Anularea Actelor De Executare Silita Ale Executorului Judecatoresc

Anularea actelor de executare silita intocmite si comunicate de catre executorul “B.E.J. Petroaica Florin Adrian, avand in vedere ilegale poprire a conturilor debitoarei la cererea recuperatorului de creante Investcapital MALTA si care in mod straniu inca reprezentati in 2020 de catre KRUK Romania, in contra deciziilor date de catre ICCJ cu privire la imposibilitatea existentei unui mandat dat unei persoane juridice, pentru o alta persoana juridica.

Debitorul formuleaza contestatia la executarea silita primita si anuleaza efectele popririi.

Practic, pe buna dreptate se intreaba debitorii atunci cand primesc acte de executare silita ca cel de jos, daca este legala sau nu emiterea adreselor de poprire, a somatiilor de plata si a altor acte specifice conform legii, impotriva lor, in conditiile in care sunt de notorietate abuzurile facute de catre recuperatorii de creante.

Observam aici ca Investcapital Malta, solicita punerea in executare silita a unui debit ce de mult isi pierduse practic puterea executorie si asa cum am mai precizat, daca debitorul ramanea in pasivitate, era “bun de plata”.

Ce act de incepe al executarii silite a primit debitorul si cum s-a dispus Anularea Actelor De Executare Silita?

Practic, forma clasica de executare silita, poprirea. Pentru acest lucru am si scris in nenumarate randuri despre cum sa anulato o poprire pusa pe conturile dvs. si la ce trebuie sa fiti atenti cand sunteti executati silit pentru a sti daca este vorba de o executare silita legala a recuperatorilor de creante, sau din contra, o executare silita a Investcapital Malta si Kruk, ILEGALA.

Vizualizati si :

Vedeti mai jos cum Investcapital Malta, firma aflata in MALTA la o adresa postala de fapt aflata intr-o casuta postala, practic un sediu fictiv, mandateaza in Romania, pe KRUK ROMANIA SRL pentru a pune in executare silita in mod ilegal, creantele ce derivau atentie din contractul de credit incheiat initial cu banca!!

Anularea Actelor De Executare Silita

Apreciem ca Banca se face complice ( de natura civila, responsabila), pentru incalcarea secretului bancar si aplicarea unor prevederi de natura abuziva, respectiv, inserarea in contractele bancare a unor clauze de cesiune ce pot avea valenta abuziva.

Cititi si :

Dosar de execuatre silita deschis in 2018 si pus in executare in 2019, este corect?

Fazele executarii silite trebuie sa fie rezonabile, ori in conditiile in care debitorul sta in asteptare, pentru ca executorul sa-i emita acte de executare silita si se intampla sa treaca (desi deschisa executarea silita), mai bine de 3 ani de zile chiar in cadrul executarii silite, dosarul este prescris in timpul executarii silite.

Contestatia la executare, a lamurit situatia si a anulat dosarul de executare silita in mod TOTAL.

Asta inseamna ca toate actele de executare silita ce au pornit in baza contractului de credit semnat cu banca in 2007 si ajuns prin cesiune ilegala la recuperatorul de creante, au fost anulate.

07.02.2020
Ora estimata: 12:00
Complet: C4-5
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Constată prescris dreptul intimatei de a solicita executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. 92073383/30.08.2007 şi, pe cale de consecinţă, dispune anularea încheierii de încuviinţare a executării silite din data de 21.02.2019 şi a tuturor actelor de executare efectuate în dosarul execuţional nr. 2522/2018 al B.E.J. Petroaica Florin-Adrian.

Dispune întoarcerea executării silite efectuate în dosarul de executare nr. 2522/2018 al B.E.J. Petroaica Florin-Adrian, în sensul restituirii tuturor sumelor executate silit către contestator. Obligă intimata la plata sumei de 97 lei către contestator, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând contravaloarea serviciului de certificare a dosarului de executare nr. 2522/2018.

Astfel, cand sunteti supusi unei proceduri de executare silita, practica o arata ca acestea pot comporta un caracter abuziv si / sau ilegal, fapt pentru care trebuie sa va adresati instantei de judecata, singura care in baza cererii de contestatie la executare, poate sa clarifice, verifice si anuleze in tot sau in parte, executarea silita ilegala.

Av.Drd. Cuculis Adrian

23 comments to “Anularea Actelor De Executare Silita Ale Executorului Judecatoresc”
 1. De la contestatie respinsă că tardivă în 2017 am invocat la poprirea din noiembrie 2019 prescripție executării de la ultimul act de executare din 2014,Investcapital spune că e autoritate de lucru judecat

 2. Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine sa stiu cat costa onorariul pt vedirficarea unui dosar de poprire cu care am avut multe batai de cap . Dosarul a fost facut de catre executor judecatoresti Draganescu, Ionescu si Crafcenco miau vandut dosarul spre Get benk Recovery apoi la Kruk.. telefone si scrisori nu mai zis cate am primit . Si ceva nu e in regula la tot acest dosar, imi reiese ca firma la care lucrez face poprire de 2 ori pt acelasi dosar . Astept demult sa apara un avocat cu care pot discura de aceas dossar. Multumesc frumos ! Constanta Dumitru

 3. Buna ziua,va rog sa ma lamuriti cu o situatie…se poate face cerere de valoare redusa daca a fost respinsa o cerere de incuvintare executare silita in aceasi speta/contract de credit?Este vorba despre un imprumut de la distanta la IFN-ul Smile Credit.
  Sunt in situatia ca in 2017 sa fie respinsa cererea de executare silita , nu s-a mai facut apel dar in 2019 a fost deschis un proces de Cerere de valoare redusa.A fost respinsa pe fond si aceasta cerere urmand ca apelul sa fie in zilele acestea.Daca va fi admis apelul se poate face contestatie?.Multumesc

 4. soacrei mele i s-a pus poprire pe pensia normală şi p epensia de văduvă de veteran de război pentru recuperarea de către stat a unor cheltuieli judiciare. Este legal? În special pe pensia de văduvă de veteran de război?an

  Bună ziua!

 5. buna seara| daca la o contestatie la executare cu acest INVESTMENT am castigat la fond invocand prescriptia,judecatorul anuland toate actele de executare silita ,executorul trebuie sa ridice poprirea chiar daca nu e sebtinta definitiva?

 6. Buna ziua. Am avut ginionul sa am de a face cu executorul petroaica si asociatii intr-un dosar de executare. Nu raspund la maill cu greu trimitand prin posta cu confirmare de primire mi-au trimis o notificare pe maill cu suma care trebuie platita le-am trimis dovada platii solicitandu-le nota de radiere ei punand sechestru pe o casa ptr suma de 2700 lei. Insa au trecut iarasi 3 saptamani si nu au trimis nimic eu ramanand cu sechestru in cartea funciara. Ce se poate face in cazul asta. Mentionez ca cea in cauza e fiica mea care locuieste in bucuresti ea avand un bebe nu poate pleca de acasa. Multunesc frumos

 7. Bună ziua! Dacă am făcut contestație la executarea silită, mi-au admis cererea cu termenul peste 5 luni, cu toate astea mi-au sechestrat și ridicat mașina, bun comun cu soțul și s-au înscris în cartea funciara a locuinței, tot bun comun! Cu toate că este executarea silită pe firmă și este vorba de un bilet la ordin în alb, completat abuziv! Ce mai pot face în cazul ăsta?Mulțumesc!

 8. Bună ziua! Dacă am făcut contestație la executarea silită, mi-au admis cererea cu termenul peste 5 luni, cu toate astea mi-au sechestrat și ridicat mașina, bun comun cu soțul și s-au înscris în cartea funciara a locuinței, tot bun comun! Cu toate că este executarea silită pe firmă și este vorba de un bilet la ordin în alb, completat abuziv! Ce mai pot face în cazul ăsta?Mulțumesc!

 9. Buna ziua.Domnule avocat din păcate am și eu o problema cu executorul Patroaica.Am avut o poprire pe care cei de la firma la care lucrez mi-a oprit bani .Am fost dată și la firma de recuperare kruk care îmi spun verbal că am încheiat poprirea din 22 septembrie 2023. Acum in ianuarie aflu că domnul Patroaica nu mi-a trimis către banca nici o nota de încheiere a popririi ba mai mult mi-au retras din cont doua sume una de 1200 de lei și alata de 741.0lei am trimis mail cu cererea de restituire a banilor dar fara nici un rezultat .Va rog sa îmi spuneți ce pot sa fac sa îmi recuperez banii .

 10. Buna ziua ! Am si eu o problema cu acest executor petroaica. Am castigat procesul in 2020, am hotararare definitiva de la tribunal si nici pana in ziua de astazi nu mi-a ridicat poprirea pe cont. Cu chiu cu vai mi-a raspuns in data de 15 ianuarie, mi-a cerut sa platesc 40 de lei taxa de certificare a copiilor legalizate. Am platit si…niciun rezultat. Nu stiu ce sa mai fac. Am sunat zilnic, nu raspunde la telefon, am trimis e-mail zilnic..nu raspunde …

 11. Dar am facut contestatie, am castigat procesul, am hotarare judecatoreasca definitiva, doar ca acest domn petroaica nu doreste sa imi deblocheze contul.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.