Recuperatorii De Creante Ilegali In 2023-Asimilati Firmelor De Investitii Nu Au Autorizare Din Tara De Origine-Contestatia La Executare Va Scapa De Recuperatori

Recuperatorii De Creante Ilegali Si In 2023 – APS Recovery fost APS Holding Pierd Contestatia La Executare Silita Si Debitorul Anuleaza Integral Executarea Silita

Recuperatorii De Creante Ilegali din mai multe puncte de vedere. Fie ca pun in executare silita creante ce sunt prescrise fie ca in tara lor de origine NU au autorizatie in sensul aceasta.

In dosarul pe care il vom arata mai jos, APS RECOVERY A.S care nu are nicio legatura cu vre-o unitate juridica in Romania, a pierdut dosarul cu debitorul pe care incerca sa il execute silit pentru 30000 de lei.

Astfel in conditiile in care discutam despre recuperatorii de creante ilegali, acestia trebuie sa fie imediat interzisi in Romania chiar de catre autoritatea care le-a pus in maini autorizatia si anume ANPC. Acest aspect il vom explica mai jos.

In cazul pe care il vom prezenta mai jos , discutam despre un recuperator APS RECOVERY A.S care in mod nelegal din mai multe puncte de vedere, a pus in execuatre silita un credit prescris si daca debitorul nu intervenea sa conteste executarea silita, pentru cei 30000 de lei, ar fi putut sa ii scoata casa la vanzare.

Noua Bomba in 2023 impotriva recuperatorilor de creante -Recuperatorii de creante executa silit si in mod ilegal in Romania chiar daca sunt autorizati de catre ANPC.

Anulati Executarea Silita A Recuperatorilor De Creante Si In 2023 -Executarile Lor Sunt Nule Absolut-Vedeti de ce.

Urgent, ANPC ar trebui sa retraga dreptul acelor recuperatori de creanta ce actioneaza din afara tarii de a cumpara si desfasura activitate in Romania. Mai pe scurt, ANPC ar trebui sa retraga autorizatia de functionare in Romania pana cand nu se prezinta o autorizatie din partea statului membru.

Te cauta recuperatorii de creante? Vezi daca este legal ceea ce fac, completeaza formularul de mai jos

Datele introduse in formularul de mai sus vor fi folosite de catre SCPA CUCULIS&ASOCIATII in scopul contactarii dvs. pentru a rezolva problema popririi si pentru a putea contesta execuatrea silita prin poprire.

Termenii si conditiile de folosire a platformei indrumari-juridice.eu gasiti aici.

Recuperatorul de creante APS RECOVERY someaza debitorul sa achite un debit prescris. Somatia este ilegala

Probabil ca multi se intreaba : cum, daca este ilegal, de ce primesc somatia de plata de la executorul judecatoresc Chirescu Eugen Corneliu? Raspunsul este urmatorul: executorul judecatoresc NU tine seama de faptul ca executarile pot fi prescrise ori sumele de bani daca ar fi executate silit ar fi ilegale.

Asta pentru ca daca debitorul nu contesta executarea silita a APS RECOVERY AS. sau a altui recuperator de creante, atunci executarea ramane definitiva si debitorul este bun de plata.

Asa cum vedeti si mai jos, executat silit de RECOVERY AS , debitorului i se cere sa plateasca suma de 30000 de lei pentru un contract semnat in 2009!!!! O suma evident prescrisa si pe care executorul judecatoresc CHITESCU EUGEN CORNELIU o solicita ABUZIV prin cererea ilegala a recuperatorului APS RECOVERY A.S.

Recuperatorii De Creante Ilegali

Nu doar ca suma este ILEGAL solicitata prin executarea silita atacata de catre debitor insa acesti recupratori de creante in conditiile in care nu sunt autorizati in calitatea lor de persoane juridice straine si cu reprezentanti in Romania, direct de catre oficiile din tara lor de origine, toate executarile silite ale recuperatorilor ce nu sunt autorizati in tara de origine, sunt ILEGALE!!

Acest lucru il vom prezenta mai jos si ii indemn pe toti cei care sunt executat silit de catre un recuperator de creante strain, sa formuleze contestatie la executarea silita si sa solicite instantei sa constate ca executarea este ilegala atat vreme cat este factuta de catre un recuperator de creante neautorizat in tara de origine.

Instanta de judecata anuleaza executarea silita a APS RECOVERY AS si dispune si restituirea TUTUROR banilor incasati de catre recuepratorul de creante

Nu doar ca instanta de judecata a dispus anularea unei executari silite ilegala, ba chiar mai mult de atat a dispus si ceea ce era normal: restituirea INTEGRALA a banilor pe care acest recuperator de creante i-a incasat de la inceputul executarii silite si pana la finalul ei.

Partea buna este ca debitorul a fost inspirat si a venit imediat ce a primit actele de executare silita de la APS RECOVERY S.A si am putut invoca prescriptia in termen iar in doar 3 luni de zile, debitorul a scapat de datorie.

Contestator SABIE DORU EUGEN
Intimat APS RECOVERY A.S

Şedinţe

21.09.2023 Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 4
Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatorul SABIE DORU EUGEN în contradictoriu cu intimata APS RECOVERY A.S.
Anulează executarea silită din dosarul de executare nr. 62/2023 al B.E.J. Chiţescu Eugen Corneliu. Dispune întoarcerea executării silite prin restituirea către contestator a sumelor efectiv executate în dosarul de executare nr. 62/2023 al B.E.J. Chiţescu Eugen Corneliu.

Obligă intimata la plata către contestator a sumei de 5.000 lei reprezentând onorariu de avocat, a sumei de 300 lei reprezentând taxa judiciară de timbru aferentă cererii de întoarcere a executării silite şi a sumei de 314,16 lei reprezentând contravaloarea cheltuielilor de fotocopiere şi transmitere a dosarului de executare, cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge în rest cererea privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată.

Dispune restituirea către contestator a taxei judiciare de timbru aferente contestaţiei la executare în cuantum de 1.000 lei achitată prin chitanţa nr. 1997498972/1/30.06.2023 după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.
Document: Hotarâre  9649/2023  21.09.2023

Recuperatorii de creante straini care actioneaza in Romania si nu au autorizatie de functionare cu acest obiect de activitate in tara lor de origine, NU POT RECUPERA CREANTE IN ROMANIA

2024 va fi un an de pomina pentru recuperatorii de creanta si doar debitorii isi pot apara drepturile prin contestatia la executare silita.

Bomba in materia executarilor silite, statea de fapt chiar la dispozitia imprumutatilor si se refera la faptul ca firmele de recuperari creante din afara tarii, care “gestioneaza” creantele cumparate pe nimic in Romania, chiar daca sunt autorizate de catre ANPC conform OUG 52/2016, ele aveau-

 • OBLIGATIA de a fi autorizate PREALABIL in tara de ORIGINE conform directivei europene DIRECTIVA 2014/65/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI.
 • Recuperatorii de creante care actioneaza in Romania din afara tarii desfasoara activitate de investitii cu titlu profesional conform directivei mai sus numite si astfel au obligatia de a fi AUTORIZATI nu doar in Romania ci si in tara de origine, lucru ce nu s-a intamplat.
 • Recuperatorii din afara tarii ce actioneaza in Romania, NU au autorizatie din statul membru fapt pentru care activitatea lor este ilegala in Romania si rezulta ca toate executarile lor sunt ILEGALE si pot fi ANULATE.
 1. Am nevoie de un avocat puternic an București sector 4 pentru un caz furt talharie

Unde se arata si in ce document, ca firmele de recuperare creante din afara Romaniei, trebuie in mod absolut sa prezine o autorizatie suplimentara fata de autorizatia data de catre ANPC?

Avem raspunsul atat in legislatia interna dar cel mai important in normele de drept european ce sunt prioritare dreptului national –

Definitia firmei de investiti – in legislatia din Romania dar si in Regulamentul European si Directiva Europeana –

Oug 99/2006
6. firmă de investiții – orice persoană juridică a cărei activitate o constituie prestarea unuia sau a mai multor servicii de investiții financiare către terți și/sau desfășurarea uneia sau mai multor activități de investiții pe baze profesionale;

Directiva DIRECTIVA 2014/65/UE

Articolul 4

(1)   În sensul prezentei directive, se aplică următoarele definiții:

1.„firmă de investiții” înseamnă orice persoană juridică a cărei ocupație sau activitate obișnuită constă în furnizarea unuia sau mai multor servicii de investiții în beneficiul unor terțe părți și/sau în exercitarea uneia sau mai multor activități de investiții cu titlu profesional;

REGULAMENTUL NR. 575/2013

Acum tragem concluzia ca de esenta, exercitarea uneia sau mai multor activități de investiții cu titlu profesional este exact ceea ce recuperatorii de creante fac, cumpara creanta pe nimic, investesc in ea in punerea in executare si fac PROFIT, astfel in mod direct, este necesar ca ei sa fie AUTORIZATI in tara de ORIGINE si nu doar in Romania.

Articolul 5 Cerința de autorizare

(1)   Fiecare stat membru impune ca furnizarea de servicii de investiții și/sau exercitarea activităților de investiții ca ocupație sau activitate obișnuită cu titlu profesional să facă obiectul unei autorizări prealabile în conformitate cu prezentul capitol. O astfel de autorizație este acordată de autoritatea competentă a statului membru de origine desemnată în conformitate cu articolul 67.

ATENTIE-CHIAR DACA RECUPERATORII DE CREANTE ILEGAI din afara tarii sunt autorizati de catre ANPC, ei functioneaza in mod ILEGAL

CITITI SI :

Recuperatorii De Creante Ilegali – De ce spunem ca discutam despre o firma de INVESTITII si de ce ar trebui sa fie recuperatorii incadrati in aceasta clasa?

In insasi actele constitutive ale recuperatorilor de creante din afara tarii apar activitatile de Prin cumpararea de active neperformante ale bancilor Investcapital LTD dar si toti ceilalti recuperatori de creante, se pozitioneaza prin insasi activitatea lor in dispozitiile referitoare la FIRMELE DE INVESTITII FINANCIARE.

CUM? Se cumpara creanta de la banca as cum am indicat inca din 2014, pe o suma derizorie, se fac investitii in punerea ei in executare si se face profit maximal.

Astfel, prin schema aceasta, chiar daca recuperatorul de creanta din afara tarii nu este declarat in mod expres ca societate de investiti, prin propria sa activitate el desfasoara o astfel de activitate iar conform legii dar si regulamentului si directivei europene mentionate, are nevoie de AUTORIZARE DIN STATUL DE ORIGINE.

In lipsa acestei autorizari, in Romania nu poate desfasura o astfel de activitate.

Cum se anuleaza executarea silita pornita de catre un asemenea recuperatode creante precum Investcapital LTD sau altii?

Plecam inca de la baza activitatii.

Recuperatorul cumpra blocul de creante fara AUTORIZATIE, astfel insasi tranazctia pe care a facut-o cu banca este ILEGALA pentru ca nu avea dreptul sa faca aceasta INVESTITIE.

Pe cale de consecinta nici punerea in executare nu putea sa aiba loc avand in vedere IMPOSIBILITATEA recuperatorului de creante de a cumpara efectiv creanta si pe cale de consecinta executarea silita este nula.

Pe langa acesta noua aparare pe care o vor putea folosi toti debitorii in procesele pe care le au cu recuperatorii de creante, nu uitati de invocarea deciziei 9/2016 a ICCJ, a deciziei 19/2018 a ICCJ de faptul ca recuperatorii nu va pot obliga la Dobanzi conform oug 52/2016 si nu in ultimul rand ca in raport de normele GDPR nici nu au voie sa va foloseasca datele personale ceea ce ii fac ilegali din start.

De asemenea, pentru verificare, accesati si lista recuperatorilor autorizati de catre ANPC in Romania, insa doar cei cu sediul in Romania au primit legal autorizatie, ceilalti din afara tarii sunt ilegali.

Vedeti mai jos primele pronuntari din 2019 cu privire la ANULAREA EXECUTARILOR SILITE PORNITE DE CATRE RECUPERATORII DE CREANTE!

Vedeti mai jos care sunt noile modalitati de contestatie la executare  in2023 impotriva executarilor pornite de catre recuperatorii de creante.

In primul rand incepem cu PRIMA solutie din 2023 referitoare la un recuperator de creante care a fost infrant in instanta pentru ca incepuse o executare silita in mod ilegal. Astfel, debitorul apeland la un avocat specializat in executari silite a anulat integral executarea silita a INVESTCAPITAL LTD MALTA.

Recuperatorii De Creante Ilegali

Este vorba despre INVESTCAPITAL LTD care in mod abstract are sediul si este reprezentat ,impotriva DECIZIEI 9/2016 si 19/2018 a ICCJ, la KRUK ROMANIA S.R.L si astfel o sa vedem de ce este ILEGAL iar aceste firme de recuperari creante, executa ILEGAL.

Vedeti mai jos solutia instantei prin care toata executarea silita a INVESTCAPITAL LTD Malta este anulata iar clauzele abuzive din fostul contract cu BCR S.A sunt constatate ca abuzive iar executarea silita este intoarsa.

Aveti o executare silita inceputa ori ati primit acte de executare de la un recuperator de creante fie creanta dvs. a fost cesionata? Completati formularul de mai jos pentru a verifica legalitatea executarii.

Observati mai jos lista de recuperatori “autorizati” pe langa ANPC in conditiile in care se arata foarte clar ca ei sunt inregistrati sub forma de tip “SRL” in afara tarii si actioneaza in Romania prin intermediul altor recuperatori de creante inregistrati in Romania.

DENUMIRE ENTITATE
CARE DESFĂŞOARĂ ACTIVITATEA DE RECUPERARE CREANŢE

 
1AGIO Wierzytelnosci  Plus Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety reprezentată de SC KI DEBTSERVICE SRL
2SC ASSET PORTFOLIO SERVICING ROMANIA SRL
3SC ASSET RECOVERY DEBTS SRL
4SC AVESTIS INTERNATIONAL SRL
5SC B2KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT SRL
6SC CEE COLLECT ROMANIA SRL
7SC COFACE ROMANIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES SRL
8SC COLECTARE RECUPERARE CREANTE CRC SRL
9SC CREDITEXPRESS FINANCIAL SERVICES SRL
10SC CYCLE EUROPEAN SRL
11SC DEBT COLLECTION AGENCY SRL
12SC ENB PROPERTY SOLUTIONS SRL
13EOS CREDIT FUNDING DAC
14EOS CREDIT FUNDING BL DAC
15SC EOS NEXT SERVICES SRL
16SC EOS KSI ROMANIA SRL
17SC FIRE CREDIT SRL
18SC GETBACK RECOVERY SRL
19GLASRO HOLDINGS LIMITED reprezentată de SC INTRUM ROMANIA SA ( fostă SC TOP FACTORING SA)
20SC IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION SRL
21SC INTEGRAL COLLECTION SRL
22INTRUM DEBT FINANCE AG ( fostă INTRUM JUSTITIA DEBT FINANCE AG)  reprezentată de SC INTRUM ROMANIA SA ( fostă SC TOP FACTORING SA)
23 
INVESTCAPITAL  LTD (denumită anterior INVESTCAPITAL MALTA LTD) reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
24SC KIRIARCHOS NET SRL
25SC KI DEBTSERVICE SRL
26SC KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA
27KREDYT INKASO PORTFOLIO INVESTMENTS (LUXEMBOURG) SA reprezentată de SC KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA
28SC KRUK ROMANIA SRL
29KRUK S.A. reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
30SC MBA FINANCE MANAGEMENT SRL
31SC MELLON ROMANIA SA
32SC MILLENNIUM ASSISTANCE SRL
33SC OTP FACTORING SRL
34OTP FAKTORING ZRT reprezentată de SC OTP FACTORING SRL
35PROSPEROCAPITAL SaRL  reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
36SC RECOVERY SOLUTIONS SRL
37SC RE COLLECTION SRL
38SECAPITAL SaRL  reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
39SC SUPORT COLECT SRL
40SVEA EKONOMI CYPRUS reprezentată de SC CREDITEXPRESS FINANCIAL SERVICES SRL
41SC INTRUM ROMANIA SA ( fostă SC TOP FACTORING SA)
42SC TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE SRL
43ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA reprezentată de SC DEBT COLLECTION AGENCY SRL
44SC VM ASSET MANAGEMENT SRL
45NEXT CAPITAL SOLUTIONS LIMITED
46NEXT CAPITAL INVESTMENTS LIMITED
47EOS INVESTMENT RO Gmb H
48EOS International Beteiligungs-VerwaltunggsgesesellschaftmbH
49EOS FINANCE GmbH
50CREDIT  PLUS  (GULF)  LTD  reprezentată de  SC  COLECTARE  RECUPERARE CREANTE CRC SRL
51SC NOVUS  ASSET  MANAGEMENT  SRL
52SC SERRAGHIS ASSET MANAGEMENT SA
53SC  OPTIMA  ASSET  MANAGEMENT  SA
54SC  DONAU FAKTORING SRL
55FRANKFURTER  INKASSO Gesellschaft  mbH  reprezentată de EOS KSI ROMÂNIA SRL
56APS  DELTA  SA reprezentată de APS CONSUMER FINANCE IFN S.A
57SC CAMPEADOR INVEST SRL
58SC  RESOLUTE  LAR  ROMÂNIA  SA
59SC  KONA  CAPITAL MANAGEMENT  SA
60B2REAL ESTATE MANAGEMENT SRL
61CREDITHELP ORG SRL
62APS  Fund  Alpha  uzavreny investicni fond  a.s.   reprezentată de APS CONSUMER FINANCE IFN S.A.
63APS  Beta  a.s.   reprezentată de APS CONSUMER FINANCE IFN S.A.
64                                                         APS REO ROSEMARY S.A.
65APS  Recovery  a.s  ( fostă APS Holding a.s )  reprezentată  de   APS   CONSUMER FINANCE IFN S.A.
66Societa Per La Gestione Di Attivita – SGA  S.p.A   reprezentată  de  SC FIRE CREDIT SRL
67Agency  for  Control  of  Outstandings  Debts  SRL
 
68DDM DEBT ROMANIA  SRL

Nu va lasati praduiti de catre recuperatorii de creante care actioneaza ilegal. Contestati executarile lor silite.

Av. Dr. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16
Bucursti
Romania
84 comments to “Recuperatorii De Creante Ilegali In 2023-Asimilati Firmelor De Investitii Nu Au Autorizare Din Tara De Origine-Contestatia La Executare Va Scapa De Recuperatori”
 1. Buna ziua,
  Ma aflu intr-o situatie in care cred ca se pot pune in aplicare aceste aparari. Am discutat cu mai multi colegi de ai dumneavostra si inca astept un telefon din partea celui care i s-a repartizat speta…, pentru a-mi comunica daca imi acceptati sau nu dosarul.

   • Acum cativa ani am accesat un credit de nevoi personale de la Raiffeisen Bank in valoare de 15 000 lei la care s-a adăugat și un card de 3000 de lei. Ne mai.putand face fata ratelor am întârziat, apoi nu am mai reusit sa achit. După câteva luni am primit o scrisoare in care mi se aduce la cunoștință că creditul meu a fost preluat de către Kruk Romania . Am sunat aceasta firma,si am stabilit rate lunare pentru cele doua credite. Am plătit aproape un an de zile după care nu am mai reusit sa plătesc. Acum ,primesc o scrisoare de la o firmă de executare silită ca trebuie sa achit către ei aceasta datorie,ca mi s-a pus poprire pe salariu si ca au cerut băncii blocarea cardului. Mentionez ca de la Raiffeisen nu am primit nimic in scris la vremea respectivă ca au cedat creanta mea către Kruk. Si nici Kruk sau altcineva nu m-a anunțat în scris ca am fost dat în judecată .Doar acum cateva zile am primit hârtia de la executorii judecătoresc.
    Va multumesc si astept un sfat de la dumneavoastra

    • Buna ziua, probabil ca discutati despre incuviintarea executarii silite obtinute de catre KRUK si Secapital, impotriva dvs. Este posibil fiindca aceasta procedura NU este in contradictoriu. Cu bine, av. drd. Cuculis 0722298011

     • Am luat un credit de 1200 de la iCredit in 2012.Acum s a ajuns la suma de 2300 preluat de b2Kapital. Si tot primesc sms de amenintare. Dupa 8 ani mai pot fi executat silit?

       • Buna ziua. Deci sa inteleg ca numai au cum sa ma execute? Si daca da de ce insista cu mesaje la 2 saptamani primesc mesaj ca ma executa silit? Mentionez ca nu am platit nici macar o rata din 2012 de cand l am luat. Am inteles ca in momentul cand ei trimit o notificare fie ea si prin sms prescriptia se intrerupe? Va multumesc frumos anticipat.

       • O firma de recuperare mi.a preluat dosarul,dar ei îmi cer o suma mai mare decât pot eu sa plătesc având în vedere ca lucrez la 8ore,am încercat sa ofer o suma decenta dar ei spun ca nu se poate și se va ajunge la anularea dosarului si trecerea la executarea silita,ce ma sfătuiți sa fac?

      • Pot cere in intampinarea la cererea cu valoare redusa depusa de Investcapital admiterea exceptiei prescriptiei materiale extinse si respingerea cererii pentru o suma scadenta la Orange din mai 2019?
       Multumesc si multavsanatate!

   • Buna ziua primesc telefoane si notificari scrise la adresa si amenintarea cu proprirea salariului si includerea in biroul de credit din partea Sc KRUK ROMANIA pentru suma de 4000 lei..ce pot face sa scap de ei si sa pot plati normal cei 4000 ron..multumesc

    • Am luat un credit de la Raiffanzen bankde 150 de milioane un an de zile le-am plătit 60 de milioane după aia am rămas fără loc de munca cu doi copii pe urma am trecut prin divorț și nu am mai putut plăti m-am trezit într-adevăr seara cu unul de la recuperări kruk sa îmi arate ca am de plătit suma de 320 de milioane bani vechi nu știu de unde a umflat suma aia i-am zis ca merg la înțelegere ca o sa le dau jumate din suma iar cealaltă jumătate fosta nevasta nu au vrut sa audă așa ceva eu sa dau toți bani fosta nevasta nu are nici o problema ca eu am fost debitorul și ea codebitorul acum m-au găsit ca am mașină pe numele meu și au pus-o sub sechestru eu am dat mașină înainte de Crăciun la dezmembrări și nu pot S-o radiezi ca nu vrea de la finanțe sa-mi dea fiscal ca îi apare ca e pusă sub sechestru acum nu le dau nimic vreau sa îmi verificați dosarul și sa vedem Cum se poate scăpa de acești recuperatori

  • Am avut un împrumut de nevoi personale la credit europe bank acum sunt la biroul de credite și poprire pe salariu de către Mazilu și asociații mai am de plată 3000 Ron cum pot ieși din biroul de credite

  • Daca eu nu am semnat contractul cu cei de la Telecom și figurez la ei și cu telefon ridicat și cu noul contract semnat pe 2 ani e legal sa.mi pună proprire pe salar 2250 lei

 2. Eu nu pot sa inteleg cum o insitutie a statului acorda o autorizatie pentru o activitate fara sa verifice ca ii lipsea autorizatia din statul in care isi are sediul. Din punctul meu de vedere nu prea s-au facut verificari la ANPC ale respectivei firme.
  Va multumim pentru acest articol, dar din pacate aceste cunostiinte juridice ar fi trebuit sa le aiba si respectivii angajati de la ANPC.
  Toate aceste executari au niste repercursiuni fantastice asupra oamenillor, se distrug vieti si nimeni nu se gandeste la ei.
  Si eu fac recuperari dar asa ceva mi se pare ca intrece orice masura.
  Cu stima,
  CJ Cristina P

 3. Buna dimineata.este vorba si de s.v.coface romania credit management services sau acestia au sediul in tara? Multunesc

 4. VA ROG SA-MI SPUNETI ,DACA OBIQUE LTD , NU ESTE INREGISTRATA LA ANPC, POATE DESFASURA IN MOD LEGAL , ACTIVITATI DE RECUPERARI CREANTE ? AM VERIFICAT LISTA DVS. SI OBIQUE LTD NU FIGUREAZA PE ACEASTA LISTA .VA MULTUMESC MULT !

 5. Bună ziua am și eu o întrebare mă puteți ajuta am întârzieri mari la rate miau trimis dosarul băncile și IFN la recuperatori am primit poprire pe salariu timp de un an jumătate în care îmi opreau jumătate din salariu practic mai rămâneam cu vreo 500 lei in mână și acum după ce nu am mai platit de un an a crescut suma la loc ce sa fac mulțumesc

 6. Bună ziua. Dacă am fost executat și scos afara din apartament în decembrie 2015 de SC asset…. Mai pot face ceva?

 7. Buna ziua, SC KRUK ROMANIA SRL isi desfasoara legal activitatea in Romania? Am o executare silită de la ei, termenul de 15 zile pt contestarea executării a trecut. Vreau sa stiu daca mai e ceva de făcut, în sensul de a scapa de executarea silită.

 8. Astept si eu domnu avocat sa imi luati dosaru va multumesc sunt executat silit de un an de zile am poprire pe salar si acum la banca moi spus ca nu am platit nimic nu stiu la cine merg banii care imi sunt luati in fiecare luna va rog ajutatima va multumesc

 9. Buna dimineata,
  In anul 2008 am incheiat un ctr cu o firma de telefonie mobila pecare in 2015 l am reziliat, at am platit o taxa de reziliere cat si factura ce urma a fi emisa, din pacate nu mai gasesc acele cgitante.
  Am primit de la o firma de creante ca am ramas cu un sold la acea firma de telefonie mobila, iar daca sapt aceasta nu achit
  suma respectiva dosarul va ajunge in judecata.
  Va multumesc anticipat pt rasp!

 10. Am luat un credit de15000 de la Banca românească am plătit câțiva ani rata pe urmă mi sa pus oprire pe salariu am plătit în ianuarie2018mi sau tras ultima rata iar in septembrie 2018 am primit executarea silită pe15.946 lei dosarul fiind din 2010 si am plătit iar acum plătesc inca o data.Dar cel mai interesant la ei nu ajung bani opriți din salariu

 11. Buna ziua,

  In urma sesizarii ANPC cu nr 11332 din 24.04.2019, plingere facuta firmei de recuperari APS Romania pentru hartuire, am primit din partea acesteia in data de 06.06.2019 o adresa din care reiese ca am un debit in valoare de 4071 euro.

  In 21.06.2019, mi s-a emis o somatie, sa achit in termen de 24h un debit de 4565 Euro. Aceasta somatie cel mai probabil a venit ca efect al sesizarii mele.

  E legal sa faca asta? Ce pot sa fac?

  Cu precizarea suplimentara ca de 7 ani le platesc constant, lunar, suma de 200 E , obligatie asumata verbal, telefonic, la inceput, cind am fost informat de preluarea dosarului de aceasta firma.

  Va multumesc,

  Adrian

 12. AN 1996 AM FACUT UN ANPRUMUT DE NEVOI PERSONALEDE 120.000DE LEI AM PLATIT LUNAR PANA AN 2019 DUPA CARE NU AM MAIVT POSIBILITATI DIN CAUZA SANATATI SI PROBLEMELE FAMILIARE DIN DIN 2019 NU AM MAI LUCRAT DIN CAUZA SANATATI AN 2014 AM ESIT LA PENSIE IAR DIN NOEMBRIE 2015 MI SA PUS OPRIRE DIN PENSIE AM MERS LA CASA DE PENSI SI MI SA SPUS CA AM FOST EGZECUTAT SILIT DE CATRE SC KRUK ROMANIA SRL SI CA AM DE PLATIT SUMA DE 180.000 MILEI ESTE POSIBIL SA IAU ANPRUMUT 120.000 SI PLATESC 180.000 DUPA CE AM PLATIT 3 ANI LA BANCA LUNAR DIN 2006 PANA AN 2009 LA BANCA BCR SUMELE CE LEAM SCRIS ACI SANT AN BANI VECHI CE POT FACE PLATESC TOATA VIATA//

 13. Buna ziua ,
  va rog sa-mi spuneti daca SC SERRAGHIS ASSET MANAGEMENT SA isi desfasoara legal activitatea in Romania.
  Multumesc.

 14. Buna ziua am o întrebare am avut o datorie față de Telekom din 2018 nu am achitat în fie care luna dar am dat bani , in luna august am fost iar sa achit și m-am interesat daca sunt sau pot fi trimisa către o firmă de creanțe și mi sa spus că nu , m-am dus luna următoare să mai dau o parte din suma și mi sa spus că sunt data la o firma de creanțe, notificare nu am primit , este posibil daca nu mi sa comunicat un termen și este legal?

 15. buna ziua.puteti sa mi spuneti daca Coface Romania functioneaza legal in Romania sau daca in 2014-2015 functiona legal.pt. ca in anul 2014 am fost nevoita sa fac o intelegere de plata cu ei si le am platit timp de un an 10.000 euro.nu am ajuns la judecata.as vrea sa stiu daca pot sa mi recuperez banii de la ei ca nu aveau o astfel de calitate.atunci am fost si eu inselata.

 16. AM O DATORIE DE 67.87 RON LA ORANGE DI 23.01.2014 AZI AM PRIMIT O NOTIFICARE DE LA GETBACK RECOVERY S.R.L. CA AM COSTURI CU EXECUTAREA SILITA DE …BALANTA CHELTUIELI..67.87 RON…TAXA TIMBRU..200RON..TAXA LEGALIZARE..5 RON…ONORARIUASISTENTA JURIDICA 2000RON CHELTUIELI DE EXECUTARE SILITA PARTIALE…674.68RON TREBUIE SA LE DAU BANII ASTIA?

 17. Am un dosar de executare silită de la eos ksi românia srl ,inregistrat la Bej Lapadat A NICOLAE și mi s-a pus poprire pe salariu este corect si daca firma nu achită ce se întâmplă. Cum pot afla dacă banii ajung in contul eos multumesc

   • Domnul avocat am primit un proces verbal de sechestru pt autovehicul care este pe numele meu ,dar practic masina e a fiului meu care e plecat ,mentionez ca nu stiu despre ce este vorba si de ce credit la firma de recuperări Ultimo Portfolio Investment (Luxembourg) sa , a si dori va rog un raspuns cum pot proceda , va multumesc

 18. Buna ziua ! Sunt intr-un proces cu Firma EOS Credit Funding DAC OffShore cu sediul procesual ales EOS KSI Rom.SRL cu sediul in BUC.am depus contestație la executare fiind reprezentat in instanța de avocat,am primit comunicarea hotărâre civilă menținându-se contestația este tardiva cu drept de apel in 10zile.Urmeaza sa facem apel mai departe.In concluzie sunt niște hoți și judecătorii in proporție de 90%…Deci aceasta firma OffShore își poate desfășura activitățiile pe teritoriul României ? Cu stima !

 19. Bună ziua. Am un abonament la orange,ultima prelungire a contractululuo fiind pe data de 04.12.2017 , urmand ca abonamentul sa se inchide dupa 24 de luni. In 2019 august am primit un mesaj de la orange,cum ca abonamentul pe care il detin se scoate din oferta lor și mă trec penun alt abonament,bineînțeles precizând ca prin urmare se prelungeste abonamentul cu 12 luni. Leam contactat telefonic cerand informatii despre acest lucru ei susțin ca mi-am dat acordul,dar nu exista nici un contract semnat de mine prin care mi-am dat acordul sau inregistrare telefonica prin care as cere modificarea contractului. Din cate știu acesta este frauda contractuala. Am cerut inchiderea abonamentului insa einvor doar contra valoarea abonamentului pe 12luni. Raspuns nu am primit fe la ei referitor la cum sa prelungit abonamentul. Le-am comunicat ca nunam sa platesc facturile pana nu se gaseste o solutionare a cazului. Sunt cu restanta pe luna decembrie si deja data la firma de recuperatori. Ce soluție aș putea gasi? Multumesc

 20. daca in 2014 am primit somatie de executare silita si pana in prezent am platit lunar cat am putut 150 ron mai pot face ceva impotriva firmei eos ksi ro srl care mi a umflat debitul spunand ca s au aplicat dobanzi , suma pe care o plateam de 150 ron nu acoperea rata si dobanda . acm am mai primit si sechestru pe automobil si nu inteleg dece daca eu am platit luna de luna atat cat am putut . va nultumesc

 21. Buna ziua .Am pierdut procesul cu InvestCapital ltd pe fond si in apel invocand prescriptia de 3 ani. Precizez ca banca a declarat creditul scadent anticipat in aug. 2014 si am fost executat silit prin decizie judecatoreasca in ian. 2019. Pe fond judecatoarea a interpretat ca termen de prescriptie cesiunea de creanta din 2016 (care oricum nu mi-a fost adusa la cunostinta) si nu data la care a fost declarat creditul scadent cum prevede legea. La apel inca nu am primit motivarea . Daca dvs.sustineti ca Investcapital sunt ilegali ,va rog sa-mi spuneti daca se poate deschide un alt proces impotriva lor, sa imi pot recupera sumele poprite care la aceasta data sunt de 20000 lei (din 45000 +-2-3%). Cu stima Catalin T.

 22. Buna ziua, in cazul in care toate societatile de colectare, recuperare creante enumerate mai sus, au fost autorizate ILEGAL de ANPC, iar toate cesiunile perfectate de banci cu aceste societati sunt tot ILEGALE 100%, cine trebuie sa se sesizeze si sa indrepte acest fapt cu consecinte dramatice pentru foarte multi oameni , care adevarat s-au imprumutat si au ramas datori. Sunt constienta ca un proces colectiv in instanta este costisitor si presupune resurse mari. Dar dl.Cuculis, prin cabinetul dvs. de avocatura, in cazul in care sunteti sigur ca aceste firme actioneaza ILEGAL(colecteaza creante si de la cei vii si de la morti, pun sub sechestru , vand terenuri si imobile sechestrate prin executori judecatoresti ) de ce nu ii desfiintati? Cu siguranta se vor gasi oameni care sa se constituie parti civile intr-un proces colectiv,pt fiecare recuperator, la un onorariu acceptabil. Sunteti suficient de cunoscut si bine pregatit incat cei afectati, de aceste societati de recuperare, sa adere acestei idei. Citind toate aceste articole ale dvs. , retraiesc clipele din copilarie cand am citit prima data Prostia omeneasca de Ion Creanga.De ce nu va erijati dvs. in personajul din poveste, tatal copilului si sa terminati cu aceste nedreptati create pe prostia noastra ,a oamenilor ? Sau este mai simplu sa discutam decat sa actionam? Noi “prostimea” nu avem la indemana toate parghiile necesare pt a-i desfiinta, dar dvs. cu siguranta puteti!

 23. Bună ziua,
  Anul trecut, firma FRANKFURTER INKASSO GESELLSCHAFT MBH CU SEDIUL ALES, conform unei hotarari judecatoresti, a inceput executarea silita. S-a facut contestatie la executarea silita dar pana la momentul hotararii definitive, firma de recuperare a incasat bani. Decizia definitiva (am castigat procesul, executarea silita era facuta abuziv) a fost data in ianuarie 2020 si s-a transmis catre firma de recuperare la sediul ales, in Bucuresti. Nu s-a primit niciun raspuns si in momentul in care am hotarat sa recurgem la un executor judecatoresc pentru recuperarea banilor, am fost intampinati de refuzuri deoarece firma de recuperare nu este in Romania si nu se implica nimeni. Cum ar trebui sa procedam? Cui ar trebui sa ne adresam?Exista vreo sansa de a ne recupera banii?

 24. Buna ziua,
  Am avut un credit de nevoi personale in 2007, in valoare de 3000 de lei, si nu am reusit sa il achit tot. Astazi, dupa aproape 14 ani, inca primesc scrisori cu incuviitare de executare silita. Eu nu am bunuri pe numele meu si nu stiu daca mai sunt legale aceste incuviintari. Au fost chiar si la usa parintilor mei, dar eu nu mai locuiesc acolo. Au dat telefoane parintilor mei, ani de zile. Intai a fost EOS KSI, acum sunt cei de la FRANKFURTER INKASSO GESELLSCHAFT MBH, si au inclusiv un executor judecatoresc cu care lucreaza. Intrebarea mea este daca nu s-a prescris datoria, daca mai. au dreptul sa trimita aceste scrisori sau daca am dreptul sa fac vreo contestatie. Multumesc.

 25. Buna ziua!
  Cazul meu este un pic mai incalcit,spuneti mi va rog ce sa fac.
  In data de 9 martie anul curent am mers intr un magazin telekom sa fac o cerere de desfiintare a unui contract telekom.(mobil,internet si televiziune).Mi s a comunicat ca sunt preluati de catre orange si nu ma pot ajuta.Am intrebat ynde trebuie sa merg atunci si mi au zis ca daca pastrez abonamentul la telefon pot sa mi dea un nr de fax la care sa tremit cererea de desfiintare.
  Am fost de acord,am trimis cererea,pe ea arata cofirmare de primire,dupa un timp oarecare am mers in acelasi magazin si am lasat echipamentele pt returnare.
  Dupa o perioada am fost sunata de catre orange sau telekom,nu mai retin ca am o restanta de o lyna.Am explicat doamnei ca eu am intrerupt contractul,mi a spus ca nu apare in sistem,sa i dau data pe care am facut cererea sa ma treaca in sistem si asta a fost tot.
  Ieri am primit o notificare de la o firma de recuperare Veraltis ca datorez catre Orange suma de 838,15 cu somatie de plata in 5 zile.
  Am incercat sa sun la nr de fax la care s a trimis cererea,mi se spune nr.nealocat
  Ce este de facut in acest caz??!
  Multumesc anticipat si scuzati tot romanul scris

 26. Bună ziua
  Credit Express activează legal în România? Sună în fiecare zi (uneori de mai multe ori pe zi) deşi am vorbit o dată, am detaliat situaţia şi le-am spus să NU mai sune. Nu le mai răspund, îi blochez, sună de pe alte numere – au o mulţime, deja le recunosc după primul set de cifre – dar tot e supărător. Au trimis şi scrisori, am deschis una (că nu ştiam ce este, încă nu începuseră să dea telefoane) dar pe următoarele le-am trimis retur (nedeschise), la adresa de corespondenţă menţionată pe plic. Pot să le fac plângere pentru hărţuire? Mulţumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.