Recurs-Executare Anulata Definitiv-Investcapital Malta Ltd si KRUK Romania SA Pierd 30380 Chf-Debitorul Poate Recupera Toti Banii Popriti.

Executare Anulata Definitiv- Bomba pentru debitor este ca isi poate recupera INTEGRAL toti banii pe care Kruk si Investcapital i-au poprit in cadrul dosarul de executare silita din 2012 si pana in 2019.

Adica, in termeni liberi, nu doar ca sumele pe care le-a platit debitorul vreme de 7 ani i se vor inapoia, insa si dobanda legala si rata inflatiei vor fi indexate in cadrul acestui calcul, pe scurt, debitorul va incasa mai mult decat a platit prin poprire.

ATENTIE Perimarea OPEREAZA si in cazul dosarelor de executare silita unde nu s-a inceput executarea imobiliara.

    Pe parcursul executarii silite, singura comunicare a actelor de executare s-a facut in anul  in data de 07.04.2017. Pana la aceasta data, BEJ Bratu Alexandru Remus a efectuat numai acte de executare nelegale, diferite procese-verbale, care desi ar fi trebuit sa-i fie comunicate si debitorului pentru a produce efecte, ele nu i-au fost comunicate niciodata.

Astfel, intodeauna cand sunteti in procedura de executare silita verificati aca executorul isi indeplineste corespunzator obligatiile, daca primiti actele de executare cand trebuie, daca nu sunteti cesionat catre diversi recuperatori de creanta si poate cel mai important aspect, contestati executarea silita cu ajutor specializat juridic, in termenul legal.

      Potrivit art. 389 Vechiul Cod de procedura civila, in cazul in care creditorul a lasat sa treaca 6 luni de la indeplinirea oricarui act de executare, fara sa fie urmat de alte acte de urmarire, executarea se perima de drept si orice parte interesata poate cere desfiintarea ei.

     Intrucat Kruk si Investcapital au fost si sunt in culpa si au lasat sa treaca peste 6 ani pana au adus la cunostinta aceasta executare silita, consideram ca trebuie sa existe in aceasta perioada cel putin un interval de 6 luni in care sa nu fi fost efectuate acte de executare si prin urmare, executarea silita inceputa este perimata, conf. art. 389 Vechiul Cod Procedura Civila. 

           Asadar, datorita implinirii termenului de perimare de 6 luni, se impune desfiintarea tuturor actelor de executare indeplinite in cauza, atat cele incheiate anterior expirarii termenului, cat si cele ulterioare.  Creditorul trebuie sa fie diligent deoarece prin lipsa de staruinta in executarea silita, se considera ca a pierdut interesul in solutonarea cererii sale, executarea silită fiind astfel susceptibilă  de perimare, care este o sanctiune procesuala care consta in desfiintarea tuturor actelor de executare indeplinite in dosarul executional.

     Conform dispozitiilor art. 129 alin. (1) C. pr. civ.: ”Părțile au îndatorirea ca, în conditiile legii, să urmărească desășurarea și finalizarea procesului. De asemenea, ele au obligația să îndeplinească actele de procedura în conditiile, ordinea si termenele stabilite de lege sau de judecator, sa-si exercite drepturile procesuale conform dispozitiilor art. 723 alin.1, precum si sa-si probeze pretentiile si apararile.”

O Executare Anulata Definitiv nu poate sa mai produca efecte si astfel debitorul a scapat de plata sumelor imputate.

   Având în vedere că  executarea silita este ultima faza a procesului civil, aceasta este, de asemenea, guvernată de principiul disponibilității.

     Astfel, în cazul în care au trecut 6 luni de la data îndeplinirii oricărui act de executare fără să fi urmat alte acte de urmărire, intervine sanctiunea perimării executării silite.

Vedeti mai jos actul prin care s-a dispus obligarea la plata a sumei de 30830 CHF in sarcina debitorului, acte ce prin actiunea de contestatie la executare, debitorul le-a anulat DEFINTIV. Kruk pierde dosarul definitiv .

Executare Anulata Definitiv

Şedinţe

28.02.2019
Ora estimata: 9:00
Complet: CR1a
Tip solutie: Admitere recurs
Solutia pe scurt: Admite recursul.
Modifică în parte hotărârea atacată în sensul că admite contestaţia la executare şi constată perimată executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 218/2012 al B.E.J. Bratu Alexandru Remus, cu consecinţa desfiinţării actelor de executare îndeplinite. Irevocabilă Pronunţată în şedinţă publică, azi 28 februarie 2019.
Document: Hotarâre  8/2019  28.02.2019

Solutia instantei este definitiva, adica instanta a admis astfel RECURSUL pe care noi l-am formulat impotriva dosarului initial care pe fond fusese respins. Executare anulata definitiv cu posibilitatea ca debitorul sa solicite intorcerea tuturor sumelor in patrimoniul sau.

Debitorul are acum posbilitatea, avand in vedere institutia intoarcerii executarii silite, sa obtina de la Kruk Romania si Investcapital Malta, toti banii pe care acestia i-au luat prin poprire.

Sunteti in executare silita? Verificati actele de executare si anulati executarile ilegale.

18 comments to “Recurs-Executare Anulata Definitiv-Investcapital Malta Ltd si KRUK Romania SA Pierd 30380 Chf-Debitorul Poate Recupera Toti Banii Popriti.”
 1. Cu respect ma adresez dumneavoastra pt ajutor.Mentionez ca in 2006 am facut un credit si am platit o parte din el,in anul 2012am fost executat silit prin poprire pe salariu in favoarea b Românești, pina in 2016 cind creditorul b Romaneasca cesioneaza creanta catre invest capital Malta ltd, de la momentul cesionari.in 30 06 2016 si pînă la data de 21 02 2o17 nu a intervenit cu nici un act de somatie sau de urmarire a executariDin 10 04 2017 pînă în 10 01 2019 invest capital Malta ltd
  Nu staruie in nici un fel pentru urmarirea executari,si la data de 10 01 2019 procedează la poprirea veniturilor prin somatie si nu era insotita de copii dupa incuvintarea unui titlu executoriu sau alte înscrisuri legale care sa faca dovada executări.

   • Va rog să-mi spuneți ce mai e de făcut.In anul 2004 am făcut o rata la Altex ptr.un frigider ,l-am achitat imediat fără sa știu ca trebuie sainchid contul,a generat sume peste sume începând de la 1 leu fără sa fiu anunțat de nimeni ca am ceva de plata ,sau mulțumit sa dea sosaril firmelor de recuperări fără sa fiu anunțat, procese peste procese în lipsa mea ,firme de recuperări care au dat faliment dosar vândut de la unii la alții iar în anul 2022 firma de recuperare Petroaica și asociații din Pitești îmi pune sechestru pe masina pentru suma de 1560 lei urmând sa plătesc suma într-un cont de al lor neexistend, am sunat la ei disperata și nu mai a răspuns nimeni ,am găsit pe cineva cu mașina mam deplasat la ei și numai găsesc dosarul spunându-mi ca la dat la KRUk alta firma de recuperare unde ma aștept sa se dubleze suma,Va rog ce e de făcut?? Mentione ca niciodată nu am fost înștiințat telefonic electronic sau prin posta totul sa făcut fără știința mea

  • Din data de 15 12 2013 am o poprire pe salariu, în 2018, creditul a fost preluat de Kruk cu suma de 27959.in momentul de fata mai am de plătit 18700.

 2. Cate sunt castigate si cate pierdute?…insa banii de onorariu iti sunt luati.Al meu e pierdut si singurul suport pe care l-au folosit a fost motivatia clauzelor abuzive.Am intrebat daca mai pot face ceva si raspunsul a venit negativ.Chiar daca daca am specificat ca este posibil sa pierd casa,nu si-au crapat mintea sa gaseasca o solutie….asa ca vedeti cum va cheltuiti banii,pentru ca din zeci de persoane care apeleaza la ei,doar un procent infim au castig de cauza,depinzand de instante,nu de toata motivatia de succes pe care o insira ei,aici,pe pagina lor.Sper ca sa apara ce am comentat eu.

 3. Plătesc si acum la firma Kruk o rata lunară de 350 lei datorie în euro preluată de ei de la bankpost . O datorie plătită cred ca triplu sau chiar mai mult . Dacă pot face ceva in acest caz va rog sa ma ajutati. Va multumesc

 4. Am facut un credit de 33000 lei in anul 2012 .DupA 2,5 ANI In care am platit ratele la timp am fost in imposibilitate de plata din probleme financiare In 2015 am primit dosarul de executare nr . 2270/2015 privind stabilirea cheltuielilor de executare silita privind pe creditoarea S.C.AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS NIESTANDARYZOWANY FUNDUSZ INVESTYCYNY ZAMKNIETY S.A. De atunci am oprire 150 lei iar sotia pana a decedat 100 Nu pot afla de nicaieri cat am platit sau cat mai am de platit . Va rog sa ma ajutati cu un sfat ! va multumesc !

   • Bună ziua.
    Căutând date despre executorul meu, am găsit numele dumneavoastră legat de domeniul acesta.
    Mă gândesc la posibilitatea de a primi un ajutor legat de situatia mea.
    Inainte de orice demers, vreau să vă spun că nu mi-aș permite să plătesc un onorariu decât în cazul in care ați câștiga o anumită sumă de bani in instanță.
    Situatia mea financiară nu este strălucită, din păcate.
    Daca imi puteti oferi o soluție, vă multumesc.
    Cu cele mai bune gânduri,
    Marcela Ianovici

 5. am girat pe firma unor prieteni cu doua imobile..a venit criza si n-au mai putut plati ratele lunare ,au fost executati silit bineinteles si eu ca girant am poprire pe salariu toata viata la KRUK care in loc sa-mi scada suma din popriri ea tot imi creste…Intrebare; cand o sa murim,poprirea se rasfrange asupra copilului nostru ?

 6. Din data de 15 12 2013 am o poprire pe salariu, în 2018, creditul a fost preluat de Kruk cu suma de 27959.in momentul de fata mai am de plătit 18700.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.