Aveti Probleme Cu Ifn-urile? Vedeti Aici Totul Despre Cum Sa Scapati De Ifn-uri Camatarii Legali – Clauze Abuzive Ifn Avocat Cuculis

INF-urile folosesc clauze abuzive – invatati cum sa anulati clauzele ifn-urilor si sa va salvati de la executare silita – Ghid video 2 ore avocat Cuculis

Vedeti aici cum puteti scapa de ifn-uri!

Ifn-urile au pus stapanire pe piata financiara fiindca practic, pentru IFN-uri, conditiile in care sunt verificate conditiile de lucru sunt mult mai relaxate.

Reclamatie primita de la un clinet al CLARET IFN :

Am luat o masina in rate prin Claret IFN , si am avut numai probleme cu ea , i-am informat am trimis facturi .. anul trecut am băgat în ea la numai o lună de la achiziție 100 de milioane vechi , acum am băgat 31 mil vechi .

Si m-am hotarat sa le-o dau inapoi.

Acum dansi spun că nu o iau inapoi sa nu o mai plătesc daca asa vreau si or sa o vanda cu 30% din pretul ei si de diferența imi fac poprire pe salariu daca nu platesc sau imi vand casa.

Am plătit un an la ea 900 lei pe lună. Am mai băgat 131 mil in ea si sa imi faca si poprire.

Este legal?

Client IFN CLARET

Daca vreti sa aflati raspunsurile la intrebarile referitoare la ce sunt IFN-urile si cum puteti scapa de ele atunci cand abuzeaza de dvs. va invit sa urmariti seria de interviuri cu avocatul Cuculis Adrian in care sunt explicate aceste etape:

Partea I

Partea II

Partea III

Partea IV

Partea V

PROBLEME CU EXECUTARILE? COMPLETEAZA FORMULARUL!

Av. Drd. Cuculis Adrian – Puteti fi interesat si de urmatoarele situatii referitoare la IFN-uri cuma r fi Ifn-ul Claret sau altele:

82 comments to “Aveti Probleme Cu Ifn-urile? Vedeti Aici Totul Despre Cum Sa Scapati De Ifn-uri Camatarii Legali – Clauze Abuzive Ifn Avocat Cuculis”
 1. Buna dimineata! Am luat un credit de 7000 ron si dau inapoi 18.000…am platit doi ani si as vrea sa intru in negocieri cu ei…

   • Bună ziua am luat un credit în valoare de 1,36 milioane și aveam rata de 1050 lei lunar am plătit prima rata de 1050 lei iar după cate mai puțin ca am rămas fără servici și după plătesc din pensia pe care o am de 375 lei pe luna .eu le dau doar suma de 250 lei lunar ce mi se poate întâmpla daca nu am sa le dau o suma mai mare de 250 lei va mulțumesc

   • Buna ziua,am mai multe credite restante ,am 2 popriri pe salariu .Am luat un credit de 2000 de lei dar mi s a pus poprire pe 10000 lei si am luat si un credit 650 de lei si acum dau 5500 ce se a fost tot la aceeasi companie de recuperare.Credeti ca s epoate face ceva .Eu am multe credite si ju mai scap deloc de ele .Am un salariu mic foarte mic.

  • Am primit un e-mail de la banca ca mie se face proprire pe salar am sunat la banca.Cei de la banca mi-au zis sa contactez avocatu.Lam sunat si lam intrebat de ce mie se face proprire pe salar.mia zis de la firma zaplo.Si iam spus avocatului cum a ajuns datele mele personale la el.iam zis in primu rind trebuia sa primesc ceva de la zaplo daca poate sa-mi dea datele mele personale.Si ei nu au procedat asa.A ajuns datele mele personale la avocatu din arad care e un inculpat si el.fara sa ma sune sa imi spuna problema.Va rog astept raspunsu dumneavoastra.

 2. Buna seara,

  Sotul meu are un credit la Ing,cu o rata de 500lei/luna si un credit la Provident pe care nu l-a achitat si a intrat la executare silita cu poprire pe salar.Va rog sa imi spuneti,daca se mai poate face ceva,deoarece suma totala depaseste 50% din venit.

  Va multumesc,

  O seara frumoasa!

   • Am avut un credit la ZAPLO IFN in 2018. In decembrie 2018 au dat faliment si toate creditele au fost preluate de TBI .Am achitat creditul in contul indicat iar acum dupa 10 luni ma anunta ca am restanta deoarece nu am cerut adeverinta de inchidere iar creditul a fost considerat neachitat. Mentionez ca pana in prezent nu am primit nici un mesaj de la acestia cum ca sunt in continuare in derulare cu acel contract. Toate creditele online stiu ca se inchid odata cu achitarea ratelor .

 3. Buna ziua,

  Sunt o persoana cu dizabilitati fizice si am o situatie mai dificila. Am fost inselat de o persoana care a facut imprumut la un IFN, a luat banii si eu trebuie sa platesc creditul. Asta pentru ca persoana respectiva este titulara de contract, iar eu girantul. In calitate de girant cum pot actiona impotriva IFN-ului?

  Va multumesc,

 4. Buna seara,
  Am luat un credit de la un ifn, pe care nu am reușit sa-l plătesc , am fost dată în judecată .
  Am răspuns și am făcut cerere reconvențională invocând clauze abuzive și dovada calității de reprezentant. Problema este că nu știu dacă reprezentantul legal avea drept de reprezentare pentru că în actele trimise de instanta nu am regasit ceva care să dovedească asta. Societatea m-am dat în judecată prin reprezentantul legal director.Puteți să mă îndrumați ?

 5. sotia are un contract de leasing. a fost taxata cu 400 euro pentru prima taxa. taxa nu s-a mai platit. am solicitat reculculare rata. s-a semnat un alt contract dupa 2 luni de la primul. acelasi obiect. recalculat cu 400. dar au ramas necalculate cele 2 luni platite la primul contract. refuza sa ne transmita metoda de calcul. refuza orice comunicare. ne poate ajuta cineva?07s5536371

  mentiune. procedam anaf si institutii. dorim si cale legala. nu e vorba de bani e vorba de abuz

 6. buna ziua am un credit la banc post de 5000 euro nevoi personale nu am mai platit din 2008 rata,acum mi sa pus proprire pe salariu de catre un executor judecatoresc ,eu nu am fost anuntat doar firma la care lucrez e normal.multumesc

 7. Buna, ziua, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat, in 2006 am avut un credit la Ralphi IFN in valoare de 3000 de lei, iar acum am primit o scrisoare de la KRUK prin care sunt amenintat ca voi fi executat silit pentru suma de 800RON + cheltuieli.

  Momentan nu locuiesc in tara, sunt obligat sa mai platesc acea datorie dupa atatia ani?

 8. Buna seara!in 2014 am facut un credit la CAR Podul inalt de 6300 lei scadent in sept 2017.am platit 11000 lei dobanda si vreo 1600 din credit…in prezent mai am de platit 5800 lei.rezulta ca in 3 ani am platit …600 ron.Frumos,nu?dobanda anuala la suma eara de 26
  La suta.deci in. trei ani ar fi fosr 5000 lei.eu am platit dublu si un picSi nu mai pot,nu mai vreau!Masufoc.Va rog?

 9. Buna ziua!
  a propire pe salariu pt un credit de 3400 lei luat de la un ifn( credius)
  Mi sa oprit pana acum aprox 4400 lei si mai am de plata aprox 10000 lei, din care 7200 lei este un comision de administrare! Se mai poate face ceva?

  • Am avut un credit la ZAPLO IFN in 2018. In decembrie 2018 au dat faliment si toate creditele au fost preluate de TBI .Am achitat creditul in contul indicat iar acum dupa 10 luni ma anunta ca am restanta deoarece nu am cerut adeverinta de inchidere iar creditul a fost considerat neachitat. Mentionez ca pana in prezent nu am primit nici un mesaj de la acestia cum ca sunt in continuare in derulare cu acel contract. Toate creditele online stiu ca se inchid odata cu achitarea ratelor .

 10. Si eu am luat 1800 de la credius si am de dat 10000 ! Au ajuns să imi terorizeze părinți.. ..pe mine la fel…sunt în somaj…ce pot să fac sa scap de ei? V-am trimis copie de la contract pe mail.. .mă mai suna rar i Avocata dar a zis k mai vb la ‘ executare silita” .. cum e posibil asa ceva????

  • Sotu are o restanta la CetelemIFN de 8500 ron momentan nu lucreaza un executor judecataoresc a dispus sechestru pe masina proprie si ne ameninta cu sechestru pe casa ce trebuie sa fac

   • Buna ziua eu am luat un credit de la Provident am plătit o perioadă și miam pierdut serviciul am sunat de zeci de ori la ei pentru a găsi o soluție la momentul inprumutului aveam doar 2000ron la noua societate iau 1200lei și nu imiai permit sa dau 900de lei cite 230lei in fiecare săptămână și am solicitat telefonic o rată lunară mai mica sa mă pot descurca cu chirie și doi copii nu mai luat în seamă au zis că nu-i interesează și că eu trebuie să plătesc cum vor ei săptămânal cite 230 și acum mă amenința că mă executa silit ce pot face mai am un credit cu rata de 650 ron Ce pot face

 11. Buna ziua am facut acum 2 luni la un Ifn mai exact Țin o recomandate si suna a fost 28000 si înapoi trebuie sa dau 50000 dobîndă este de suta la suta cred si rata foarte mare ce pot face .multumesc

 12. AM LUAT UN IMPRUMUT DE LA UN IFN , DATORITA UNOR CAUZE NEIMPUTABILE MIE NU AM PUTUT PLATI LA TIMP RATELE ,MI S-AU CALCULAT DOBANZI IAR IN MOMENTUL IN CARE MERGEAM SA ACHIT RATELE NU IMI SCADEAU SUMA PLATITA DOBANZILE CI LUAU SI DIN PRINCIPAL ACUMULAND ASTFEL DOBANZI RESTANTE, ZILELE TRECUTE AM VRUT SA PLATESC DOBANZILE RESTANTE SI O IMPORTANTA SUMA DIN PRINCIPAL INSA MI-AU SPUS CA AM FOST DAT SPRE EXECUTARE SILITA IAR EI NU MAI POT INCASA , ESTE LEGAL? CE SANSE SUNT SA CASTIG IMPOTRIVA LOR , NU AM PRIMIT INCA NICIO HARTIE DE LA VREUN EXECUTOR. MULTUMESC

 13. Părinții mei au luat credit de la Credius 8000 lei. Nu au mai plătit de 11 luni…și au primit înștiințare de executare silita de la un executor din Onești. Suma de rambursat este de 35.000 lei. Imens. Părinții nu au proprietăți trăiesc dibtr-o pensie și deja au poprire pe jumătate din ea pentru un alt credit. Va rog ajutati-mă sa îi ajut. Sunt bătrâni și bolnavi. Va rog invatati-mă Cum sa îi ajut sau …orice alta soluție din partea dvs. O aștept cu disperare… Au făcut o greșeală, mai multe chiar, nu m-au ascultat și au ajuns pe minus. Dar nu îi pot lăsa balta. Sunt părinții mei… Va rog din inima.

  • Buna ziua, soțul meu a luat un credit de 6000 lei de la credius. Când am văzut ce dobânzi au și cât trebuie să dau inapoi, am făcut o solicitare de restituire a creditului și mi-au spus că voi primi răspuns prin sms cu cât am de plată. Menționez că a durat cam o săptămână de la ridicarea banilor și până la solicitare, dar mi-au spus ca trebuie să plătesc întâi prima rată. Este bine dacă o plătesc? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!

 14. Buna ziua,

  Am primit instiintari de la 3 IFN-uri ca datorez niste sume in baza unor contract de credite incheiate telefonic(!).
  Eu personal nu am solicitat aceste credite dar cred ca cineva s-a folosit de datele mele si copia de buletin.
  Cu toate ca am instiintat ca nu eu am incheiat aceste contracte s-a inceput executarea silita impotriva mea. Am depus o plangere si la politie dar din cate am inteles este de durata.
  Pot cumva suspenda aceste executari (popriri) pana la lamurirea situatiei?

  Multumesc,
  LuizaB

 15. Buna ziua am facut si eu si sotul meu un împrumut la provident acum o săptămână.. Nu putem platii rata pentru ca nu avem nici un leu.. Ce se poate intampla? Am sunat la ei sa le spun ca sotul a fost dat afara de la munca si nu avem bani in acest moment. Mi sa spun ca o sa fiu penalizata..

 16. Buna ziua!
  numele meu este Alexandru Mezei si as vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac in cazul in care am fost vandud de catre volskbank inainte sa o preia banca transilvania catre asset ifen leasing fara nici un motiv fapt pe care am reclamat si la protectia consumatorilor .
  Si as dori sa trec la banca transilvania unde in mod normal ar trebui sa fiu .
  Este foarte deranjant faptul ca nr de tel nu raspunde nimeni si persoana de contact nu exista.

 17. Buna ziua. Daca ma puteti ajuta cu un sfat , o lege ceva. Am facut un credit auto la un IFN . Am intarziat cu plata ratei in jur de 42 de zile, in urma întârzierii primesc acasa o notificare prin care mi se cere sa predau masina in conditiile in care am un termen in contract de întârziere de 90 de zile. Am sunat la ei si am specificat de acel termen si mi-au spus sa astept ca voi fi sunata si vom rezolva problema. Eu consider un abuz aceasta notificare, in care sunt specificate doar anumite clauze din contract si nu este mentionat si termenul de întârziere si nici termenul maxim de 90 de zile pe care nu am voie sa il depășesc. Ajutati-mă sa stiu ce am de facut , o lege ceva…Va multumesc.

 18. Buna ziua am fost dat in judecata de catre o firma ifn de la care am luat 700 lei si a ramas de plata 3000 lei ce pot face on continuare? Nu am acesti bani sa ii dau doar in rate.multumesc!

 19. Buna .. Am un credit la zaplo pe 30 de zile nu îl mai pot achita …dar dobânda este peste 1.% as putea să-i dau in judecata pt clauze și dobânda exagerată?

 20. Buna seara!! Am luat un imprumut de la Provident de 4000 ron si nu l-am achitat pt ca m-au mintit ca dobanda e 0 in prima luna dar mi-a venit sa inapoiez 5800 ron …. de cateva luni imi tot trimit mesaj pe tel ca voi fi executat silit. Eu mai am niste credite la ing cu rata de 650 ron la raifaisen 500 ron si la brd 150 ron cu care sunt la zi achitat mici intarzieri de maxim o luna,doua… pot sa-mi puna cei de la Provident oprire pe salariu?? Multimesc!

 21. Buna ziua. Ma numesc Marius si am incheiat un contract de credit cu zaplo anul trecut. Anul aceste am stabilit telefonic sa returnez creditul. Creditul a fost de 1500 lei plus dobanda inca 500 lei. In februarie cand am vorbit cu ei am ramas sa platesc minim 700 lei lunar pana la rambursarea creditului. Am returnat deja 3000 lei si in data de 28 iunie am primit poprire pe salar de 2500 lei. Am luat legatura cu ei sa-mi returneze sumele platite in valoare totala de 3000 lei pentru a plati suma executorului. Cand am vorbit telefonic mi-au spus ca ei vad sumele platite lunar in valoare totala de 3000 de lei insa m-au si executat silit. Am toate dovezile platii. Cand i-am intrebat cand mi se va returna banii mi-au spus ca dureaza si ca e inchidere de luna insa mi-am dat seama ca nu vor sa-mi mai returneze banii. Am trimis mail-uri niciun raspuns. La telefon acelasi lucru. Ce pot sa fac pentru ca mi s-au luat de doua ori banii. Daca le deschid doaar in instanta castig? Pot cere daune morale? Va rog mult sa-mi raspundeti pentru ca este o situatie delicata. Multumesc

  • Buna dimineata Am rugsmintea sa ma ajutsti intr,o problema . Am fost pe 30 05 2019 invitata la o sedinta de magnetoterapie la final am fost convinsa sa semnez un contract de cumparare a unui produs in rate .Ulterior m-am razgandit am anuntst persoana respectiva ca renunt dar totul a fost verbal spunandumi ca nu este nevoie de altceva. Acum am vazut ca sa apelat la un ifn nu stiu care si ma gandesc ca ma pot trezi cu surprize . Ce pot face in acest sens.?

 22. Bună ziua !
  Am un imprumut efectuat la Zaplo și am intârziat 30 de zile. Până acum au fost ok, am penalizări, insă m-au anunțat că după 31 de zile voi fi raportat la Biroul de Credit. Voiam să vă intreb cam cât ar mai dura până voi fi executat silit, ca să știu dacă am timpul necesar să obțin acei bani ca să achit și suma și penalizările.
  De asemenea, această instituție are dreptul de a-mi suna părinții sau alte persoane in legătură cu această datorie? Deoarece la o intâriziere anterioară au sunat-o e prietena mea chiar dacă eu nu le-am furnizat niciodată numărul ei.
  Mulțumesc !

 23. Bună ziua! Am luat un împrumut de la Provident pe care l.am achitat, însă nu vor să mă scoată din biroul de credit. Unde pot face plângere sau ce pot face în acest caz?

 24. Buna ziua,
  am apelat la un credit ifn pentru achizitonarea unei masini, avansul dat a fost de 30% si prima rata achitata; nu mai vreau sa mai continui in conditiile date: neprofesionalism. Stau cu masina la scara pentru ca mi-a expirat autorizatia de circulatie pentru cele 90 de zile (Programare R.A.R. 27.08., expirare autorizatie 25.08., demersurile catre firma pentru eliberarea noilor placute fiind facute cu 7 zile inaintea programarii, cu instiintare ca vor ajunge sambata 25.08. din partea lor….ca sa mi se spuna in ziua R.A.R. -ului ca nu se mai poate elibera autorizatia)
  Se poate rezolva situatia amiabil pentru recuperarea sumei si returnarea masinii sau nu (constientizez de niste bani pierduti, opriti)?
  Cat dureaza tot procesul, recuperarea banilor?

  *Daca imi convine comisionul va angajez in conditiile in care sa nu uitati o clipa ca eu sunt angajatorul dvs. deci oricand va pun pe liber.
  Cu stima

 25. Buna ziua, am avut un credit la un IFN, facut in data de 11.03.2017, achitat integral in data de 30.03.2017, acestea refuza sa imi dea adresa de inchidere si m-au raportat la biroul de credit cu datorii, ce se poate face pot sa ii dai in iudecata?

  • Buna ziua.Daca o persoana este girant cu numele de fata si dupa aia se casatoreste si isi schimba numele mai ramane in baza de date ?

  • O colega nu a platit rata la banca timp de7 luni .Banca a dat-o la recuperatori .Acum ii trage 35%si cand ii intra salarul si cand ii intra avansu plus si la girant ii trage la fel.Intrebarea mea este :daca ii trage ei rata are dreptul sa traga si de la girant?Deoarece ea daca ii inapoiaza banii la girant ramane fara bani deci nu mai are din ce sa traiasca.

 26. Buna ziua! In luna septembrie m facut un credit fara dobanda de 300 lei la un IFN. In ziua scadenta aveam banii pe card si am fost sunat de un angajat de-al lor pentru a face virarea de bani. Angajatul mi-a confirmat ca s-au retras banii de pe card iar a doua zi am primit pe mail adresa de inchidere a contractului. Dupa 2 luni m-au sunat ca nu sa facut plata si ca banii nu au fost transferati. Nu i-am bagat in seama findca am crezut ca o tehnica de a mai trage bani de pe mine. Am sunat la banca si intradevar nu aparea nici o tranzactie catre ei in luna septembrie. acum mi-au adaugat dobanzi de neplata si vor sa le dau 416 lei in total. Ce pot sa fac?

 27. Buna ziua ,

  Am un credit la Ralfi Ifn ( Garanti Bank) , din luna ianuarie a acestui an nu am mai putut plati deoarece venitul meu consta intr.o pensie de boala si pensie handicap , iar pensia de handicap mi.a fost retrasa deoarece medicul care m a evaluat considera ca sunt apta de munca , crezand ca partea din corp care acum imi lipseste va creste la.loc . Desi am castigat in instanta procesul si s.a stabilit sa mi se redea acea pensie , ei refuza cu toate astea sa imi redea pensia . Am transmis asta si celor de la Ralfi , mai ales ca am platit o asigurare cand am incheiat contractul in cazul in care se intampla ceva cu mine avand in vedere starea de sanatate . Din luna iulie am inceput sa platesc cate 250 lei desi rata era de 450 lei dar atat imi permiteam sa platesc. Acum deja mi.au pus poprire si pe cea pensie de boala si pe salariul fiului care m.a girat. Am trimis si o cerere pt a se ridica acea poprire si sa gasim o solutie sau sa prelungesc contractul ca sa pot achita.
  Ce pot face ? Sau ce mai pot face ?

 28. Bună. Ma numesc Daniela, sunt din Baia Mare și în anul 2008 am luat un credit în valoare de 20.000 lei de la Ifn Rocredit. M am chinui 10 ani în care am refinantat acest credit de 5 ori la cererea lor, pentru anu întra în executare. Vreau sa menționez ca, pentru acest credit am dus pe parcursul anilor, 4 giranți și din teama de a nu le crea probleme, am fost de acord cu aceste refinanțări. În momentul în care am spus stop, n mai refinantez nimic, s a trecut la executare. Sunt plecata în Anglia de 5 ani, din cauza acestui credit am fost nevoita sa plec din tara. Creditul meu a ajuns la 13.000 de EUR. (pt ca la una dinrefinantari m au trecut la EUR) Am sperat sa pot face ceva, dar mi am dat seama ca, îmi mai trebuie o viata sa pot sa achit aceste sume. Bineînțeles că, giranți mei s au trezit cu popriri pe salarii și deși se plătea lunar din salariile lor, suma nu a scăzut deloc. Toate procesele pe rol la judecătoria Baia Mare cu aceasta instituție, sunt în van pentru ca toate sunt câștigate de ei. Am făcut pe parcursul anilor, plângere la politie, la Diicot și singurul răspuns pe care l am primit a fost ca:sunt o rețea de escroci prea mare ca să fie opriți. Nu pot sa ma întorc acasă, nu pot sa fiu lângă copilul meulanga soțul meu care a avut un accident de mașină, de rușine și de groaza girantilor care cândva, au fost prietenii mei și m au ajutat. Sunt data în judecata de ei pentru recuperarea banilor, ceea ce e normal. Ce soluție îmi rămâne, departe de tara și de ce dragi? N am sa pot fi o fugara toată viata. Cunosc multe cazuri în Baia Mare, multe persoane au rămas fără casa din cauza acestei instituții. Tot norocul sau nenorocul meu a fost ca, nu aveam casa, Dacă aveam, prietenii mei giranți, poate nu mai aveau probleme.

 29. AM LUAT UN CREDIT DE 14000 IN 2016 LUNA MARTIE IN LUNA AUGUST MI A FOST ACIDENTATA MASINA CRE ERA GARANTIE SI I AM ANUNTAT CA O SA PLATESC RATA CU O LUNA INTARZIERE DE FIECARE DATA ANUL ASTA 2019 AM ACHITAT SUMA DE 42000 SUMA TOTALA DE LA SFATSITUL CONTRACTULUI SI MI AU SPUS CA MAI AM DE PLATA 19000 DE RONI PENALIZARI DE INAARIERE DECI TOTAL IN 3 ANI LA UN CREDIT DE 14000 R TRBUII SA LE PLATESC UN CUANTUM DE 51000 RONI

 30. Am fost executat silit pt. un card de credit. In conditii amiabile, am achitat integral suma prevazuta in somatia executorului (cuprindea suma ceruta de creditor PROSPEROCAPITAL S.A.R.L. si onorariul executorului, aprobat de instanta). Dupa achitarea sumei prevazute am cerut sa mi se trimita o adeverinta ca s-a inchis dosarul de executare. Primesc raspuns de le executor ca mai este o restanta de plata de 121 lei ca taxa de interogare la Fondul funciar efectuata de Kruk, acesta avand calitatea de sediu procesual ales. Am cerut in replica temeiul legal pt. suma respectiva si mi-a mentionat art. 670 ncpc, din care nu am inteles mare lucru. Ce pot face in acest caz. Va multumesc.

 31. Buna ziua.sotul a avyt un credit pe care nu la mai putut platii din cauza unor probleme de la cetelem .datoria a ajuns la recuperatori.a primit foaie acasa sa sune pentru a ajunge la o intelegere.a sunat si i sa spus ca va fi contactat de ei pentru a ajunge la intelegere.bineinteles nu a mai fost contactat acum a fost trimis in judecata i sa pus proprire si trebuie achitat si 1050 cheltuieli de judecata

 32. Buna ziua eu am luat un credit de la Provident am plătit o perioadă și miam pierdut serviciul am sunat de zeci de ori la ei pentru a găsi o soluție la momentul inprumutului aveam doar 2000ron la noua societate iau 1200lei și nu imiai permit sa dau 900de lei cite 230lei in fiecare săptămână și am solicitat telefonic o rată lunară mai mica sa mă pot descurca cu chirie și doi copii nu mai luat în seamă au zis că nu-i interesează și că eu trebuie să plătesc cum vor ei săptămânal cite 230 și acum mă amenința că mă executa silit ce pot face mai am un credit cu rata de 650 ron Ce pot face

 33. Am avut un credit la provident de 2000lei si am dat 3500lei inapoi.acum imi vine ca am avut din nou credit la ei si nu l.am achitat.cum se poate face asa ceva?Eu am fost plecat din tara si cand am revenit am achitat tot si nu am mai facut iar pentru xa,trebuia sa dau adeverinta de salariat si nu aveam loc de munca la revenirea in tara.

 34. am si o intrebare am avut un contract la mogo ifn la o masina nam mai putu sa platesc ratele dupa 20 de luni si aminapoiat masina acum 3 luni si masunat azi sami zica ca sa vandut masina dar au vanduto ei mai ieftina de cat am dat eu si ca trebuie sa le mai dau eu 13000 de lei

 35. Buna ziua,

  Am o intrebare: am luat un credit in valoare de 10.000 euro pt o masina de la Mogo IFN ,anul trecut am dat-o inapoi,am platit la ea cam 16 rate in valoare de 30.000 lei ,ei au vandut o la sub pret,la valoarea de 5900 euro si m au instiintatdar la adresa din buletin unde eu nu mai locuiesc sa platesc diferenta de 6000 euro la ea pe motiv ca masina necesita reparatii,cand le am spus ce fel de reparatii si ca vreau sa vad o factura ceva au zis ca masina s a vandut si asa ceva este confidential.Imi cer sa platesc 5900 lei pe luna timp de 5 luni altfel ma executa silit.Intrebarea mea este ce sa fac ?Daca ii dau eu in judecata pt abuz am castig de cauza sau pot sa mi faca poprire pe conturi?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Nu pot permite poprire pe conturi ,am un copil nou nascut in ingrijire si stiu ca pot pune poprire inclusiv pe alocatie,adica ma astept si la acest aspect.
  Multumesc

 36. Buna ziua! Ma aflu intr o situatie cam dificilă, lucrez de 4 luni prima data in Romania deci sa se inteleaga (vechime totala in munca 4 luni) am facut un credit la iCredit, Provident si FlexCredit, iar acum nu ma potdl descurca pentru ca ratele lunare depasesc usor 1000 lei, eu am salariul de 2000 lei net, intrebarea mea este pot face o refinantare undeva pentru aceste credite? Macar iCredit si FlexCredit ca au rate mari, provident nu ar fii o problema neaparat. Multumesc mult, astept un raspuns din partea dvs.!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.