Investcapital Malta Mi-a Pus Poprire Pe Cont

Investcapital Malta si Kruk Au Pus Poprire Pe Cont in mod abuziv. Abuzul constatat de catre instanta de judecata a dus la anularea executarii silite incepute impotriva debitorului executat silit.

UPDATE 2024 – Investcapital LTD Dosar de executare silita anulat dupa 10 ani. Debitorul scapa de recuperatorii de creante.

Recuperatorul Investcapital Malta a pus poprire pe cont in mod ilegal. Mai jos o sa va aratam de ce este important ca atunci cand primiti acte de executare silita, sa le contestati. Sunt multi care sunt executati silit prin poprire de catre Investcapital LTD, adica un recuperator de creante ce lucreaza sub KRUK Romania si care nu are sediul in Romania.

Ori in conditiile in care viata dvs. este blocata de o executare silita din partea Investcapital LTD si sunteti lasat singur in fata unui abuz, singura varianta este sa contestati in instanta executarea silita.

Sunteti in pragul unei executari silite? Luati legatura urgent cu un avocat specailizat in executare silita si vedeti totul despre procedura contestatiei la executare, vedeti contact rapid:

sau completati formularul de mai jos si un avocat va ajuta

Poprirea pe salariu ILEGALA, toate actele de executare silita ILEGALE si debitorul scapa de un dosar de executare silita care ii toca viata de mai bine de 1- ani de zile.

Atentie la dosarele perimate – intodeauna luati legatura cu un avocat specializat in executare silita. La fel s-a intamplat si cu debitorul de mai jos, executat silit de recuperatorul de creante Investcapital LTD.

Nu a stiut ca dosarul de executare este perimat de mai multi ani de zile si a suportat popririle ilegale ale INVESTCAPITAL LTD, desi totul in dosar era ILEGAL prin implinirea termenului de perimare.

Alt dosar de executare silita anulat in instanta – Executare silita Ilegala a Investcapital LTD prin Executorul B.E.J Ichim Mihai

Debitorul a formulat contestatie la executarea silita impotriva executarii silite pornite de catre BEJ ICHIM MIHAI in legatura cu un dosar din 2023 insa cu o datorie veche inca din anul 2012. Desi greu de crezu si inteles, datoriile atat de vechi NU MAI TREBUIE SA FIE PLATITE.

Debitorul cunostea aceste lucruru din informatiile pe care noi le oferim de ani de zile si a reusit sa conteste si sa castige anularea intregii executari silite, asa cum aratam si mai jos.

Vedeti si cum se poate afla daca o executare silita este legala si cum se face contestatia la executare

@cuculis

Ca răspuns pentru @Dani.$T01@N Cum aflam daca o executare silita este ilegala?

♬ sunet original – Cuculis Adrian Calin

Vedeti solutia instantei, pronuntata in 2021, de anulare a popririi puse in urma cu 10 ani de catre recuperatorul Investcapital LTD si cum a fost anulate INTEGRAL actele de executare silita.

05.01.2021 Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 25
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată excep?ia tardivită?ii formulării contestatiei la executare în ce priveste procesul verbal de suplimentare a cheltuielilor de executare nr. 29/ 23.01.2020, adresa de înfiinţare a popririi întocmită de executorul judecătoresc nr. 30/ 23.01.2020 si actele subsecvente sau ulterioare acestora.
Admite în parte contestaţia la executare.

Constată perimată executarea silită începută în dosarul de executare silită nr.817/2011 aflat pe rolul B.E.J. Bogdan Ionică. Desfiintează toate formele de executare silită îndeplinite în dosarul de executare silită nr. 817/2011 aflat pe rolul B.E.J. Bogdan Ionică, începând cu procesul verbal de suplimentare a cheltuielilor de executare nr. 29/ 23.01.2020 şi adresa de înfiinţare a popririi întocmită de executorul judecătoresc sub nr. 30/ 23.01.2020. Dispune întoarcerea tuturor sumelor executate silit în baza adresei de înfiinţare a popririi întocmită de executorul judecătoresc sub nr. 30 si a actelor subsecvente sau ulterioare acesteia.
Document: Hotarâre  90/2021  05.01.2021

Vedeti alte executari silite anulate de catre avocatii specializati in executare silita din cadrul SCA CUCULIS&ASOCIATII.

Ce demers a urmat debitorul pentru a anula executarea silita a recuperatorului Investcapital Malta? Vedeti mai jos.

Contractul de credit cesionat catre Investcapital Malta de catre Banca Romaneasca a fost pe de-o parte vandut catre acest recuperator de creante Investcapital Malta pe o suma derizorie dar a si fost pus in executare silita ilegala cu ajutorul celor de la Kruk.

Între doamna ANDREI MARIANA, în calitate de împrumutată, și Banca Românească S.A., denumită în cele ce urmează „Banca”, în calitate de împrumutător, s-a încheiat Contractul de credit bancar pentru credite de consum nr. 70040362/ 19.03.2004.

De la momentul efectuării ultimei plăţi (2007) și până la data cererii de încuviințare a executarii silite (noiembrie 2018), cât și data soluționării în instanță a acestei cereri de încuviințare, pronunțată prin Încheierea Judecătoriei Sectorului 4 din data de 16.11.2018 în dosarul nr. 28069/4/2018, a cărei anulare am solicitat-o, creditoarea nu a făcut niciun act care să suspende sau să întrerupă termenul de prescripție a dreptului de a obține executarea silită.

Situatia particulara a celor care au avut un credit la banca si banca le-a cesionat creanta catre recupeartori (vedeti totul despre cesiunile ilegale de creante).

ATENTIE – O Poprire pe cont poate fi ilegala, mai ales daca nu ati fost notificat cu privire la vanzarea creantei catre un recuperator de creante si vi s-a pus poprire pe cont in mod ilegal.

Cititi si despre:

O contestatie la executare (vedeti aici) la poprire pe cont pusa de Investcapital trebuie introdusa urgent si DOAR la instanta de judecata puteti sa o depuneti conform codului de procedura civila.

Se nasc intrebari din partea debitorilor care nu inteleg de ce primesc aceste popriri pe cont si de ce li s-a pus poprire pe cont daca totusi suma este prescrisa sau nu au fost notificati?

Executat Silit de Recuperatori Creante KRUK si INVEST CAPITAL debitorul reuseste sa anule chiar adresa de poprire pe care o redam mai sus si sa scade de plata oricarei datorii fata de recupeartorul Investcapital.

Stiati ca dupa ce anulati executarea silita a unui recuperator puteti sa obtineti si o hotarare de intoarcere a executarii silite si chiar sa solicitati daune morale pentru executarea silita ilegala/abuziva?

Adresa de infiintare a popririi venita de la executorii THEMIS, anulata de catre instanta prin hotararea pronuntata.

Pus Poprire Pe Cont

Ce este poprirea pe conturi si cum se infiinteaza ▻ Ce obligatii au bancile in cazul in care primesc adre se proprire?

Vedeti aici:

 Poprirea impusa de Investcapital presupune blocarea contului bancar de catre institutia bancara emitenta si de asemenea poprirea poate fi instituita si la locul de munca, insa toate formele pot fi contestate.

In plus, acestea pot fi infiintate doar in urma unei hotarari judecatoresti, iar daca recuperatorii pun in executare contracte bancare, acestea NU SUNT TITLURI EXECUTORII prin trecerea lor la recuperatorii de creante de la banci.

Cititi tot despre acest lucru mai jos :

Debitorul castiga dosarul in fata recuperatorului de creante Investcapital fiinca acesta pus poprire pe cont in mod injust.

Dosar instanta: 655/4/2019

Ora estimata: 09:00
Complet: C3 – civil şi executări
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează actele de executare efectuate de SCPEJ THEMIS în dosarul de executare nr. 3670/2018. Anulează Încheierea din data de 16.11.2018, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 28069/4/2018.

Consecinta este ridicarea interdictiei de a fi pus poprire pe cont in mod ilegal.

Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în valoare de 358 RON, achitată prin chitanţa seria ACC000000300195 din data de 30.03.2019, ulterior rămânerii definitive a sentinţei pronunţate în prezenta cauză.

Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 1.582, 11 RON, cu titlu de cheltuieli de judecată. Prezenta hotărâre se va comunica executorului judecătoresc la rămânerea definitivă a acesteia.

Obtineti-va drepturile pe calea contestatiei la executare la masura prin care s-a Pus Poprire Pe Cont in banca sau la angajator in mod ilegal.

Drepturile executatului silit trebuiesc respectate de catre executor si daca acest lucru nu se intampla singurul remediu procesual este contestatia la executare.

Vedeti aici declaratia integrala pentru incont.ro despre executarea silita.

Procedura de executare silita NU este supusa medierii fiindca prin pierderea termenului ramaneti la “mana” creditorului ori daca executarea silita este ilegala si exista elemente precum lipsa notificarii sau creanta sa nu fie certa ori recuperatorii sa-si fi adaugat dobanzi ilegale, debitorul NU datoreaza plata catre cel ce-l executa silit ILEGAL.

Av.Drd. Cuculis Adrian – Membru Fondator al SCA Cuculis&Asociatii

25 comments to “Investcapital Malta Mi-a Pus Poprire Pe Cont”
 1. Bună seara.. Am o somație imobiliară pt suma de 7783.03 cu tot cu penalizări la început a fost Kruk , INVESTCAPITAL LTD TUDORA HE CĂTĂLIN ANDREI

 2. Buna seara am oprire pe salar si daca nu platesc îmi scoate imobilul la vanzare pentru o suma de 150 de milioane lei vechi nustiu daca e corect am intrat în conventie cu cei de la kruk si platesc cate 500 ron luna de luna dar asa tam nesam proprire si cu teama ca îmi ia imobilul se mai poate face ceva sau continui cu platile

   • Buna ziua Dle Avocat!!!Am și eu o problemă care nu știu de unde e,m-am trezit cu un e-mail și cu o poprire pe contul meu.Va las e-mail aici:Admite cererea de încuviinţare executare silită formulată de BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC CARAMAN COSMIN , pentru creditor INVESTCAPITAL LTD în contradictoriu cu debitor PASCAL Nicoleta .Încuviinţează executarea silită simultană/succesivă, prin toate modalităţile prevăzute de lege a titlului executoriu reprezentat de: Contract de credit nr. 181 din data de 13.03.2007 având ca obiect plata sumei de 3.166,07 Lei debit principal, urmând a se recupera şi cheltuielile de executare.Fără cale de atac.Pronun?ată prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin intermediul grefei instan?ei, azi 3 august 2022.
    Document: Încheiere – de executare silită 3975/2022 03.08.2022.Ce as putea face eu nu am decât o pensie de urmaș de pe urma soțului și copii la fel+alocația lor,alte venituri nu am.Cum as putea rezolva problemă???

 3. Am avut 2 capete de tractor la BT leasing Cluj, am plătit mai mult de jumătate leasingul ,am intrat în faliment și le-am predat la BT leasing, iar acm mă execută pe persoană fizică. Ce pot face acum .

 4. Bună ziua
  Am avut un abonament vechi pe care din motive familiale nu lam mai putut plăti și mi sa făcut proprie la locul de munca
  Din treizeci și sase milioane cum au calculat ei cu penalități îmi oprește 5 milioane pe luna
  E corect?

 5. Bună dl avocat am un credit din 2008 în franci de la bancpost am plătit până în 2013 rata normal după care nu am mai plătit am fost dat la executor am plătit și la el pana în 2015 câteva rate după care nu am mai plătit acum nu mai figurez nici la el cu datoria mi-au spus ca sunt dat la kruk da eu nu am primit nimic de la ei ce aș putea face în acest caz vă mulțumesc

 6. Buna ziua am făcut un contract la telekom în 2015 di în 10 zile lam reziliat ,nu mia venit nici o factura ninic.luna trecuta mi-au trimis un dosar cu toate facturile și ca am de plata 1500 .în care eu nu am.avut nici un aparat.tv net de la iei.preluase firma de recuperatori de la kruk.in scurt timp mi-a venit citație de la tribunal sa ma prezint în data de 11.11.2021.din păcate am fost la telekom si leam cerut sa îmi arata o copie de la reziliere si cine numele instalatorului care mia semnat c asa instalat aparatura de la iei.in concluzie o sa ma duc la tribunal dar din păcate nu am nici o dovada..va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat.o zi buna mulțumesc. Aștept răspuns de la dv

 7. Bună ziua as dori o informație am avut contract cu o firma de cablu care nu mai este acum. Am mers la un centru sa reziliez contractul deoarece nu aveam semnal cind ploua, cind bătea vintul dumnealor nu au vrut sa reziliem contractul înainte de termen dar nici sa imbunatateasca transmiterea nu au făcut nimic mai aveam cite a luni pina la expirarea termenului atunci nu am mai plătit dar nici cablu nu am mai avut iei mau dat la reculeratori la KRUK pt ce spuneți i va rog ce pot sa fac va mulțumesc

 8. Buna seara,
  Scuze ca asa tirziu va scriu am o intrebare Daca va ocupati cu cazuri legate de investitie in criptomonede?
  Firma este cu sediul in Marea Britanie?

  • Bună ziua!
   În data de 17.01.am primit o somație pt executare silita,deoarece datorez SC Paypoint suma de 10.000.Mwntionez ca în data de 28.12.2021.am achitat în contul Paypoint suma de 7400,care reprezenta debitul.Am contactat SC Paypoint pt a afla cât am de plata cu dobânzi, deoarece am fost înștiințata ca am de achitat și dobânzi,însă bănuiam ca au crescut dobânda și urmează sa plătesc mai mult,și totodata aceștia trebuiau sa îmi achite contravaloarea serviciilor efectuate de societatea mea,suma în valoare de 1700,cu aproximativ.Acestia mi au spus ca ma va contacta cineva pt a mi comunica suma totala însă nu ma contactat nimeni. In 17.01,am primit somație, pt suma de 10 .025,apoi mi au blocat contul pe pers fizica au retras suma de 1300,cat mai aveam.in acel mom.Au lăsat contul cu 0 lei.Am comunicat executorului,cele amintite mai sus ,după care mi -au deblocat contul,dar au retras 430 de lei.Am încercat sa vb cu executorul,încercând sa aflu suma pe care o mai am de plata pt a încheia la un fel aceasta situație neplăcută,dar nu primesc nici un răspuns.De fapt,au zis ca nu au primit răspuns de la Paypoint pt a le confirma plata.Eu am confirmat ,prin chitanță trimisa pe email.
   Ce îmi rămâne de făcut? Sa plătesc diferența pe care o estimez eu..sa aștept răspunsuri.. Sunt în drept sa contest aceasta executare silita?

  • Buna seara, am cumparat un pogon de pamant cu.chitanţa in primarie si l am folosit 22 dd anii si acum mi.la vandut la alta persoan(chitanţa fiind in primarie nu l a notariat) mai am sanţe sa recuperez ? Cel care l a vandut a murit si l a m aj vazut si.sora lui.inca odata. Multumesc anticipat

 9. Buna ziua domnu av sint un client al firmei dv de avocatură din 2019numele meu este Paiuconstantin am un dosar de contestația la executare nr 8329 la judecătoria cimpiña mi sa pus expert contabil pe care la m plătit din calcule căruia a reesit ca firma de recuperări kruk au adăugat in plus 4000de ron fata de suma inițială se da sentinta in urma care a mi se cîștig dar nu mi se dau cheltuielile de judecată în totalitate în speță onorariu av. Va rog din suflet sa verificați sentința care se afla la dv in firma va multumesc.

 10. Buna ziua, sunt in aceeași situație și sunt prea mari și noi suntem prea mici sa ducem o lupta din care poți ieși învingător sau nu. Din păcate sunt in aceeași situație cu oprire din salariu și sechestru peasina. Apar cu un credit de 5000 lei bani care dovedesc că nu au intrat in conturile mele din extrase și trebuie să plătesc 12 000 lei.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.