Executat Silit De Getback Recovery-12 Motive Sa Anulam O Executare

Anulati executarea silita a firmei Getback Recovery SRL daca executarea silita a inceput in mod ilegal.

Executat Silit De Getback Recovery – Datorie prescrisa debitor executat silit ilegal!

Debitele puse in executare silita de catre Getback recovery pot fi susceptibile de a fi executate silit abuzi.

Executat Silit De Getback

Desi in prezenta speta pe care o prezentam mai jos discutam despre un motiv specific de anulare a executarii silite pornite in mod ilegal de catre Getback Recovery SRL si anume prescriptia dreptului de a cere executarea silita, in continuare, prezentam 12 motive cu ajutorul carora veti putea obtine anularea executarii silite cu ajutorul contestatiei la executare.

Ratiunea invocarii acestor neregularitati in actul de executare silita, il ajuta pe debitor sa anuleze executarea, sa isi recupereze toti banii incasati in mod ilegal de catre recuperator si sa scape de debitul pentru care era urmarit.

Ratiunea pentru care legea permite stergerea acestor debite si anularea executarilor silite, tine de respectarea unei conduite fara de greseala in cadrul unei proceduri atat de intruzive in viata si patrimoniul debitorului,adica executarea silita.

Prescriptia datoriilor recuperatori

SCA Cuculis&Asociatii va prezinte succint o parte din motivele pe care le puteti folosi pentru a anula o executare silita inceputa impotriva dvs. atunci cand ea este ilegala!

12 MOTIVE PENTRU CARE EXECUTARILE SILIT POT FI ANULATE!

a)a fost cumparata creanta pusa in executare;

b)Getback Recovery este reprezentata in mod ilegal de catre un alt recuperator;(vezi decizia 9/2016 si 19/2018 a ICCJ);

c)creanta a fost prescrisa la momentul punerii in executare silita (cazul de fata);

d)debitul a fost indexat cu dobanzi ceea ce este ilegal pentru ca un recuperator de creante sa adauge dobanzi;

e)daca recuperatorul este din afara tarii , acesta trebuie sa prezinte autorizatie de functionare din tara de origine;

f)executorul a obtinut incuviintarea executararii silite de la o instanta necompetenta ori insusi executorul este necompetent;

g)dosarul de executare silita este perimat ; ( a se vedea termenul de 6 luni);

h)banca inainte sa trimita dosarul catre recuperatorul de creante nu a declarat scadenta anticipata;

i)creante cesionata de catre banca este mai mare decat debitul pe care-l inregistrati dvs. la momentul stoparii platilor;

j)executarea silita nu respecta conditiile de fond si de forma;

k)exista un angajament de plata pe care recuperatorul nu-l mai recunoaste insa el exista;

l)recuperatorul de creante nu a obtinut o hotarare judecatoreasca directa pentru a transforma contractul cumparat de la banca in titlu executoriu, fiindca recuperatorii nu sunt asimilati bancilor si nu au dreptul sa puna in executare silita directa contractele de credit.

Cititi si :

Executat Silit De Getback Recovery?

Pentru a anula executarea silita formulati intodeauna contestatie la executare.

Uitati ce act de executare a primit debitorul care a castigat contestatia la executare, pe motivul prescriptiei sumelor.

Executat Silit De Getback
Somatie de executare silita Getback Recovery Srl

Vedeti solutia instantei.

Executat Silit De Getback

Dosar: 31236/212/2018

10.05.2019Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 38
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul **** în contradictoriu cu intimata GetBack Recovery SRL.

Constată intervenită prescripţia dreptului de a cere executarea silită în temeiul Contractului de credit nr. 184CIS6080150001 din data de 15.01.2008.

Anulează executarea silită însăşi şi toate actele de executare silită efectuate în Dosarul de executare silită nr. 1372/2018 al B.E.J. Beciu Stelian, în temeiul Contractului de credit nr. 184CIS6080150001 din data de 15.01.2008.

Anulează Încheierea nr. 13330/06.09.2018 pronunţată de Judecătoria Constanţa în Dosarul nr. 24150/212/2018.

Asta confirma ca executarea silita era ilegala, de la baza.

Dispune restituirea către contestator a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1.000 lei, aferentă contestaţiei la executare, achitată cu Chitanţa Serie/Nr. 60428/2019 0174267 din data de 21.01.2019, ulterior rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

În temeiul art. 717 alin. 2 NCPC obligă contestatorul la plata către B.E.J. Beciu Stelian a sumei de 84,49 lei reprezentând cheltuieli de fotocopiere a Dosarului de executare silită nr. 1372/2018.

Admite cererea şi obligă intimata la plata către contestator a sumei de 84,49 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând cheltuieli de fotocopiere a Dosarului de executare silită nr. 1372/2018. Executorie.
Document: Hotarâre  5420/2019  10.05.2019

Asttfel, avand indentificate o parte dintre motivele de contestatie la executare, veti putea cu usurinta sa apreciati daca o executare silita este ilegala sau nu.

De asemenea, verificarea actelor de executare silita o puteti face cu un avocat specializat in contestatii la executare pentru a avea certitudinea ca nu va scapa aspecte importante.

Verificati ce aveti de facut daca ati pierdut termenul de 15 zile de contestatie la executare:

Daca sunteti somat de catre executor sau in prag de evacuare ori primiti o somatie de plata, poprire pe cont sau vi se scoate casa la licitatie publica, trebuie sa va cunoasteti drepturile si ceea ce aveti de facut pentru a bloca aceasta procedura.

Pentru a facilita comunicarea cu dvs. va punem la dispozitie si un formular de contact rapid pentru a lamuri situatia dvs. cu executarea silita pe care o aveti:

5 comments to “Executat Silit De Getback Recovery-12 Motive Sa Anulam O Executare”
  1. Am o executare silită de un an de zile…acum eu sint in concediu creștere copil până în luna septembrie..după aceea ma întorc la serviciul anterior …nu mi s-a oprit nimic până acum..mai pot face ceva?!Este vorba de un card de la speed transfer buzău.. un ifn..

  2. Am facut un credit in 2006 , iar dupa 3 luni nu am mai platit ratele din motive financiare, banca a vandut creanta catre o firma de recuperari din strainatate si in aprilie 2017 a cerut executarea silita. Am facut apel la incuviintarea executarii silite si nu s-a terminat nici astazi, sunt in faza de apel.
    Puteti sa imi spuneti daca e prescrisa?

  3. Buna ziua,

    Am castigat procesul impotriva acestora, ei urmand sa imi restituie toate cheltuielile de judecata. Cum ar trebui procedat ca sa imi recuperez acei bani? Tinand cont de faptul ca acestia au sediul in Cipru…

    Multumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.