Executat Silit De ProsperoCapital

Ati primit adresa de poprire din partea ProsperoCapital?

Anulati executarea silita a recuperatorului de creante.

Verificati actele de executare prin intermediul unei contestatii la executarea silita.

Executat Silit De ProsperoCapital – Prosperocapital poate fi infrant in instanta daca executarea silita este pornita prin comiterea unor abuzuri de catre recuperatorul de creanta.

Un avocat specializat in executare silita va poate anula executarea silita inceputa ilegal.

Executat Silit De ProsperoCapital

Contestatia la executare ramane in continuare singurul apanaj prin care puteti sa scapati de plata unui debit posibil ilegal.

Perceperea abuziva a unor sume de bani poate fi contestata in instanta atunci cand sunteti ilegal executat silit de prosperoCapital.

Ne-am propus sa explicam in randurile de mai jos modalitatile prin care un debitor poate sa anuleze o executare silita inceputa ilegal de catre ProsperoCapital.

Inainte de a explica ce trebuie sa faceti pentru a anula executarea silita a ProsperoCapital recuperator de creante, vedeti mai jos cum am reusit sa anulam o alta executare silita a acestui recuperator in dosarul de mai jos.

Dosar:
23736/300/2018

Nume :
Calitate parte:
HAPA CARMEN IOLANDA la SCA Cuculis&Asociatii – Contestator
PROSPEROCAPITAL SARL – Intimat

Şedinţe

25.04.2019Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Cojocaru
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia împotriva executării silite şi cererea de întoarcere a executării silite.

Anulează executarea silită efectuată împotriva contestatoarei în dosarul execuţional nr. 2050/2018 al SCPEJ THEMIS.

Dispune întoarcerea executării silite, sens în care obligă intimata să restituie contestatoarei toate sumele retrase din patrimoniul acesteia în cadrul executării derulate în dosarul sus menţionat.

Obligă intimata la plata către contestatoare sumei de 1400 lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Dispune restituirea către contestatoare, la data şi condiţionat de rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, a sumei de 366 de lei, achitate de contestatoare cu titlu de taxă judiciară de timbru.

Pronunţată în şedinţa publică din 25.04.2019. 
Document: Hotarâre  4268/2019  25.04.2019

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000506275&id_inst=300

Lupta debitorilor cu firmele de recuperari creante si cu stoparea abuzurilor. Executat Silit De ProsperoCapital.

Executat Silit De ProsperoCapital-

Prosperocapital face parte din Grupul Investcapital MALTA o firma de recuperare ce isi are sediul in MALTA, asta pentru a putea sa evite plata unor taxe si in acest fel sa fie protejata si de legislatia din tarile unde executa silit debitorii.

De asemenea Prosperocapital nu are dreptul sa execute silit in Romania fiindca in tara de origine nu are licenta.

Lipsa licentei din tara de origine (MALTA) il face pe acest recuperator sa fie in ilegalitate, desi cunoastem ca ANPC a legalizat acest recuperator prin OUG 52/2016 insa opinam ca in mod ilicit.

Care sunt motivele pe care le pot invoca debitorii pentru a anula dosarele executionale?

1. Un prim motiv pe care trebuie sa-l aveti in vedere este cesiunea creantei.

DA! Daca debitul dvs. este cesionat de la un creditor la altul, este necesar sa fiti instintati de acest lucru.

ATENTIE- Alaturi de cesiunea creantei, daca aceasta trece la un recuperator de creanta, nu mai poate fi pusa in executare.

2. Daca a inceput executarea impotriva dvs. contestati acest aspect prin invocarea lipsei titlului executoriu prin cesiune.

Astfel, in contractul de credit initial a fost inserata o clauza prin care debitorul renunta la dreptul de a fi notificat, aceasta este ABUZIVA!

In ipoteza in care aveti asemenea clauze, le puteti contesta incepand cu 2019 prin cadrul unei contestatii la titlu indreptata impotriva clauzelor abuzive.

3. De asemenea puteti formula o contestatie la executare impotriva debitului cesionat daca acesta este indexat cu dobanzi.

Daca sunteti executat silit de prosperoCapital atunci trebuie sa stiti ca acestia NU ai voie sa adauge dobanzi.

Orice suma crescuta din debitul cesionat ESTE ILEGALA si conduce catre anularea executarii silite ce poate fi ceruta prin cadrul contestatiei la executare.

Daca recuperatorul de creante Prosperocapital incepe executarea silita, sanctionarea actelor ilegale se obtine prin intermediul contestatiei la executare.

Cei care au cumparat creanta de la banca nu pot adauga dobanzi si cheltueili administrative.

4. Este creanta certa lichida , certa si exigibila? Prin execuatrea Silita pornita De ProsperoCapital este posibil sa fiti supus unui abuz.

Acest lucru inseamna ca daca banca, inainte de a cesiona, nu a declarat scadenta anticipata a creditului, si s-a rezumat la a cesiona creditul catre recuperatorul de creante ProsperoCapital atunci creanta nu este exigibila.

Verificati intodeauna daca atunci cand sunteti executat silit de
ProsperoCapital , ati fost notificat cu scadenta anticipata.

De asemenea si declararea scadentei anticipate in mod abuziv este o cauza prin care executarea silita poate fi anulata.

Certitudinea creantei este iarasi un motiv de anulare integrala a executarii silite si de a scapa de plata oricarui debit.

Daca aveti suspiciuni oricat de mici, chiar si pentru 1 leu ca executarea silita ar fi inceputa pe sume gresite, invocati acest lucru in cadrul contestatiei la executare.

5. Este recuperatorul de creante Prosperocapital reprezentat de KRUK? Executat silit legal? Verificati.

Nu uitat ca recuperatorul investcapital este reprezentat prin KRUK astfel o asemenea reprezentare ii face executarea silita inceputa sa fie ilegala.

Intodeauna este important sa apelati doar la un avocat specializat in executare silita.

Nu va pierdeti dreptul de a va apara in instanta.

In termenul de 15 zile de la primirea actelor de executare faceti demersuri in instanta pentru anularea executarii.

Ati primit actele de executare silita si nu ati contestat in termenul de 15 zile? Click aici.

Recuperatorii De Creante
Recuperatorii De Creante

Daca aveti o executare silita inceputa impotriva dvs. de catre Prosperocapital, completati formularul de mai jos pentru a demara contestatia la executare.

9 comments to “Executat Silit De ProsperoCapital”
 1. Buna ziua am primit ieri o executare silita cu somatie din cauza unui imprumut la Provident facut in anul 2011.Nu am bunuri pe numele meu.Mentionez ca nu ma pot folosi de alocatia copilului deoarece este blocata si mi mereu trebuie sa fac cereri in banca pentru deblocari.Nu sunt in tara.As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca pot sa fac contestatie cat ma costa si ce rezolv in urma acesteia.Va rog sa ma contactati prin email .Multumesc

  • Buna ziua, important este sa nu lasati nicio executare silita sa treaca fara sa va interesati de ea. Pot curge dobanzi, penalitati si atunci o sa fiti obligata sa le platiti daca nu o contestati acum. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 2. In data de 12-11-2019 am primit executarea silita,dosar nr 651/E/218 de catre CYPRUS LIMITED CU SEDIUL IN LIMASOL,STR ARCH. MAKARIOU III NR195 ,NEOCLEOUS HOUSE 3030,CIPRU.REPREZENTATACONVENTIONAL DE SCADINULESCU MAXIM CU SEDIUL IN BUCURESTI SECTOR 1 SI INAINTATA SI DE BEJ A.DIACONITA SI ASOCIATII CU SEDIUL IN TG JIU PT CREDITOAREA SVEA EKONOMI CYPRUS LIMITED DOSAR NR457 /207/2018.MI S-A TRIMIS SI MIE DAR SI LA FIRM UNDE LUCREZ “ARD RL SECURITY S R L”SI MI -FACUT POPRIRE PE SALARIU 1/3.EXECUTOR JUDECATORESC FIIND DIACONITA ELENA LAVINIA SI MI S-AU NISTE DOBANZI F MARI

 3. Va informam ca in data de 05.11.2019 s-a instituit pe conturile dumneavoastra poprirea dispusa de catre BEJ MARIN ADRIAN CRISTIAN, cu numar dosar 301/2013 primita de Raiffeisen Bank prin scrisoarea de instiintare 301 la data de 17.10.2019 in suma de 4443.78 RON.

  Pentru detalii suplimentare cu privire la poprire, va rugam sa contactati executorul BEJ MARIN ADRIAN CRISTIAN nu am fost instintat sau informat de aceasta problema as dori o informatie ce se poate face in acest caz

 4. Ieri, 23 06 2020 am primit prin posta o notificare semnata de executorul judecatoresc Tudorache Catalin Silviu, prin care mi se aduce la cunostinta cererea de executare silita, formulata de INVESTCAPITAL LTD cu sediul in Malta, ( prin avocat Chircu Alexandra cu sediul ales la KRUK ROMANIA SRL ) privind plata sumei de 6007 Lei, reprezentand debit principal, la care s-au adaugat dobanzi sau penalitati, precum si cheltuielile de executare silita.
  Titlu executoriu reprezentat de Contract de credit nr. RF77546635999/ 13 09 2009
  Incheiere pronuntata de Judecatoria Sector 3 in dosarul nr.10946/301/2018

 5. Buna seara!
  Astăzi, 15.02.2021 am primit notificare ca sunt executata silit cu poprire pe salariu.. rămânând cu 2-3 luni restante în decurs a 2 ani jumate. Menționez ca nu am primit nicio înștiințare înainte
  Am sunat la tbi credit sa întreb ce s-a întâmplat, mi s-a spus ca nu am respectat înțelegerea și s-a mers mai departe, dar nu am făcut nici o înțelegere cu nimeni.
  Mai pot face ceva ?
  Mulțumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.