Executat Silit Prin Poprire Pe Conturi? Cum Puteti Suspenda Si Apoi Anula Poprirea

Debitor Executat Silit Prin Poprire Pe Conturi

Aflati Ce Drepturi Aveti Atunci Cand Banca Sau Recuperatorul De Creante Pune Poprire Pe Conturi Sau La Angajator.

Nu putini sunt cei care sunt executati silit prin poprire pe conturi sau chiar la angajator si de cele mai multe ori prin ambele forme iar atunci executarea silita este ilegala.

Puteti anula definitiv executarea prin poprire.

Chiar si unele sume de bani trimise prin transfer rapid pot fi poprite insa doar in anumite conditii.

In primul rand atunci cand discutam despre popririle puse de catre recuperatorii de creante si daca sunteti Executat Silit Prin Poprire,  cei care au primit prin cesiune contractele bancare sau mai bine zis creantele ce deriva din contractele bancare , poprirea este ilegala fiindca atata vreme cat recuperatorul nu a obtinut o hotarare judecatoreasca separata impotriva dvs. in mainile lui, CONTRACTUL DE CREDIT nu este EXECUTORIU.

Trebuie sa stiti ca daca sunteti  Executat Silit Prin Poprire Pe Conturi incepand cu 2018 puteti obtine suspendarea executarii silite prin poprire si astfel , chiar daca sunteti in executare, prin suspendarea executarii silite, creditorul dvs nu va mai putea sa va incaseze sumele de bani din salariu sau alte venituri.

Chiar daca sunteti  executat silit prin poprire sau prin alta forma de executare silita, cum ar fi imobiliara (vanzarea casei sau apartamentului in procedura executionala), ori prin executarea mobiliara (pe autoturisme spre exemplu), puteti formula contestatie la executare si puteti solicita instantei de judeata sa verifice legalitatea actelor de executare.

In cat timp puteti formula o contestatie la executare daca sunteti executat silit prin poprire si  vi s-a pus poprire pe conturi?

Atentie – termenul de contestatie la executare curge dupa cum indica articolul de mai jos –

Cel interesat a primit comunicarea ori, după caz, înştiinţarea privind înfiinţarea popririi.

Dacă poprirea este înfiinţată asupra unor venituri periodice, termenul de contestaţie pentru debitor începe cel mai târziu la data efectuării primei reţineri din aceste venituri de către terţul poprit;

Atentie, intodeauna formulati contestatia la executare silita prin avocati specializati in executare silita, codul de procedura civila indica faptul ca intodeauna –

(1) Contestaţiile se fac cu respectarea cerinţelor de formă prevăzute pentru cererile de chemare în judecată.

Nu uitati faptul ca executarile silite pornite de catre firmele de executare silita pot fi ilegale si astfel anulate in instanta.

Ce pot sa invoc in cadrul contestatiei la executare daca sunt executat silit prin poprire pentru a anula poprirea ?

Executarea silita prin poprire poate fi anulata folosnd o serie larga de elemente –

a) Au trecut mai multi ani de la momentul ultimei plati catre banca ifn sau creditor in general?

Atunci nu mai aveti obligatia sa platiti si puteti invoca prescriptia dreptului prin contestatia la executare.

b)Aveti o poprire trimisa pe cont de catre executorul judecatoresc care este vadit mai mare decat suma pe care stiati ca o aveti de plata.

Iarasi , acest lucru poate fi un element abuziv al executarii silite sau chiar ilegal, prin care puteti sa anulati executarea silita.

c)Daca poprirea emisa catre banca sau angajator nu contine toate elementele de identificare ale debitorului sau daca la adresa de poprire nu sunt anexate toate actele prevazute sub sanctiunea nulitatii absolute (titlu executoriu).

d) Daca stiti ca dvs ati avut creditul la banca si primiti adresa de poprire vine din partea unui recuperator, puteti ataca executarea silita pentru necitarea efectiva a dvs. cu privire la aceasta cesiune.

e)Sunt multe elemente ce pot fi contestate si fiecare act de executare are o particularitate aparte, de aceea trebuie sa verificam fiecare act in parte!

Ce se intampla dupa ce se admite contestatia la executare ?

Legea arta clar ca – dacă admite contestaţia la executare, instanţa, ţinând seama de obiectul acesteia, după caz, va îndrepta ori anula actul de executare contestat, va dispune anularea ori încetarea executării înseşi, va anula ori lămuri titlul executoriu.

Nu uitati, inchiderea unui cont poprit se poate face in instanta daca banca nu vrea sa ia aceasta masura.

Av.drd. Cuculis

Nu pierdeti sansa de a contesta executarea silita si obtineti-va drepturile in instanta.

Puteti stabili o programare la sediul nostru aici.

De asemenea se poate completa formularul de mai jos pentru a contesta executarea silita – 

93 comments to “Executat Silit Prin Poprire Pe Conturi? Cum Puteti Suspenda Si Apoi Anula Poprirea”
 1. Buna ziua,
  Acum aproximativ 10 ani am facut un credit la Unicredit bank impreuna cu fostul sot. In urma divortului am fost in imposibilitatea de plata iar creditul a fost vandut catre Stafford credit( sc. Assets Portofolio Servicing Romania Srl). Acum aproximativ 1 an am constatat ca mi s-a pus poprire pe contul meu de la BRD ptr ca aceasta firma de recuperatori obtinuse in instanta executatea silita, fara a fii citata la tribunal..
  Aceasta hotarare e definitiva in 2014 ( am aflat doar atunci cand am verificat pe portaljust.
  Se mai poate face ceva contestatie la aceasta hotarare judecatoreasca?
  Va multumesc

  • Poprirea mea sa făcut abuziv în 8 martie fără sa ma anunțe jumate din salar suma enorma. Va rog ajutați ma sunt disperat. Aștept un raspuns

   • am luat un credit de nevoi personale de la banca pireus benk nu am mai putut sa platesc ratele o perioada de timp sa facut oprire pe salariu pe o anumita suma in lei echivalent in bani francului elvetian si cand am cerut sa vad cati bani mai am de platit atunci miau trimis un alt contract cu o suma mai mare de cat precedentul contract spund ca a fost o gresala la primul contract de oprire de salariu si este o suma foarte mare suma care ar trebui sa o restitui ce se poate face in privinta asta?

  • Am un cont de la apia propit si nu pot sal deblochezi din cauza la niste amenzi, care eu am declarat si dovedit ca le platesc esalonat.

 2. Pingback: Executat Silit Serraghis Loan Management Ltd-Debitorul Anuleaza Executarea Silita-Poprire - Cuculis si Asociatii

 3. Buna ziua in decembrie 2015 am luat de la un ifn 900 de lei imprumut si acum in martie 2018 mia venit suma de 120 de miloane de plaatit dupa 3 anii mi se pare absurd de mult si cel mai rau e ca au pus proprirea si mi se trage in continuare din salar ce pot face

 4. Buna ziua am si eu o intrebare. O primărie poate pune poprire pe salariu pt anumite datori (amenzi si impozit) fara hotărâre judecătorească.
  In plus ca au pus poprire pe o sumă de aproape 100 mil
  La care 75 de mil sunt deja platiti chenar in primăria respectiva

 5. Bună ziua! M-a interesa modul în care ANAF imi poate pune poprire pe salariu dacă muncesc în străinătate. E posibil fără o hotărâre judecătorească? Care este procedura?

  • Buna ziua!am primit si eu azi prin posta de la executoriu.am luat in rate de la Altex si nam mai putut plati.astia sunt prin banca Unicredit.Lucrez si am salariu pe card.in cat timp imi poate bloca cardul.pe 9- 10 iau salariu si inca nu mia trimis la serviciu.mai am tim sa iau salariu luna asta.ce trebuie sa fac.

 6. Buna ziua,
  Am ramas cu o restanta de 400 de lei catre un Ifn.Azi am primit instiintare de la banca despre poprire pe 3200.Este legal?Ce pot face in acest caz?

 7. va salut. Un prieten cu contul bancar blocat pentru executare silita primeste o suma de bani care ajunge la el printr-un transfer destinat mie. Venit necuvenit deoarece fiul meu a expediat banii intr-un cont dat de mine din eroare.Prietenul nu a platit poprirea in termen sustinand ca actul a fost abuziv emis. (prietenul nu este avocat!). Banca executa soldul si eu raman fara bani. Actiunea s-a produs in septembrie 2017. Ce se mai poate face?
  ajutor:
  La expediere fiul meu scrie la destinatar numele meu. Banca observa neconcordanta intre numele titularului de cont si contul bancar dar executa poprirea.

 8. Buna ziua ma numesc Chis Crina si de curând am primit o notificare de oprire ape salar in urma unui credit luat in anul 2007 se poate suspenda această oprire având în vedere că au trecut 10 ani de când am facut împrumutul

 9. Bună ziua am fost la firma de executori am făcut cere acum.5 zile sa îmi dea dosaru mi a zis sa vîn luni la 10 acum mi a zis ca mă suna ei oare trag de timp eu pina pe 14 mai pot face constetstia la propire pe salariu va rog Cum fac o rezchitoriu Bun sa anulez tot dosaru și sa recuperez tot. . Cit este onoriun pentru constestaie la propire.salariu

 10. Am cont deschis la banca transilvania.stiu ca am poprire pe cont suma fiind aprox.10000 lei,reprezentand cheltuieli de judecata si recuperari creante.

 11. Am cont deschis la banca transilvania.stiu ca am poprire pe cont suma fiind aprox.10000 lei,reprezentand cheltuieli de judecata si recuperari creante.urmeaza sa ma angajez si sa duc un extras de cont firmei angajatoare.imi vor opri tot salarul?

 12. Buna ziua, am fost instiintata de catre banca, despre poprirea contului pe salariu de catre un executor, in data de 25.02.2019. Nu am primit nici-un
  alt act. Cum pot sa procedez avand in vedere ca nu stiu cine ma executa? Cele 15 zile curg de la data notificarii sau de la data primirii actelor prin posta?

 13. Am luat un imprumut de 2000 de la Provident in mai 2016.am intrat in imposibilitate de plata.pe langa imprumut mi sau mai adaugat 175 comision de analuza a dosarului
  288 comision de administrare a creditului
  681 dobanda
  In total aveam de plata 3144.in ianuarie 2019 am fost executata silit trimitandumi poprire pe salariu.Mentionez ca nu am primit nici o somatie.
  Cu respect va intreb ce e de facut

 14. Bună ziua, cum este posibil sa ți se pună poprire pe conturi, să îți ia banii din conturi, fără să fii anunțat, înștiințat? Am vrut sa folosesc cardul zilele trecute la cumpărături, nu am putut. Sun la bancă mi se răspunde, aveți poprire pe cont . Se vb de un credit din 2006 .

 15. Pingback: Imi Este Casa Executata Silit-Ce Pot Face?Executare Anulata Integral BRD GSG Pierde Procesul - Cuculis si Asociatii

 16. buna ziua in 2015 sotul a luat un credit de la bt si dupa un timp din probleme de sanatate grave nu.am mai putut plati …. prin judecatorie si executare silita ia luat un pamant pe numele sotului dar intrebarea este alta conturile sunt poprite si pe un cont mio intrat banii la anumite cursuri… are voie sa mi ia? sa mi opreasca?

 17. Bună seara, se poate contesta executarea de catre Debt Collection pt un imprumut extra simplu?cu dobanda 4000%?

 18. Buna ziua
  Din 2016 am proprire pe jumatate din pensie.
  Deasemenea platesc din mina alte 2 rate la aceleasi societati (Kruc si EOS KSI) credite cumparate de respectivele societati de la BCR si BRD.Nu am semnat nici un angajament de olata cu nu=ci unul din recuperatori.Cu toate ca olatesc in fiecare luna sume de bani (in functie de cum am dar nu mai putin de 50 ron,lunar sint sunat de catre respectivele societati punid presiune pe mine sa platesc mai mult.Cu toate ca le explic ca nu am posibilitatea sa maresa platile ,ei continua cu telefoanela si cu amenintarea ca dosarel vor fi trimise la executor pentru a fi executat silit. Interbare:Dca in primul caz (cu retinerea din pensie se poate face ceva?,si 2) Ce se poate face in cel de al dilea caz .Multumesc

 19. buna seara in anul 2014 am primit o executare silita si mi s-a pus poprire pe salar, angajatorul mi-a retinut 1/3 din salar pana la achitarea sumei totale(datoria catre banca plus cheltuieli executor)in 2018 luna august angajatorul nu a mai retinut nimic din salar .dupa aproximativ o luna am sunat la biroul executorului sa intreb care este situatia mea de ce nu imi trimite incheiere si mi-a spus ca mai am de achitat aproximativ 7000 de lei dobanzi penalizatoare.Din acel moment acesta nu a mai trimis nici un act spre mine sau angajator cu privire la aceasta suma. aceasta dobanda este legala ?pot sa contest aceasta dobanda?simona

 20. Buan seara! Situatie: poprire pe salariu anul trecut. Achitat tot, ultima rata 12 martie. Banca si Bej fac ping pong cu mine: nu vor sa ridice poprirea pt ca vor sa-mi mai calculeze alte dobanzi suplimentare, comisioane si penalizari (cca jumatate din suma initiala) . Ce pot face? E legal?

 21. Buna ziua . Am si eu o intrebare . Anul trecut am facut doua imprumuturi unul la brd si celalalt la provident . Din cauza unor probleme de sanatate la copil am intrerupt munca neavand cu ce sa mai platesc ratele . Spuneti mi va rog in cazul in care eu ma angajez din nou dupa cat timp mi se poate face poprire pe salariu?

 22. Buna ziua , mama mea a primit poprire pe pensie de la o primarie ,impozit pe teren neachitat in ultimi trei ani, terenul este extravilan si dat in arenda iar comform contractului nu-i revine ei plata impozitului. Mai mult de atat are certificate fiscale in ultimi trei ani, deoarece a mai vandut proprietati in acea zona, cu datorii zero. Ce se poate face in acest caz ?

 23. Buna ziua! Fratele meu are o pensie de asigurări sociale în baza Legii 19/2000 ( gradul 1 cu indemnizație de însoțitor) diagnosticat cu TBC și HIV și indemnizatia de hrană de la la agentia pentru plăti și inspecție socială București.
  Aceste venituri i-au fost poprite pe cont de Direcția de Taxe și Impozite pentru niște amenzi. Suma poprite este de 4402 lei amenzi din 2005 2006 2010 2017 și 2018..Pe aceste venituri se poate pune poprite? Pensia se ajutor socială este de 791 + indemnizatia de însoțitor 800 lei.
  Multumesc.

   • Buna ziua domnule Av.drd.Cuculis, m-au dat și pe mine in judecată cei de la GETBACK RECOVERY, printr-un biroul de executori judecătorești, ieri primesc acsa un plic, prin care ma anunța ca sa admis poprirea pe toate conturile pe care le am, care de fapt sunt băncii pe care eu le platesc, nu primesc banii pe acele conturi, am un singur cont pe care primesc salariul, datoria este de 900lei, este foarte mare pentru mine, mai ales pentru faptul ca este un abonament la ORANGE, pentru in Telefon pe butoane nokia, la care am plătit un avans, cum am specificat mai sus cei de la GETBACK RECOVERY m-au dat in judecată și mi sa pus proprire pe toate conturile, ce pot sa fac?Au voie sa ma dea in judecată cei de la GETBACK RECOVERY, in locul celor de la ORANGE, este o suma de 900lei, pe care nu o pot plăti este 64% din salariul meu de 1400lei, din care trebuie sa plătesc toate Bancile pe care le am.Ce pot sa fac in acest caz?Da știu aici a fost vina mea ca am făcut acest abonament, doar in momentul acela nu aveam un telefon! 🙁 Va multumes ca mi-ați citit acest mesaj și sper ca îmi veți da dumneavoastra o soluție!Multumesc frumos!O zi buna!

 24. Buna ziua este posibil ca sa imi puna anaf poprire pe cont desi am platit impozit si toate cele dar apar cu aceasi suma care se opreste impozit ca datorie adica impozit platit de doua ori

 25. Buna ziua am primit acasa o hartie de la ezecutor face oprire pe salar si acuma el mea blocat toate conturile con in euro care de acolo au fost luat 95euro in al cont a fost alocatia si brd iar au fost luati bani ce pot sa fac in privinta asta

 26. Buna seara.
  As dori un raspuns in legatura cu o poprire pe conturi efectuata ieri 15.04 2019, in urma unui credit luat in Elecrocasnice in anul 2004 de la DOMO,cu plata ratelor la Reiffensen Bank.
  In anul 2015 am fost executata de cartre biroul executorului,Beja Visan Catalin,cu suma de 4000 de roni ,aprox nu mai stiu exact.
  A urmat plata cu prima poprire din data de 10.06 2015 cu suma de 350 de roni apoi 150 de roni lunar pana in Decembrie 2016.
  Totalul fiind de apox2200 de lei achitati.
  Din luna Ianuarie 2016.am ramas fara loc de munca deoarece copilul meu cu handicap a decedat eu fiind angajata ca Asistent personal ,iar in urma acestei intamplari am incetat plata ratelor ,urmand a notifica firma de excutare cu situatia mea actuala .
  Din luna Ianuarie 2017 -si pana acum nu am mai primit nici o notificare din partea lor.
  Insa din data de 15 04 2019,am primit notificari de la banci ptr blocarea conturilor.
  Am luat legatura imediat cu banca ,si am aflat ca o alta firma ma executat silit si anume,Biroul de executori Bej Olteanu Haja&Ghinea ,pentru aceelasi credit de la Domo , insa de data aceasta cu suma de 5772,43 lei+comisionul de 30 de lei .
  Intrebarea mea este :
  Cum pot rezolva aceasta situatie avand in vedere ca am achitat suma respectiva iar sumele cresc colosal de mult.
  Am 43 de ani sunt vaduva de 10 ani ,am ramas singura cu trei copiii minori,yn baiat si doua fetite,..insa baiatul a decedat acum doi ani si am ramas cu cele doua fetite minore in grija si o mama bolnava cu handicap de care am grija .
  Stau cu chirie am un salariu de 1800 de roni din care ma intretin si nu am posibilitatea sa achit aceasta suma uriasa impusa de catre firma de exacutare.
  Avand in vedere ca la vremea respectiva si in prezent nu cunosc notiunile si procedurile legale prin care pot sa imi apar dreptul ,orice indrumare si informatie imi este de ajutor.
  Va multumesc!

  • Buna ziua azi am primit un SMS de la banca unde am card salarial in care îmi spun că am o poprire de 28922…cu 10 ani in urmă am făcut un credit de 11000 parcă

   .și din motive de sănătate nu am putut să îl plătesc precizez că am avut încheiata cu banca o asigurare pentru incapacitate de munca….eu până azi nu am fost înștiințat prin nici un mijloc …As dori să știu dacă se poate face ceva daca ii acționez in judecat

 27. Buna ziua.In 2007 am facut un imprumut la banca de 9000 lei pe care lam achitat partial.Am primit notificari de executare silita din partea EOS KSI prin BEJ (nu dau nume) suma se ridica la 12000. Acum un an EOS au contactat alt BEJ dar suma este de 13000(zic ei penalizari).Acum o luna m-am angajat in tara (mentionez ca am lucrat in Italia).Din primul salariu firma de recuperare a extras 50%. Este legal?

   • DACA NU SUNT EXECUTAT SILIT BANCA IMI POATE BLOCA CARDUL?
    MA CONFRUNT CU URMATOARE SITUATIE:IN URMA UNUI CREDIT AVUT LA ING DUPA NEPLATA A 5 LUNI A RATELOR AM AJUND LA INTELEGERE CU BANCA , INTELEGERE VENITA DIN PARTEA MEA: SA ACHIT O SUMA DE 5000 RON SI 10 RATE A 850 RON/LUNA TIMP DE 10 LUNI- SA ACHIT DATORIA AVUTA.
    IN FIACRE LUNA IN DATA DE 15 SUNAM UN ANUME DOMN MIHAIL C. PE MOBIL CA ARE BANII IN CONT TRAGEAU BANII SI IMI DEBLOCAU CARDUL SA POT EXTRAGE RESTUL DE SALAR.IN ACEASTA LUNA AM DEPUS SINGUR IN CARD VALOAREA DE 5000 RON BANI PRIMIRI DE LA MAMA PENTRU O LUCARE DENTARA, IN DATA DE 13 AM SUNAT PERSOANA RESPECTIVA SA TRAGA RATA SI SA IMI DEBLOCHEZE CARDUL. PROBLEME ESTE CA NU RASPUNDE LA TELEDON. TOATA SAPTAMANA AM SUNAT LA RELATII CU CLIENTII ING, MI SE DA NR RESPECTIV SI MI SE SPUNE CA PERSOANA RESPECTIVA NU ESTE LA BIROU. INTELEGEREA FACUTA A FOST O DISCUTIE TELEFONICA CU ACEL DOMN ANGAJAT AL BANCII.
    EU MOMENTAN AM CARDUL BLOCAT BANII SUNT IN CARD DA NU POT EXTRAGE. AM VERIFICAT PE PORTALJUST SI NU FAC OBIECTUL UNEI EXECUTARI SILITE. CE MA SFATUITI SA FAC? E ABUZ AL BANCII SA IMI TINA CONTUL BLOCAT DACA NU SUNT EXECUTAT SILIT? EXISTA TERMEN LEGAL SA ZIC 15 ZILE-30 ZILE CA NU INTELEG? SI DACA AR FI SA MA EXECUTE SILIT SA ZICEM IMI POT BLOCA CONTUL IN AVANS?

   • Bună ziua, am avut de plată de la Orange suma de 700 RON,cei de la birou de executori mi-au pus poprire pe salariu, să plătesc suma de 1300 RON, eu având salariul net 1450,in prima lună au luat suma de 470 RON, iar a doua lună au luat de la angajator suma de 470 și de la banca 330 RON (primăria îmi virează banii pe card) au făcut poprire și la primărie și la bancă, pe un singur salariul!! Și acum apar iar cu poprire la banca cu suma de 570 RON!!! Am sunat la ei și au spus că nu mai am nimic de plată și ca ei trebuie să îmi dea 40 RON!!! Când scap de poprirea apărută, au trecut două săptămâni și tot nu mi se ridica poprirea!!!

 28. Buna ziua,
  Am ramas cu o restanta de 800 de lei in 2005 .Azi am primit instiintare de la banca despre poprire pe 4050 RON. (mentionez ca in cont erau 1200 RON) ce pot face in acest caz?
  Detin si o garsniera in romanaia ? poate escala ?

 29. Buna ziua.Am primit o adresa de propire a salariului direct la angajator.Este instituita de Eos Ksi pentru un rest la un credit din 2005.Doresc sa ma ajutati cu suspendarea acestei propiri.Am un venit de 1800 lei si daca din acesta mi se opreste 600 lei /luna .sincera sa fiu nu stiu cum ma voi descurca eu si baietelul meu de 6 ani.

  • Buna ziua, in mod vadit discutam despre o prescriptie acolo, important este sa vedem totusi actele de executare silita primite si in acest sens sa formuam o contestatie la executare. Cu stima av. drd. Cuculis 0722298011

   • In 2011 am facut un credit pt mama mea la Raiffeisen bank, in valoare de 10.000€. Intrucat ea nu si.a mai respectat partea sa de intelegere in ce priveste plata ratei, nu am mai putut plati, iar ddupa un an mi s.a instituit poprire. Banii mi se retin de catre angajator, insa contul este in continuare blocat de către executor. Problema este ca dupa aproape 3 ani de la instituirea popririi, am luat legatura cu executorul sa intreb cat mai am de plata din suma totala, acesta spunandu.mi ca suma totala este cu 2000 lei mai mare decât era in momentul intituirii popririi, explicandu.mi ca in urma unei clauze a bancii din ccontractul de creditare, penalitatile se actualizeaza permanent. Este normal? Ce este de facut in acest caz?
    Iar pentru a.mi recupera banii de la mama mea se poate face ceva? Mentionez ca banii i.am dat mamei prin transfer bancar.
    Multumesc anticipat!

 30. Buna ziua azi am primit un SMS de la banca unde am card salarial in care îmi spun că am o poprire de 28922…cu 10 ani in urmă am făcut un credit de 11000 parcă

  .și din motive de sănătate nu am putut să îl plătesc precizez că am avut încheiata cu banca o asigurare pentru incapacitate de munca….eu până azi nu am fost înștiințat prin nici un mijloc …As dori să știu dacă se poate face ceva daca ii acționez in judecat

 31. Am primit comunicare de poprire de la Gont,Panait si Asociatii,anul trecut,sunt in proces cu ei.In acest timp mi se pune poprire pe salariu? Sunt si cu ANAF in proces si deja am poprire pe 1/3 pe salariu.Pana la cat la suta din salariu este acceptat legal sa am popriri?

  • Buna ziua, poprirea de la Gont se poate extinde pana la 1/2 sau daca sunt bani in cont se iau toti. Verificam actele de executare si vedem daca nu cumva puteti sa anulati executarea integral. Cu bine, av. drd. Cuculis 0722298011

 32. Sunt admin la o societate com ,primesc o comunicare de poprire ptr un angajat care este in proces cu un birou de credite.Ce urmari poate avea societatea mea daca nu se face poprirea pe contul salariatului,el fiind in proces cu biroul de credite?Va informez ca salariatul a fost garant fidejusor la un contract din 2009.Nu trebuia sa fie prescris dosarul?

 33. am propripre pe salar ,as vre sa stiu daca e legal sa imi retina si angajatorul si banca din salar ,multumesc

 34. Bună ziua! Am o întrebare am o executare silită cu oprire la angajator este legal că acesta să îmi blocheze contul de alocație pt copil? Ținând cont că el își recuperează bani direct de la angajator.

 35. Buna ziua, am si eu o intrebare.
  Se da situatia de mai jos:
  O prietena a fost maritata cu un anume individ. Acesta a facut un credit la o banca, dar dansa nu isi aminteste sa fi semnat vreun contract pt a fi co-debitor( sper sa ma exprim corect). Nici nu are o copie de pe contract. Fostul sot a murit( s-a sinucis), iar dansei i s-a pus poprire pe salariu pt ca individul nu a platit nici macar o rata, mai apoi decedand. Dansii au o fetita impreuna( 8 ani), iar fetita primeste pensie de urmas, dar angajatorul a sfatuit mama sa aplice si ea pt pensie de urmas, pt ca se incadreaza avand salariul mic. A incasat cateva luni, mai apoi fiind oprita pensia pt ca mama a aflat ca nu este adevarat. Acum este executata si de casa de pensii pt suma incasat in acele luni, adica are 2 popriri pe salariu, luandu-i-se tot salariul integral. Este normal asa ceva avand in vedere ca este mama singura?
  Va multumesc.

 36. Pingback: Kruk Executa Silit Pe Ascuns Fara Sa Trimita Somatia De Executare

 37. Buna ziua. Azi 09.07.2019 am primit mesaj de la banca, ca a poprire pe cont in valoare de 7900RON.
  cand am ajuns acasa am gasit si plicul de la BEJ Mihai Cristian in care spune ca Beneficiarul Creditului este ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA, societate infiintata in Lucembourg.
  datoria este de la un credit din 12.2006 la un IFN.
  As dori daca se poate face ceva pentru anularea executarii(popririi), sau negociere pentru o plata la o suma mai mica fata de cea poprita.
  Va multumesc.

 38. Buna dimineata am o problema legata de poprire , la fiecare 10 ale lunii . Avînd în vedere că am facut o operație de hernie înghinala pe data de 22.08.2019 . Acum pe pe data de 2.09.2019 am facut un împrumut la CAR de suma de 2500 RONI , livrindui in aceași zi pe card . Stiind ca banca Transilvania imi va bloca creditul , am fost nevoit să prezint la ei . Anuntinduma ca toata suma este poprita de către executor. Documentdinduma aflu ca conform art. 729 din codul de procedura civila ,se popreste si din alte venituri , iar uitinduma mai atent am constatat că nu am fost citat si nici ordin judecătoresc nu am primit , doar dosarul de la biroul executorilor in plic . Ce este de facut ? Va multumesc anticipat .

 39. Bună ziua vreau sa va întreb ca am amenzi de circulatie din anul 2012 și primăria simpetru brasov mia blocat contul și am primit bani de la taxa auto și nu pot sa îi ridic pentru ca am contul la ang blocat va rog sa îmi spuneți care este procedura legala pentru a debloca contul și a scoate banîn de la taxa auto trebune un avocat pentru a deschide un proces va mulțumesc cu stima hossu iuliu

 40. Va salut am doua proprii pe salariu prima este în valoare de 10000 euro si am luat-o acum 8 sau 9 ani si a doua este de 1000 ron am luat-o de la provident mai recent precizez ca pe executor il cheamă bej soames robert cosmin timiș as dori sa stiu daca mai pot face contestație stima

 41. Va salut am doua proprii pe salariu prima este în valoare de 10000 euro si am luat-o acum 8 sau 9 ani si a doua este de 1000 ron am luat-o de la provident mai recent precizez ca pe executor il cheamă bej soames robert cosmin timiș as dori sa stiu daca mai pot face contestație stima 0724s066 nr meu

 42. Buna ziua,
  Am avut 2 credite neachitate pentru care mi s-a pus poprire pe salariu, conform adreselor de la locul de munca ma sunt de plata 124 de lei. Contul de salariu este la BCR executorul mi-a blocat si contul facut la ING unde au intrat niste bani care nu imi apartin si care sunt blocati. Am intrebat la executor cat mai am de plata si mi-au zis cu totul alte sume decat cele transmise de cei de la contabilitate de la locul de munca . Eu mai am 124 de lei de plata iar cei de la BEJ sustin ca mai am un total de 2100 spunand ca reprezinta penalizari zilnice chiar daca mi s-a pus poprire pe conturi.
  Din cate stiu daca este pusa poprire pe conturi este ilegal sa se mai puna dobanzi si penalizari.
  Ce este de facut in situatia asta?
  Va multumesc !

 43. Buna am si eu o problema acuma câteva zile mi sa pus proprire pe o sumă de 520 de lei nu am fost anunțată nici nu am primit nimic aviz sau ceva acasă numa ca m-am trezit cu bani ptopriti pe card acuma de catre primarie stiu ca aveam de acu 4 ani cv amenzi se poate să îmi pună primaria proprire fără ordin judecătoresc?

 44. Buna ziua,
  ma numesc Doina Lupu si mi s-a infiintat o poprire pe salariu de catre soc. de executori judecatoresti Themis in urma unui dosar de executare silita depus de catre Kruk Romania.Mentionez ca este depus ca titlu executoriu un “contract” ce eu nu l-am avut niciodata ca exempler,mai exact este o cerere de emitere a unui card de credit Euroline din data de 01.05.2006 ce contine multe puncte suspecte(un sot care nu-l am,un prieten pe care nu-l cunosc,un salariu al sotului,etc).Ma intereseaza daca se poate anula aceasta executare si care ar fi pasii de urmat si onorariul dvs.
  Va multumesc anticipat!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.