IFN Hora Cu Dae De 62290% Si Dobanda Penalizatoare De 2%/Zi-Clauze Imorale Abuzive Si Ilegale – Executat Silit De Hora Credit

IF-urile nu mai au nicio masura. Se pare ca poti fi executat silit de Hora Credit pentru o dobanda contractuala de peste 62290% – Clauze abuzive Hora Credit FAC VICTIME! Vedeti cum va puteti apara impotriva acestor executari silite ilegale.

S-a ajuns la dobanzi de peste 62290% in conditiile in care in Romania, nu exista nicio lege care sa limiteze dobanzile astronomice ale acesor entitati.

Daca aveti clauze abuzive in contractul de credit cu IFN-ul, completati formularul de contract:

In materialul de astazi ne-am propus sa raspundem tuturor intrebarilor referitoare la Ifn-ul Hora Credit si ce pareri au consumatorii de credite luate de la IFN-ul Hora Credit atunci cand executarea silita Hora Credit ii arunca in pragul falimentului.

Daca sunteti executat silit de Hora Credit si aveti suspiciunea ca executa clauze abuzive Hora Credit in contractul semnat cu IFN-ul, cititi mai jos ce aveti de facut pentru a contesta executarea silita Hora Credit prin prisma clauzelor abuzive din cadrul acelui contract.

Sa Incepem!

Cine este IFN-ul Hora Credit si cum poate sa execute silit?

In principal HORA CREDIT face parte din institutiile de credit financiare nebancare ce poate sa acorde imprumuturi.

Pentru ca vrem sa incepem direct cu informatiile de pe site-ul HORA CREDIT valabile in 2020 luna decembrie, deci la zi, va aratam un simplu calcul in cazul in care vreti sa luati un imprumut de 2500 de lei pe o perioada de 6 luni de zile.

Veti avea de platit pentru calculul de mai sus o dobanda DAE de 2320% !!! Cu usurinta am putea sa consideram ca aceasta clauza a dobanzii DAE ( Dobanda Anulaa Efectiva) reprezinta o posibila clauza abuzive a Hora Credit.

Pentru ca vrem sa raspundem si intrebarii cum puteti fi executat silit de HORA CREDIT IFN raspunde cu un text de lege care permite practic oricarei institutii financiare nebancare sa puna in executare silita contractul de credit.

Art. 52 Legea 93/2009 – (1)Contractele de credit încheiate de o instituţie financiară nebancară, precum şi garanţiile reale şi personale afectate garantării creditului constituie titluri executorii.

(2)Garanţiile constituite în favoarea instituţiei financiare nebancare în scopul garantării creditelor, care îndeplinesc condiţiile de publicitate prevăzute de lege, conferă instituţiei financiare nebancare prioritate faţă de terţi, inclusiv statul, ale căror creanţe şi garanţii au îndeplinit ulterior condiţiile de publicitate.

Vizualizati material video – Clauze Abuzive IFN-uri – Avocat Cuculis – specialist in executari silite

Clauze abuzive Hora Credit – Ifn-ul Hora Ii Taxeaza Pe Imprumutati Cu DAE 62290% – Imprumuti 500 De Lei Si Ai De Dat 311.450 Lei, Adica Cumperi 100 de Euro Si Intr-un An Ai De Platit 67000 De Euro, Ilegal? In Mod Sigur-Avocat Cuculis

Clauze abuzive Hora Credit – Dae De “Poveste” De Pana la  62290% , Cum Este Posibil? O Sa Vedeti Mai Jos Modelul De Contract Pus Sub Nas Imprumutatilor – Avocat Cuculis

Cu privire la dobanda colosala, desigur ea poate fi combatuta fie pe cauza ilicita, imorala si daca analizam bine conditiile contractului chiar si legea 193/2000 isi poate faca aplicarea ca o pretinsa clauza abuziva a Hora Credit

– Dobanda Contractuala neplatita conform contractului abuziv de mai jos, il trimite pe imprumutat la executorul judecatoresc si poate fi executat silit de Hora Credit chiar daca dobanda are puternice valente abuzive.

Executat Silit De Hora Credit
ifn hora credit dobanda

Cum contest daca sunt executat silit de Hora Credit si am si Clauze Abuzive Hora Credit in Contractul de credit?

In principal trebuie sa stiti ca acele clauze abuzive Hora Credit care pot fi contestate se refera in principal la Dobanda DAE sau dobanda Contractuala ori daca exista alte tipuri de comisioane ilegale.

In acest prim caz si doar daca nu sunteti executat silit de Hora Credit, puteti sa va adresati instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati sa se constate ca Hora Credit a folosit in contracutl cu Dvs. clauze abuzive.

Daca sunteti executat silit de Hora CREDIT ifn atunci folositi existenta unor posibile clauze abuzive din contractul dvs. si solicitati si anularea executarii silite prin poprire a Hora Credit sau cateodata cand IFN-ul incearca sa va execute imobiliar, puteti opri aceasta procedura prin invocarea clauzelor de natura abuziva.

Cu privire la clauza de dobanda PENALIZATOARE aceasta dobanda este una ILEGALA, asa cum au aratat si cei de la instanta suprema, intr-o decizie pe care o redau, insa inainte de toate trebuie sa spunem ca intre clauze abuzive Hora Credit si Clauze Ilegale Hora Credit, nu putem pune semnul egal, asta insemnand in cele din urma ca atata timp cat nu sunteti executat silit de Hora Credit puteti deschide o actiune de constatare a clauzelor abuzive a Hora Credit iar daca sunteti executat silit de Hora Credit puteti invoca clauzele abuzive in cadrul contestatiei la executare impotriva Hora Credit.

Dobanda PENALIZATOARE din cadrul contractului cu HORA CREDIT este ILEGALA- A stabilit Inalta Curte de Casatie si Justitie

RIL Recurs in interesul legii/ Decizie ICCJ
Decizia nr. XI din 24 octombrie 2005 cu privire la aplicarea dispozitiilor art. 1, 2 si ale art. 3 alin. 1 si 2 din Ordonanta Guvernului nr. 9/2000, aprobata prin Legea nr. 356/2002, referitoare la clauza penala prin care se instituie obligatia restituirii la scadenta a sumei imprumutate sub sanctiunea penalitatilor de intarziere, pe langa dobanda contractuala convenita de parti sau pe langa dobanda legala

PENTRU ACESTE MOTIVE In numele legii

DECID

Admit recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In aplicarea dispozitiilor art. 1, art. 2 si ale art. 3 alin. 1 si 2 din Ordonanta Guvernului nr. 9/2000, aprobata prin Legea nr. 356/2002, cu referire la art. 969 alin. 1 din Codul civil, stabilesc:

Clauza penala prin care se stabileste obligatia restituirii la scadenta a sumei imprumutate sub sanctiunea penalitatilor de intarziere, pe langa dobanda contractuala convenita sau pe langa dobanda legala, contravine prevederilor legii. 

Nu va lasati ABUZATI nici de clauzele abuzive ale Hora Credit si nici daca sunteti executat silit de Hora Credit.

Incercati sa gasiti calea corecta si legala de a combate abuzurile financiare alaturi de avocatii specializati in executari silite.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
8 comments to “IFN Hora Cu Dae De 62290% Si Dobanda Penalizatoare De 2%/Zi-Clauze Imorale Abuzive Si Ilegale – Executat Silit De Hora Credit”
  1. Am tot luat imprumut de la ei dar nu imi ofera decat pe 15 zile cu comision de 2% pe zi. Aveam nevoie de bani si i-am luat. Pentru un credit de 2410 lei am o dobanda de 680 lei la 15 zile. 1360 pe luna. Este exagerat de mult. Ce se intampla daca nu ii platesc? Cred ca acesta este al 6 lea credit la ei pe care il fac dar nu il pot achita

  2. Bună ziua!Am făcut un credit și nu l-am putut achita imediat după 2 săptămâni ce se întâmplă dacă nu îl achit?

  3. Am luat 1500 de lei de la Hora, in Decembrie 2022, am 2% pe zi dobanda si DAE de 69 468,028852% pe an.. Am doar masina pe numele meu, ma pot executa silit sau imi pot pune propire pe salariu?

  4. Ma numesc ROS CIPRIAN -DANUT si primesc plicuri pe adresa de domiciliu cu un nume fals
    Nu stiu cine este ISTRATE GABI MARIUS
    Eu nu am nici un contract cu iei

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.