Poprire Prosperocapital Si Kruk-Somatie Mobiliara, Ambele Ilegale

Poprire Prosperocapital – Ce poate sa fie mai intruziv in finantele unui cetatean decat o poprire pe cont de la recuperatorul ilegal Prosperocapital SARL? Esti plecat din tara si cand sa folosesti cardul, blocat. Cand sa iti iei salariu, seful iti spune, ai poprire de la PROSPEROCAPITAL si trebuie sa iti opresc 33% din salariu.

Toate acestea fac parte din executarile abuzive si ilegale pe care recuperatorii de creante precum PROSPEROCAPITAL SARL si altii, le-au deschis impotriva debitorilor desi sumele pe care le pretindeau erau prescirse de multa vreme.

Inceperea unei executari silite prin poprire de catre recuperatorii de creante si prin intermediul executorilor judecatoresti, reprezinta de fapt una dintre cele mai intruzive forme de hartuire financiara a unei persoane si se transforma intr-o procedura ILEGALA in momentul in care executarea silita este prescrisa si totusi executori precum MIRCEA BOGDAN CONSTANTIN si altii, pun in executare silita contracte de credit in mod abuziv.

Pentru a intelege mai bine unde este abuzul si cum va puteti proteja de asemenea abuzuri, va prezint mai jos, dosare castigate pe anularea executarii silite prin poprire pornita de catre Prosperocapital SARL.

Sa incepem!

Sunteti executat silit de catre recuperatorii de creante? V-a pus poprire pe cont Prosperocapital SARL? Completati formularul de mai jos:

Somatie Si Poprire Pe Cont De La ProsperoCAPITAL – Recuperatorul ILEGAL DE CREANTE

Recuperatorul PROSPEROCAPITAL SARL Executa Silit Ilegal Pentru Suma de 23000 de euro

Pentru a intelege de ce spunem ca acest recuperator de creante este ilegal, o sa va prezentam mai jos somatia emis de executor la cererea recuperatorului Prosperocapital SARL in baza careia au fost dispune si popririle ulterioare pe conturile debitorului.

Mai jos aveti somatia pe care noi am contestat-o pe calea contestatiei la executare silita, am solicitat instantei de judecata sa constate prescriptia iar in cele din urma instanta a dispus anularea in integralitate a executarii silite.

De spus este si faptul ca un asemenea act este unul de autoritate publica, un act care trebuie sa fie intocmit cu o anumita rigoare si pe care executorul judecatoresc daca il intocmeste in detrimentul uneia dintre parti in mod nelegal, ar putea sa fie tras si la raspundere penala.

Vedeti si :

Avocat Cuculis Adrian

Instanta Anuleaza Integral Executarea Silita Prin Poprire A ProsperoCAPITAL SARL

Asta inseamna de fapt un abuz executional. Sa inceapa executarea silita impotriva dvs. pe o suma prescrisa.

Nu se pune problema ca suma ar fi fost mica ci din contra, o suma mare, zeci de mii de lei pe care debitorul daca nu ar fi formulat contestatia la executare silita ar fi fost obligat sa ii plateasca.

04.03.2024 Ora estimata: 09:00
Complet: C 8 – civil
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Rădulescu Titi în contradictoriu cu intimatele Prosperocapital SARL şi Banca Transilvania.
Constată intervenită prescripţia dreptului de a obţine executarea silită în luna Decembrie anul 2012. Dispune anularea executării silite şi a tuturor actelor de executare silită efectuate în dosarul de executare nr. 540/2021 înregistrat la BEJ Mircea Bogdan Constantin. În temeiul art 453 Cod Procedură Civilă, obligă intimata Prosperocapital SARL la plata sumei de 71,40 lei reprezentând cheltuieli de judecată către contestator.

Document: Hotarâre  1321/2024  04.03.2024

Practic asa am reusit anularea integii datorii pe care debitorul nu o mai are de platit dupa ce instanta i-a anulat integral executarea silita executorului Mircea Bogdan Constantin.

Cititi si :

Dosare Castigate Impotriva Prosperocapital SARL

Adresa de poprire Prosperocapital SARL , recuperator de creante si somatie mobiliara, emise pe numele debitorului, in vederea recuperarii unui debit ce provenea de la ERB RETAIL SERVICES , IFN la baza, executare silita ce s-a dovedit, din nou, a fi una ILEGALA.

Din nou #DosarelePrindViata pentru un alt debitor.

Prosperocapital SARL, deja o parte dintre cei ce s-au confruntat cu executarea silita, acest nume le spune multe, pierde in fata debitorului, o noua contestatie promovata in instanta, bazata pe ilegala demarare a procedurii executionale.

#DosarelePrindViata, a inceput de cateva luni de zile si proiectului nostru , de a transforma numerele de dosare in povesti de viata si pentru a le da o fata dosarelor si deja sunt zeci de persoane intrun timp foarte scurt ce s-au alaturat acestei miscari.

Mai jos o sa vedeti cum o datorie veche de mai bine de 13 ani de zile, il urmareste pe debitor pana in 2019, moment la care daca nu era vigilent, sa conteste executarea silita cu ajutorul contestatiei la executare, ar fi fost “bun de plata” pe NEDREPT.

Poprire Prosperocapital anulta cu ajutorul instantei de judecata, constatata executarea ca nelegala si obligat recuperatorul la incetarea demersurilor de executare silita pornite.

Puteti fi interesati si de:

Situatia de fapt pentru dosarul castigat impotriva Prosperocapital SARL.

Vârvoreanu Radu-Marius a solicitat de la ERB Retail Services un împrumut initial prin Contractul de credit nr. FN din 03.05.2006, ultima plata voluntară din partea acestuia realizându-se la 2-3 ani după contractarea acestei facilităţi privind cardul de credit.

Ulterior acestei date, creanta a fost cesionată de la entitatea sus-mentionata catre actualul creditor ProsperoCapital S.a.R.L., debitorul nefiind notificat cu privirea la aceasta cesiune.

La scurt timp a inceput executarea silita, pornita atat prin somatia mobiliara emisa de catre executor dar si prin poprirea pusa pe conturile debitorului.

Poprire Prosperocapital

Situatie incalcita Prosperocapital mai incercase sa il execute silit pe debitor, insa instanta nu le-a permis. Ce s-a intamplat a doua oara cand au cerut incuviintarea?

Au primit-o, ceea ce a permis deschiderea unui NOU dosar de executare silita, contestat si anulat in instanta.

ATENTIE – Poprire Prosperocapital infiintata ilegal!

Este de menţionat faptul că cei de la ProsperoCapital au mai solicitat încuviinţarea executării în privinţa acestui contract de credit, însă Judecătoria Sectorului 3 a respins cererea acestora.(http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000583675&id_inst=301)

Cu toate acestea, ei au reinceput executarea silita, dupa ce au obtinut o alta incuviintare a executarii silite.

Din stanga spre dreapta – Avocat Asociat Cristina Draghici , debitorul care a castigat contestatia la executare si pentru care #Dosarele Au PRINS VIATA si Avocat Drd. Cuculis Adrian Membru Fondator SCA Cuculis&Asociatii.

Poprire Prosperocapital anulata – Judecatoria sectorului 3, anuleaza integral executarea silita pornita de catre recuperatorul Prosperocapital, impotriva debitorului.

Ora estimata: 13:00
Complet: C 39 Civil
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de către contestatorul VARVOREANU Radu – Marius în contradictoriu cu intimata PROSPEROCAPITAL S.a.R.L..

Dispune anularea tuturor actelor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 1335/2019 aflat pe rolul Biroului Executorului Judecătoresc Copuzeanu Florin Traian.

Admite, în parte, cererea contestatorului de obligare a intimatei la plata cheltuielilor de judecată.

Obligă pe intimată la plata, către contestator, a sumei de 2.000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, respectiv onorariul de avocat.

Vizualizati si :

Poprirea pusa pe conturi a fost ridicata la scurt timp dupa pronuntarea solutiei, avand in vedere ca hotararea este executorie.

Sistemul de popri din Romania, este reglementat de catre codul de procedura civila si puteti citi totul despre popriri aici.

Av.Cuculis Adrian

Primii specialisti din Romania in Executare Silita Si Contestatii La Executare – ‘SCA Cuculis&Asociatii ocupa locul primar in topul avocatilor ce se ocupa de contestarea executarilor silite!

De asemenea printr-un numar mare al avocatilor prezenti in societate, avem departamente de drept societar, civil, penal, GDPR , consultanta, litigii, contencios administrativ si dreptul familiei!

Am adus in premiera in tara sistemul de Case Board, adica un numar de 5 avocati va verifica cazul si sub semnatura domnului Cuculis Adrian vi se emite o opinie pentru cazul dvs- Cuculis si Asociatii – Partenerii in drept pentru rezolvarea situatiilor dvs. Juridice!’

Sunteti in situatia de a fi executat silit? Completati formularul de mai jos pentru a contesta executarea silita ilegala.

One comment to “Poprire Prosperocapital Si Kruk-Somatie Mobiliara, Ambele Ilegale”
 1. Bună ziua,

  Am primit înștiințare pt un proces reclamantul fiind Kruk eu fiind parat.Kruk a preluat contractul pe care l-am încheiat cu Orange România.
  Deși am încercat sa închei un angajament de plata pt debitul aferent, solicitarea mea a fost refuzata.
  Termenul pt dosar este 6 octombrie.
  Menționez ca am încheiat contractul cu Orange România în decembrie 2017 iar în martie 2018 a fost reziliat de catre Orange pt neplata.
  Ma puteți ajuta în aceasta situație?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.