Infiintarea Popririi Prosperocapital

In plina pandemie si dupa infiintarea popririi de catre Prosperocapital , debitorul formuleaza contestatie la executarea silita si anuleaza integral un debit colosal de 30000 de CHF.

Ce poate sa faca un debitor pentru a scapa de o executare silita ilegala?

Instantele functioneaza iar cererile din materia contestatiilor la executare sunt in continuare analizate, iar acolo unde debitorii au ajuns sa formuleze contestatii la executare pentru a scapa de abuzurile recuperatorilor de creante, au primit si rezultat favorabil, asta o dovedesre si faptul ca dupa Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital, la scurt timp, instanta desfiinteaza integral executarea silita a recuperatorilor avari.

Vreau sa incep cu solutia pe care am primit-o de la instanta de judecata si pe urma vom explica cum un debitor se poate salva de la o execuatre silita absolut ilegala, doar daca nu ramane in pasivitate si isi formuleaza apararile in fata instantei de judecata.

Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital

Despre Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital Am mai scris si vreau sa reiterez faptul ca degeaba este abuz poprirea, daca nu este contestata iar aceasta sintagma trebuie sa fie inteleasa ca atare.

Dreptul ORICARUI debitor executat silit este acela de a supune acele acte primite prin posta, unei analize, instantei de judecata, in asa fel incat sa fie sigur ca o forta atat de nociva precum este executarea silita sa nu treaca dintr-un drept al creditorului intr-un abuz asupra debitorului .

Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital care a fost facuta in mod ilegal, la solicitarea unui recuperator de creante care era reprezentat in Romania, culmea de KRUK ROMANIA SRL, peste toate hotararile date de catre instanta suprema in deciziile RIL in care s-au specificat clar aspectele referitoare la imposibilitatea reprezentarii unei persoane juridice de catre o alta persoana juridica, ajunge sa fie anulata doar prin diligenta debitorului.

Culmea cinismului dupa Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital a fost ca daca debitorul nu ar fi reactionat prin combaterea eficienta a popririi si a actelor de executare silita, debitorul ramanea bun de plata toata viata.

Vedeti mai jos cum a anulat debitorul intr-un alt dosar marca SCA CUCULIS&ASOCIATII, o executarea silita ilegala a PROSPEROCAPITAL SI KRUK ROMANIA S.A iar apoi vedem ce inseamna adresa de infiintare a popririi si ce facem cand trecem printr-o executare silita.

23.04.2020 Ora estimata: 9:30
Complet: C6
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant invocată de către intimată, ca neîntemeiată.

Admite cererea de chemare în judecată formulată de către contestatorul BIRI TIBERIU, în contradictoriu cu intimata PROSPEROCAPITAL S.A.R.L., iar pe cale de consecinţă:

Anulează executarea silită şi actele de executare efectuate în dosarul nr. 1424/2019 al BEJ Maier Dorin Gheorghe.

Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital

Obligă intimata la plata către contestator a sumei de 11000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în onorariu de avocat şi cheltuieli cu deplasarea. Dispune restituirea, la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri către contestator a sumei de 1000 lei, taxă de timbru judiciar, achitată cu chitanţa seria 83320, nr. 45873, nr. ordine 81 din 09.12.2019.

#DosarelePrindViata si reusim din nou sa anulam ceea ce la inceput pare de nerealizat, o executare silita incuviintata de catre instanta si “instrumentata” de catre executorul judecatoresc.Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital ramane o amintire.

Ce cuprindea adresa de poprire?

Executarea silită prin înființarea popririi asupra tuturor conturilor pe care debitorul le are deschise la toate băncile din România până la încasarea sumei de atenție 30000 fr. se arată foarte clar că prin înființarea popririi banca se transformă în terț poprit având în vedere interdicția acesteia de a plăti sumele de bani către debitor.

ATENTIE- Daca banca va blocheaza conturile, aveti dreptul sa solicitati sa vi se puna la dispozitie adresa de infiintare a popririi. Daca banca refuza emiterea adresei de poprire, angajatul bancii savarseste un abuz in serviciu. (amintim ca angajatii bancari sunt asimilati functionarilor publici).

De asemenea, se arată în adresa de înființarea popririi și faptul toți banii pe care îi va rula prin cont debitorul în cuantumul indicat de lege de unu / trei sau unu / doi să fie trimis mai departe către biroul executorului judecătoresc.

De observat este și faptul că deși există o încuviințare și autorizare de începerea executării silite cu privire la fostul contract de credit încheiat cu banca la vremea respectivă și cesionat în mod nejustificat către recuperatorul de creanțe, o altă instanță de judecată vine și anulează aceea încheierea de încuviințare a executării silite care este considerată și ea la rândul ei ca fiind de esență emisă în mod ilegal.

Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital – vedeti mai jos:

Arată instanța care a încuviințat executarea silită fără să verifice actul în baza căruia a fost cumpărată creanta ,dar nici aspectul prescripției, că se discută despre o creanță lichidă certă și exigibilă și că cererea executorului întrunește toate condițiile de forma cerute de lege pentru a fi un titlu executoriu motiv pentru care încuviințează executarea silită a sume colosale de 30000 fr. elvețieni.

Prosperocapital si Kruk Romania, dovedesc încă odată ca au pus în executare silită în mod ilegal o creanță cumpărată de la bănci, pe nimic.

Ceea ce este de-a dreptul inadmisibil se regăsește și în adresa de înființarea popririi prin care se arată că acest PROSPEROCAPITAL SARL, este reprezentant este reprezentat conventional prin KRUK ROMANIA – Crook România, lucru care a fost interzis atât prin recursul în interesul legii numărul nouă dar și numărul 19 ambele ale Inaltei Curți.

Pare greu de crezut că în luna a 10-a 2019 încă există executor judecătorești care acceptă mandatul KRUK România în reprezentarea unei creditoare PROSPEROCAPITAL care nu are sediul în România și îi ajută să execute silit în mod ilegal.

Ce trebuie verificat se referă la toate actele de executare silita emise, care pot fi supuse controlului exclusiv prin contestația la executare silită și astfel încât ca și în acest caz înființareaa popririi la cererea Prosperocapital, să poată fi anulată de către instanța de judecată care verifică dosarul pe fondul cazuei si daca actele de executare emise sunt legale.

Contestati executarea silita

Prin Infiintarea Popririi de catre Prosperocapital si mai apoi contestatia la executare ce anuleaza infiintarea popririi , se arată foarte clar în dispozitivul hotărârii pe care îl vedeți mai sus că instanța admite cererea, respectiv admite contestația la executare în contradictoriu cu creditorul și anulează executarea silită și actele de executare efectuate în dosarul biroului executorului judecătoresc Maier Dorin Gheorghe dar în același timp îl obligă pe creditorul Prsperocapital care a pus in executare silita ilegala creanta, să plătească cheltuielile de judecata.

E legal sa fii egal in primul rand. In fata legii adevarul trebuie sa prospere si nu PROSPEROCAPITAL SARL care a incercat sa ia in mod ILEGAL de la debitor suma de 30000 de CHF.

Nu ramaneti in pasivitate, ori de cate ori primiti un plic prin posta, de executare silita, mesaje pe telefonul ca aveti contul blocat, sau alte asemenea, verificati INTODEAUNA daca actele de executarea silita sunt legale.

Completati formularul de mai jos:

6 comments to “Infiintarea Popririi Prosperocapital”
  1. Ultima plata i septembrie 2012 proprirea pe salariu pusa in aprilie 2015 intrebare e prescrisa executarea sau nu

  2. Bună seara. Imi cer scuze pentru deranj la această oră. As dori ajutorul dumneavoastra. Am un credit luat de la Banc Post în 2007. Banii au fost luați de către mine pentru fostul partener de viață care deținea o afacere la momentul respectiv . Deci banii nu i-am folosit eu. Sa plătit de către respectivul, ratele pana la un moment dat cand afacerea sa dus de rapa si noi ne-am despărțit. Apoi au urmat ani in care au venit tot felul de somatii, au venit angajați ale firmelor de executare, acasa la părinții mei, insa eu nu am platit nimic . O sa va trimit ultima somatie sa Imi spuneti daca ma puteti ajuta cu ceva. As vrea dacă se poate sa dau firma de recuperare în judecată si sa închei cumva toată istoria asta . Momentan eu sunt plecată din țară.

  3. Buna ziua,
    Sotia a luat 3 credite diferite in 2018, 2019 de la Provident, apoi a ramas fara serviciu si nu a mai putut plati. Luna trecuta am primit acasa scrisori de la KRUK cu notificarea restantelor (un credit de 4900 lei, unul de 9500 lei si unul de 14500 lei ). (A mai avut un credit la Banca Romaneasca pe care nu l-a mai putut achita, am primit executare silita pe partea ei de apartament si pe salariul ei, iar la acest credit am platit un avans si platim rate lunare pana il achitam – platim la executor din februarie 2021).
    Intrebarea mea este: putem sa intram pe site la KRUK (sa ne facem cont acolo) sa vedem stadiul datoriilor si al dosarelor sau se considera ca asa am luat la cunostinta despre datorii (scrisorile le-am gasit in posta la bloc. Urmeaza executare silita din cate inteleg (nu avem cum sa platim si acele rate).

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.