Anulati Executarea Silita Abuziva Pornita De KRUK Romania Sau Alt Recuperator

Anulati Executarea Silita a Kruk – Se Poate Castiga un proces impotriva KRUK Romania daca va Executa Silit Abuziv!

Executare silita Kruk – Cum anulez executarea silita de la Kruk ?

Verificarea Actelor De Executare Se Face De Catre Instanta De Judecata-Avocat Cuculis

Daca se constata ilegala demarare a executarii silite puteti obtine Desfiintarea Executarii Silite si Repunerea In Situatia Anterioara Executarii Silite !

Update: Testimonial VIDEO , cum am infrat eu Kruk In instanta.

Sunt executat silit de Kruk si acolitii Secapital si Investcapital! – Executare silita Kruk, am scapat de ea cu ajutorul contestatiei la executare.

Anulati Executarea Silita Abuziva sau chiar nelegala. Printre cei ce colaboreaza cu Kruk in calitate de mandatari sunt si INVESTCAPITAL MALTA ltd , SECAPITAL sarl dar si PROSPEROCAPITAL sarl.

O sa observati mai jos, din analiza facuta de catre noi si din practica judiciara constanta, ca desi ICCJ a stabilit ca nu pot avea asemenea mandatar, in continuare recuperatorii de creante folosesc firme intermediare pentru a executa silit debitorii.

kruk romania

KRUK SA – Kruk Srl si cum au ajuns sa execute pe banda rulanta debitorii cu restante?

Poveste Kruk este una aparent simpla. Cum anulez executarea silita de la Kruk este de fapt intrebarea principala, in conditiile in care am primit acte de executare silita.

Cumpara credite pe nimic , cesionate la 2% din valoarea lor de catre banci, catre aceste vehicule financiare si apoi recuperatorul de creante infloreste- Avocat Drd. Cuculis Adrian

Credit la Banca? – Boala Grea, moarte sigura- ajungi pe mana recuperatorilor si de aici te mai scapa doar instanta de judecata.

Multe dintre executarile silite pe care le primesc debitorii sunt ilegale, insa pasivitatea debitorilor prieste recuperatorilor de creante- amin tesc de peste 10 ani de zile , faptul ca imediat cum se primesc actele de executare, daca se intentioneaza contestatea executarii silite, atunci trebuie actionat rapid.

Executare silita Kruk

Anulati Executarea Silita Abuziva
Anulati Executarea Silita Abuziva

Noutatea legislativa din 2020 este aceea ca debitorii in anumite conditii, pot face contestatiile la executare si dupa trecerea termenului de 15 zile.

Pe de alta parte, o serie larga de debitori, ce au inceput un proces pe anularea executarii silite au reusit in instanta sa anuleze actele de executare si dosarul executional efectiv si astfel asa cum am scris si mai sus, sa obtina restituirea sumelor blocate prin poprire.

Executare silita Kruk – Prin lasarea instrumentului prescriptiei la mana instantei de judecata, el neactionand din oficiu, Kruk dar si alti recuperatori de creante au reusit sa obtina incuviintari de executate silita in mod Ilegal!

Executarea silita a fost nu doar anulata in mii de cazuri dar si prin prescrierea sumelor de bani ,executarea nu a mai putut fi reluata fiindca legea a extins caracterul executoriu.

Astfel, se pune intrebarea legitima? Ce se poate rezolva prin intermediul unei contestatii la executare impotriva recuperatorilor de creanta? O Executare silita Kruk se poate anula?

Executarile silite pornite in mod ilegal de catre recuperatorii de creante sunt un fenomen national insa acest lucru nu inseamna ca ele sunt si legale-

Definitiv, Instanta Nu Recunoaste Dobanzile Recuperatorilor Kruk Si Anuleaza Intreaga Executare Silita A Secapital

Forma de abuz grosolana- Dobanzi din partea unui recuperator ce nu are posibilitatea legala de a le incasa. Legal? Desigur ca nu!

Nu era suficient ca debitorii erau executati silit de catre un vehicul financiar obscur in asa fel incat Kruk fiindca s-a extins puternic pe paguba si ruina debitorilor, a inceput sa reprezinte si alti recuperatori In majoritatea dosarelor,  INVESTCAPITAL MALTA ltd , SECAPITAL si altii!!

Executarea silita vine doar o singura data si astfel atunci cand primim acte de executare trebuie sa avem o atentie sporita- Exemplu de anulare a executarii silite dosare castigate de Sca Cuculis-

Admite apelul declarat împotriva seninţei civile nr.5859/16.09.2016 pronunţată de Judecătoria Giurgiu pe care o schimbă în totalitate şi rejudecând , Admite contestaţia la executare şi în consecinţă, Anulează actele de executare efectuate în dosarul nr.858/2015 al BEJ Mihai Cristian. – Executare silita Kruk ANULATA DE CATRE INSTATA!

În temeiul art.453 C.pr.civ. Obligă intimata la plata cheltuielilor de judecată către apelant în cuantum de 4500 lei . Definitivă

Care este varianta pentru contestatea executarii silite? Executare silita Kruk desfiintata pe calea contestatiei la executare silita.

Codul de procedura civila este daca vreti Biblia in cazul executarilor silite fiindca se folosesc procedural toate argumentele descrise de catre leguitor in codul de peocedura civila pentru verificarea legalitatii actelor de executare si astfel doar prin contestatia la executare se poate ajunge la un remediu prin intermediul caruia se poate obtine anularea formelor de executare, pe motiv dei vadita legalitate ori abuz.

Verificati Aici Cu Materialul Video De Mai Jos Daca Sunteti Intr-o Asemenea Situatie

Din nefericire cazurile de ABUZURI nu sunt singulare, de fapt abuzurile devenind o regula.

Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

Stiati ca acest termen de 3 ani de zile poate fi invocat doar in termenul de 15 zile de la primire actelor?

Termenul de prescripție ( Executare silita Kruk ) începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită adica Acel termen curge de la momentul la care au trecut 30 de zile si rata nu a fost platita si nun3 ani de la scandenta anticipata.

Prescripția nu poate fi invocata din oficiu de judecator, ci numai la cererea persoanei interesate.

De asemenea, stiati ca puteti formula contestatie la executare, in anumite cazuri si peste termenul de 15 zile?

Aveti un credit cesionat catre un recuperator de creante? Daca datoria a crescut insemna ca sunteti in fata unui abuz ce poate fi anulat in cadrul procedurii contestatiei la executare-Avocat Cuculis

Trebuie sa stiti ca creanta bancara cesionata nu are aceleasi caractere precum Contractul de credit, asta fiindca recuperatorii cumpara creanta si nu contractul-

Regulile s-au schimbat, spre exemplu trebuie sa stiti ca daca banca cesioneaza contractul de credit spre un recuperator de creante, fie recuperatorul fie banca, trebuie sa va NOTIFICE in scris cu privire la acest lucru iar dvs. aveti dreptul conform OUG 52/2016 sa CONTESTATI CESIUNEA CREDITULUI!

CAPITOLUL X din oug 52/2016 ne vorbeste despre momentele cand o banca are voie sa va cesioneze creditul dar si despre ceea ce puteti face dvs. pentru a contesta suma pentru care sunteti urmarit!

(1) Consumatorul este informat cu privire la cesiunea prevăzută la art. 58. Cesiunea, individuală sau în cadrul unui portofoliu de creanţe, devine opozabilă consumatorului prin notificarea adresată acestuia de către cedent.

Recuperatorul nu poate dispune executarea silita in temeiul contractului de cesiune ci trebuie sa parcurga procedura de judecata pe calea dreptului comun.

Decizia 9/2016- Calcaiul lui Ahile pentru recuperatori si Bomba asteptata de debitori- am scris pe larg si in 2019 ca puteti anula executarea silita daca stiti si invocati corect aceste subterfugii legale-

 Amintim ca Decizia ICCJ nr. 9 / 2016 este aplicabila tuturor instantelor –Cererea de chemare în judecată şi reprezentarea convenţională a persoanei juridice în faţa instanţelor de judecată nu se pot face prin mandatar persoană juridică, nici prin consilierul juridic sau avocatul acesteia din urmă.

Atentie- Judecatorul este obligat sa cunoasca aceste decizii! Executare silita Kruk si cum o anulati!?

 Anulati Executarea Silita AbuzivaNoi cei de la Sca Cuculis&Asociatii am scris si despre executarile care par fara solutie , executari silite de ani de zile, astfel trebuie sa tineti cont si sa invocati PERIMAREA EXECUTARII SILITE atunci cand actele de executare silita sar de 6 luni intre ele-

Ce spune legea? Care ar mai putea fi motivele de contestatie la executare?

In primul rand care lege?

Daca aveti o executare inceputa inainte de 2013 februarie , va incadrati pe vechiul cod-

In cazul în care creditorul din culpa sa, a lăsat să treacă 6 luni fără să îndeplinească un act sau demers necesar executării silite, ce i-a fost solicitat, în scris, de către executorul judecătoresc, executarea se perimă.

Perimarea executării atrage desființarea tuturor actelor de executare, cu excepția celor care au dus la realizarea, în parte, a creanței.

Pe legea veche executarea silita se perima si fara ca executorul sa fi cerut vre un act de la creditor!!

Nu uitati ca daca Anulati Executarea Silita Abuziva toti banii pe care vi i-a executat silit recuperatorul de creante, ii veti primi inapoi.

Av.Drd. Cuculis Adrian – totul despre Executare silita Kruk

In urma contestatiei la executare clientii SCPA CUCULIS scapa de executarea silita.

Niciun leu nu va fi platit Recuperatorului daca executarea silita este anulata.

Ati primit o executare silita? Completati formularul de mai jos

131 comments to “Anulati Executarea Silita Abuziva Pornita De KRUK Romania Sau Alt Recuperator”
    • Buna ziua domnul Avocat am făcut o bancă în 2008 care am platit la ea vreo 5 luni,creditul a fost vândut la Kruk unde nu am primit nici un plic de la ei,un credit in valoare de 3 mii de euro in 2008 si acum mi au cerut undeva la 300 de milioane să le dau cei de ta Themis as vrea sa închei cu ei pt ca au făcut abuz am preoprire pe salariu am platit până acum 150 mil nu mai am posibilitate,ce pot face?

   • Încă nu am primit dosar de executare silită,dar cred ca o sa primesc.Este vorba de un dosar ferratum ,cumpărat de o firmă din Grecia,reprezentați de Credit expres.Am discutat cu ei ,le am spus că le pot da maxim dublu ,cat au plătit ei creanta.
    Pana la urma ,a rămas sa le dau 250 lei pe luna.
    Dar nu le pot da bani ăștia,pentru ca aceasta suma de 2200de lei este numai dobânda.Daca este vreo cale de rezolvare astept raspuns
    Asa vedeți si dosarele
    Multumesc

   • Am termen pentru o datorie până pe 28 luna aceasta către un executor care mi-a preluat datoria de la vodafone . Acesta spune ca dacă nu îi dau toată suma îmi va pune în fiecare zi dobânda de 0,05 până la terminarea datoriei. Cum aș putea rezolva această situație?

   • Kruk face proprire pe salariu abuziv lunar cât vor ei ca totalul sa fie plătit in 6 luni ,camatari cu acte..Trebuie făcut cv.

  • Am semnat un contract cu kruk și plătesc in fiecare lună 100 lei.am avut la raifaisen bank scoși undeva la 1200 euro si au spus cei de la kruk că raifaisen bank a majorat undeva la 2000 euro si că așa au preluat ei datoria mea.de 2 ani le dau 100 lei in fiecare lună că așa am semnat cu ei contractul ce mia dat într-o parcare din fagaras unde neam stabilit întîlnirea.Cum ma puteti ajuta ca să nu mai plătesc dobînzile ce a fost pus pe datoria ce trebuie sa dau inapoi la kruk.

  • Am si eu 5 popri executare silita si se poate si la servici ore supmimentRe sa mi le puie tega tot la propriei ce trebuie sa fac

  • Buna ziua…In 2016 am fost executată silit pentru un împrumut la Raiffeisen Bank pentru că între timp am născut al treilea copil și o perioadă nu am mai putut plăti ratele pentru că soțul m.a părăsit și am rămas singură.Mi s.a pus poprire pe salariu iar acum când trebuia să termin executorul m.a anunțat că mai am de plată încă 7000 de lei însumând dobânda la dobânda..Raiffeisen fiind singura care procedează așa…este legal așa ceva ținând cont de faptul că înainte să îmi pună poprirea am mai platit trei ani la acest credit?

  • Buna ziua , Dl. Av Cuculis , va urmăresc in de aproape toate noutățile, videoclipurile , emisiunile tv , tot respectul ptr ceea ce faceti ptr oamenii aflați în nevoi ; dar nu am auzit de la DV, daca se poate face contestație si la titlul executoriu , mi-a scapat poate ; am o situație mai complexă, sunt pe instanta cu aceasta cerere de contestație la titlu , din 2017 ; mi-a respins-o pe fond si sunt pe apel la Trib DB , sunt sanse ?, care ? ; cat m-ar costa sa ma reprezentați DV, societatea DV ?, multumesc ! ; CU STIMĂ.

  • La inchidera firmei mele in 2008 nu am depus balanța și bilanțul,iar suma de bani care trebuia depusă (426 roni)nu o aveam la momentul respectiv. M-am trezit cu poprire pe pensie ,în 2o2o,în valoare de 4616 roni. Mi sa oprit discreționar din contul meu sume de bani variind între 122 și 341 roni.Sunt pensionar cu o pensie de 1o24 roni și cumpăr medicamente lunar de 320-460 roni lunar. Este posibil ca anaf să accepte o păsuire măcar o lună pentru a achita și eu facturile la energie electrică și apă. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Aștept un răspuns.

  • Bună seara! Am un credit din 2008 la Piraeus în franci… Am fost preluată de Kruk în 2014 când am semnat un angajament de plată. În 2021am primit altă poprire, dar pe o sumă mai mare… Ce pot face să scap de acești “cămătari”? E normal să mă execute mereu și suma în loc să scadă ea crește foarte mult?

  • După o perioada de împrumut la BCR, am fost preluat de către banca Piareus cu o ofertă de plus 5000 roni. Ratele fiind în franci. În momentul în care am întârziat cca. o saptamana am aflat ca sunt în baza de date și nu mai pot face împrumut o perioada de 7 ani. Am vândut apartamentul și am revenit la bancă să achit împrumutul cu condiția scoaterii din baza de date, unde mi sa comunicat ca sunt în continuare în baza de date dar nu mai am nici o datorie deoarece a fost achitată de către o firma și o sa ma caute dânșii. La o perioadă de câțiva ani, am primit o înștiințare de datorie umflată exagerat către o firmă de care nu auzisem până atunci. Am semnat de primire cu mențiunea că NU SUT DE ACORD. Din acel moment nu au luat legătura cu mine timp de mai bine de 10 ani

 1. Am fost in situatia de executare silită ptr un credit la Banca Românească de catre Kruk de teama Am platit o suma de 3 ori suma restanță acum se mai poate face ceva ptr a incerca a recupera o parte din banii luati abuziv.?

 2. Am făcut un contract de credit nr.06611021003823668 din 10.03.2011 dupa care nu am mai făcut plata din motivul ca am rămas fără servici, am mers la banca Unicredit sa ma pasueasca cumva dar nu au dorit să audă acest lucru si mi-au spus cine ma pus sa ma împrumut .După care m-am trezit cu executare silită de KREDYT INKASO PORTFOLIO INVESTMENTS SA.MENTIONEZ ca din 2013 nu am mai platit nimic.

   • Am un contract credit nr 14020000000304279 din 19.09.2007 de la banca Pireus Bank in 2007 ,am plătit pana in 2011 și nu am mai putut și am fost executata de KREDYT INKASO prin biroul executorului judecătoresc Gavrilescu Alin Mihai. Unde îmi cer 18.045,91 EUR + 7371,20 lei suma cheltuieli de executare 😢 puteți sa ma ajutați este foarte mult pentru mine mai aveam 9000 euro de restituit am vorbit cu banca in 2010 am făcut cerere ca nu mai pot plăti rata salariu micsoranduse dar nu au vrut 😞 se mai poate face ceva

   • Bună ziua. Tatăl meu a fost căutat de reprezentant al firmei KRUK că ar avea o datorie de aprox 5000lei pt un împrumut din 2007.Ce ar trebui să facă?

   • Platesc rate la kruxx din 2011 si mai am inca 3ani .ce ma sfatuiti sa fac.Am platit cred ca de 3 0ri banii pe care i-am luat de la BCR(9000ron).

 3. Buna ziua,
  Tatăl meu plătește lunar către Invest capital o sumă de bani, în urma unui credit neachitat la timp la Bcr. Pe lângă faptul că s-a esalonat pe o perioadă foarte lungă de ani este “hărțuit “lunar de un domn de la Kruk cu telefoane sau prin prezenta acasă, sa achite mai mult decat rata lunară. Ce putem face in cazul acesta ? Cred ca suma restanță către bcr a fost achitată cu vârf și îndesat. Va multumesc!

 4. Buna ziua! Cu o problema asemanatoare ma confrunt si eu. Am imprumutat 350 de lei de la Fast finance IFN, nu am pitut returna creditul din motive personale si fupa ceva timp am primit instiintare de executare silita de la Integral collection pe suma de 5163,04 lei (350 lei debit principal+64 lei dobanda contractuala+4739 lei penalitati+9,78 dobanda legala). Au fost trimise aceste instiintari si la locul de munca si la banca, oprindu-mi-se astfel o treime din salariu la locul de munca si inca jumatate din ce intra pe card de la banca (datorita faptui ca am avut poprire si timp de 2 ani mi s-au oorit bani din ambele parti am acumulat alte datorii). Este legal sa muncesc pe o treime din salariu?

   • Am făcut un credit la provident am plătit mai mult de jumate și nu am mai putut plati si mi sa pus sechestru pe automobil ce se poate face

  • Buna ziua. Am un credit cu garanti bank din 2009 de nevoi personale. Am fost dat afara din servici nu am mai putut plati. Am ajuns la executor. Am in jur de 5000 de euro dobanzi puse de executor.

 5. Bună ziua. Am avut o rata la cetelem . Nu am mai putut plăti.. Dar după 5 ani abia acum primesc un plic ca voi fi executat silit dar pana acum nu am mai primit nimic… Ce pot face

  • Buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine am facut un card de cumparaturi la raiffeisen bank in anul 2007 dar o intrat firma recuperatoare kruk . Ce as putea sa fac mentionez ca nu am nici un venit in afara de alocatia copiilor . Si sant bolnava psihic nu ma angajeaza nimeni de 6 ani urmez tratamente si 13 internarii . Va multumesc

 6. Bună ziua , am făcut un credit la BRD in 2006 din 2007 nu am mai putut plăti , din 2010 am inceput să primesc telefoane de la kruk m-ai mult cu amenințări că vin și mi ia casa că sunt executat silit doar telefonic , in 2015 am primit o copie de pe contractul de credit din 2006 și o atasare că în cazul în care nu voi achita suma restanta voi fi executat silit in 2017 am primit de la un executor că instanța de judecată a decis executarea silită eu nu am fost citat nici înștiințat despre proces , fapt care a trimis și la firma unde lucram un exemplar pentru poprire 33 0/0din salariu mi sa reținut un an de zile această sumă acum nu mai lucrez de doua luni mai sunat de la kruk că în caz că nu achita suma rămasă voi fi executat din bunuri mobile și imobile . Ce mai pot să fac in această situație

 7. Am făcut un credit în 2011 după 1 an nu am mai putut plații ptr ca am rămas fără serviciu și bineînțeles ca banca nu m a ajutat cu nimic. Am tot primit o perioada tot felul de hârtii de la un recuperator nu am plătit nimic. Ce am de făcut?Nici când am lucrat nu am primit nimic de la ei nici o impunere ,ceea ce m a mirat…… Mulțumesc!

 8. Buna ziua! Ma numesc Drelciuc Tiberiu Emil si am in derulare o executare silita in urma unui credit la BRD la care am platit aproape 70% din valoarea acestuia dupa care am intrat in incapacitate de plata. Asadar creditul meu a fost cesionat catre KREDYT INKASO INVESTMENTS S.A. care practic ma executa de la zero. Va rog daca ma puteti ajuta! Va Multumesc Anticipat!!!

 9. Buna ziua
  Am avut și eu un credit la BRD in 2007 ,rămas fără servici nu au vrut să mă păsuiască,in anii care au trecut au fost diverse firme de recuperare creanțe,din 27000 de mi de lei credit am ajuns acuma la 66870 in 2018,și este un birou de executare care mi-a pus proptire pe salariu,as putea face ceva?

  • Am depus o contestare la o executare silită primită de la sos.ksi pentru un credit de nevoi personale contractat in 2008 Si pe care nu-l am achita din 2010…in 2018 martie am foatinstiintat ca voi di executat silit si dupa.an mi-a fost respinsa contestarea pentru faptul că s-ar fi prescris…mai este cazul să.fac apel?

 10. Am avut un abonament Orange iar in urma unei facturi foarte umflate de 400si ceva de lei am sunat sa le spun k nu pot sa platesc decat in cateva rate k eram in divort Nu m au inteles k nu mi am permis sa iau de la gura copilului sa le dau lor si mai aveam cateva luni de abonament Mi au inchis abonamentul si mi a venit hartie de la recuperatori Ghetbach Recovery cu suma de 3600lei In fiecare zi ma deranjeaza cu tel dar nici nu vb ma deranjeaza cu toate k le am spus k platesc cum am M am inteles k pun 100 lei lunar dar chiar si asa eram sunata si deranjata Ce e de facut sa nu ma mai deranjeze

  • Motivul contestării a fost prescripție si mi s a respins…mentionez faptul ca am plătit si expertiza contabilă…totusi executarea a fost făcută la 8 ani după ultima plată pe care am efectuat o si mi s a respins contestarea…mai este cazul să fac apel…mai am vreo sansa de castig?

 11. Cardul de la Banc Post avea 12500 lei și am mai luat de la ei 3000 lei in anul 2008 ; intre iulie 2012 și septembrie 2018 am platit prin poprire pe salariu 39571 lei .Acum Prosperocapital prin Kruk vor sa mai plătesc încă 42000 lei ! Adică de aproape 6 ori suma pe care am luat-o inițial ! Cămătari e puțin spus !

 12. Buna ziua.In cazul in care poprirea bunurilor mobile a fost pusa la cererea Bancii Romaneasca iar la scurt timp dupa executarea popririi Banca vinde creanta catre InvestCapital- respectiv KRUK , cine trebuie sa faca adresa la Primarie pentru ridicarea popririi? Banca Romaneasca nu vrea sa faca absolut nimic pt ca dosarul nu le mai apartine(chiar daca ei au cerut poprirea/executarea), executorul nu vrea sa o ridice decat la cererea Bancii Ro care a cerut executare.Kruk spune ca ei nu au treaba cu ce s -a intamplat inainte ca ei sa preia dosarul/creanta.
  Va multumesc pt raspunsuri

  • In principal nu se ridica poprirea fiindca s-a facut cesiunea ci doar daca mergeti in instanta si formulati o contestatie la executare in caz ca se admite si se anuleaza poprirea. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 13. Va multumesc pentru raspuns.Daca ne vom hotari sa mergem in instanta cu siguranta vom apela la serviciile dvs.O zi buna.

 14. Buna seara ,
  Am primit ieri un e-mail de la admin.portal@mfinante.ro prin care i se comunica ca am pe spatiul virtual al ANAF o somatie si un titlu executoriu emise la aceiasi data pentru aceiasi suma pe care o datorez la fisc. Am verificat si am descarcat cele doua hartii . Intrebarile mele sunt urmatoarele :
  1. Pot fi emise cu aceiasi data si somatia si titlul executoriu pentru acelasi dosar ?
  2. Aceste doua hartii pe care eu le-am descarcat de pe site-ul ANAF , al carui utilizator sunt , nu au nici un fel de semnatura si stampila . Au doar un nume al conducatorului organului de executare si lateral un cod de bara si pe ele scrie ca este valabil fara semnatura si stampila conform ordinului Presedintelui ANAF nr. 1155/2016. Sunt ele valabile ? Multumesc

 15. Buna ziua. As dori o informatie . Am avut un credit luat de la BRD
  Acuma societatea KRUK mia trimis acasa ca ma executa silit . Bun. Eu vreau sa platesc toata datoria si as vrea sa imi ziceti cum se face???Unde sa platesc si cum sa fac ca sa nu ma trezesc ca am iar datorie la ei???

 16. Buna ziua am o întrebare de care să mă lămuresc am aavrut un credit la IFN tip CAr în anul 2013 am fost executat silit și dobânzile penalizatoare fond garant are si 0’5 pe zi pot să-i dau separat pe clauze abuzive

 17. Buna ziua,am luat un credit de nevoi personale de la Pireus Bank,in urma cu fro 12 ani,perioada fusese pe 10 ani,am platit constant rata care este in franci pana in anul si ziua in care a explodat francu,tinand cont ca rata se dublase nu am m-ai putut achita intreaga suma,asa ca am platit in continuare suma ratei care era inainte sa se dubleze francu,am platit in fiecare luna,numai ca nu am atit exact cat crescuse francu.de fro 4-5 ani am fost dat la niste executori,care mau chemat atunci la ei sa-mi propuna sa achit lunar 1000 de lei ,le-am spus ca numi permit sa achit aceasta suma pe luna si sa ne intelegem la o suma m-ai mica,ei nu au vrut,in aceasta situatie nu m-ai puteam plati deloc rata penteu ca nu m-ai aveam contu unde sa platesc,cei de la caseria bancii nu-mi putea lua banii pana nu veneam cu un cont de la acei executori,dupa ce le-am trimis cateva e-mailuri cum ca vreau sa platesc si nu pot,intr-un final mi-au dat un cint si cu raspunsul conform intelegerii suma de plata este de 1000 ron,dar eu nu am semnat nicio intelegere cu ei pentru suma respectiva,momentan eu si in ziua de astazie achit suma de 650 ron pe luna,in fiecare luna,mentionez ca dupa calculele mele dupa chitantele care am platit,le-am dat dublu si ceva inapoi,acum le-am cerut sa-mi zica si mie ce suma ar mai fi de plata si au zis ca cu tot cu penalizari am sa le dau 16500 de franci,eu am imprumutat de la ei acum fro 12 ani 19500 de franci,sau sa le dau 8000 de franci cash,toti o data si incheiem socotelile,le-am spus ca nu am de unde sa fac rost de banii astia toti o data sa le dau,pentru ca nu-mi da nimeni credit si au zis ca o sa platesct toata viata pana si copii mei.Ce pot face in cazul asta .Multumesc

 18. Buna ziua,
  Am un titlu executoriu din 30.04.2013 pe 6800 euro credit si 3800 lei cheltuieli de executare , suma pe care am achitat-o in perioada 02.05.2013-17.05.2017. Creditul a fost luat de la Banca Romaneasca si cesionat catre Coface Romania care a trecut la executare prin BEJ PETROAICA ADRIAN. In mai 2019 m-am trezit cu conturile blocate de acelasi BEJ, acelasi dosar, dar cesionar Kruk Romania, aceiasi suma, dar ca as mai avea de plata inca 1806 euro din suma care era mentionata in titlul de executare, desi eu am platit suma,inclusiv cheltuielile de executare. Nu am primit nici un act din 2013 din care sa rezulte ca a fost schimbat cesionarul sau ca as mai avea ceva de platit.
  Ce pot face ?

 19. Buna ziua!Mama mea a contactat un credit la o banca in valoare de 4.000 de lei.In August 2009 a decedat iar ratele nu au mai fost plătite.Cand am vrut sa vând casa moștenită de la mama mea,a apărut o Interdicție de scoatere fiscal deoarece are datorii in dosarul nr.486/2010.Am fost la executorul respectiv care se ocupa de dosar si mi a spus ca l a dat mai departe firmei de recuperatori KRUCK.Am sunat la ei iar datoria era de 20.000 de lei ,oferindu mi o reducere de 25%.In cazul asta as putea sa i acționez in instanța?Daca plătesc datoria,deoarece vreau sa vând casa moștenită,mai pot sa i dau in judecată ulterior pt.a mi primi banii înapoi?Va multumesc!!!

  • Buna ziua, pai este clar de unde vine reducerea nu? Din moment ce va dau o reducere de 25%, restul este evident ca este incasat abuziv. Orice pare “prea bun” mai ales venind din aceasta zona,probabil ca nu este sigur. Puteti merge sa rezolvati problema cu KRUK si cred ca si SECAPITAL SARL fiindca sunt din acelasi grup insa in instanta. Cu bine, av. drd. Cuculis 0722298011

 20. Buna ziua!Deci si daca le platesc datoria cu acea reducere de 25% iar eu ulterior vand locuinta ii mai pot actiona in instanta?Daca se poate,atunci as vrea sa apelez la serviciile dvs.Va multumesc!!!

 21. Buna ziua, nu mi s au comunicat actele de executare,dar pentru un credit luat in 2002,care a fost aproape achitat,s a facut poprirea veniturilor girantului creditului incepand cu data de 20.06.2019.Ce trebuie facut?Recuperatorul creantei este Kruk.

 22. buna ziua,o nelamurire,am primit email ca sa dau nr cont pt restituirea unor sume incasate in plus. tinand cont ca eu plateam 550lei pe luna si ei mi-au restituit 11000 lei,e ceva normal,sa ma chinui aproape 2 ani si ei sa se foloseasca de banii si timpul meu?

 23. Buna seara,am fost executata silit pentru suma de 23,8 lei la solicitarea Polaris M.Holding SRL de catre biroul executori judecatoresti ACTA NON VERBA desi datoria nu exista avand dovada chitanta prin care achitasem suma respectiva.Ce as putea face in aceasta situatie?

 24. Sunt executata silit de catre un executor prin KRUK .
  mi au scos imobilul la vanzare
  am cerut poprire din salar si i am rugat sa mi suspende executarea in schimbul unui angajament de plata in val de 10 procente din suma si poprirea in continuare a sumei din salar
  Am trimis la executor certificat de grefa cu rugamintea sa afiseze acest certificat ,dar nu a binevoit sa l afiseze.

 25. sint executa silitit ptr un credit de acum12 ani luat de catre brd kuruk mi-a blocat salariul amarat de 15 mil iar eu sint pusa in situatie de a pleca din job ptr ca angajatorul nu doreste un angajat cu astfel de probleme sint foarte disperata si va cer ajutorul va multumesc

 26. Bună ziua
  Dl avocat de ani de zile primesc plicuri ba de la firmă de recuperatori ba de la executorul judecătoresc precum că îmi pun sechestru pe locuință E singura locuință pe care o am
  Vă mulțumesc

 27. Sunt executat silit pentru o suma de 5000 euro,din care am platit peste 70%,pentru care mi se cer 7500 euro de catre KRUK sau un imputrnicit al acestuia.

 28. Am avut contact la RCS RDS în valoare de 2000 și acum am poprire făcută pe salariu și plătesc 5600

 29. buna ziua, am avut 2 caontracte la kruk,unul l-am achitat,dar au venit si cu al doileavechi de 16 ani,iar la dansi figureaza din 2011,la acesta din urma am platit o rata de 200 lei,ce ma invatat sa fac? Va multumesc anticipat si o zi buna

 30. Bună ziua , in 2007 soțul meu a decedat , deși am anunțat banca și am dus toate actele necesare , m-am trezit în 2019 cu poprire pe salariu pentru acel împrumut cu conturile blocate , Ce as putea sa fac ? multumesc

 31. Buna seara! Tatal meu a luat un imprumut inainte de 2008 de la Banc Post, 17.000 lei, iar dupa 2008 i-au reesalonat ratele, deoarece au marit-o. Ulterior a platit banii aproape mereu, eu mergeam in perioada aceea sa depun banii, iar prin 2015 Banc Post i-a transmis ca banii au intrat la recuperatori. Din 2015 a primit instiintare de la Prospero capital si i-au spus ca are de plata 17.800 de lei, prin poprire. In aprilie 2019 a primit o executare de la un anume Costoaie, cum ca are de plata inca 4500 de lei pana la concurenta sumei, sumele au fost virate deoarece a avut poprire, in afara de o luna in care nu s-au dat 400 de lei. Pe 30.06.2020 a primit alta executare cum ca mai are de plata 6500 de lei, desi in mod normal trebuia sa termine deja in aprilie 2020 cu totul. La KRUK i-au comunicat ca apar platiti doar 11.000 de lei, dar sumele au fost virate de catre contabilitatea de la locul de munca intr-un cont Libra Bank catre acest Costoaie, care nu doreste sa raspunda, iar secretara lui spune ca nu are nici un dosar, desi cu cateva zile in urma a trimis actul de executare si continuare a popririi. KRUK au spus ca investigheaza de ce nu au ajuns sumele de bani la ei, dar nu m-as baza pe ei deoarece poate doar trag de timp, iar cuvantul acestor angajati este zero, au o calitate si o pregatire foarte slaba. Ce se poate face in acest caz? Este un abuz? Se poate sa castige un eventual proces?

 32. Buna seara. Am un cont de debit (salariu) la ING si azi m-am trezit ca in loc de cei aprox 930 de lei cat aveam, acum am un sold de -35 378, 48 lei. Banca mi-a trimis un e-mail ca: Am primit o solicitare de infiintare poprire cu detaliile de mai jos:

  Suma: 36353.36 RON
  Reprezentand: / 13.07.2020; Dosar exec 7110 / 2019
  Institutia emitenta: Societatea Civila Profesionala de Judecatori Judecatoresti THEMIS
  Personal, nu am primit nici-o instiintare de proprire nici la domiciliu, nici la locul de munca, pentru a avea posibilitatea de a face contestatie. Ce as putea face in acest caz? Banca a procedat corect, lasandu-ma fara bani, fara a avea posibilitatea de a-mi cumpara macar o paine, mai ales cand exista OUG 48/2020? Nu in ultimul rand as vrea sa va intreb daca ma puteti ajuta sa scap de acest cosmar.
  Cu stima, Dorobantu Rodica.

 33. Buna ziua,
  Am o executare silita (dosarul este din 2014), pentru un credit transferat de la banca, la Kruk. Din 2016 pana in prezent s-a oprit lunar procentul de 33% din salariu.
  Creditul initial (contractat in 2007) a fost de 3000€ (din care a fost platit aprox. 1 an la banca), insa la executor s-a pornit cu suma de 4400€.
  Imi puteti spune, va rog, daca exista vreo solutie pentru a opri plata penalitatilor catre executor? Multumesc.

 34. Buna ziua
  Kruk Romania m-a notificat ca a cesionat in 2020 o creanta provenita dintr-un contract – titlu executor din 2006 si ma invita sa-mi stabilesc singur ratele si sa le platesc, nestiind sau ignorand faptul ca aceasta creanta a facut obiectul unei executari silite in 2013 si ca Tribunalul a pronuntat o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care a desfiintat executarea silita inca din 2015, hotarare trimisa si la executorul de atunci care a inchis dosarul.
  Despre acest lucru am informat kruk-ul prn e-mail. Inca n-am primit de la ei niciun raspuns. Credeti ca sunt de buna credinta si se vor opri? Cunoasteti cazuri similare de ignorare a unei hotarari definitive si irevocabile? Multumesc!

   • Buna ziua! Am tot cautat sa descopar un singur caz macar de incalcare a art. 431(1) c.p.c. de catre cei de la Kruk si nu am gasit decat cazuri de creante prescrise. Daca aveti un caz concret de chemare in judecata două ori în aceeași calitate, în temeiul aceleiași cauze și pentru același obiect, v-as fi recunoscator daca l-ati face cunoscut. Multumesc!

 35. Bună,Eu nu am nimic pe numele meu ,am un abonament la Telekom pe numele mamei mele ! M au sunat cei de la
  kruk c am o factura de 60 de lei în condițiile în care mama mea a plătit fractura si cei de acolo nu mi spun pentru ce sa plătesc,imi spun că am de plată dar nu mi spun pentru ce ! Aaa da și mi au mai spus că daca nu voi plătii 60 de lei îmi vor pune penalități mai mari
  Chiar vreau să știu pentru ce..n am contract la Kruk sau ceva
  Cand am vrut să știu de ce mi a închis telefonul în nas și au spus că mă sună ei

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.