Decizie BOMBA-Toate Executarile Silite Ale Recuperatorilor Sunt NULE- ICCJ I-a Dinamitat Pe Recuperatori-Incuviintarile De Executare Nule-Cum Anulati Toate Executarile Silite-Decizia 19 Din 2018 Dezlegarea Unor Chestiuni De Drept-Avocat Cuculis

Inalta Curte I-a Desfiintat Pe Recuperatorii De Creante Tip – Kruk,Secapital SArL,Eos,Tonescu,GetBack, Invest Malta Si Altii

Decizia cu efecte la zi in 2020 ii pune pe recuperatori in ilegalitate!

Av.Drd. Cuculis Adrian

Executarile Silite Ale Recuperatorilor Pot Fi Anulate Daca Nu Respecta Deciziile ICCJ.

Toate Executarile Lor Au Fost Incepute ILEGAL-Am Spus Asta Inca De Acum 3 Ani Iar Inalta Curte A Confirmat Acest Lucru Printr-o Decizie OBLIGATORIE Pentru Toate Instantele-Avocat Cuculis

Inainte de toate, aduceti-va aminte de decizia 9 a ICCJ o gasiti AICI-

Sa vedem decizia ICCJ care ii arunca in afara legii pe toti recuperatorii de creante de prin afara tarii care actioneaza impotriva debitorilor din Romania cu executari silite ilegale-

Ce articol de legele a fost analizat de catre ICCJ prin decizia 9/2018 A ICCJ ?

Cel prin care recuperatorii de creante erau reprezentati de catre alti recuperatori de creante si dam un exemplu – INVESTCAPITAL MALTA LTD reprezentat de KRUK ROMANIA S.A .

De ce este importanta decizia si este in permanenta de actualitate?

Decizia aceasta se va extinde in viitor pe toata perioada cat vor exista recuperatorii de creanta in Romania( actual sunt zeci de recuperatori de creanta).

Reprezentarea facuta in instanta sau in fata executorului de catre o persoana juridica pentru un recuperator de creanta este o fapta ilegala.

Prin urmare, daca acest lucru este ilegal si poate duce la anularea intregii executari silite, il puteti folosi in toate contestatiile la executare.

Cum incepe executarea silita?

Prin cererea de executare silită

(1) Executarea silită poate porni numai la cererea creditorului, dacă prin lege nu se prevede altfel.

(2) Cererea de executare silită se depune, personal sau prin reprezentant legal ori convenţional, la biroul executorului judecătoresc competent ori se transmite acestuia prin poştă, curier, telefax, poştă electronică sau prin alte mijloace ce asigură transmiterea textului şi confirmarea primirii cererii de executare cu toate documentele justificative.

ATENTIE – REGULA ERA CA PENTRU TOTI RECUPERATORII DE CREANTE CE ACTIONAU IN ROMANIA, O ALTA ENTITATE SA LE REPREZINTE INTERESELE, cum ar fi fost pentru Secapital SARL , mergea KRUK S.A sau avocatul lui  KRUK S.A la executor sa depuna cererea de executare, fapt ce s-a dovedit a fi ILEGAL, transformand TOATE executarile de acest tip in executari NULE!

Ce a decis Inalta Curte De Casatie Si Justitie?

Decizia nr.19  în dosarul nr. 3251/1/2017

Admite sesizarea formulată de Tribunalul Sibiu – Secţia I civilă în dosarul nr.8860/306/2015 şi, în consecinţă, stabileşte că:

În interpretarea şi aplicarea art. 664 alin. (2) din Codul de procedură civilă, reprezentarea convenţională a persoanei juridice nu se poate face prin mandatar persoană juridică, nici prin consilierul juridic sau avocatul acesteia din urmă, potrivit art. 84 alin. (1) din Codul de procedură civilă, astfel cum acesta a fost interpretat prin decizia nr. 9/2016 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.

Obligatorie, potrivit dispoziţiilor art. 521 alin. (3) din Codul de procedură civilă.

DECIZIA DE MAI SUS I-A DESFIINTAT PE RECUPERATORII DE CREANTE

Executarile Silite Ale Recuperatorilor

Cum se interpreteaza decizia ?

Toti recuperatorii de creante cu sediile in afara tarii(pentru a nu plati taxe), si-au “angajat” in Romania, alte societati de recuperare creante tip KRUK, Eos si altii, iar prin aceste instrumente FINANCIARE, maini lungi ale creditorilor, ei coordoneaza executarile silite.

Vizualizati si :

Vedeti aici si cum se formuleaza contestatia la executare in 2019?

Dupa aparitia deciziei 9 /2016 a ICCJ prin care s-a aratat ca in instanta in raport de art. 84 cod procedura civila, acesti recuperatori NU pot fi reprezentati in instanta de catre alti recuperatori, personal am spus de atunci ca nici cererile de executare silita NU POT FI DEPUSE DE CATRE ALTE PERSOANE JURIDICE TIP RECUPERATORI SI NICI DE AVOCATII LOR in cazul in care intre avocati si recuperatorii din afara tarii nu exista un mandat dat in mod direct, astfel incat ICCJ prin decizia cu numarul 19 din 2018 a stabilit ca SESIZAREA EXECUTORULUI JUDECATORESC  implicit acela fiind primul ACT DE EXECUTARE SILITA prin solicitarea incuviintarii executarii silite, este lovit de nulitate absoluta in baza acestei decizii!

Cum ii ajuta chiar si pe debitorii deja executati sau cu procese respinse sa redeschida dosarele vechi?

Sunt multe executari silite ce au fost demarate iar debitorii din diverse motive au avut cererile de chemare in judecata respinse fiindca instantele de judecata in mod GRESIT nu au aplicat aceasta aparare chiar inainte ca ICCJ sa stabileasca ca recuperatorii nu au dreptul acesta!

Cititi si despre:

Ce au de facut cei care sunt executati in prezent?

Pentru cei ce sunt executati silit in prezent ei trebuie sa invoce aceasta decizie sa formuleze o contestatie la executare imediat si sa se prevaleze de acest efect al deciziei ICCJ.

Ce au de facut cei care au dosarele deja inchise cu Executarile Silite Ale Recuperatorilor care sunt ilegale?

Art. 509 alin. 5 revizuirea hotararilor judecatoresti se poate face atunci cand –

Obiectul şi motivele revizuirii

(1) Revizuirea unei hotărâri pronunţate asupra fondului sau care evocă fondul poate fi cerută dacă:

5. după darea hotărârii, s-au descoperit înscrisuri doveditoare, reţinute de partea potrivnică sau care nu au putut fi înfăţişate dintr-o împrejurare mai presus de voinţa părţilor;

Sau contestatia in anulare

Obiectul şi motivele contestaţiei în anulare

(1) Hotărârile definitive pot fi atacate cu contestaţie în anulare atunci când contestatorul nu a fost legal citat şi nici nu a fost prezent la termenul când a avut loc judecata.

(2) Hotărârile instanţelor de recurs mai pot fi atacate cu contestaţie în anulare atunci când:

2. dezlegarea dată recursului este rezultatul unei erori materiale;

De ce sunt executarile Silite Ale Recuperatorilor executarile silite NULE?

Prin faptul ca executorul judecatoresc a fost sesizat de catre un mandatar sau avocat al mandatarului persoana juridica, iar executorul a depus o cerere de incuviintare a executarii silite la instanta, iar ICCJ a stabilit ca recuperatorii de creante NU pot fi reprezentati prin persoane juridice sau avocatii lor si nici nu pot sesiza executorul judecatoresc prin alte persoane juridice sau avocatii mandatarilor, atunci cererea de INCEPERE A EXECUTARII SILITE ESTE NULA iar conform codului de procedura civila INTREAGA EXECUTARE SILITA ESTE NULA ABSOLUT!

Av.Drd. Cuculis Adrian

Probleme cu recuperatorii de creante sau cu IFN-urile sau bancile ce necesita o consultanta la noi la birou – Click aici – 

Sunteti intr-o asemenea situatie? Executat silit de catre recuperatori? Completati formularul de mai jos!

218 comments to “Decizie BOMBA-Toate Executarile Silite Ale Recuperatorilor Sunt NULE- ICCJ I-a Dinamitat Pe Recuperatori-Incuviintarile De Executare Nule-Cum Anulati Toate Executarile Silite-Decizia 19 Din 2018 Dezlegarea Unor Chestiuni De Drept-Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua,

  Daca eu am facut contestatie la executare dar am ajuns la concluzia ca nu o sa am castig de cauza impotriva recuperatorilor de credite, pot sa redeschid eu un alt proces in care sa contest aces aspect?

  • Am avut un credit in 2006pe care nu l-am achitat tot ,au mai rămas câteva milioane vechi,KRUKma executat silit cerandumi tot creditul inițial .iar executorul Ion Iordache din Pitești mi-a blocat contul la o alta banca la care am un credit pe care îl plătesc la zi și contul firmei la care lucrez e normal așa ceva?va rog să mă ajutați să rezolv problema.

   • Bună ziua am făcut un împrumut acm 2 ani la Provident si cam de un an jumătate nu am mai plătit ratele neavând posibilitatea fiind si divorțată cu 2 fetițe una dintre ele avand handicap grav 1 acum miau pus poprire pe salar de însoțitor si pe indemnizatia de handicap au acest drept sa facă asta.Multumesc

     • Am avut un card de credit (2006)de la Euro Line Service ( Pitesti). In 2011 m-am mutat in Bucuresti, iar in 2016 au cesionat datoria de 1400 lei catre Kruk si m-au raportat la Biroul de credite fara sa fiu instiintata. Desi am achita integral, la biroul de credite figurez cu datoria: in recuperare( neachitata)
      Din lipsa educatiei financiare, romanul a fost( si este) exploatat la maxim

      • Sunt executata de kruk…prin execuyor judecatoresc…au dublat datoria preluata de la bancpost..o firma din Olsnda..banca?! Care dupa 6 luni au vandut creanta la kruk…care prin executor judecatoresc…mi.au facut poprire pe sal..conturi.Nu syiu cum sa mai scap de ei….platesc de catva ani..si am aceeasi datorie…stabilita de firma din olanda.

       • Buna ziua, trebuie sa repet acest lucru pentru ca este important, daca aveti suspiciuni ca o executare silita este ilegala, trebuie sa formulati prin avocat o contestatie la executare silita. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

    • Sotul meu este in incapacitate temporara de munca si ieri a fost anuntat ca I s-a blocat contul de salariu de catre executorul judecatoeesc. Pentru neplata ratelor. Cum trebuie pro edat,avand in vedere ca legea spune clar ca nu se poate executa silit o persoana in incapacitate temporara de munca. Multumesc!

     • Am primit o înștiințare de la firma EOS KSI ROMANIA SRL prin care mă anunță de o executare silită pt nerespectarea contractului nr 2330164/2007 cu Cofidis IFN SA de care nu știu să fi avut ceva de la dânșii. Actualmente după atâția ani aceștia trimit scrisori pt recuperare cerând o sumă enormă de 4977 ron în urmă dosarului 501/2019 .Cum este posibil asa ceva?

      • Buna ziua,am un credit,iar in ultimele 6 luni nu am mai putut plati,acum.m au preluat executori,EOS.Credit.Funding DAC.vreau sa incep sa platesc,va rog sa imi spueti daca sa platesc la aceasta firma de recuperare.ms

      • Sunt executat de eos ksi de 3 ani
       Mi se opreste o jumate de pensie
       Acu mi-a mai venit o executare dar nu stiu de unde
       Nu se poate sa se amane cateva luni pe an sa pot sa- mi revin financiar? Ar trebui ca macar 2-3 luni pe an sa nu se retina nimic sa ma pot pregati pentru sezonul rece

   • Am fost executată silit împreună cu soțul meu pt un rest de datorie către BCR Câmpia Turzii de către Kruk International .Am platit cu o dobândă enorma și la Cucumis o doamna avocat a verificat actele mele aibă constatat că erau calculate dobânzile în exces.

     • Bună! În condițiile în care nu am respectat un acord verbal de plată, adică în contextul efectelor pandemiei nu am reușit să mai achit din martie încoace, în aprilie am trimis un e-mail executorului legat de acest aspect, la care nu am primit răspuns. Zilele trecute i-am contactat din nou telefonic, mi s-a spus să retrimit solicitarea, am retrimis-o, dânșii au redirecționat mail-ul către Kruk, care au respins solicitarea de amânare sau reducere a ratelor, mai pot face ceva? Le-am explicat că nu pot recupera suma restanta integral, însă nu am primit nici un răspuns.

   • Am împrumutat unei persoane o suma considerabila de bani în baza unîi act făcut la notariat ,apoi persoana respectiva a refuzat sa mai înapoieze banii….am apelat la un executor judecătoresc care a făcut demersurile necesare pentru recuperarea banilor..dosarul este în lucru..sa stabilit scoaterea la licitație a bunurilor petru recuperarea banilor..întrebarea mea este…Aceasta lege afectează și în aceasta situație. .menționez ca nu lucre cu firma de recuperare ci cu un executor judecătoresc. ..multumesc

   • Bună ziua. Firma de recuperatori din Malta cu executor la Oradea îmi face proprie pe 1/3 din salar. Acum mi s-a comunicat ca având un card de credit de la cetelem mi s-au blocat de aceasta firma 3000 lei din 4700 disponibili. Cardul de credit mi s-a emis când am cumpărat un laptop și un telefon de la flanco. Mai aveam de achitat 280 lei urmând sa cer închiderea contului și anularea cardului. E legal? Ce ma sfătuiți sa fac? Banii nu sunt ai mei sunt ai lui cetelem. Va mulțumesc.

    • Buna ziua mi se oprește jumătate din salariu de către trei executorii este legal ce se intampla având creditul de 7 ani si abia acum au început sa mi puna proprie?

    • Bună ziun am făcut 2 rate la cetelem prima rata am plățit 2 ani și tot moment venit de plata 6 200 a 2 rata am plătit aproape 1 an și modul venit de la executor 9 500 acuma îmi fac poprire pe salariu scrie în lege 25 la suta dar împins trage mai mult

   • Bună ziua, vă rog dacă se poate să mă ajutați, am proprire pe salariu,din 2015,am avut credit la Raifaisen Bank, și m-au preluat biroul de executare judecător Nicolaescu Gheorghe Alin, și am fost dată către Kruk fără să fiu informată ,dacă se poate să mă ajutați, multumesc

  • Buna ziua,in anul2014 am facut un credit iv val de 2000ron la i Credit ifn urmind sa restitui 4033ron cu o dobinda de 926%
   Am platit o parte din credit
   Fiind pensionara am avut mari probleme de sanatate si nu am mai putut plati.Am fost executata silit si s- a stabilt ca trebiue sa platesc 5160ron formati din 4033 creanta si 1100chelt de judecata.In acest moment sumt cu poprire pe pensie cam de 1an platesc.Este ceva strigator la cer.Sunt de acord sa platesc suma reala nu cu ce m-au incarcat ei.Ce mai pot face ?

   • In primul rand ma bucur ca ne-ati scris fiindca situatia este total disproportionata avand in vedere dobanda absolut colosala. Parerea mea este ca putem merge in instanta sa corectam aceasta clauza care este nu doar imorala, dar are profunde caractere abuzive.Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

   • Am imprumutat de la banca BCR o suma de bani numai cu buletinul ,am platit o parte din bani banci si apoi a preluat kruc ca nam mai putut sa platesc o perioada si leam platit si lor aproape jumatate de suma dar nam mai putut sa platesc iarasi o perioada mai lunga si mi-au trimis un plic acasa cu executarea silita fara sa fiu instiintat fara sa fiu prezent la judecata

   • Buna ziua sunt balan sorina și smfacut unabonament la Telecom acum vreo 5 ani ulterior nu l-am mai putut plăti acum douazile Ma căutat un reprezentant Kruk in vederea platiriisumei datorate este vorba de 2200 ce sa fac sa platesc sau nu?

  • Buna ziua! Sunt executata silit de INTRUM DEBT FINANCE AG ( fost TOP FACTORING) , acum am primit instiintare ca vor pune poprire la locul de munca? Pot face ceva in privinta asta?

   • Buna ziua sunt executata silit de catre kruk , am facut contestatie dar nu a fost primita de judecator invocand tardivitatea termenului depunerii
    desi eu nu am primit nici o notificare in timp util. Pot sa mai fac ceva? Sa depun o noua contestatie? Multumesc

    • @Brasovean Catalina, de acelasi motiv, cu tardivitatea m-am lovit si eu, la judecatorie. Cum ati rezolvat sau ati rezovat in vre-un fel? Eu pe unde am intrebat, nu am primit raspunsuri .

      • Bună ziua, am avut un credit în chf și am fost executat silit cu un dosar din 2013 în care s-a stabilit o suma (tot în Chf) fără sa se stipuleze ca trebuie făcută plata la cursul BNR din ziua plății. Acum, după mai bine de un an de când am plătit suma conform primului dosar am primit un alt dosar pentru diferențe de curs valutar, de la creditor ProsperoCapital din Luxemburg reprezentata de Kruk România. Ce sfaturi i-mi puteți oferi? Mulțumesc.

    • Buna acuma am primit o citatie acasă că niște abonamente la Orange și suma care o cer iei pentru rezilierea contractului e enorm ce se poate face multumesc

   • eczecutorul ion iordache din putesti ma eczecuta in lipsa mea de la instantele de judecata ne find cita la nicio istanta de judecata

  • Am primit executare silita pe numele soțului meu decedat.A făcut un credit la BCR.in urmă cu 4ani.La momentul respectiv nu eram căsătoriți.Dupa căsătorie am luat o casă împreună.Va rog sa mi spuneți ce pot sa fac

   • In 2014 sotul meu a facut un credit de 2500 lei la Credius;a cu tot cu dobanda si comisioane,suma totala de inapoiat a ajuns la 7500 lei.Timp de 2 ani jumatate ,pina a decedat,a platit ratele la zi.Cand am fost sa anunt decesul,la sediul bancii,cu toate actele doveditoare,mi s-a spus ca in a esti 2 ani si jumatate nu a platit nici macar jumatate din suma imprumutata,si ca de fapt pina acum a platit doar dobanda.problema este ca au inceput sa ma sune de la firma de recuperare (Sc invest capital)si sa ma ameninte ca vor venii cu forte de ordine,pt recuperarea datoriei.Este normal asa ceva?!!Ce este de facut in situatia aceasta?!!

  • Am primit acasa 2 instintari ca am poprire pe salariu de la2 ifn credius si extra simplu mai pot face ceva multumesc

 2. Sunt și eu executată silit dar nu pot trimite datele. La nr. de telefon îmi este cerută o adresă URL. Nu știu ce să trec.

 3. Buna ziua! In urma unui contract incheiat cu Provident si neputand sa platesc intotdeauna la timp dar dand o suma minima, mi s-a cesionat dosarul catre Ultimo Portofolio Investment Luxembourg SA. Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca am platit deja 300 ron (primul telefon primit de la ei fiind mai mult o amenintare.). Multumesc!

  • Bună,am un credit neplătit de 14 ani,credit de nevoi personale,locuiesc în altă țară,în România nu am nimic,copilu meu primește o moștenire în țară ,pot cei de la kruk să o ia???

   • Buna ziua sotul meu a facut un credit la Bank Post in anul 2008 in valoare de 8000 de euro am platit aproape 6 ani si dupa nu am mai putut plati din cauza ca a ramas fara munca.Dupa o perioada ne a trimis o executare silita pe masina banii fiind luati pe buletin…am contestat in instanta si acum a venit decizia zicand ca doar pt 6 rate este oprita executarea silita…cum se poate asa ceva? Noi in 6 ani am platit 14400euro si am scos doar 8000.acum vrem sa facem apel credeti ca avem vreo sansa de castig?multumim frumos

 4. Sunt executata silit de EOS CREDIT FUNDING DAC prin EOS KSI ROMANIA SRL ce trebuie sa fac in acest caz ?

 5. SUNT EXECUTAT SILIT DE CATRE SC TONESCU SRL . CINE TREBUIE SA FACA DEMERSURILE PENTRU RIDICAREA POPRIRII SI A ESECUTARII SILITE?

 6. Fiti mai explicit,va rog!
  Dupa ceea ce am inteles,asta nu inseamna ca toti recuperatorii de creante se incadreaza in aceasta tipologie. Eos KSI de exemplu?

   • Bună seara. Sunt în etate de 51 ani. Din 2006 am fost încadrată în gradul grav de handicap, fără insotitor, fiindu-mi emis certificat de handicap de catre CEPAH Ploiești. Întrucât starea sănătății mele s-a agravat (Scleroza Multiplă Secundar Progresivă, Diabet zaharat Insulinonecesitant, Tulburare bipolara forma depresiva, Insuficiență cardiacă) în luna mai 2018 am solicitat reevaluarea starii mele de sănătate și din dosarul meu medical sa îmi fie acordat un însoțitor permanent.
    Cu toate că sunt dependenta de scaunul cu rotile, CEPAH Ploiești a emis la 6.09.2018 în care am fost încadrată la handicap grav fără însoțitor, cu revizuire la 6.09.2019.
    Bineînțeles că am contestat acest certificat de handicap la Tribunalul Prahova sectia contencios administrativ și fiscal, care mi-a dat câștig de cauză, a anulat certificatul din 6.09.2018 și a fost obligată CEPAH Ploiești să îmi emită un nou certificat de handicap grav cu însoțitor.
    Dând dovada de aceeași rea-credință, CEPAH Ploiești a facut recurs, care a fost respins de Curtea de Apel Ploiești la data de 6.09.2019.
    În cele din urmă, CEPAH Ploiești a emis un nou certificat de handicap grav cu însoțitor începând din 7.09.2019, iar din 1.10.2019 Primăria locală Poiana Câmpina Asistenta sociala îmi virează indemnizația de insotitor handicap grav.
    Precizez că
    CEPAH Ploiești a mai emis un alt certificat de handicap grav cu însoțitor pt.mine, pe data de 14.10.2019, deoarece în intervalul 06.09.2018 – 06.09.2019 figuram încadrată ca adult cu handicap grav cu însoțitor în baza deciziei Tribunalul Ploiești Secția de Contencios administrativ și fiscal.
    Doresc să îmi spuneți dacă primesc vreo sumă de bani și de la ce instituție în acest interval de 6.09.2018 – 06.09.2019.
    Vă mulțumesc.
    Cu deosebit respect.
    Multă sănătate.

     • Vă mulțumesc pentru sfat. Sincer vă spun că mafia din unele instituții din Prahova este prea mare, iar eu sunt din ce în ce lipsită de putere fizică, iar psihic nu pot duce la capăt un nou proces, oricât de avantajată as fi potrivit legislației în vigoare în materie. Știu că nu pot avea acces în nici o sală de judecată din Prahova deoarece NU ESTE RAMPA DE ACCES CU CĂRUCIORUL CU ROTILE DE CARE EU SUNT DEPENDENTA.
      Ma gândesc și iar oftez… Vă mai intreb: daca CEPAH Ploiești și juristconsultul lor nu ar fi fost de rea credință încă de la început, văzând cu ochii lor dizabilitatea mea, nu se ajungea la încă 1 an de judecare recurs sau duceau la îndeplinire decizia Tribunalului Prahova Ploiești Secția Civila, de Contencios administrativ și fiscal….

 7. Bună ziua,
  Am si eu o executare in curs cu noua decizie a curtii se poate bloca / recupera suma platita?
  Nr dosar 29504/302/2016 din data 30.12.2016 (dosar executare 347/2018) BEJ.Marin Adrian Cristian pentru Debt Collection Agency
  Mulțumesc anticipat
  Valerian Tamas

 8. Dar dacă “recuperatorul” din România este administrator al bunurilor creditorului (art. 792 și urm din Codul civil), printre bunurile administrate fiind și creanța, în acest caz poate chiar recuperatorul să facă cerere de executare în baza art. 810 din Codul civil?

  • Buna ziua. Sunt in aceeasi situatie. Mi-a fost respinsa contestatia la fond si in apel, pe motiv ca reprezentarea este legala. Ce argumente impotriva art.792 coroborat cu 810 ar fi de natura sa infirme drepturile conferite firmei de recuperari de aceste articole. Formulez recurs, revizuire sau cont. in anulare?
   Multumesc anticipat. Numai bine!

    • Bună ziua am o întrebare la dv dacă puteți să-mi răspundeți dacă sunt pensionat pe caz de boala pot cei de la EOS KSI prin executorul judecătoresc Cristian Roșu să-mi pună proprie pe pensie de boala? Menționez ca nu am mai plătit creditul din 2013 Va mulțumesc anticipat.

  • Bună ziua!
   De curând executorul a vândut prin licitație proprietatea pusă garanție în favoarea firmei Kruk.
   Banii s- au distribuit excutorul şi finanțele apoi cei rămaşi ( 18.000 €) s- a dus către firma Kruk,care inițial dorea recuperare a 58.000 €.
   Întrebarea mea este: Kruk- ul mă va urmări în continuare pentru recuperarea diferenței de 40.000 € sau din moment ce s- a vândut imobilul pus garanție mă va lăsa în pace?
   Cu respect

 9. Formularul paginii dvs. este defectuos facut deoarece cere url (http:\…) in loc de precizarea – telefon

   • Sunt în situația unei execuție siluete, nu am servici, și nici bunuri materiale, Locuiesc la adresa mamei mele, poate pune executare pe casa mamei, nu este pe numele meu, și eu nu am același nume cu mama, port numele tatălui care este decedat, spuneți va rog, poate acționa execuție silită, dacă eu nu am imobil și nici măcar nimic pe numele meu, ce pot face sau ce se poate întâmpla în acest caz, va rog sa îmi răspundeți va mulțumesc, adresa mail

  • Am primit o somatie de executare silita din partea invest ltd fara sa fiu anuntata.Cum sa procedez? Va rog sa ma ajutati.

 10. Buna ziu.As dori sa va trimit si eu actele de executare si va rog sa imi spuneti daca mai pot face contestatie pentru a beneficia de Decizia 19 a ICCJ. Cum trebuie sa procedez pentru a le trimite?Va multumesc.

 11. Buna ziua dle avocat. Speta mea in acest caz este: ddosar executare din 2013, inaintat de Serraghis Cipru prin imputernicit SC Asset SRL pe o cesiune de credit nevoi personale. Daca nu am contestat executare pana acum…mai am de platit cateva rate din suma…se mai poate face ceva? Multumesc anticipat .

 12. D-le avocat, toate propririle pe salariu mi-s făcute pe credite prescrise și mă înștiințează executorul că au fost făcute pe baza titlului executoriu Contract de credit. Ce aș putea face, având în vedere că habar nu am unde merg acei bani și cât mai am de plată! Vă mulțumesc!

 13. Buna ziua!Sunt executat de KRUK S.A. cu poprire pe salariu din 2016 ptr un credit de 19.000 franci elvetieni iar in momentul de fata sunt in proces cu ei ptr dobanzi si penalitati abuzive ,executarea facund.o ptr 30.000 de franci.Nu stiu daca obtin ceva in instanta, dar intrebarea mea ptr Dumneavoastra este daca pot cere anularea executarii acum dupa decizia I.C.C.J. prezentata si daca ma puteti reprezenta Dumneavoastra.Acesta este dosarul meu existent pe rol http://portal.just.ro/116/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20200000000074824&id_inst=116
  Va multumesc!

  • Buna ziua am si eu o intrebare ,am luat un credit de la cec bank in 2007 in valoare de 8000 roni am platit 2 ani apoi am ramas restanță o luna si vand am mers sa platesc rata mi s a spus ca nu am nici o rata la ei si m au îndrumat spre asigurari acolo mi s a spus ca trebui sa platesc mai mult am mai platit vreo 2 rate apoi nu am mai platit dupa vreo 2 ani am primit somați si telefoane de la eos ksi sa platesc 500 roni pe luna si eu le am spus nu am putut sa platesc 140 si voi vreti 500 nu am mai platit nimic azi am primit un tel de la kruk dar nu am vb cu ei pana in prezent am mai lucrat cu contract si nu mi s a pus nici o proprire pe salar ce as putea face va multumesc anticipat

 14. Dacă eu sunt executat silit si am poprire pe salariu de5 ani,mai am vreo șansă să îi dau în judecată?

 15. Suport colect mi-a executat casa , iar dupa 6 ani ( adica un an si ceva ) kruk mi-a pus poprire pe pensie – nu stiu de ce . Ce pot sa fac ?

 16. Buna ziua,din ceea ce stiti,EOS KSI Romania SA,se incadreaza in prevederile acestei decizii a ICCJ?
  Multumesc!

 17. Buna, in 2015 mi-a fost pusa o poprire pe salariu in baza unei hotarari de executate silita a BEJ Vintila. in 2017 am primit de la acelasi BEJ o instiintare cum ca suma datorata a fost recuperata si astfel se ridica poprirea. In data de 28.03.2018 am primit un telefon de la o firma de recuperare, iccredit sau ceva , ca mai am de dat inca in jur de 1300 de lei. va rog sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva in ceea ce priveste atat suma deja executata cat si presupusa datorie. Va multumesc \iulian

 18. Buna ziua, D.le avocat Cuculis
  Am 2 dosare de executare silita din 2013, despre care am luat la cunostinta in luna sept. 2016, cand mi-au fost trimise instiintarile prin posta, la adresa de acasa. Ieri am primit un mesaj de la banca unde mi se vireaza pensia anticipata ca am poprire intr-un nou dosar, din 2018 despre care nu stiu nimic.
  Ce pot sa fac in aceste ,,,3 cazuri? ( 3 dosare)
  Multumesc!

 19. Bună ziua!și eu sunt executata silit de către executor și am poprire pe conturi.mai pot face ceva in privința asta?multumesc

 20. Am fost executat silit in 2015 ,am făcut plângere penala împotriva executorului ,care nu virase sumele de bani trimise lui pentru EOS KSI,si mi s-a respins.Mai pot face contestație la acea executare?

 21. Buna ziua! Ce se intampla daca cererea de executare silita a fost inaintata de creditor si ulterior s-a facut cesiunea datoriei catre Secapital prin Kruk? Am fost executata silta deja, la staruinta Secapital pin Kruk, pt cea mai mare parte a datoriei. Pot sa cer anularea intregii executari siilite acum, printr-o contestatie la executare?

 22. buna seara!

  sunt executata conform actiunii judecatoresti prin SECAPITAL SARL PRIN KRUK ROMANIA SRL
  ma incadrez la hot 19 a ICCJ?
  merci mult!

 23. Am primit ila serviciu on data de 11.05.2018 infiintare de poprire pt o executare silta de catre EOS CREDIT FUNDING DAC prin EOS KSI ROMANIA SRL.Vreau sa depun contestatie la executare.Am nevoie de avocat?

 24. Buna ziua! Daca un IFN a cesionat creanta unei societati din Malta, mandatar CreditExpress, creanta a fost comunicata debitorului, acest mandatar poate cere executare silită? Ce e de facut?

 25. Eu am uncredit neachitat la Credit Fix IFN, iar acum cei de la Debt Collection Agency ma ameninta cu executare silita. Dupa aceasta hotarare mai au dreptul? Pot ignora amenintarile lor sau trebuie sa iau masuri impotriva?

 26. De aceasta decizie, sigur știu și judecătorii, ma întreb , atunci de ce dau hotărâri de executare silită , așa la foc urgent de pe o zi pe alta!?? Eu văd ca legea și interpretarea ei de cei care judeca ,se bat cap in cap. Nu mai înțelegem nimic din aceasta harababura, noi oamenii fără cunoștințe in domeniul juridic. Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine de aceste probleme .

 27. Buna ziua. Un credit de acum 10 ani neachitat in prezent administrat de Kruk . Au pus poprire pe conturi. Dacă nu am bunuri persona Le in ce consta executarea silită?Va multumesc anticipat.

 28. Buna ziua ,in anul 2006 am facut un imprumut la BCR girant fiind sotia mea dupa cativa ani nu am mai putut achita si am fost vandut la kruk si la un executor judecatoresc .Am fost si m-am inteles cu ei sa le platesc lunar o suma de bani .In anul 2018 sotia mea face un imprumut pentru nevoi medicale si isi deschide un cont unde depune bani .upe cateva zile aflu ca bani din cont au fost opriti de kruk .Este normal asa ceva cat timp eu m-am inteles cu ei si sunt la zi cu plata .mai pot face ceva?.astept un raspuns .stima

  • Buna ziua. Am luat la cunostiinta faptul ca datorez un credit din 2006 cica facut pentru achizitionare electrocasnice in valoare de 3000roni astazi. Tot curierul a ajuns la vechea adresa, eu fiind plecata in Franta si nu am pastrat legatura cu nimeni. Eu personal nu am facut credit altex, ci tatal meu insa a platit tot pana la ultima centime.

   Am luat legatura prin mail cu acesti recuperatori si am cerut informatii caci eu nu eram sincer in tara cand a fost facut. Am apeluri zilnice de la ei insa nici un raspuns scris.

   Ultima scrisoare trimisa este “évitati executarea silita”

   Eu asta astept insa ma tulbura faptul ça ei nu sunt pe lista aia cu creantieri autorizati. Au dreptul sa ceara sau e doar bluf.

   Nu am avut niciodata probleme de ordin financiar si nu inteleg cum e posibil

 29. Buna ziua in anul 2008 am făcut un credit la Piraeus Bank am platit ratele la zi până în anul 2011iar ulterior fiind în imposibilitate de plata ratele au fost plătite mai rar.Acum dosarul meu este la Kruk sau InvestCapital unde mi-au pus prorire pe salariu și i-au cerut angajatorul meu sa îmi oprească toate veniturile.Am incercat să fac o înțelegere cu ei sa plătesc o suma mai mica lunar pt sunt mama singura și am copil in întreținere dar răspunsul lor a fost negativ , înștiințarea este din 21.03.2018,unde se scrie că a fost înregistrat pe rol dosarul meu fara citarea părților în data de 8 februarie 2018 sub art.666 alin.2.Eu până la sfârșitul lunii martie când mi-au spus cei de la banca că am contul blocat nu am primit nici o înștiințare.Mai pot face contestație?

 30. Buna ziua in anul 2008 am făcut un credit la Piraeus Bank am platit ratele la zi până în anul 2011iar ulterior fiind în imposibilitate de plata ratele au fost plătite mai rar.Acum dosarul meu este la Kruk sau InvestCapital unde mi-au pus prorire pe salariu și i-au cerut angajatorul meu sa îmi oprească toate veniturile.Am incercat să fac o înțelegere cu ei sa plătesc o suma mai mica lunar pt ca sunt mama singura, am copil in întreținere si copilul meu nu primește pensie alimentara,dar răspunsul lor a fost negativ , înștiințarea este din 21.03.2018,unde se scrie că a fost înregistrat pe rol ka judecătoria sector 4,dosarul meu este fara citarea părților în data de 8 februarie 2018 sub art.666 alin.2.Eu până la sfârșitul lunii martie când mi-au spus cei de la banca că am contul blocat nu am primit nici o înștiințare.Mai pot face contestație?

 31. Eu tocmai ce am primit o instiintare de la executorul judecatoresc prin care sunt anuntata ca Kruk renunta la executarea silita si cere returnarea titlului executoriu. Mai pot fi exacuta in viitor in baza deciziei judecatoresti pentru dqtoria in cauza? Multumesc

 32. Buna ziua, in cazul unei incuvintari de executare silita se mai poate negocia cu banca pentru a nu ajunge la executorul judecatoresc?
  Locuiesc cu chirie, am o mama bolnava cu o pensie foarte mica, in plus am fost si eu bolnava. la un moment dat nu am am putut plati. Am avut o reesalonare pe care am putu sa o onorez pana la un moment dat. Apoi am virta o suma mai mare de bani, dupa care m-am imbolnavit.
  Ce pot face in aceasta situatie?

 33. Buna ziua ,am facut un abonament ( prin care s a achizitionat un telefon) la Orange pentru o colega de apartament( stau cu chirie), colega mea de 3luni este in strainatate si nu a mai platit abonamentul ,acum eu primesc telefoane si mesaje de la Kruk, mi se poate pune poprire pe salariu sau pe sumele de bani ce se depun pe contul meu? Multumesc

 34. Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de executarea silita. In data de 7.12.2018 mi sa pus poprire pe pensie, din care mi-a fost retinut un procent de 33%. Deoarece in urma divortului si printr-o hotarare judecatoreasca am fost de acord la plata pensiei de intretinere minor cu depunerea de catre mine a sumei de 25% din venitul meu in contul pe numele fostei soti. Am apelat la d-ul executor cu rugamintea de a respecta prevederile art. 728 alin. 2, insa acesta mi-a raspuns ca eu nu ma incadrez la acest articol, deoarece platesc pensie de intretinere minor benevol. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pt solutionarea acestei probleme ca aceasta sa nu se mai repete. Va multumesc.

 35. Buna ziua. Astazi mi-a venit oprirea pe salariu. As avea 2 Intrebari. Tin sa mentionez urmatoarele : banca la care am avut credit este OTP BANK.
  1. Firma care ma dat in executare se numeste OTP Factoring si din cate am inteles este o firma de recuperari creante. Am citit pe anumite site-uri de specialitate (dar cu raspunsuri evazive) ca executarea silita nu se mai poate face decat de firma la care ai creditul, nu te mai poate executa o firma de recuperari creante sau direct executorul.
  2. Pe perioada de executare se mai pun dobanzi penalizatoare? In instiintarea care am primito scrie in felul urmator : suma totala de ……. lei la date de ../../…., reprezentand creanta fata de creditor : …… lei si cheltuieli si onorariu executare : ……, la care se vor adauga dobanzi si penalitati calculate pana la data acthitarii integrale a creantei fata de creditor, si vazand incheierea prin care s-a incuviinta executarea silita, ……….
  Multumesc.

  • Din nefericire da, se vor pune dobanzi si penalitati care sunt ilegale. Ati putea practic sa faceti demersuri in sensul de a va putea diminua aceste sume sau chiar sa le anulati definitiv avand in vedere contestatia la executare. Puteti face o contestatie la executare.

 36. In anul 2015 luna octombrie am facut un credit la Cetelem pentru achizitionarea unui telefon, in luna februarie am ramas fara loc de munca si nu am avut posibilitatea sa achit rata, eu avand facuta plata a 3 rate pana in acel moment. Anul acesta am primit 1 plic cu instintare din partea S.C. Debt Collecting Agency S.R.L. ca am de plata suma de 1323.20 lei. In aceasta luna am primit de la angajator o instintare ca sunt executat silit din partea D-nului Tanase Dragos Iulian avand de achitat suma de 1743.20 lei. Ce este de facut? O recomandare din partea dumneavoastra daca se poate. Multumesc anticipat!

 37. In anul 2015 luna octombrie am facut un credit la Cetelem pentru achizitionarea unui telefon, in luna februarie am ramas fara loc de munca si nu am avut posibilitatea sa achit rata, eu avand facuta plata a 3 rate pana in acel moment. Anul acesta am primit 1 plic cu instintare din partea S.C. Debt Collecting Agency S.R.L. ca am de plata suma de 1323.20 lei. In aceasta luna am primit de la angajator o instintare ca sunt executat silit din partea D-nului Tanase Dragos Iulian avand de achitat suma de 1743.20 lei. Ce este de facut? O recomandare din partea dumneavoastra daca se poate. Multumesc anticipat!

 38. Buna! Ce e de facut in cazul in care ai primit prin posta cesiune de creanta catre o societate străină, mandatata prin Kruk? Nu exista inca executare.
  Multumesc!

 39. Am un credit la Bancpost din2006 in CHF am platit la zi până în anul 2014 nu am mai putut plăti nu am ajuns la nici o înțelegere cu ei și am refuzat să mai plătesc după o perioadă am fost sunat de cei de la procapital am refuzat să colaborez cu ei iar cam din 2017 primesc plicuri de la kruk la care nu am dat curs aștept să văd dacă mă executa să-i mi fac griji eu am vorbit cu un avocat și mi-a spus să-i las pe ei să facă primul pas pentru că creditul este prescris deja

  • Buna ziua nea venit excutare sillita an termen de 15 zile SA facem apel a,an skimb nu am primit nicio avertizare ,sau alte plicuri pana acum ,din 2013 nam primit nimic sau judecat an lipsa .e normal SA castigan cazul daca apelam multumim

 40. In 2008 am facut un credit la bank post de vreo 8000 de lei am plătit vreo 4 ani după care rămânând restant si nu am mai putut sa achit ratele am fost executat silit cu proprire pe salariu de către o firmă de recuperare ….vreo 2 ani apoi am plecat din tara . Am revenit un tara m-am angajat iar acum am primit telefon de la kruk pentru o înțelegere .mentionez ca am mai fost încă o dată executat silit pentru acest dosar de catre alta firma de recuperare (neterminand de platit datoria ) .intrebarea mea este :mai pot fi inca o dată executat silit pentru acelasi dosar sau se poate sa se fi prescris datoria ?

 41. Buna ziua,
  Mama mea a luat un credit “cămătăresc”de la Credius in 2017 decembrie semnat pe sub uși într-un super Market din Constanța disperata ptr a plăti alte datorii către niște hackeri,am sa spun aici și faptul ca este o pensionara văduva cu destule carente psihice și emoționale o prada usoara sa o numim asa ptr acest tip de lucruri
  A fost înșelată și păcălită eu nu am putut să-i fiu alături ptr ca locuiesc inafara țării și am descoperit destul de târziu cele întâmplate.
  M-am pus in contact cu ei anul trecut in vara spunându-le ca le plătesc integral creditul plus ceva penalizări,m-au tratat f urat la telefon și mi-au spus ca nu se poate sa fac o plata de acest gen ptr ca datoria ei a fost preluată de o firma recuperatoare care imputa valoarea creditului pana la finalul termenului stabilit cu ea adică tot ce ar fi trebuit ea sa plătească in cinci ani!
  I-am spus ca este o aberație ptr cineva care vrea sa plătească întreaga datorie.Am avut discuții interminabile cu ei câteva luni amenințându-ne non-stop cu executarea silită
  Cum mama mea nu mai deține bunuri acum doua zile când a vrut sa/și scoată pensia după card a văzut cu stupoare contul in zero.
  Cerând explicații BCR-ului au trimis-o la un executor judecătoresc in Constanța care a umplut/o de hartii spunându-i ca deocamdată are contul blocat și ca trebuie sa se ducă la casa de pensii sa vorbească ptr oprirea directa pe pensie a 1/4 din ceea ce câștiga
  Menționez ca are și o rata la BCR de ceva timp care înseamnă cam jumătate din pensie
  Au dreptul legal sa blocheze contul unei persoane fără alte avizări decât un mesaj pe telefon?
  Care este procedura legală
  Cât la suta ii pot opri din pensie și dacă oprirea se face pe suma rămasă după ce i se trage rata

 42. Bună,am un credit neplătit de 14 ani,credit de nevoi personale,locuiesc în altă țară,în România nu am nimic,copilu meu primește o moștenire în țară ,pot cei de la kruk să o ia???

 43. Bună ziua am popriri pe salarii de la Kruk și un Car plătesc la el de ani buni de câte ori întreb cât mai am mi se spune ca nu poate sa îmi spună ca trebuie sa îmi calculeze dobânzile ce pot sa fac în situația aceasta. Mulțumesc

 44. Bună ziua. Sunt executat. Am poprire pe salariu 30%.Se mai poate face o alta poprire de la alt executor?

 45. Buna ziua,…in apel(iunie 2018) s a respins ca nefondata cererea de anulare a executarii silite.Data pronuntarii a fost inainte de publicarea in M.O.a hot.19/2018 a ICCJ.Am asteptat motivarea pana in decembrie 2018 iar in ian.2019 am depus si revizuire si contestatie in anulare,.. care si acestea mi au fost respinse(mai 2019).Acum am depus la ICCJ dar inca nu am trecut de filtru .
  Sunteti de parere ca ICCJ v a admite recursul ?si v a incuviinta cererea nostra in baza dec.19/2019?
  multumesc,

  • Am o problema legata de un accident facut de fata mea.Am avut asigurare care sa oferit pagubitului care a facut reperatia pe casco personal si acum fata a primit instintare ca are dr plata reparatiile pe motiv ca firma de asigurari nu plateste.cum puteti sa ma ajutati

 46. Buna ziua,

  In urma cu cateva saptamani am descoperit ca am credit facut in Romania, unde Serraghis Loan Management LTD mandatata de APS Romania SRL ma ameninta cu executarea silita.

  Pe 30 iulie sun APS caci numarul lor se afiseaza… si mi se confirma ca ar fi vorba de un credit la Altex. Tatal meu imi spune ca acest credit a fost pe el si nu pe mine.

  Am facut o cerere scrisa si am trimis cu copie pasaport sa mi se comunice prin mail informatii cu privire la credit.

  Sunt refuzata caci vor semnatura mea olografa.
  Eu am auzit de atatea siretlicuri ca nu dau semnatura mea holografa asa usor. Mi-e teama.

  Astazi sunt sunata din nou de APS si le repet de mai multe ori ca eu nu am luat nici un credit personal in Romania. Creditul de la altex a fost pe tatal meu si am hartii care dovedesc acest lucru.

  Cum nu reuseam sa o scot la capat si nici nu ii lasam sa vorbeasca prea mult, le-am cerut sa mearga cu procedura pana la capat.
  – Nu doamna ca “nu vom ajunge pana acolo”
  – “Pai atunci scrisorile voastre de amenintare ce reprezinta” – – “Nu sunt amenintari, e o cerere amiabila”.
  – “Eu va cer sa procedati la executare silita”
  – “Nu e asa cum vreti dumneavoastra”
  – Atunci imi puteti spune de ce nu s-a facut nici o procedura de 14 ani de zile?
  – Nu stiu!

  Astazi mi se spune ca creditul nu ar mai fi din 2006 ci din 2005. Ah bon.

  Daca ar fi in Franta as sti cum sa ii atac insa cand vad justitia din Romania ma doare capul.

  Eu astept executarea silita ca sa va solicit.

 47. Buna ziua,am aflat de curand ca am un overdraft facut in 2009 la un card de salariu pe care eu nu l-am avut pentru ca nu se aprobase.Cum se poate demonstra ca nu am avut nici o legatura si ce ma sfatuiti sa fac in continuare?

 48. Buna ziua,am aflat de curand ca am un overdraft facut in 2009 la un card de salariu despre care stiam ca nu se aprobase.Cum pot demonstra ca nu am nici o legatura si cum ma sfatuiti sa procedez in continuare?

 49. 1. Cei de la DCA au cesionat un dosar pe 16.01.2016,nu le-am platit nici-o rata si totusi insista. 2. Un im prumut din 2006 de la Provident a fost cesionat catre acelasi DCA in …2014 si acestia din urma m-au inebunit cu telewfoanele si mesajele. Un sfat simplu . Multumesc,cu respect.

 50. Buna ziua, in anul 2004 am girat cu coleg care a facut unj contract de credit cu CEC pentru 2000 lei. in data de 28.07.2019 am primit un plic cu o instiintare de executare silita , o somatie, etc si acelasi timp acelasi lucru l-a primit si angajatorul meu care imediat la lichidarea lunii iulie a efectuat poprirea din veniturile mele a 600 lei. Titularul de contract, cel care a beneficiat de bani nu mai locuieste in Sulina de multi ani iar din investigatiile mele am aflat ca este pensionar si locuieste in Braila. Doresc sa va intreb daca acesta avand venituri certe de natura pensiei nu poate fi executat, mai ales ca am 4 operatii de fractura de rotula genunchi si nu ma pot deplasa si ce pot sa fac ca sa fie sistata aceasta poprire. Mentionez faptul ca urmaritorul creditor este INVESTCAPITAL LTD cu sediul in Malta. Multumesc mult pentru intelegere

 51. Buna ziua! Telecredit IFN a încercat să mă execute silit, dar a fost respinsă cererea de executare. Apoi, a cesionat creanta catre InvestCapital Malta (fara sa ma anunte in scris), iar acum ma amenință cu executare silită. Odată ce a fost respinsă executarea, mai pot cere ei executare silită?

 52. Buna ziua am facut un credit in 2009 la brd in jur de 2000 de lei si ramanand fara loc de munca nu am putut sa il platesc a fost cesionat catre eos ksi romania prin 2012 am platit catre eos 200 de lei si in loc sa imi scada datoria mai mult crestea ajungand la vreo 2900 apoi vreo 3600 pana in 2013 a ajuns la 4373 cand am primit acasa o insiintare de la executorul judecatoresc ca am pusa poprire pe contul din banca dupa care din 2013 pana astazi nu am mai primit nimic. Ieri am primit de la eos o instiintare ca sunt executat silit si de la executorul judecatoresc din ploiesti trifan trifina si galea cu poprire pe salariu ceruta de creditorul frankfurter inkasso gesellschaft mbh si next capital solution limited prin reprezentant conventional radu robescu ca s-a inchis dosarul din 2013 pe 04/09/2019 la judecatoria sinaia se mai poate face ceva in legatura cu acest lucru??

 53. buna ziua,

  daca gulf plus nu reuseste sa recupereze nimic de la mine, chiar si in urma executarii silite instaurate in 2016, fiind plecat din tara si in urma cu doua luni acestia cedeaza creanta catre kurk, executarea silita mai e valabila?

  sau vor trebui sa reia demersurile si astfel sa am posibilitatea sa contest aceasta noua executare silita?

  va multumesc anticipat.

 54. Buna dimineata. In anul 2015, luna august, ne-au fost poprite conturile de salarii, mie si tatalui meu(amandoi suntem parte intr-un dosar de executare silita). in dec 2015 eu am incetat ctr de munca si am reluat activitatea in feb 2016 dar de atunci si pana acum, contul meu nu a mai fost poprit. Acum. la mai bine de 3 ani, am primit din nou instiintare de poprire pe contul de salariu. ma pot folosii cumva de aceasta perioada in care ei nu m au executat, a intervenit perimarea sau pot folosii asta sa scap de poprire?Mentionez ca in toata per aceasta, contul tatalui meu a fost poprit in acelasi dosar de executare. Multumesc

   • Bună ziua, sunt executat silit de kredyt incaso care a cesionat un credit de nevoi personale de la BRD în condițiile în care ultima rată plătită a fost în decembrie 2012 iar executarea a început în martie 2018. Menționez că nu mai locuiam la adresa pe care o aveam la contractarea creditului iar executorul afirmă într-un document că aș fi fost înștiințat despre începerea executării silite. Ce se poate face în această situatie?

 55. Buna ziua !

  Sunt executat silit de catre firma Euromedics , acum 4 ani inainte de a intra in sala de operatie pentru nastere un reprezentant al firme mai sus mentionate a venit la mine cu un contract de prestari servicii privind procesarea sangelui din cordonul ombidical , a tesutului ombidical si stocarea in conditii de eriogenie a celulelor stem acesta spunandu-mi ca suma acestora fiind de 50 de euro anual emotionata fiind si in necunostinta de cauza insistand doamna am semnat fara a citii clauzele si tot o data nu am completat nimic din acesta si tot o data doamna a facut si copie la buletin .
  Pe data de 03.10.2019 am fost instintata de catre banca ca am poprire pe conturi si de restituit suma de 18000 ron firmei de recuperare la aceasta suma se adauga si 0,01 dobanda pe fiecare zii !
  Din data de 11.08.2015 nu am fost instintata de aceasta suma ,va rog sa imi spuneti daca se mai poate face ceva !
  Astept un raspuns daca se poate.

  Va multumesc

 56. am primit de la un executor un proces verbal imi care spune ca mia fost puse sub sechestru 2 masii proesul verbal de pe 14 ianuarie 2020 dar eu am vandut acele masimni din noiembrie 2019 am dovada ce trebuie sa fac multumesc

 57. Bună ziua.
  Am fost sunata de un așa zis angajat pe teren de Kruk și mi a spus ca dacă nu dau bani vă veni acasă și dacă sunt de acord să îi dau vine el muncă în fiecare lună. E normal așa ceva..Ce mă îndrumați să fac?

 58. Bună ziua. Eu am un credit din 2014, neplătit la banca. Banca a transmis cesiunea către kruk, iar de aici prin executorul judecătoresc am fost somat să plătesc
  Actualmente, m-am înțeles cu kruk amiabil să plătesc o sumă lunar, a.i. să nu-mi fie poprit salariul și nici să se ajungă la sechestru pe bunuri. Adică, trimit acea sumă către executor, până pe 25 ale lunii, care, la rândul lui, trimite suma către kruk. Specific faptul că am platit deja integral onorariul impus de executor.
  Ceas putea să fac in acest caz? Aș putea să anulez această executare silită în vreun fel?

 59. Buna ziua! Cum se aplica OUG 48/2020? Mai exact, daca s-a încuviințat executarea silită pe data de 24.06.2020, poprirea poate începe abia după 1 septembrie 2020, conform OUG 48/2020?

 60. Buna ziua . As dori sa inteleg mai bine! Toate executarile silite pornite de Investcapital ltd printr-un executor judecatoresc sunt lovite de nulitate sau exista exceptii ?

 61. Buna ziua! De catre firmele intermediare de recuperare din Romania ni se spune ca nu ele fac cererea de executare ci chiar firma de recuperare din afara tarii (creditorul) prim mijloace elecronice sau postale. Oare se poate asa ceva sau este legal? Daca ar fi asa aceasta decizie nu ar mai avea succesul prezentat.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.