In Cat Timp Scap De O Datorie La Banca Daca Nu Platesc-Prescriptie

Totul despre prescriptia datoriei fata de o instituie bancara sau fata de un recuperator de creante.

Datorie La Banca ?

Afla cum poti scapa de ea in mod legal –

In cat timp se prescrie un credit daca debitorul nu-l plateste, ce se intampla cu ipoteca si ce inseamna cesiunea catre un recuperator de creante?

Aflati cum puteti scapa legal de o datorie la banca, Ifn, recuperator de creante!

Cu exemple concrete de dosare castigate impotriva recuperatorilor.

Investcapital MALTA LTD pierde un alt dosar in care debitorul a formulat contestatie la executare pentru a se constata prescrisa datoria.

Puteti sa ne puneti la dispozitie o solutie a instantei de judecata prin care se constata prescriptia unui credit?

Astfel in dosarul pe care-l vedeti mai sus, Investcapital MALTA LTD, executa in Romania, un debitor pentru un credit PRESCRIS!!!

Asta inseamna de fapt un abuz al executorului, abuz al recuperatorului, practic un debitor abuzat care s-a salvat pe calea contestatiei la executare.

Cum scapi de executare daca te cauta banca sau recuperatorul de creante?

Nu ne punem aceasta intrebare intr-un mod insidios ci intrebarea vine in contextul legal si mai degraba ca un ajutor pentru orice persoana urmarita si executata silit ilegal.

Trebuie sa recunoastem faptul ca atata recuperatorii de creante de genul celor de la Kruk Romania, Investcapital Malta, Eos Ksi, Get Back Recovery , Prosperocapital, dar si altii fiindca daca as sta sa ii indic pe toti ar inseamna sa umplu o pagina intreaga, au actiont si inca actioneaza ilegal in Romania.

Unul dintre aspecte l-am tratat in in articolul scris despre lipsa autorizatiilor de functionare emise din tarile lor de origine.

Un alt aspect este ilegala percepere a dobanzilor.

Sa nu uitam nici despre faptul ca reprezinta persoane juridice desi le este interzis.

Mi-am propus prin articolul de fata, sa aduc si sa readuc in discutie prescriptia unor datorii si anume, calea legala de a anula o datorie la banca, la ifn sau recuperatorul de creante.

Prescriptia opereaza doar la cerere.

Asa ca daca sunteti in executare silita trebuie sa formulati o contestatie si sa invocati prescriptia.

Cand incepe executarea silita daca nu platesc creditul bancar?

Datorie La Banca

Daca rata la creditul dvs. nu este platit fata de banca mai mult de 90 de zile, banca are posibilitatea fie sa –

a) Cesioneze creditul catre o societate de recuperare a creantelor alaturi de ipoteca, daca este un credit ipotecar si veti primi somatie de executare silita din partea acestora;

b)Sa declare scadent anticipat creditul si ulterior sa-l puna chiar banca in executare silita;

Pont juridic pentru anularea executarii-

– indiferent de la cine primiti actele de executare silita, (somatie imobiliara,poprire,sechestru pe bunuri), trebuie sa stiti ca fara ca Banca sa declare creditul scadent anticipat si sa va NOTIFICE cu acest lucru, executarea silita este nula si o puteti contesta si anula.

Astfel, avocatul Cuculis Adrian, prezinta mai jos care sunt termeni in care se poate dispune radierea, prescrierea sau diminuarea unei datorii fata de un recuperator de creante, banca sau chiar si ifn ori persoana fizica sau juridca.

“Pentru a vedea cum se anuleaza o executare silita, este important sa gasiti actele puncte slabe din actele de executare silita.

Multi dintre dvs. probabil ca ajung sa fie executati silit pentru o datorie la banca ce este deja prescrisa insa nu stiu ca o pot anula fara sa plateasca nimic din acel debit.

Daca ati avut o datorie la banca spre exemplu cel mai sigur ea a fost cesionata asa cum am aratata mai sus catre Kruk Romania, Investcapital Malta, Eos Ksi, Get Back Recovery , Prosperocapital, sau altii.

Cand se considera datoria ca prescrisa?

Daca din momentul de la care se naste obligatia de restituire si pana la momentul inceperii executarii silite au trecut mai multe de 3 ani.

Codul de procedura civila si mai ales art. 706 din cod, unde se arata de fapt care este termenul de prescriptie, este edificator.

Alin. 1 – Dreptul de a obtine executarea silita se prescrie in termen de 3 ani, daca legea nu prevede altfel.

Alin. 2 – Termenul de prescriptie incepe sa curga de la data cand se naste dreptul de a obtine executarea silita.

PONT JURIDIC – Daca stiti ca aveti o datorie neplatita de mai mult de 3 ani de zile fie ca este la banca sau recuperator, firma de telefonie mobila sau persoana juridica sau fizica :

NU semnati angajamente de plata pana cand nu va consultati cu un avocat specializat in executare si nu platiti nici macar un leu!

Dar ce se intampla daca am o ipoteca, se prescrie si ea tot in 3 ani?

Constatarea prescriptiei ipotecare in conditiil in care executarea silita a inceput in acelsi timp cu punerea in executare a creditului se face tot in termenul de 3 ani de zile.

Priviti ipoteca ca pe un accesoriu si astfel daca principalul este prescris, atunci si ipoteca urmeaza aceeasi cale .

O datorie la banca nu este pe viata!!

Daca respectati cateva elemente, este aproape o certitudine ca pasivitatea creditorului bancar sau recuperatorului de creante, poate fi paralizata in instanta lipsind de fapt de executorialitate orice contract de credit sau titlu excutoriu.

Nu luati decizii de unul singur, aveti o singura sansa sa contestati executarea silita. O datorie la banca poate fi anulata.

Banca poate executa casa chiar dacă creditul nu e garantat cu ipotecă

Nu va lasati pacalit de faptul ca nu aveti ipoteca pe casa!!!

Datorie la banca si modalitatea de anulare a ei.

In cazul în care o persoană fizică are un credit de nevoi personale negarantat cu ipotecă, banca poate cere executarea silită a imobilului.

Daca acel cedit pe care il aveti are o valoare foarte mică, în comparație cu valoarea casei sau apartamentului si totusi banca tot va scoate casa la vanzare, folositi procedura restrangerii executarii silite.

Invocarea prescriptiei pentru o datorie la banca poate fi facuta imediat cum a inceput executarea silita impotriva dvs.

Pe calea contestației la executare se poate invoca si faptul că acea creanță care este solicitată de executorul judecătoresc nu mai are un cuantum cert, pentru că până la momentul începerii executării silite au fost achitate rate.

Datornicii care au ajuns să se înceapă o formă de executare silită asupra lor trebuie să știe că admiterea unei contestații la executare stopează efectiv executarea silită si practic chiar daca hotararea este data doar pe fond, ea este executorie. “

Av.Drd. Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

Puteti programa o consultanta juridica cu un avocat specializat in executare silita, aici.

Pentru cei care se afla in procedura de executare si vor sa urgenteze verificarea actelor, pot completa formularul de mai jos iar solicitarea ajuge direct la avocat.

85 comments to “In Cat Timp Scap De O Datorie La Banca Daca Nu Platesc-Prescriptie”
 1. Buna ziua,
  Am 2 imprumuturi la banci si unul la un IFN, si un card avantaj de la Credit Europe Bank, sunt toate luate in 2008 si neplatite din 2009. Exista sansa sa fie prescrise?
  Din 2009 nu mai locuiesc in tara.

   • Buna ziua , am un credit neplatit (mai exact o parte din el neplatit) care este in executare la un executor ,mai pot face ceva…si un leasing unde am fost fidesujor care nu au fost ale mele dar este numele meu …am vreo sansa sa scap de ele ? Multumesc

    • Buna ziua
     Am un credit din 2008 de nevoi personale
     Si din 2009 nu am mai plătit de 3 ani am achiziționat o mașină si m-am trezit ca am sechestru pe masina cum pot sa procedez?va multumesc

   • Buna ziua, am platit din 2008 împrumutul, tocmai acest an ,mi s a pus oprire pe salariu, prin card blocat . Ce mai pot face ? De ce tocmai din 2008 abia acum dar eu mai plătisem din ce știu eu cît am mai dat și ce suma mai trebuia sa dau acum cînd mi au blocat cardul datorie

    • Buna ziua am un credit din 5-6-2018 la alfa si unul la bcr tot 2018 mi sa pus proprire pe salariu la bcr din luna mai iar la alfa de luna aceasta as vrea sa stiu ma pot face ceva sa scap macar de una din ele?!

     • Bună ziua, azi am primit o hotărâre prin care mi se pune poprire pe contul de salariu pentru un credit luat în 2008. Se poate invoca prescripția? Cum trebuie să fac acest lucru? Mulțumesc

     • Buna ziua, am o executare silita la un iFN, si mai am 2 credite restante tot la IFN-uri, nu sunt imense, dar sunt destul de costisitoare pentru mine, cam ce tarife percepeti pentru a ma ajuta?

    • Buna ziua,am un credit din 2008 si din 2010 nu am mai platit nimic pana anul acesta,cand m-am angajat si mi-a pus proprire pe salariu din luna august pana in aprilie anul acesta.Ce sanse am sa scap de executarea silita si sa imi stearga datoria de la anaf?

   • Bună dimineața. Va rog sa ma lămuriți în legătură cu o problema,pe care nu stiu cum sa o rezolv.Pe scurt am primit o despagubire de la Alianz,,in urma unui accident rutier care a dus la decesul tatalui meu.Am pierdut procesul sicacum Alianz cere banii inapoi într-un termen foarte scurt,o suma mare.Va dau un exemplu: mama are obpensie de 900 lei,iar ei vor ca ea sa restituie suma de 35000,care a primit- o decla ei ,in trei ani,cea ce înseamnă 970 lei pe luna timp de trei ani.Deci rata mai mare decat pensia ei,iar eu nu lucrez nicaieri si nici nu am vreun bun pe numele meu .Ce se poate face ? Va multumesc pentru intelegere si va rog daca se poate să-mi dati un sfat.Povestea e mai lunga si cu mai multe aspecte,dar eu am prezentat doar putin din ea.

   • Buna ziua , am imprumutat in 2017 o suma de 30000£ in uk din care am platit timpe de 1 an și jumătate și am intrat in imposibilitate de plata fapt care am revenit in tara , cum pot afla dacă voi fi executat silit sau ce probleme au apărut .
    Precizez ca in ro nu a ajuns nici o Înștiințare de la banca din uk,
    Multumesc.

   • Am credite neplătite din 2008 Acum un. birou de recuperare din Timișoara face presiune să plătesc în fiecare lună o anumită sumă de bani .Țin să menționez că nu am nimic pe numele meu casa ,mașină etc .Se face presiune cu telefoane zilnice asupra mamei mele

   • Bună seara , va rog frumos sa îmi răspundeți la o întrebare : am făcut un împrumut în 2007 pe care nu l-am mai putut plăti , săptămână trecută am primit o hârtie de executare silita . As vrea sa știu cum as putea sa procedez , nu mai locuiesc în România . Daca se poate as vrea sa vorbesc cu cineva care se ocupa de asemenea cazuri . Nu cunosc legile și am nevoie de îndrumare contra cost bineînțeles . Va mulțumesc anticipat pentru răspuns .
    Cu stima Marcu Mariana

  • Am odatorie la banca azi mía venit executare silita cu somatie pt un credit din 2008 care am platit 3xani si dupa acera nu am mai putut plati

 2. Bună seara, am o poprire pe pensie atât eu ,cât și soțul. Împrumut din 2008.Soțul are poprire din 2015 iar eu ca și coimprumutat din 2018.Întrebare. Dacă va trimit documentele care este onorariul pentru a le vizualiza?.

 3. Buna seara.
  Numele meu este Galusca Marius Iulian si sunt din București. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un credit de nevoi personale de 4000 euro luat in 2007,am platit atunci la banca 1 an de zile ratele,dupa care a trebuit sa plec din tara,si nu am mai avut posibilitatea sa platesc.
  Banca m-a dat pe mana celor de la Kruk Romania,dar eu nelucrand,nu aveam ce sa le dau! Dupa un an m-am intors in tara,m-am angajat in Mapn si abia dupa 7 ani m-au gasit alti recuperatori,Mazilu&Asociatii parca le zice,si mi-au pus oprire pe salariu de la banca,am inteles asta,dar eu platesc de 2 ani cate 800-900 ron pe luna,si inca mai am de plata vre-o 18000 ron. Este posibil asa ceva? Cu tot cu dobanzi,mi-se pare foarte absurd! Daca ma puteti ajuta,va las si nr meu de telefon aici,sa ne auzim pt mai multe detalii! 072153s8 Iulian

 4. Buna ziua.Fiul meu are o datorie la pireus bank din 2011..a platit pina in 2012…apoi a plecat din tara.Va rog sa-mi spuneti daca cumva revine in tara mai poate iesii inapoi ??lucreaza in strainatate si degeaba a tot platit ca dobanda era din ce in ce mai mare

  • Buna ziua. Am fost executat silit din 2015 decembrie iar in prezent, actele de executare nu mai pot produce efecte. Ce actiune puteti face ca sa stopati efectele actelor de executare pt viitor? Contestatia la executare nu este eficienta pt ca se face executare impotriva unor acte de executare care și-au produs deja efectele. As dori sa promovez cu dvs actiunea. Va multumesc frumos. Astept raspunsul dvs.

  • Am odatorie la banca azi mía venit executare silita cu somatie pt un credit din 2008 care am platit 3xani si dupa acera nu am mai putut plati

 5. Buna ziua.Am un credit la Provident neplatit din mai 2015.A-si putea afla daca datoria s-a prescris deoarece am primit acasa Execitarea silita deabia anul asta.Multumesc.

 6. Buna ziua , am un credit vechi de 11ani . nu am mai avut notificari din parteab bancii Pireus iar acum am primit de la Kruk . ce trebuie sa fac ?

 7. Buna am un aprimut la banca BRD de 2000 roni loat an 2008 si nu l-am plătit mi-a venit acasă de la biroul executorului ca a fost solicitată executarea silită pe conturile mele bancare eu nu am bani an conturi se poate sa a-mi pună sechestru pe proprietate mai exact pe casa dacă nu am bani sa plătesc din 2008 și pana acum trebuie sa plătesc 4900 de roni

 8. Buna ziua. Am un credit de nevoi personale fără ipoteca pe care nu am mai putut sa il plătesc pt ca am intrat in perioada de crestere copil iar viramentul banilor sa facut dupa 4 luni de zile si am ramas efectiv in urma cu toate si evident nu mi-am mai permis sa il plătesc.din mai 2019.ce pot face? Multumesc

  • Buna ziua .am un imprumut la provident din 2016 și am poprire dar executorul evita sa imi zică suma care este de plata..oare sa prescris??

 9. Buna ziua,
  Am un card Avantaj de la Europe Bank cu o datorie pe care n-am mai platit-o din 2012. N-am primit de la banca nicio notificare sau executare silita pana in prezent. Pot invoca prescriptia in acest caz? Multumesc.

   • Buna ziua. Am fost executat silit din 2015 decembrie iar in prezent, actele de executare nu mai pot produce efecte. Ce actiune puteti face ca sa stopati efectele actelor de executare pt viitor? Contestatia la executare nu este eficienta pt ca se face executare impotriva unor acte de executare care și-au produs deja efectele. As dori sa promovez cu dvs actiunea. Va multumesc frumos. Astept raspunsul dvs.

 10. Buna ziua, sotia are o executare silita pentru un credit din 2013 de la BT. In anul 2016 am solicitat sa achitam toata suma restanta de 12000lei conform debitului restant comunicat de Aequitas la deta de 11.01.2016. Dupa achitarea acestui debit ni se comunica ca banca nu este de acord cu aceasta suma si ni se mai comunica o suma suplimentara pe care nu am dorit sa o achitam. In data de 28.10.2018 fara o alta notificare din partea bancii ca nu an achitat suma restanta solicitata ne trezim cu adresa de infiintarea popririi pentru suma restanta de 19.283,22lei reprezentand suma restanta si cheltuieli de judecata. De atunci primeste in continuare mailuri si scrisori de la EOS KSI de aceasta data sa platim suma restanta de 13371.03 lei iar daca platim acum putem obtine si un discount. Ce putem face in aceasta situatie?

  • Bună ziua !
   Aproximativ prin 2006 (la vârsta de 18ani) am făcut un credit ne nevoi personale la Cetelem de 2000euro, după câteva luni am plecat din tara. În ultimii ani am fost căutat de eos ksi care ma informează ca au început executarea silita, eu neavând nimic în proprietate. Acum un an am vrut sa fac intr un fel ca sa scap de datorie și sa o plătesc dar mi au cerut o suma uriașă cu care nu am fost deacord
   Sunt din Constanța. Ma puteți ajuta sau trebuie sa apelez la cineva din Constanța?
   Credeți că am vre o șansă?

 11. buna ziua,am avut un credit la alfa Bank in anul 2005, nu am mai platit din 2009 de cand am plecat din tara,mentionez ca din 2009 locuiesc in afara tarii,acum in mai 2020 parintii mei au primit o scrisoare cu executare silita,eu nu am bunuri pe numele meu in tara,exista pericolul sa ceara bani parintilor mei,ei sunt pensionari ,71 ani ,respectiv 66 ani. Multumesc.

 12. Today
  Buna ziua! Va contactez in legatura cu un imprumut de nevoi personale facut in 2009 la BRD, suma de 13000 ron si am putut achita in rate lunare doar cateva rate , dupa care am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati nimic . In anul 2011 am plecat din Romania iar in luna ianuarie 2014 am primit instiintare avand in vedere cererea de executare silita formulata de creditoarea Secapital S.aR.L, prin mandatar KRUK ROMANIA.
  De atunci nu am mai primit nimic de la ei , tin sa mentionez ca nu am nici un bun mobil sau imobiliar pe numele meu . Momentan nu locuiesc in Romania din anul 2011 . Multumesc frumos si va rog sa ma lamuriti daca acest imprumut se poate prescrie sau o sa am probleme pe viitor in caz ca o sa revin in Romania si o sa am bunuri pe numele meu . Multumesc

  • Buna ziua stimate domn. Aici vad doua probleme. Clauzele abuzive din contractul semnat cu banca si secundar, contestatarea executarii silite pornite impotriva dvs. de catre Secapital si KRUK. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

 13. Bună seara am un credit la Cetelem din 2016 am platit pana in 2018 dar am rămas fără loc de munca si nu am reusit sa il platesc.Am primit înștiințare ca am fost dată în judecată. Acum lucrez si mi-a pus proprire pe salar. Ce pot face să îl pot prescrie

 14. Buna ziua, am doua credite unul la OTP Bank si unul la Libra Bank. Din 2011 nu am mai avut posibilitatea sa le platesc. Sint plecata din tara de 8 ani si in timpul asta sumele restante au crescut de 10 ori, respectiv 9900 lei si 110000 lei de la 1000 de lei si 15960 lei linie de credit. As putea cere prescrierea lor? Prima banca a lansat executarea creantei inainte sa plec din tara. Nu am bunuri de executat. Va multumesc.

 15. Am avut un credit de nevoi personale luat in 2005 de 6000 lei si am achitat cam 5000 lei pana in 2007 dupa care am rămas fără servici.Pana acum nu ma căutat nimeni.Am primit de la KRUG înștiințare ca mai am de platit 1300lei si daca plătesc pana la data de 31.12.2020 am o reducere de 50%.Nu s-a prescris creditul pana acum.Va multumesc.

 16. Buna ziua! problema mea este cu un apartament ipotecat in 1998 catre o societate care acum nu mai exista.Intrebarea este :pot actiona in tribunal contestarea prescriptiei si scoaterea ipotecii din cartea funciara? Multumesc frumos!

 17. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine ,am facut un imprumut in anul 2008 la BRD,am platit ratele un an de zile pana cand am ramas fara loc de munca, cand m-am reangajat in anul 2014 am primit executare silita de la executor la care mi s-a pus poprire pe salar pana in anul 2017,din anul 2017 nu am mai platit si nu am mai primit nici i instiintare de la executor. Mai pot face contestatie pt.prescriptie? Mentionez ca nu mi s-a mai oprit din salar de 3ani si jumatate.
  Multumesc frumos! O zi buna va doresc!

 18. Buna ziua ,in 2015 am facut un credit la banca apoi am plecat din tara iar pana in ziua de azi nu am platit nimic ,au luat cazul meu o firma de recuperatori apoi am fost dat in judecata iar acum cateva zile am fost sunat de rude sa imi spuna ca banca sau recuperatorii vin sa confiste bunurile ce se afla pe numele meu,mentionex ca eu nu am nimic pe numele meu si locuiesc in Anglia de 5 ani ,iar la adresa din buletin locuiesc doar parinti ,doresc sa stiu daca pot sa confiste casa care e pe numele parintilor,va multumesc frumos

 19. Bună ziua,
  In 2009 eu și soțul am contractat un credit de nevoi personale la BRD pe o perioada de 10 ani, în valoare de 6100 lei. Am achitat ratele pana prin 2012 când nu am mai putut. După o perioada am vrut sa achit și banca mi-a spus ca nu mai pot. Mi-au tot venit notificări de la Kredit Incaso de atunci, dar nu era nimic de la executor judecătoresc sau ceva de genul. Zilele acestea am primit executare silita de la BEJ, pentru suma de 10133 lei, a venit și la firma proprire pe salariu. Ce sa fac în acest sens? Sa achit acea suma sau e posibil sa fie prescrisa? Mulțumesc!

 20. Buna ziua,

  in 2007 am luat doua credite, unul in lei, unul in euro pe care nu am mai reusit sa le platesc dupa criza financiara. La ora actuala am doua popriri pe salariu care imi par ca nu se mai sfarsesc. Una pe Biroul Executorului Judecatoresc Costoaie Marcel iar cealalta Societatea Civica profesionalaTrifina, Tanase si Galea. Intrebarea mea este ” oare se pot anula prin invocarea perimarii?

 21. Bună ziua. În 2013 am ajuns în executare ptr un credit ipotecar. Am deschis un proces cu legea darii în plata în 2016 pe care l-am pierdut în 2018 decizia fiind definitiva și irevocabila. Pe perioada pana la deschiderea procesului am avut poprire pe salar, aceasta fiind suspendata pe perioada procesului. Din 2018 de când am pierdut procesul nu s-a mai reluat poprirea și nici nu mai știu nimic de dosarul meu. Creditul meu a fost la Banc post după care a fost din câte am înțeles cesionat de 3 ori către firme din Olanda și Grecia. În acest moment eu nu știu în ce situație ma aflu sau la ce banca am eu creditul. Cum pot afla și ce anume pot face eu? Exista vreo șansă ca datoria sa se prescrie? Mulțumesc

 22. Buna ziua
  As dori și eu sa m-a ajutați cu un împrumut care l-am făcut in 2006 in valoare de 130 milioane am plătit pana in 2013 când am încercat sa comunic cu cei de la banca situația mea financiară dar nu am reușit sa m-a înțeleg cu ei spunându-mi ca trebuie sa fac plata eu spunându-le ca nu îmi permit de atunci nu am mai făcut nici o plata
  In anul 2016 au vândut creditul la recuperatori iar in 2018 am fost data in judecată
  Daca puteți va rog frumos sa m-a ajutați cu acest credit o întrebare ar fi dacă se poate prescrie

 23. Bună ziua… Sunt persoana cu handicap iar tatăl meu este executat silit decatre o firma pentru o datorie cu plasma TV… Ce trebuie sa fac sa sscapam de aceasta executare și popriri pe cont… Numărul meu este 0765428815

 24. Bună ziua , va rog să mă ajutați cu un sfat și dacă îmi puteți spune cât costa consultația . In 2007 am făcut un credit la bancă ( BCR ) de 10000 de euro , s-au plătit câteva luni ( împrumutul nu era pt mine ) au venit notificări de executare silită . In 2009 eu am plecat din țară și nu s-a mai platit nimic de atunci . Eu nu mai am nici o proprietate ,săptămână trecută am primit iar notificare , as vrea sa vă întreb dacă poate fi afectat tatăl meu ( nici el nu are proprietăți și nu m-a girat ) . Ce ar trebui sa fac sunt foarte speriata pt că nu am acești bani ( știu că prostia se plătește ) dar va rog sa îmi dați un sfat . Mulțumesc frumos pentru răspuns !
  Cu stima Marcu Mariana

 25. Am fost contactata de Kruk pentru a plati datoria restanta la un credit in calitate de girant (2004 ). Mi s-a cerut sa solutionam problema pe cale amiabila ( cu un discaunt de la 3900 la 3600) altfel voi fi executata silit urmand sa platesc mai mult. Nu au fost capabili in convorbirea telefonica sa-mi demonstreze ca cea care a contractat creditul a fost contactata pentru plata restantelor. Am primit si un mail la care pot solicita dovezi, documente etc.
  Nu am primit nici o notificare de plata in toti acesti ani. Se poate invoca prescriptia? Ce ma sfatuiti.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.