Anulati Executarea Silita Abuziva Pornita De KRUK Romania Sau Alt Recuperator

Daca se constata ilegala demarare a executarii silite puteti obtine Desfiintarea Executarii Silite si Repunerea In Situatia ANterioara Executarii Silite !

Printre cei ce colaboreaza cu Kruk in calitate de mandatari sunt si INVESTCAPITAL MALTA ltd , SECAPITAL sarl dar si PROSPEROCAPITAL sarl

kruk romania
KRUK SA – Kruk Srl si cum au ajuns sa execute pe banda rulanta debitorii cu restante?

Poveste Kruk este una aparent simpla. Cumparam credite pe nimic , cesionate la 2% din valoarea lor de catre banci catre aceste vehicule financiare si apoi recuperatorul de creante infloreste- Avocat Cuculis

Credit la Banca? – Boala Grea, moarte sigura- ajungi pe mana recuperatorilor si de aici te mai scapa doar instanta de judecata.

Multe dintre executarile silite pe care le primesc debitorii sunt ilegale, insa pasivitatea debitorilor prieste recuperatorilor de creante- ami tesc de peste 8 ani de zile , faptul ca imediat cum se primesc actele de executare, daca se intentioneaza contestatea executarii silite, atunci trebuie actionat rapid.

Pe de alta parte, o serie larga de debitori, ce au inceput un proces pe anularea executarii silite au reusit in instanta sa anuleze actele de executare si dosarul executional efectiv si astfel asa cum am scris si mai sus, sa obtina reatituirea sumelor blocate prin poprire.

Prin lasarea instrumentului prescriptiei la mana instantei de judecata, el neactionand din oficiu, Kruk dar si alti recuperatori de creante au reusit sa obtina incuviintari de executate silita in mod Ilegal!

Executarea silita a fost nu doar anulata in mii de cazuri dar si prin prescrierea sumelor de bani ,executarea nu a mai putut fi reluata fiindca legea a extins caracterul executoriu.

Astfel, se pune intrebarea legitima? Ce se poate rezolva prin intermediul unei contestatii la executare impotriva recuperatorilor de creanta?

Executarile silite pornite in mod ilegal de catre recuperatorii de creante sunt un fenomen national insa acest lucru nu inseamna ca ele sunt si legale-

Definitiv Instanta Nu Recunoaste Dobanzile Recuperatorilor Kruk Si Anuleaza Intreaga Executare Silita A Secapital

Definitiv Instanta Nu Recunoaste Dobanzile Recuperatorilor Kruk Si Anuleaza Intreaga Executare Silita A Secapital-Avocat Cuculis

Forma de abuz grosolana- Dobanzi din partea unui recuperator ce nu are posibilitatea legala de a le incasa. Legal? Desigur ca nu!

Nu era suficient ca debitorii erau executati silit de catre un vehicul financiar obscur in asa fel incat Kruk fiindca s-a extins puternic pe paguba si ruina debitorilor, a inceput sa reprezinte si alti recuperatori In majoritatea dosarelor,  INVESTCAPITAL MALTA ltd , SECAPITAL si altii!!

Executarea silita vine doar o singura data si astfel atunci cand primim acte de executare trebuie sa avem o atentie sporita- Exemplu de anulare a executarii silite dosare castigate de Sca Cuculis-

Admite apelul declarat împotriva seninţei civile nr.5859/16.09.2016 pronunţată de Judecătoria Giurgiu pe care o schimbă în totalitate şi rejudecând , Admite contestaţia la executare şi în consecinţă, Anulează actele de executare efectuate în dosarul nr.858/2015 al BEJ Mihai Cristian. În temeiul art.453 C.pr.civ. Obligă intimata la plata cheltuielilor de judecată către apelant în cuantum de 4500 lei . Definitivă
Document: Hotarâre  460/2018  21.04.2018

Care este varianta pentru contestatea executarii silite?

Codul de procedura civila este daca vreti Biblia in cazul executarilor silite fiindca se folosesc procedural toate argumentele descrise de catre leguitor in codul de peocedura civila pentru verificarea legalitatii actelor de executare si astfel doar prin contestatia la executare se poate ajunge la un remediu prin intermediul caruia se poate obtine anularea formelor de executare, pe motiv dei vadita legalitate ori abuz.

Verificati Aici Cu Materialul Video De Mai Jos Daca Sunteti Intr-o Asemenea Situatie

Din nefericire cazurile de ABUZURI nu sunt singulare, de fapt abuzurile devenind o regula.

Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

Stiati ca acest termen de 3 ani de zile poate fi invocat doar in termenul de 15 zile de la primire actelor?

Termenul de prescripție începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită adica Acel termen curge de la momentul la care au trecut 30 de zile si rata nu a fost platita si nun3 ani de la scandenta anticipata.

Prescripția nu poate fi invocata din oficiu de judecator, ci numai la cererea persoanei interesate.

De asemenea, stiati ca puteti formula contestatie la executare, in anumite cazuri si peste termenul de 15 zile?

Aveti un credit cesionat catre un recuperator de creante? Daca datoria a crescut insemna ca sunteti in fata unui abuz ce poate fi anulat in cadrul procedurii contestatiei la executare-Avocat Cuculis

Trebuie sa stiti ca creanta bancara cesionata nu are aceleasi caractere precum Contractul de credit, asta fiindca recuperatorii cumpara creanta si nu contractul-

Regulile s-au schimbat, spre exemplu trebuie sa stiti ca daca banca cesioneaza contractul de credit spre un recuperator de creante, fie recuperatorul fie banca, trebuie sa va NOTIFICE in scris cu privire la acest lucru iar dvs. aveti dreptul conform OUG 52/2016 sa CONTESTATI CESIUNEA CREDITULUI!

CAPITOLUL X din oug 52/2016 ne vorbeste despre momentele cand o banca are voie sa va cesioneze creditul dar si despre ceea ce puteti face dvs. pentru a contesta suma pentru care sunteti urmarit!

(1) Consumatorul este informat cu privire la cesiunea prevăzută la art. 58. Cesiunea, individuală sau în cadrul unui portofoliu de creanţe, devine opozabilă consumatorului prin notificarea adresată acestuia de către cedent.

Recuperatorul nu poate dispune executarea silita in temeiul contractului de cesiune ci trebuie sa parcurga procedura de judecata pe calea dreptului comun.

Decizia 9/2016- Calcaiul lui Ahile pentru recuperatori si Bomba asteltata de debitori- am scris pe larg si in 2016 ca puteti anula executarea silita daca stiti si invocati corect aceste subterfugii legLe-

 Amintim ca Decizia ICCJ nr. 9 / 2016 este aplicabila tuturor instantelor –Cererea de chemare în judecată şi reprezentarea convenţională a persoanei juridice în faţa instanţelor de judecată nu se pot face prin mandatar persoană juridică, nici prin consilierul juridic sau avocatul acesteia din urmă.

Atentie- Judecatorul este obligat sa cunoasca aceste decizii!

 Noi cei de la Sca Cuculis&Asociatii am scris si despre executarile care par fara solutie , executari silite de ani de zile, astfel trebuie sa tineti cont si sa invocati PERIMAREA EXECUTARII SILITE atunci cand actele de executare silita sar de 6 luni intre ele-

Admiterea Perimarii – Anularea Executarii Silite Prin Invocarea Perimarii – Cum Invoc Perimarea Daca Dosarul De Executare Este Format Inainte de 2013 Si Dupa 2013 – Avocat Cuculis

Ce spune legea?

In primul rand care lege?

Daca aveti o executare inceputa inainte de 2013 februarie , va incadrati pe vechiul cod-

In cazul în care creditorul din culpa sa, a lăsat să treacă 6 luni fără să îndeplinească un act sau demers necesar executării silite, ce i-a fost solicitat, în scris, de către executorul judecătoresc, executarea se perimă.

Perimarea executării atrage desființarea tuturor actelor de executare, cu excepția celor care au dus la realizarea, în parte, a creanței.

Pe legea veche executarea silita se perima si fara ca executorul sa fi cerut vre un act de la creditor!!

In urma contestatiei la executare clientii SCPA CUCULIS scapa de executarea silita.Niciun leu nu va fi platit Recuperatorului daca executarea silita este anulata.

 

Ati primit o executare silita? Completati formularul de mai jos

av.drd. Cuculis

27 comments to “Anulati Executarea Silita Abuziva Pornita De KRUK Romania Sau Alt Recuperator”
 1. Am fost in situatia de executare silită ptr un credit la Banca Românească de catre Kruk de teama Am platit o suma de 3 ori suma restanță acum se mai poate face ceva ptr a incerca a recupera o parte din banii luati abuziv.?

 2. Pingback: Anulati Executarea Silita A Recuperatorilor-Judecatoria Sectorului 3 Ii Face Praf Pe Recuperatorii De La Intrum Debt Finance-Respinge Incuviintarea De Executare Limita Card - Cuculis si Asociatii

 3. Pingback: Recuperator De Creante Ilegal- ProsperoCapital Noua Executare SilitaContestata Si Anulata - Cuculis si Asociatii

 4. Am făcut un contract de credit nr.06611021003823668 din 10.03.2011 dupa care nu am mai făcut plata din motivul ca am rămas fără servici, am mers la banca Unicredit sa ma pasueasca cumva dar nu au dorit să audă acest lucru si mi-au spus cine ma pus sa ma împrumut .După care m-am trezit cu executare silită de KREDYT INKASO PORTFOLIO INVESTMENTS SA.MENTIONEZ ca din 2013 nu am mai platit nimic.

 5. Buna ziua,
  Tatăl meu plătește lunar către Invest capital o sumă de bani, în urma unui credit neachitat la timp la Bcr. Pe lângă faptul că s-a esalonat pe o perioadă foarte lungă de ani este “hărțuit “lunar de un domn de la Kruk cu telefoane sau prin prezenta acasă, sa achite mai mult decat rata lunară. Ce putem face in cazul acesta ? Cred ca suma restanță către bcr a fost achitată cu vârf și îndesat. Va multumesc!

 6. Buna ziua! Cu o problema asemanatoare ma confrunt si eu. Am imprumutat 350 de lei de la Fast finance IFN, nu am pitut returna creditul din motive personale si fupa ceva timp am primit instiintare de executare silita de la Integral collection pe suma de 5163,04 lei (350 lei debit principal+64 lei dobanda contractuala+4739 lei penalitati+9,78 dobanda legala). Au fost trimise aceste instiintari si la locul de munca si la banca, oprindu-mi-se astfel o treime din salariu la locul de munca si inca jumatate din ce intra pe card de la banca (datorita faptui ca am avut poprire si timp de 2 ani mi s-au oorit bani din ambele parti am acumulat alte datorii). Este legal sa muncesc pe o treime din salariu?

 7. Pingback: Executat Silit De Secapital Anulare Somatie Imobiliara Contestatie Executare

 8. Bună ziua. Am avut o rata la cetelem . Nu am mai putut plăti.. Dar după 5 ani abia acum primesc un plic ca voi fi executat silit dar pana acum nu am mai primit nimic… Ce pot face

 9. Bună ziua , am făcut un credit la BRD in 2006 din 2007 nu am mai putut plăti , din 2010 am inceput să primesc telefoane de la kruk m-ai mult cu amenințări că vin și mi ia casa că sunt executat silit doar telefonic , in 2015 am primit o copie de pe contractul de credit din 2006 și o atasare că în cazul în care nu voi achita suma restanta voi fi executat silit in 2017 am primit de la un executor că instanța de judecată a decis executarea silită eu nu am fost citat nici înștiințat despre proces , fapt care a trimis și la firma unde lucram un exemplar pentru poprire 33 0/0din salariu mi sa reținut un an de zile această sumă acum nu mai lucrez de doua luni mai sunat de la kruk că în caz că nu achita suma rămasă voi fi executat din bunuri mobile și imobile . Ce mai pot să fac in această situație

 10. Am făcut un credit în 2011 după 1 an nu am mai putut plații ptr ca am rămas fără serviciu și bineînțeles ca banca nu m a ajutat cu nimic. Am tot primit o perioada tot felul de hârtii de la un recuperator nu am plătit nimic. Ce am de făcut?Nici când am lucrat nu am primit nimic de la ei nici o impunere ,ceea ce m a mirat…… Mulțumesc!

 11. Buna ziua! Ma numesc Drelciuc Tiberiu Emil si am in derulare o executare silita in urma unui credit la BRD la care am platit aproape 70% din valoarea acestuia dupa care am intrat in incapacitate de plata. Asadar creditul meu a fost cesionat catre KREDYT INKASO INVESTMENTS S.A. care practic ma executa de la zero. Va rog daca ma puteti ajuta! Va Multumesc Anticipat!!!

 12. Buna ziua
  Am avut și eu un credit la BRD in 2007 ,rămas fără servici nu au vrut să mă păsuiască,in anii care au trecut au fost diverse firme de recuperare creanțe,din 27000 de mi de lei credit am ajuns acuma la 66870 in 2018,și este un birou de executare care mi-a pus proptire pe salariu,as putea face ceva?

 13. Am avut un abonament Orange iar in urma unei facturi foarte umflate de 400si ceva de lei am sunat sa le spun k nu pot sa platesc decat in cateva rate k eram in divort Nu m au inteles k nu mi am permis sa iau de la gura copilului sa le dau lor si mai aveam cateva luni de abonament Mi au inchis abonamentul si mi a venit hartie de la recuperatori Ghetbach Recovery cu suma de 3600lei In fiecare zi ma deranjeaza cu tel dar nici nu vb ma deranjeaza cu toate k le am spus k platesc cum am M am inteles k pun 100 lei lunar dar chiar si asa eram sunata si deranjata Ce e de facut sa nu ma mai deranjeze

 14. Cardul de la Banc Post avea 12500 lei și am mai luat de la ei 3000 lei in anul 2008 ; intre iulie 2012 și septembrie 2018 am platit prin poprire pe salariu 39571 lei .Acum Prosperocapital prin Kruk vor sa mai plătesc încă 42000 lei ! Adică de aproape 6 ori suma pe care am luat-o inițial ! Cămătari e puțin spus !

 15. Buna ziua.In cazul in care poprirea bunurilor mobile a fost pusa la cererea Bancii Romaneasca iar la scurt timp dupa executarea popririi Banca vinde creanta catre InvestCapital- respectiv KRUK , cine trebuie sa faca adresa la Primarie pentru ridicarea popririi? Banca Romaneasca nu vrea sa faca absolut nimic pt ca dosarul nu le mai apartine(chiar daca ei au cerut poprirea/executarea), executorul nu vrea sa o ridice decat la cererea Bancii Ro care a cerut executare.Kruk spune ca ei nu au treaba cu ce s -a intamplat inainte ca ei sa preia dosarul/creanta.
  Va multumesc pt raspunsuri

  • In principal nu se ridica poprirea fiindca s-a facut cesiunea ci doar daca mergeti in instanta si formulati o contestatie la executare in caz ca se admite si se anuleaza poprirea. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 16. Va multumesc pentru raspuns.Daca ne vom hotari sa mergem in instanta cu siguranta vom apela la serviciile dvs.O zi buna.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.