20000 De Euro Anulati De La Recuperatorul De Creante Secapital Si Reprezentantul Ilegal Kruk Care Pierd In Instanta Contestatia-Avocat Cuculis

Anularea Executarii Silite A Recuperatorilor De Creante- Instanta Anuleaza Datoria De 20000 de Euro-Avocat Cuculis

Astept ca pentru aceasta hotarare sa aud iarasi ca “promovez lipsa de disciplina contractuala” insa deja m-am obisnuit cu postaci sustinatorilor bancari si le transmit ca luna august 2017 o sa vina cu o surpriza de proportii pentru ei.(incerc sa ii destructurez).

Prin urmare, va propun mai jos sa vedem de unde a inceput executarea silita si unde s-a ajuns intr-un interval de 6 luni de cand executorii si recuperatorii de creante au inceput  sa ii faca viata debitorului un adevarat calvar prin popriri si somatii mobiliare.

Solutia instantei – Judecatoria Falticeni – Dosar 1197/227/2017

ZĂHĂRESCU DANIEL VIRGIL Contestator prin av Cuculis Adrian Călin
SECAPITAL S.A.R.L. – PRIN KRUK ROMÂNIA SRL Intimat

 

Şedinţe

25.08.2017
Ora estimata: 9:00
Complet: C2 Vacanta
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Zaharescu Daniel-Virgil, în contradictoriu cu intimata Secapital S.a.R.L. Anulează toate actele de executare silită întocmite în dosarul de executare silită nr. 1701/2016 al B.E.J. Temneanu Ionuţ, inclusiv încheierea din 23.02.2017 pronunţată în dosarul nr. 461/227/2017 al Judecătoriei Fălticeni de încuviinţare executare silită. Obligă pe intimată să plătească contestatorului suma de 1000 lei cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Fălticeni. Pronunţată în şedinţa publică din data de 25 august 2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    25.08.2017

Consecinta anularii executarii silite este pe de-o parte desfiintarea tuturor formelor de executare silita insa debitorul ce a fost executat silit ILEGAL, (instanta constatand ca procedura este ilegala) poate solicita si plata unor despagubiri sub forma de daune!

http://portal.just.ro/227/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=22700000000047270&id_inst=227

av. Drd. Cuculis A.

avocat@indrumari-juridice.eu

031.412.48.80

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

7 comments to “20000 De Euro Anulati De La Recuperatorul De Creante Secapital Si Reprezentantul Ilegal Kruk Care Pierd In Instanta Contestatia-Avocat Cuculis”
  1. Bună ziua ,mă numesc Cinchezi Mariana nas5cuta la data de 5–04-1962 cu domiciuliul in Galati str.Cerului nr .5 Sunt coplatitor al unui împrumut efectuat de sotul meu Cinchezi Silviu-,născut in Galati la data de 28 -10-1959 Împrumutul a fost făcut in 2007 La Banca Românească ,figurand ca Împrumut de nevoi personale . In decembrie 2012 sotul meu a decedat .Platile catre Banca Romaneasca au fost făcute cu regularitate !
    Mentionez căci împrumutul a fost făcut fără ipoteca !
    In ianuarie 2013 am trimis la Bucuresti certificatul de deces al sotului aducandu-le la cunoștință situatia in care ma aflam . După cateva luni m-am trezit cu casa pusă sub administrarea KRUK-ului !
    Am plătit la ei doua luni de zile dupa care nu am reusit sa mai plătesc !
    Acum mă aflu cu casa in dosar de executare deschis la executorul judecatoresc !
    Va rog sa-mi veniti in ajutor , nu stiu cum sa procedez !

    Multumesc !

  2. Felicitari ! Domnului avocat Cuculis si colaboratorilor sai. Mult succes si la mai multe procese câstigate !

  3. Eu ma judec cu pireus bank,datorie luata de kruk si in pitesti imi tot respinge cererile desi contestatia la executare este in termen imi spune ca nu am argumente desi datoria este din 2007 si am depus inscrisuri cu lipsa calitati si termenul de prescriptie de 3 ani.acum am facut apel dar la fel nu am sperante

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.