Poprire Prosperocapital Si Kruk-Somatie Mobiliara, Ambele Ilegale

Adresa de poprire Prosperocapital SARL , recuperator de creante si somatie mobiliara, emise pe numele debitorului, in vederea recuperarii unui debit ce provenea de la ERB RETAIL SERVICES , IFN la baza, executare silita ce s-a dovedit, din nou, a fi una ILEGALA.

Din nou #DosarelePrindViata pentru un alt debitor.

Prosperocapital SARL, deja o parte dintre cei ce s-au confruntat cu executarea silita, acest nume le spune multe, pierde in fata debitorului, o noua contestatie promovata in instanta, bazata pe ilegala demarare a procedurii executionale.

#DosarelePrindViata, a inceput de cateva luni de zile si proiectului nostru , de a transforma numerele de dosare in povesti de viata si pentru a le da o fata dosarelor si deja sunt zeci de persoane intrun timp foarte scurt ce s-au alaturat acestei miscari.

Mai jos o sa vedeti cum o datorie veche de mai bine de 13 ani de zile, il urmareste pe debitor pana in 2019, moment la care daca nu era vigilent, sa conteste executarea silita cu ajutorul contestatiei la executare, ar fi fost “bun de plata” pe NEDREPT.

Poprire Prosperocapital anulta cu ajutorul instantei de judecata, constatata executarea ca nelegala si obligat recuperatorul la incetarea demersurilor de executare silita pornite.

Puteti fi interesati si de:

Situatia de fapt pentru dosarul castigat impotriva Prosperocapital SARL.

Vârvoreanu Radu-Marius a solicitat de la ERB Retail Services un împrumut initial prin Contractul de credit nr. FN din 03.05.2006, ultima plata voluntară din partea acestuia realizându-se la 2-3 ani după contractarea acestei facilităţi privind cardul de credit.

Ulterior acestei date, creanta a fost cesionată de la entitatea sus-mentionata catre actualul creditor ProsperoCapital S.a.R.L., debitorul nefiind notificat cu privirea la aceasta cesiune.

La scurt timp a inceput executarea silita, pornita atat prin somatia mobiliara emisa de catre executor dar si prin poprirea pusa pe conturile debitorului.

Poprire Prosperocapital

Situatie incalcita Prosperocapital mai incercase sa il execute silit pe debitor, insa instanta nu le-a permis. Ce s-a intamplat a doua oara cand au cerut incuviintarea?

Au primit-o, ceea ce a permis deschiderea unui NOU dosar de executare silita, contestat si anulat in instanta.

ATENTIE – Poprire Prosperocapital infiintata ilegal!

Este de menţionat faptul că cei de la ProsperoCapital au mai solicitat încuviinţarea executării în privinţa acestui contract de credit, însă Judecătoria Sectorului 3 a respins cererea acestora.(http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000583675&id_inst=301)

Cu toate acestea, ei au reinceput executarea silita, dupa ce au obtinut o alta incuviintare a executarii silite.

Din stanga spre dreapta – Avocat Asociat Cristina Draghici , debitorul care a castigat contestatia la executare si pentru care #Dosarele Au PRINS VIATA si Avocat Drd. Cuculis Adrian Membru Fondator SCA Cuculis&Asociatii.

Poprire Prosperocapital anulata – Judecatoria sectorului 3, anuleaza integral executarea silita pornita de catre recuperatorul Prosperocapital, impotriva debitorului.

Ora estimata: 13:00
Complet: C 39 Civil
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de către contestatorul VARVOREANU Radu – Marius în contradictoriu cu intimata PROSPEROCAPITAL S.a.R.L..

Dispune anularea tuturor actelor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 1335/2019 aflat pe rolul Biroului Executorului Judecătoresc Copuzeanu Florin Traian.

Admite, în parte, cererea contestatorului de obligare a intimatei la plata cheltuielilor de judecată.

Obligă pe intimată la plata, către contestator, a sumei de 2.000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, respectiv onorariul de avocat.

Vizualizati si :

Poprirea pusa pe conturi a fost ridicata la scurt timp dupa pronuntarea solutiei, avand in vedere ca hotararea este executorie.

Sistemul de popri din Romania, este reglementat de catre codul de procedura civila si puteti citi totul despre popriri aici.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Primii specialisti din Romania in Executare Silita Si Contestatii La Executare – ‘SCA Cuculis&Asociatii ocupa locul primar in topul avocatilor ce se ocupa de contestarea executarilor silite!

De asemenea printr-un numar mare al avocatilor prezenti in societate, avem departamente de drept societar, civil, penal, GDPR , consultanta, litigii, contencios administrativ si dreptul familiei!

Am adus in premiera in tara sistemul de Case Board, adica un numar de 5 avocati va verifica cazul si sub semnatura domnului Cuculis Adrian vi se emite o opinie pentru cazul dvs- Cuculis si Asociatii – Partenerii in drept pentru rezolvarea situatiilor dvs. Juridice!’

Sunteti in situatia de a fi executat silit? Completati formularul de mai jos pentru a contesta executarea silita ilegala.

One comment to “Poprire Prosperocapital Si Kruk-Somatie Mobiliara, Ambele Ilegale”
 1. Bună ziua,

  Am primit înștiințare pt un proces reclamantul fiind Kruk eu fiind parat.Kruk a preluat contractul pe care l-am încheiat cu Orange România.
  Deși am încercat sa închei un angajament de plata pt debitul aferent, solicitarea mea a fost refuzata.
  Termenul pt dosar este 6 octombrie.
  Menționez ca am încheiat contractul cu Orange România în decembrie 2017 iar în martie 2018 a fost reziliat de catre Orange pt neplata.
  Ma puteți ajuta în aceasta situație?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.