drd. Cuculis Adrian

Sunteti intr-o situatie limita de executare silita sau orice situatie legatura de o executare silita? Adresati o intrebare rapida mai jos, pe WhatzApp!

Articol cotat de catre utilizatori cu 10 DI 10 STELE!

Rating: 10 out of 10.
4 comments to “Recuperatorii De Creante Penali Si Ilegali”
  1. Daca dvs ii dovediți penali,ar trebui ca cei în drept să infunde pușcăria și tot esafodajul Prospero Kruk să fie declarat ilegal în Romania,așa incat dispariția lor să fie utila tuturor celor abuzati de-a lungul vremurilor.In aceeasi situatie sunt si eu…însă,după cate stim,în spatele lor sunt grupări interlope.Va simțiți atât de puternici,încât să intrați cu ei în război?

  2. Buna ziua ! Daca sunt ilegali , de ce băncile si casa de pensii , angajatorii privați sau de stat continua sa accepte dosarele care vin de la ei , sa faca propriei pe pensii , salarii , indemnizații ….De ce aceste instituții nu au fost anunțați ca acesti recuperatori sunt ilegali si nu au voie sa execute silit pe nimeni ?

  3. Dreptul la creanta era prescris inca din perioada anterioara vanzarii creantei sau a devenit ulterior? A cui a fost vina pierderii dreptului la executare silita? E bancii sau a firmei de recuperari? Daca a fost a bancii, cei de la recuperari nu stiau acest lucru in momentul in care a fost preluata creanta?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.