Recuperatorii de creante – Kruk, Eos Ksi, Suport Colect, CRC Recuperare Creante executari silite la limita legii, penale – av. Cuculis consideratii despre recuperatorii de creante

Recuperare Creante la limita legii penale, facuta de catre recuperatorii care sub umbrela ANPC si a listei de autorizari, executa silit populatia Romaniei.

Recuperatorii de creante si cum pun in executare silita creantele prescrise, cumparate de la banca.

Daca ati fost cautat de catre un recuperator de creante, probabil urmeaza o executare silita la care trebuie sa va asteptati.

Asta nu inseamna ca daca recuperatorul de creante are impotriva dvs. un titlu executoriu, el este si legala Recuperare Creante.

Luam exemplul creditelor care nu sunt platite de mai mult de 3 ani. Ele pot fi puse in executare, insa este ilegal.

Cum aratam ca este ilegal? Doar prin contestarea executarii silite in instanta.

Recuperarea creantelor, la limita legii penale si putin peste.

Este cunoscut tuturor ca recuperatii de creante suna si de cateva ori pe zi in scopul de a determina un anumit debitor sa faca plata unei creante, chiar daca poate aceasta plata nu ar fi fost normal ca debitorul sa o faca fie ca este prescrisa fie ca nu exista o cesiune legal facuta catre recuperator.

Recuperatorii de creante
Executarea silita poate fi anulata

Spunem ca este la limita legii penale si chiar si dincolo, pentru ca in sensul legii penale, aceste telefoane date in mod repetitiv si care sperie la propriu pe debitor, sunt considerate infractiuni de Hartuire.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanță, care, prin frecvență sau conținut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.

Nu de putine ori, auzim termenul de recuperator de creante. Un termen care ne da fiori, atunci cand avem calitatea de debitor si creeaza o stare tumultoasa, doar la gandul ca am putea intra pe “mana”acestora.

In realitatea, in Romania, recuperatorul de creante si Recuperare Creante , nu a existat pana in 2016 cand a fost modificata legea si implementata aceasta notiune de RECUPERATOR DE CREANTE, iar  datorat lipsei unei legi care sa reglementeze aceasta “indeletnicire”, s-au format tot soiul de societati comerciale cu nume agresive si comportamente penale care ii agreseaza psihic pe debitori.

avocat executare silita
Avocat Cuculis Adrian – Recuperatorii de creante.

Ce trebuie sa cunoastem daca avem calitatea de debitor? Recuperare Creante ilegala daca nu se respecta legea.

Vedeti explicatii in materialul de mai jos. Executarea silita nu este o normalitate, este o stare prin care un debitor este fortat (desi nu are cum), sa achite anumite debite.

Plata debitelor este normala insa sa fie facuta in mod just, neabuziv si echitabil.

Nu de putine ori se intampla ca anumite credite, prescrise, sa fie puse in executare silita in mod ilega.

In primul rand singura persoana care are dreptul sa  popreasca conturile sau sa vanda un bun imobil, al unei persoane fizice, este executorul judecatoresc , insa si el sub controlul instantei de judecata, ori, daca cumva apreciem ca o anumita executare silita este neconforma(chiar ilegala) sau avem suspiciunea ca un anumit lucru din procedura de executare silita este nelegal, mai bine lasam instanta de judecata, prin calea unei contestatii la executare, sa transeze situatia, sa verifice actele emise de catre executor si sa le anuleze atunci cand este cazul.

cuculis adrian te scapa de datorii avocat

Asa cum am spus, recuperatorul de creanta, exista in Romania din punct de vedere legal, prin ordonanta 52/2016 insa unii dintre ei sunt doar doar faptic nu si juridic fiindca ei actioneaza din afara tarii, astfel incat, atunci cand primim telefoane repetate sub forma de amenintare, legitima(fiindca daca amenintarea ar fi nelegitima am vorbi de o alta infractiunea), trebuie sa cunoastem ca avem reglementare de mai sus care ne ajuta sa ne gasim dreptatea.

Desprindem in esenta faptul, ca, daca o persoana este sunata insistent si i se induce o stare de teama si aici nu putem sa nu dam exemple clare prin care recuperatorii solicita vanzarea bunurilor din casa pentru acoperirea datoriei, se poate retine ca prin aceste apeluri telefonice repetate si prin folosirea mijloacelor de intimidare mai sus amintite, acel recuperator incalca legea penala.

Chiar si recuperarea creantelor, trebuie facuta cu o anumita masura si respectarea in primul rand a demnitatii umane ori, modul in care se desfasoara aceasta procedura in Romania este departe de a fi legala.

De asemenea, foarte multe credite sunt prescrise, iar prin faptul ca recuperatorii de creante folosesc un limbaj agresiv cu amenintari precum inchisoarea in caz de neplata, nu fac altceva decat sa insele opinia debitorilor pe care ii pacalesc sa plateasca orice suma de bani pentru a intrerupe termenul prescriptiei ca astfel sa poata fi  executati ulterior.

In situatia in care aceste lucruri se intampla de asemenea natura, se pune problema evident a unui prejudiciu moral iar art. 253 Cod Penal, arata ca persoana fizică ale cărei drepturi nepatrimoniale au fost încălcate ori ameninţate poate cere oricând instanţei:


a) interzicerea săvârşirii faptei ilicite, dacă aceasta este iminentă;
b) încetarea încălcării şi interzicerea pentru viitor, dacă aceasta durează încă;
c) constatarea caracterului ilicit al faptei săvârşite, dacă tulburarea pe care a produs-o subzistă.
De asemenea, persoana prejudiciată poate cere despăgubiri sau, după caz, o reparaţie patrimonială pentru prejudiciul, chiar nepatrimonial, ce i-a fost cauzat, dacă vătămarea este imputabilă autorului faptei prejudiciabile.

Avocat Cuculis Adrian

Nu avem calitatea de suspecti sau infractori, asa cum se exprima recuperatorii, ci avem calitatea de imprumutati care nu si-au mai putut plati ratele, avand in vedere o situatie economica nefavorabila, ori acest lucru nu ne face sa fim buni de pus la zid, cum ar considera unii bancheri/recuperatori de creante.

Lipsa dreptului de a percepe penalitati de catre recuperatorii de creante, astfel  in raport de legea  58/1998 a institutiilor bancare si de data recenta a OUG 52/2016.

Recuperatorii de creante stiu ca perceperea de dobanzi este ilegala mai ales dupa intrarea in vigoare a OUG 52/2016, insa cinismul ii impinge spre adaugarea de dobanzi si punerea lor in executare.

Solutia?

Daca executorul nu intelege ca Recuperatorii de creante nu au dreptul sa adauge dobanzi si penalitati, atunci ramane la indemana fiecarui debitor executat silit de catre Recuperatorii de creante sa foloseasca contestatia la executare silita si sa se planga instantei in scopul anularii executarii silite.

Art. 1. – Activitatea bancară în România se desfăşoară prin Banca Naţională a României şi prin bănci.  

Prin lege se poate autoriza desfăşurarea activităţii bancare şi de către alte persoane juridice, cu respectarea principiilor prezentei legi.

Art. 2. – Prezenta lege se aplică băncilor, persoane juridice române, constituite ca societăţi comerciale, precum şi sucursalelor din România ale băncilor, persoane juridice străine.

In atare situatie, orice banca ar putea  incheia mii de contracte de creditare sub un acoperis si fatada legala si ar cesiona toate contractele de credit catre recuperatorii de creante astfel eludandu-se legea si orice persoana fizica/juridica ar putea incheia contracte de credit bancar.

Recuperare Creante – Atata vreme cat recuperatorul de creante NU face dovada ca este inregistrata in scopul de desfasurare a actiivitatilor bancare, este evident ca aceasta nu ar dreptul sa perceapa dobanzile bancare instituite prin lege.

Este foarte adevarat ca OUG 13/2011 arata in art. 1 ca “(1)Părţile sunt libere să stabilească, în convenţii, rata dobânzii atât pentru restituirea unui împrumut al unei sume de bani, cât şi pentru întârzierea la plata unei obligaţii băneşti. „ Insa intre aceste parti trebuie sa exista relatia de furnizor consumator iar furnizorul in speta noastra

Recuperatorul de creante” nu este constituit legal pentru a incasa dobanzi bancare.

Nu uitati ca daca este un abuz el poate fi demascat doar in instanta.

Executarea silita poate fi supusa controlului doar instantei de judecata.

Debitorii au drepturi insa ele trebuiesc cerute.

Sunteti executat silit de catre un recuperator de creante? Completati formularul de mai jos si verificati legalitatea executarii silite.

Av.Drd. Cuculis Adrian

57 comments to “Recuperatorii de creante – Kruk, Eos Ksi, Suport Colect, CRC Recuperare Creante executari silite la limita legii, penale – av. Cuculis consideratii despre recuperatorii de creante”
 1. Buna ziua
  Dupa cati ani de neplata se prescrie un credit si in ce consta mai exact aceasta prescriere…
  2- in cazul in care un dosar de credit ajunge la executorul judecatoresc care pune poprire si pe salariu…ce ar mai urma sa se intample….se pune poprire si atat?
  Va multumesc

 2. Si Credit Inkaso o alta firma de recuperare este la fel,ameninta,imi pune dobinda,etc.am inregistrari in acest sens.Multumesc.

 3. Ce se intampla cu Eos care recurge la executari silite pt creante mai vevhi de 3ani cumparate de la companiile de telefonie mobila???

 4. Buna seara
  Daca unul din parinti au avut un abonanent la telecom de tv si a decedat dar nu a leziliat contractul cat era in viata si a trecut la alt furnuzor apoi a decedat cu o datorie de o factura plus taxe de reziliere la telecom acum aceste incep sa contacteze mostenitorii si ii intimideaza cu judecata daca nu platesc e normal sau legal.e posibil asa ceva chiar daca nu a fost o dezbatere de mistenitori?ce ar putea sa faca acestea?
  Multumesc astept un raspuns daca e posibil si in cat tim sar sterge datoriia parintelui decedat daca e posibil

 5. Ce se intampla daca o firma – Top Factoring – te ameninta cu preluarea dosarului de catre o firma de avocati – Cristescu M.
  Firma nu poate fi gasita sub nicio forma decat la telefon si amnintarile cu executarea silita vin prin intermediul acestui cabinet de avocati.
  Ce se intampla daca refuz sa mai platesc pentru creditul luat initial de la Raiffeisen?
  Initial am avut 2 credite, pe unul l-am lichidat acum o luna, am mai ramas cu cel in euro. Caboinetul de avocati refuza sa facem o intelegere scrisa, vor ca eu sa imi iau un angajament telefonic pentru fixarea une date de plata a ratei.

 6. Daca creditele au foat vandute de banci la recuperatori si acestia au pus dobanzi si majorari dupa bunul plac si deja au trimis datoriile la casa de pensii si mi s-a oprit jumatate din pensie , eu sunt obligata sa le platesc sumele initiale care au fost triplate de recuperatori?

 7. 0/6/08/2016 si eu am la Pireus bank datorie dar 4 ani am platit numai dobinzi 2 luni nu am avut posibilitatea sa platesc si creditul la dat la kruk am platit si aici 3 ani au fost 2 luni nu aveam bani sa platesc ma sunau continu zi noapte amnintari multe si nu mai platesc sa vad ce se intipla nu am girat cu nimic doar cu buletinul la banca Pireus Va multumesc

 8. Este posibil, în 2013, la șase ani de la închiderea perioadei de plată a creditului, să fi fost informați cu privire la o ipotetica datorie, iar acum, august 2016, să fi primit ordinul de executare silita pentru o suma de 800 ron, despre care nu știu de unde au luat-o?

 9. Dacă în anul 2013 am fost executat silit de către un executor judecatoresc și am semnat un angajament de plata pe care-l respect de ce acum primesc o notificare de la kruc. Vă mulțumesc.

 10. Sa va spun cazul meu,pensionat de boala,atac cerebral,infarct,si ghiciti din cauza cui,am fost supus unui stres de nedescris de catre aceasta firma Kruk si nu mai sunt bun de nimic.Mi se pune poprire pe pensie,care este ilegala prin legea popririi:Conform art. 781 din Codul de Procedura Civila, nu sunt supuse executarii silite prin poprire:

  a) sumele care sunt destinate unei afectatiuni speciale prevazute de lege si asupra carora debitorul este lipsit de dreptul de dispozitie; fiind pensionat pe caz de boala invaliditate grad 2 fara drept de munca,plus ca Krukul prin executor nu si tribunal nu aveau dreptul sa mi puna poprire,am facut contestatie,care a durat un an si o luna,si rezolutia:NEFONDAT,atunci ce legi si legiuitori avem in tara asta.Nici nu stiu cui sa ma adresez,ajutati ma intr un fel,si care este culmea ironiei nu mi semai retine bani,dar nici cei retinuti nu mi inapoiaza.Daca as fi sanatos as pleca cat vad cu ochii…

 11. Bună ziua numesc banu grigore gabi sunt din buzău în anul 2007 am luat în rate un scuter timp de 5 luni am platit ratele lunare dupa 5 luni am rămas fără serviciu timp de trei luni am găsit de lucru la primul salariu am mers la la bancă sa achit rata dar mi sa spus ca nu mai pot achita la ei cum au dat la recuperatori am cerut informaţii despre recuperatori au spus că nu ştiu nimic în anul 2016 ziua 30 luna 07 mi sa pus poprire pe salariu nefiind anunţat de către firmă kruk în nici un fel am fost anunţat dor de la serviciu c aş putea face sa scap de aceasta firma de recuperare kruk.
  Va multumesc şi aştept un răspuns de la dumneavoastră.
  Am specificat ca locuiesc cu chirie si plătesc pensie alimentara.
  Aştept răspunsul dumneavoastră.
  Va multumesc

 12. Buna ziua
  am un credit la cec cu giranti sa pus poprire pe salariu fara a fi instiintat in prealabil nici macar nu am primit instiintare judecatoreasca din partea lor , asa numitii rexuperatori de la kruk au pus popriri si pe conturile girantilor tot fara instiintare . Ce ar trebui sa fac in situatia asta?

 13. ai dreptate in ce spui, daca s-ar ceda contractul si nu o creanta. Intre cesiune de contract si cesiune de creanta sunt diferente. Cat despre amenintari- ele pot fi valabile- de ex., o persoana poate comite o fapta penala daca isi ascunde /instraina bunurile de la executare. Privitor la comiterea unei fapte penale de catre recuperatori, trebuie ca starea de temere sa fie reala, si nu indusa de catre persoana vatamata. Simpla temere a unei persoane ca il suna unul sa ii dea banii ca altfel il actioneaza pe cai legale nu consitutie infractiune. Suntem, totusi, de acord cu privire la faptul ca societatile trebuie sa respecte viata privata a persoanlor, iar bancile ar trebui sa caute intelegere cu debitorii, iar nu sa se limiteze la a ceda creanta imediat cum nu ai platit. De altfel, recuperatorilor ar trebui sa li se impoziteze mai mult veniturile (si nu profitul).

 14. buna ziua
  am si eu o intrebare
  daca un credit a fost deja executat si se plateste la executorul judecatoresc din anu 2009 prin poprire pe salariu poate ca eos sau kruk sa preia aceste credite de la executor ,fara a se intelege in prealabil cu executorul?
  si unde trebuie acum platit in continuare la executor sau la eos ?

 15. buna ziua
  am si eu o intrebare
  daca un credit a fost deja executat si se plateste la executorul judecatoresc din anu 2009 prin poprire pe salariu poate ca eos sau kruk sa preia aceste credite de la executor ,fara a se intelege in prealabil cu executorul?
  si unde trebuie acum platit in continuare la executor sau la eos ?
  va rod sa imi trimittei un raspuns pe adresa de email
  multumesc

 16. Ce se intimpla cu creditele neachitate la cetelem , ajunse la firma de recuperari eos daca persoana este decedata??

 17. Si tot asa o persoana cu 2 credite neachiate la banci vandute la firma de recuperari kruk, au ajuns la executor si persoana este decedata

 18. Buna ziua,am o intrebare …ce se poate intampla daca am luat un imprumut de la provident si dupa cateva luni nu lam mai putut plati…ei imi trimit scrisori de amenintare ca imi pune poprire si executare silita. mentionez ca am mai avut 2 contracte cu ei pe care le-am platit saptaminal si ultimului contract nu am mai putut face face fata….va multumesc

 19. Buna ziua,am o intrebare …ce se poate intampla daca am luat un imprumut de la provident si dupa cateva luni nu lam mai putut plati…ei imi trimit scrisori de amenintare ca imi pune poprire si executare silita. mentionez ca am mai avut 2 contracte cu ei pe care le-am platit saptaminal si ultimului contract nu am mai putut face face fata….va multumesc

  • Buna seara!
   Ce șanse am contra celor de la EOS daca îi dau in judecată? Sunt amenințată cu executarea silită daca nu plătesc suma de 260,000,000 de lei. Mentionez ca împrumutul a fost făcut în 2017 la UniCredit Bank de către mama mea,dar,din păcate aceasta a decedat în 2021. Dupa cateva luni, am fost căutată de un reprezentant de la EOS si mi-a zis ca firma Eos ksi a preluat dosarul mamei si ca moștenitorii trebuie sa achite, chiar daca aceasta e decedată, în caz contrar vine cu judecătorul peste mine.
   Vă rog frumos să îmi spuneți dacă se poate face ceva.
   Vă mulțumesc!

 20. Eu ám platit catre banca inca in 2006 si tot mia blocat Kruk slr
  Contul. Totusi ám noroc ca am extrasele cu platile catre banca. Cum se acciepta asa ceva intrun stat de drept?.cit timp sint lasati sa ne terorizeze?

 21. Buna ziua. Am si eu o mare piatra pe suflet. An anul 2006 am facutun imprumut de nevoi personale la brd,am platit 7 ani din cei 10 imprumutati dupa care 4 luni an ramas fara loc de munca. Dupa astea 4 luni am mers la brd si mi-au spus ca mi-au vandut creditul firmei kruk. Am cerut detalii despre ei nu mi-au dat drept pentru care nu am platit nimic timp de 2 ani. In anul 2015 mi-au venit la adresa de domiciliu plicuri cu executare silita judecate la Calarasi oras in care locuiesc fara sa fi primit ceva somatii sau instiintare de la judecatorie. Astfel mergand la executori la Bucuresti am aflat ca si-au rezervat dreptul la judecata fara a ma instiinta sau a fi de fata in sala de judecata si ca nu ma pot ajuta in niciun fel ca am girant pe mamaa care detine o locuinta cu 4 camere in care stam 2 famiili cu copii mici. Momentan eu nu am venituri dar s-a pus poprire pe pensia mamei care nu stie cand se va termina si nici cat din datorie scade. Dobanzi peste dobanzi si alte magarii.una peste alta m-au somat ca ma execut pe bunurile din casa. Va intreb cu mare respect ce mai pot face in momentul de fata??

 22. Buna ziua ,am mai multe retineri(executari silite, popriri pe pensie o pensie de 512 lei as dori sa va trimit toata documentatia la dv ,va rog o adresa de e mail,multumesc.

 23. Buna ziua cum pot recupera banii reținuți de firma J Carrion srl din Cluj Napoca fără să primească o sentință definitivă de la firma EOS printr-o firmă de executare Carrionul a reținut lunar din salar ,eu degeaba am spus la contabilitate că nu au acest drept . Între timp am câștigat procesul cu E O.Sv

 24. Buna ziua !
  Un anume executor judecătoresc Ionescu Marian Daniel care lucrează pentru Top Factoring actualmente INTRUM JUSTITIA DEBIT FINANCE pune in executare o sumă de bani provenita de la Vodafone SA de 675 lei care prin taxe cu fel și fel de cheltuieli de judecată ajunge sa se dubleze . Ce este de făcut ?

 25. Buna ziua !
  Revin cu situația 2 .
  Am împrumutat acum câțiva ani suma de 10000 lei de la Raiffaisen Bank , am fost in imposibilitate de plata . Acesta suma a fost vândută la firma recuperatoare de creanțe TopFactoring , actualmente INTRUM JUSTITIA DEBIT FINANCE.
  M-au găsit la fostul meu serviciu unde am lucrat trimițând prin aceștia , somație de plată , ce este de făcut ?
  Specificația este că, de la suma împrumutată de 10000 lei s-a ajuns la aproape 15000 lei ( taxe și comisioane , penalități de întârziere și alte taxe .
  Ce este de făcut ?

 26. Nr. unic (nr. format vechi) : 17652/196/2020
  Data inregistrarii 26.11.2020
  Data ultimei modificari: 09.12.2020
  Sectie: Secţia civilă
  Materie: Civil
  Obiect: încuviinţare executare silită
  Stadiu procesual: Fond
  Bună seara. Vă rog să îmi răspundeți, dacă este legală executarea silită în perioada de pandemie. Aștept răspunsul dumneavoastră domnule avocat.

 27. CREDIT 14000 EURO DE LA MKB ROMEXTERRA BRASOV ULTERIOR NEXTE BANK APOI DIN 2016 CA INSTITUTIE BANCARA PATRIA BANK( dupa fuziunea sau achizitionarea pachetului majoritar Banca Carpatica) In contractul de creditare in instanta s-a dovedit existenta unei clauze abuzive de nulitate absoluta care obliga banca Patria Bank la o reesalonare a creditului eliminindu-se din contract plata comisionului de administrare cont. Sentinta 13310 din 29.12 2016 a ramas definitiva dupa apel respins de Tribunalul Brasov si recurs inadmisibil la Curtea de Apel Brasov..Dosar 10679/197/2016..
  In 17.09.2013.s-a incuvintat executarea silita a titllului executoriu reprezentat de contractul de credit21/22.01 2008 pentru o creanta de 6019 lei si 52 bani ..Executorul judecatoresc Vulpe Alexandru George a demarat executarea silita prin poprire abia in 2015 pentru o suma de 16.497,46 euro conform .fara a se solicita indreptare eroare materiala la instanta de executare.Am depus plingere penala impotriva executorului judecatoresc pentru abuz si folosirea de calitati oficiale in scopul obtinerii de foloase personale in 20.03.2018.am fost audiat de parchetul de pe linga Curtea de Apel Brasov la citeva zile dupa ce executorul judecatoresc Vulpe Alex.George a solicitat pe 11.04.2018 si a primit indreptare eroare materiala .Pe timpul audierii procuror Chindea (o doamna)conversa de zor la telefon cu executorul judecatoresc in cauza..Pina la data indreptarii materiale suma de 6019,52 lei era cu mult depasita suma retinuta prin poprire fiind de 20919,5 lei..procurorul de caz a clasat dosarul desi din sumele retinute in contul de consemnari nu s-au facut plati decit catre executorul judecatoresc..
  Sentinta cu obligatia de a face resalonarea creditului eliminindu se din contract clauza referitoare la plata comisionului de administrare am pus o in executare lsi a fost incuviintata executarea obligatiei de a face la jud .Sector1 Bucuresti prin BEJ Hutuleac FLORENTINA GABRIELA..Am solicitat penalitati de intirziere conform 906 cpc avind in vedere ca Patria Bank nu a binevoit sa se achite voit de obligatia se conforma unei sentinte judecatoresti ramase definitive.A solicitat lamurire dispozitiv sebtinta care a fost acceptata iar completul acelasi care a pronuntat sentinta 13310 din 29.12.2016 ramasa definitiva a modificat dipozitivul sentintei iar prin apelul pe care Tribunalul Brasov l-a acceptat lamurirea dispozitivului sentintei a fos anulata integral .Sentinta 13310 a ramas din nou definitiva.Din 2019 si pina in 02.04 2021 solicitarea maea de a se plati penalitati a fost mereu aminata ,a fost desfintat completul care trebuia sa judece cauza de la jud Sector 1 Bucuresti si abia in 2021 instanta in data de 02 04 2021 prin sentinta data in dosar 16419 /197/ 2019 a respins ca nejustificata cererea mea de acordare penelitati.Am atacat sentinta cu apel.Excutare silita de catre banca se face in continuare prin poprire pe veniturile obtinute din pensie care pina acum sunt in valoare 45.444,98 lei dupa datele primite de la casa de pensii .S-a trecut la actualizari de creante generind nejustificat alter actiuni in instante actiuni fara nici o justificare.,doar pentru prelungirea unei stari procesuale.’Astept REZULTATUL apelului declarat la sentinta din dosarul 16419/197/2019 de la Jud sector1 .Apoi astept sa mor cu dreptatea de partea mea.Scuzati atitudinea patetica.Am 64 ani si nreau sa inchei aceasta stare stresanta si nu mai stiu ce sa fac.

 28. Buna ziua,
  de cate va luni ma tot suna si incearca sa ia legatura cu mine firma Kruk si mai nou o alta firma RPS.
  De fiecare data ma suna pe telefonul de serviciu dar ca si persoana ma cauta pe mine.
  Anul trecut am mai intrat in contact cu ei si mi-au spus ca am o restanta de prin 2004 la un credit.
  Eu stiu ca mi-am rezolvat toate problemele intrucat am obtinut si stergerea din biroul de credite prin 2010 drept dovada am obtinut alte credite pe care le achit si in prezent.
  Ce ma sfatuiti sa fac, intrucat si daca ar mai fi ramas ceva neachitat sigur s-a prescris, ma gandesc.
  Mai mult nu ii mai suport deoarece ma streseaza cand ma suna pentru astfel de probleme.
  unde as putea sa ii reclam/sesizez?
  Ce pot face?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.