Ati Facut Un Credit Online? Puteti Anula Executarea Silita – Purple Financial Service Ifn Executare Silita

Puteti Anula Executarea Silita Contract de credit anulat integral – Sentinta in premiera pe credite luate online.

Puteti Anula Executarea Silita daca ati facut un credit online si a inceput executarea impotriva dvs.

Instanta anuleaza executarea silita pentru un credit luat online – Solutia va putea fi folosita de toti cei executati silit in baza unui “contract” facut online – Sentinta mai jos!

Ce a retinut instanta?

Inscrisul in baza caruia s-a pornit executarea silita si anume, contractul de credit de nevoi persoane, practic NU este semnat olograf si nici nu are incorporat atasat sau asociat o semnatura electronica extinsa bazata pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv generata cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creere a semnaturii elctronice astfel ca nu poate fi considerat ca fiind asumat de debitor si nu poate produce efecte juridice.

In esenta, creditele online atata vreme cat acest tip de contract nu este semnat electronic si nici olograf, el nu poate fi pus in executare, astfel Puteti Anula Executarea Silita

Puteti Anula Executarea Silita
anulare-contract-online-3

a

anulare-contract-online-1

Puteti Anula Executarea Silita  – Sentinta civila confirma de fapt abuzurile savarsite de catre IFN-uri, ceea ce este mai grav, se refera si la faptul ca in raport de art. 665 si urmatoarele din codul de procedura civila, INCUVIINTAREA EXECUTARII a fost data de catre executor iar acesta a nesocotit pe de-a-ntregul dispozitiile legale in materia executarilor silite cu privire la CERTITUDINEA creantei.

Executarea silita si mai ales incuviintarea ei, trebuia sa fie respinsa inca de la prima solicitare a executorului pentru incuviintarea executarii silite.

Deşi creditoarea invocă în cererea de executare silită incidenţa dispoziţiilor art.8 alin.6 din OUG nr.34/2014 (care prevede „în cazul în care urmează să se încheie un contract la distanţă prin intermediul telefonului, profesionistul trebuie să confirme oferta consumatorului, al cărui angajament începe doar după ce acesta a semnat oferta sau după ce şi-a trimis consimţământul scris.

Aceste confirmări trebuie făcute pe un suport durabil”), aceasta nu a depus la dosar însuşirea de către debitor prin semnătură a ofertei de creditare şi nici consimţământul scris transmis de către aceasta.

Nu uitati ca singura modalitate de a contesta un asemenea abuz este contestatia la executare.

Av. Drd. Cuculis

39 comments to “Ati Facut Un Credit Online? Puteti Anula Executarea Silita – Purple Financial Service Ifn Executare Silita”
 1. buna dl avocat ,

  pt mine este complicat a intelege ce inseamna aceasta semnatura electronica si cand poate fi aceasta valabila:

  “inscrisul ….nu are incorporat atasat sau asociat o semnatura electronica extinsa bazata pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv generata cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creere a semnaturii elctronice ….”

  puteti explica va rog cum putem sti daca exista asociat contractului acea semnatura electronica extinsa , valida?

  multumesc

 2. Va rog mult, vreau sa formulez o sesizare la Inspectia Judiciara cu privire la un judecator care a incuviintat inceperea executarii silite incalcand prevederile OUG/2016 . Trebuie sa am certitudinea ca ordonanta opera in ziua de 6 octombrie 2016 , data la care s-a pronuntat instanta, dar cererea a fost inregistrata inainte de 1 octombrie, data intrarii in vigoare . Pentru plangerea penala va voi trimite dvs documentele, luni, 17 oct . Va multumesc mult !

   • Actele le voi trimite recomandat, cu confirmare de primire, fiindca va voi trimite si inscrisurile dintr-un alt dosar , asa cum am stabilit cand am vorbit la telefon cu dvs (e vorba de plangerea impotriva solutiilor PCAB ) . Dar nu mi-ati raspuns si mie la intrebarea in legatura cu OUG 52 . MOOOR de curiozitate ! Va rog !

   • Sunt executată silit de un executor in baza unui împrumut on-line facut la Feratum și pentru 2000 de lei am și seckestru pe mașină. Împrumutul este din 2017.Ce pot face? Multumesc.

 3. 3 depinde de data creditului, daca aceasta este sau nu inainte de intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) NR. 910/2014 care practic inlocuie legile mentionate si permite /recunoaste si semnarea fara certificat calificat. Chiar si daca nu ar fi fost acesta mi-ar fi placut sa citesc cu apreciaza instanta si alte argumente ce ar putea fi aduse

 4. Sunt in acceasi situatie, insa nu au fost demarate procedurile de executare silita. Dosarul se afla la avocat Iulian Costache de la SCA Sioufas & Colaboratorii.
  Am un credit fulger exclusiv online de la FAST FINANCE IFN, in suma de 900 lei. scadenta a fost 18.03.2016 si pana in prezent, cu tot cu penalizari suma a ajuns la peste 5300 lei.
  Voi putea contesta executarea ?
  Va rog mult sa ma ajutati, si chiar sa ma reprezentati intr-un eventual proces.

 5. Buna ziua, imi puteti trimite va rog un moodel de intampinare pentru un proces cu un Ifn si anume Fast Finance.Mentionez ca nu dipun de ani pentru a angaja un avocat si as dori sa ma reprezint singurVa multumesc frumos si din suflet

 6. Buna ziua ,
  Am si eu aceeasi problema ca si cei de mai sus , adica am primit de la tribunalul Carei o instiinare de chemare in judecata depuse de catre Fast Finance …
  Este adevarat ca nu am platit la timp creditul pe care l-am luat si as dori sa-l platesc , dar fara acea dobanda penalizatoare care face ca din suma de 800 de roni pe care am primit-o sa trebuiasca sa dau inapoi cam 10.000 de roni …

 7. Buna ziua! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, am contractat un credit online, insa nu am mai avut posibilitatea de a restitui suma necesara la timp. I-am contactat in vederea achitarii in trase lunare, insa dosarul a ajuns in executare silita. Va trimit link-ul cu decizia executarii silite. Mentionez ca pana in prezent nu am primit nici un document oficial prin posta. Ma puteti ajuta cu un sfat va rog!
  http://portal.just.ro/212/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21200000000418847&id_inst=212

 8. Buna dimineata! Am contractat un credit in iunie 2015 de la Fast Finace de 700 de lei, iar ieri mi a venit executare silita in valoare de 110.000( o suta zece mii) lei. Credeti ca am vreo sansa de castig daca fac contestatie la executarea silita? Stiu ca trebuie platita taxa de timbru care are valoarea de 10% din suma executata, deci nu mi permit sa arunc inca 1000 de lei degeaba. Multumesc!

 9. Bună ziua! Sunt și eu în situația de a fi luat un împrumut la mozipo IFN în septembrie 2017. Ce voiam sa va intreb: executarea silita se poate pune în aplicare dacă durata creditului nu este expirata? Adică eu ar trebui sa plătesc suma împrumutată pana în septembrie 2018.
  Din motive ce țin de locul de munca nu am reușit sa plătesc ratele pe ultimele 3 luni. Mulțumesc. Credit este luat online.

 10. Buna ziua, am primit astazi o executare silita cu poprire 4500 ron, este vorba de un credit online accesat in 2015 luna aprilie la fast credit. Dupa accesarea creditului contul mi a fost blocat pt o poprire iar fast credit nu a mai putut sa retraga suma cuvenita. Intre timp m am mutat de la adresa de domiciliu iar in 2016 am schimbat si cartea de identitate. Pana astazi nu am primit nicio notificare, chiar daca soseau la vechea adresa as fi intrat in posesia documentelor. Avand alte probleme personale am, uitat, daca macar pe mail as fi fost notificata preferam sa achit 350ron in loc de 4500ron.puteti sa imi suneti, legal se poate face ceva?

 11. Bună ziua și eu am poprire pt contract cu ifn și sunt executată silit la fel am făcut împrumut online. Ce pot face? Va mulțumesc

 12. Astăzi am primit harti cum ca voi fi executat silit retinandumi bani și la angajator și la banca creditul este făcut online și nu am primit nici o notificare ca ar fi scadent anticipat

   • Bună seara… am.facut un împrumut la ferratum bank și urmează sa vina o poprire pe salariu și un sechestru pe bunuri… este vorba de un credit online.. la un IFN… ma puteți ajuta?

 13. Am o preoprire de la ferratum eu nam semnat nimica între timp mia mai venit una de la taxe și impozite și în final este vb de vreo 900 lei oprire este legal asta și ce pot sa fac în situația asta

 14. Bună ma aflu și eu în aceeași problema,am luat un credit de la ifn viaconto,nu am mai putut sa îl plătesc și au trecut 405 zile de când am făcut ultima plata.si în 28.11.2023 am primit doar un mesaj pe telefon de la banca cum ca conturile îmi sunt blocate și nu am mai avut posibilitatea sa accesez banii. De la firma de executare siluta nu am primit nici o înștiințare. Cum sa procedez și unde ma pot duce sa fac o contestație la poprirea de pe cont.
  Va mulțumesc

 15. Buna ziua.

  Am o poprire pe cont, pentru un credit la un ifn facut online.
  Am primit direct sentinta de executare silita de la judecatoria lipova, iar acum eu nu pot sa imi incasez salariul. ce pot face?

 16. Bună ziua am loat un credit de la ifn hora credit de 500 și nu am putut achita suma pana acum și acum iam sunat sa ancep sa achit suma și miau zis ca am de dat 40000 lei timp de un an ce pot face

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.