O Noua Executare Silita Inceputa De Secapital Anulata De Catre Instanta Judecatoriei Sectorului 6-Avocat Cuculis

Judecatoria Sectorului 6 Anuleaza Executarea Silita Unui Alt Recuperataor Ilegal- Secapital SARL FARA Reprezentat In Romania In Acest Dosar Asa Cum Arata Oug 52/2016-Avocat Cuculis

Extras din OUG – 52/2016 – 

Art. 59. — (1) Consumatorul este informat cu privire la cesiunea prevăzută la art. 58. Cesiunea, individuală sau în cadrul unui portofoliu de creanţe, devine opozabilă consumatorului prin notificarea adresată acestuia de către cedent.

(2) Cesionarul contractului de credit, respectiv cesionarul creanţei este obligat să aibă sediul social, o sucursală sau un reprezentant în România pentru rezolvarea eventualelor litigii şi pentru a răspunde contravenţional şi/sau, după caz, penal, în faţa autorităţilor publice.

Dosar: 5993/303/2017 Judecatoria Sectorului 6

Nume Calitate parte
UDRISTE MIHAI la C.A CUCULIS si Asociatii Contestator
SECAPITAL SARL Intimat

 

Şedinţe

18.07.2017
Ora estimata: 12:30
Complet: 11-C
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează actele de executare silită efectuate în dosarul de executare nr.44796/2016 al BEJ Tudorache Catalin Andrei. Anulează cererea de suspendare a executării şi cererea de întoarcere a executării ca netimbrate. Cu apel în 10 zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 6. Pronunţată în şedinţă publică.
Document: Hotarâre  6279/2017  18.07.2017

http://portal.just.ro/303/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30300000000296790&id_inst=303 – vedeti pe portalul instantelor.

av. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

4 comments to “O Noua Executare Silita Inceputa De Secapital Anulata De Catre Instanta Judecatoriei Sectorului 6-Avocat Cuculis”
  1. e bine ca ajutati oameni .dar pe acei ce nu au bani de avocat cine ai ajuta? pe ei ai lasati in gura lupului? cred ca ar trebui sa ajutati si pe avei ce nu isi permit macar din omenie .Dumnezeu sa va ajute . sa intelegeti ca si cei ce nu isi permit avocati sunt oameni .pentru ca daca siar permite sa plateasca siar achita banca si nu ar mai fi probleme .scoateti recuperatori in afara legi si ati rez o gramada de probleme .

  2. Buna ziua . Am tot citit despre lupta dumneavoastra in instanta impotriva executorilor. Am si eu o problema . Am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 25 ani in 2008. de la OTP BANK , Am platit cam 4 ani luna de luna , a venit criza si am ramas fara serviciu . OTP BANK , fara nici o explicatie , fara sa imi ceara acordul mi-a vandut creditul catre firma de recuperare OTP FAKTORING Budapesta . Am fost sunat de catre acestia si dupa multe amenintari cu …… ne am inteles la o valoare a ratei . am platit cam 5 ani in contul OTP FAKTORING la OTP BANK . In toti acesti ani nu am semnat nici un contract, nici o hartie ( tot am solicitat acest lucru ), totul se rezum la intelegerea telofonica . la inceputul lui 2017 nu am putut plati 2 rate in valoare de 2×1300 si am primit un telefon de la OTP FAKTORING ca sa nu mai platesc urmatoarea rata daca nu depun in contul lor 2000 eur ca ,, pedeapsa ,, ca am ramas in urma cu ratele . Am tot urmarit disxcutiile avute de av. Cuculis cu ft multi pagubiti de francul elvetian , dar nu am vazut vreun proces sau vreo speta cu OTP BANK sau OTP FAKTORING . Ma intereseaza daca exista spete castigate cu OTP BANK sau OTP FAKTORING . MULTUMESC .

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.