Prosperocapital Executa Silit Ilegal

77 de recuperatori de creante in Romania si toti executa silit ILEGALA- Ce aveti de facut pentru a va proteja drepturile, vedeti mai jos – Prosperocapital Recuperator De Creante Ilegal

Prosperocapital Executa Silit Ilegal intr-un alt dosar unde #DosarelePrindViata si anulam 31000 de CHF in cadrul unui dosar de executare silita pornit in 2020 si anulat in 2021 prin contestatie la executare impotriva recuperatorului Prosperocapital.

Update Septembrie 2023 , mai jos prezentam cum am luat banii recuperatorului de creante DDM INVEST XX AG – Dosarul de executare silita a inceput pe baza somatiei de executare silita a recuperatorului Prosperocapital Ce Executa Silit Ilegal un debitor desi creanta pe care acesta o avea era prescrisa.

Am discutat in mai multe randuri ca orice creanta prescrisa NU poate fi pus in executare decat cu largul concurs si evident ilegal, al executorului judecatoresc si evident prin abuzurile savarsite de catre recuperatorii de creante, implicit PROSPEROCAPITAL SARL.

Executat silit ? Verificati legalitatea executarii silite, completati formularul de mai jos:

#DosarelePrindViata – Cazul Familiei Casangiu : Prosperocapital Pierde dosarul de contestatie la executare silita

Executat silit de executorul Sandu Bogdan, provestea debitorului care a stiut ca doar daca isi apara drepturile in instanta poate sa iasa la liman cu situatia lui, incepe in anul 2007.

In 2007 debitorul semneza un contract pe care multi dintre cei care veti citi aceste randuri l-ati semnat. Un contract cu cei de la Bancpost, actualmente, aceasta banca nemaiexistand in schimb toate creantele sale au fost mutate fie in Grecia si cesionate in mod nelegal catre recuperatorii de creante ce au facut ce stiu mai bine – sa puna in executare creante prescrise.

Culmea este ca in 2007, imprumutul a fost de 18000 de CHF iar acum debitorul este executat silit pentru 31000 CHF!!

Reiese destul de clar din adresa de executare silita de mai jos, ca de fapt, recuperatorul de creante a savarsit o serie larga de abuziri si vi le prezentam si dvs, pentru ca daca sunteti aici inseamna clar ca sunteti in situatia aceasta si vrem sa stiti cum sa va aparati:

 1. Primul abuz – AU PUS IN EXECUTARE SILITA O CREANTA PRESCRISA;
 2. Al doilea abuz – Observati cum se arata ca prosperocapital este reprezentata zica-se de o societate de avocati dar sediul procesual este la KRUK ROMANIA. Cunoastem ca reprezentarea unei persoane juridice de catre o alta persoana juridica, este ilegala.
Prosperocapital Executa Silit Ilegal
Recuperatorul Prosperocapital Executa silit ilegal

3. Al treilea abuz – in cadrul intampinarii se arata ca cei de la Prosperocapital SARL sunt reperzentanti in Romania DOAR DE CATRE AVOCAT, ceea ce iarasi este un abuz si este ilegal avand in vedere ca OUG 52/2016 arata foarte clar ca recuperatorul de creante strain , TREBUIE sa aiba un reperzentant in ROMANIA si nu un avocat in reprezentare.

Solutia instantei la faptul ca Prosperocapital Executa Silit Ilegal ? – Anuleaza intreaga executare silita a recuperatorului

23.09.2021 Ora estimata: 15:00
Complet: 11-CIVIL
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare.

Dispune anularea executării şi a actelor de executare emise în dosarul de executare nr.753/SS/2020. Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 de lei în condiţiile art.45 alin.1 lit. f din OUG nr.80/2013. Obligă intimata la plata sumei de 4789,99 de lei, cheltuieli de judecată, către contestatoare.
Document: Hotarâre  6991/2021  23.09.2021

Imaginea succesului prin admiterea contestatiei la executare silita, o vedeti mai sus.

Doamna, plecata din tara pentru un trai mai bune, ne-a trimis poza de mai jos care face cat 1000 de cuvinte!

Familia Casangiu

Contestatia formulata cu privire la majorarea debitului prin incheierea de actualizare a creantei solicitata ilegal de catre recuperatorul de creante Prosperocapital ADMISA!

Update 2021 – Un alt recuperator de creante infrant in contestatia la executare impotriva APS FUND – vedeti solutia mai jos.

Am anulat o noua executare silita pentru aproximativ 20000 de euro in dosarul de executare silita in care Prosperocapital Executa Silit Ilegal debitorii.

Prosperocapital Executa Silit Ilegal si asta se vede prin hotararile ramase definitive de anulare a executarilor silite

#DOSARELE PRIND VIATA

Prosperocapital executa silit ilegal
Prosperocapital executa silit ilegal

Cazul doamnei Gheorghe, 3 executari silite anulate si ani de zile de rabdat popriri si amenintari ale recuperatorilor de creante.

Castigati impotriva recuperatorilor de creante doar daca descoperiti abuzurile savarsite de catre acestia.

Nu uitati, recuperatorii de creante de genul Prosperocapital sau Investcapital aflati sub tutela Kruk, NU au autorizatii de functionare din tarile lor de origine, ceea ce face ca executarea silita sa fie ilegala.

Cateva exemple de abuz le gasiti la KRUK Romania, INVESTCAPITAL , SECAPITAL ori PROSPEROCAPITAL iar  daca va executa silit ABUZIV ,prin formularea contestatiei la executare silita si castigarea ei, ajungeti sa ii executati dvs. silit pe ei in numele legii prin intoarcerea executarii silite.

Cititi si :

PROSPEROCAPITAL Sarl comite abuzuri? Da! Ele sunt constatate prin decizii definitive!

Debitorii pot anula acele executari silite ilegale! Abuzul INCREDIBIL al recuperatorului de creante PROSPEROCAPITAL!!

Daca executarea silita este declansata Abuziv de Prosperocapital, este necesar sa verificati un set intreg de reguli si sa vedeti daca recuperatorii de creante le-au respectat sau daca nu cumva executarea lor silita este ilegala. 

#DosarelePindViata din nou si astazi va prezentam cazul doamnei Gheorghe, executata multiplu de catre capusele puse sa puna in executare silita debite in mod ilegala.

Primul caz al doamnei Gheorghe, un dosar vechi de executare silita din 2012 in care executarea silita a dainuit pana in 2019 cand noi SCA Cuculis&Asociatii am anulat integral dosarul executional.

In luna februarie debitorul primeste o adresa de actualizare a debitului prin care Prosperocapital ii aduce la cunostinta ca mai are de platit in ca 90000 de lei, o suma ADAUGA ILEGAL!!

Prosperocapital executa silit ilegal

Firma de recuperare Prosperocapital executa silit ilegal si desi face acest lucru continua executarea silita pana cand debitorul formuleaza contestatie la execuare.

Cititi si :

De unde deriva debitul pus in executare silita de catre Prosperocapital sARL?

Contract semnat cu Bancpost in 2008 (linie de credit pentru 10.000 lei), executare inceputa in 2010 prin executor bancar, pentru suma de 13.573,08 lei.

Nimic surprinzator pana cand in 2012 debitul ajunge la 35.318,46 Lei, iar in 2014 la91.271,34 lei.

In 2016 se cesioneaza catre ProsperoCapital , debitul ajungand la 104.159,43 lei.

Adica recuperatorii nu au tinut cont nicio clipa despre faptul ca era in vigoare OUG 52/2016 care interzice alaturi de alte decizii ICCJ, aplicarea de dobanzi de catre recuperatorii de creante.

De asemenea, desi debitoarea isi schimbase numele si locuia la o alta adresa inca de cand creanta era la Bancpost, notificand acest lucru catre Bancpost, toate actele emise ulterior in cadrul executarii au fost emise la vechea adresa si pe vechiul nume.

Cum a fost invocata perimarea?

Din noiembrie 2014 pana in prezent au existat popriri luna de luna.

Perioade de perimare: 10.2012-03.2014, 09.2014-11.2016 si 01.2017-02.2019. Ultimul act de executare a fost o adresa de actualizare creanta, emisa la solicitarea debitoarei, adresa pe care am contestat-o in 15 zile cu 2 contestatii: constatare perimare si contestare suma (procesul inca nu s-a terminat pt cealalta contestatie).

Instanta admite contestatia la executare, constata perimarea executarii silite si desfiinteaza executarea silita. dispune restituirea taxei de timbru in cuantum de 1000 lei si obliga intimata la plata cheltuielilor de judecata catre contestatoare.

Dosar: 4838/4/2019

08.04.2019 Ora estimata: 09:00
Complet: C29 – civil şi executări
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Respinge excepţia netimbrării cererii de chemare în judecată, invocată de intimată, ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant al avocatului contestatoarei, invocată de intimată, ca neîntemeiată. Respinge excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei la executare, invocată de intimată, ca neîntemeiată.

Admite contestaţia la executare. Desfiinţează executarea silită desfăşurată în dosarul de executare nr. 3605MI/2012 al Biroului Executorului Judecătoresc „Ionescu Marian Daniel” ca urmare a intervenirii perimării.

Gheorghe Georgiana- Contestatie perimare Judecatoria Sector 4

executari silite anulate
Doamna Gheorghe si colega noastra av. Andreea Marin

Prin modul in care pun in executare silita creantele cumparate pe nimic de la banci Prosperocapital executa silit ilegal.

A doilea caz al doamnei Gheorghe castigat impotriva recuperatorului de creante CREDIT PLUS GULF LTD- Solutia a instantei ramasa definitiva!

Dosar: 7617/4/2018

Ora estimata: 08:30
Complet: 12-C
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt:

Admite în parte cererea.

Anulează executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. ST3822/2017 al BEJA Şchiopu şi Ţeţu.

Dispune întoarcerea executării silite prin restituirea către contestatoare a sumei de 2.470 lei. Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 694 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 178 lei achitată prin chitanţa seria 179196/2018 nr. 172169 (15)/05.06.2018 în condiţiile dispoziţiilor art. 45 alin. 1 lit. f din O.U.G. nr. 80/2013.

Hotărârea se va comunica din oficiu la data rămânerii definitive către organul de executare conform art. 720 alin. 4 NCPC.


Document: Hotarâre  7483/2018  16.11.2018

Un alt caz unde un executat silit de Executorul Schiopu si Tetu a castigat dosarul in instanta si a anulat executarea silita de peste 80000 de lei

#DosarelePrindViata si in cazul familiei Patrascu. Un dosar de executare silita de peste 80000 de lei a fost castigat de colegii nostri de le SCA Cuculis&Asociatii.

Insa ceea ce vreau sa va arat mai jos este cum am obligat DDM INVEST AG sa plateasca intr-un dosar pe cale separata, cheltuielile de judecata.

21.09.2023 Ora estimata: 09:00
Complet: Apel 9
Tip solutie: Admitere apel

Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că:

Admite cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta să achite reclamantei suma de 4000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată efectuate în dosarul nr. 9023/303/2019. Obligă pârâta să achite reclamantei suma de 2.685 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată efectuate în primă instanţă în prezentul dosar. Obligă intimata-pârâtă să achite apelantei-reclamante suma de 142 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată efectuate în faţa instanţei de apel în prezentul dosar. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatei-pârâte de obligare a apelantei-reclamante la plata cheltuielilor de judecată.
Document: Hotarâre  2431/2023  21.09.2023

Al treilea caz al doamnei Gheorghe castigat tot impotriva Recuperatorului de creanta Prosperocapital

Dosar: 28555/302/2017

Prosperocapital executa silit ilegal
26.11.2018 Ora estimata: 08:30
Complet: 23-C
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea.

Anulează executarea silită realizată în cadrul dosarului de executare silită nr. 975/2017 aflat pe rolul BEJ Tudorache Cătălin Andrei.
Document: Hotarâre  7726/2018  26.11.2018

Si in final ne punem intrebare. Daca doamna Gheorghe nu ar fi uzat de dreptul sau de a formula contestatia la execuare ar fi platit niste sume de bani pe care recuperatorii de creante le-ar fi incasat ILEGAL?

Nu va transformati in victimele debitorilor de creante, aveti posibilitatea sa va opuneti executarilor silite ilegale!!

Al 4-lea caz pe care il prezentam se refera la recuperatorul de creante APS FUND – Contestatia la executare pentru poprirea provenita de la APS FUND, a fost pornita pentru un credit cumparat de catre APS FUND de la BCR S.A – Contract PLIN de clauze abuzive.

Alti recuperatori de creante executa silit ilegal, credite cumparate de la BCR S.A – Contestatie la executare silita pentru un executat silit de Aps Fund Alpha

Executat Silit De Aps Fund Alpha – debitorul anuleaza executarea silita dupa ce se constata existenta clauzelor abuzive in contractul cumparat de la BCR S.A

Pe lista lunga a recuperatorilor de creante se numara si APS FUND ALPHA , acest recuperator de creante care a trecut prin filtrul unei instante de judecata, adica o contestatie la executarea silita pornita de catre APS FUND ALPHA si a ajuns in cele din urma sa piarda contestatia la executare silita

Solutia instantei – Contestatie la executare APS FUND ALPHA , contract de credit cumparat de la BANCA BCR S.A

17.02.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 32
Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia la executare, astfel cum a fost formulată de contestatorii XXXX în contradictoriu cu intimatele BANCA COMERCIALA ROMANA SA şi APS FUND ALPHA uzavreny investicini fond a.s.. Constată caracterul abuziv şi, în consecinţă, nulitatea absolută parţială a clauzei prevăzute în art. 5 teza a II a din Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr 2008460093/25.06.2008, referitoare la partea conform căreia: “dobânda curenta este formată din dobânda de referinţă administrată, care se afişează la sediile BCR, la care se adaugă 2.05 puncte procentuale”.

Constată caracterul abuziv, şi în consecinţă nulitatea absolută a clauzelor prevăzute în art 9 lit b şi e din Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr 2008460093/25.06.2008, referitoare la comisionul de administrare în cuantum de 25.10 lei lunar, reprezentând un procent de 0.05% din valoarea creditului contractat şi comisionul de urmărire riscuri în cuantum de 85.34 lei lunar, reprezentând un procent de 0.17% din valoarea creditului contractat prevăzută la pct 1”.

Dispune restituirea către contestatori a sumelor percepute de intimate,( individual pentru perioada în care acestea au deţinut calitatea de creditor al debitorilor), cu titlu de dobândă suplimentară în raport de valoare dobânzii stipulate iniţial în cadrul art. 5 teza I din Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr 2008460093/25.06.2008, precum şi a sumelor percepute cu titlu de comision de administrare şi comision de urmărire riscuri, în baza conţinutului clauzelor constatate ca având caracter abuziv.

Obligă intimatele,( individual pentru perioada în care acestea au deţinut calitatea de creditor al debitorilor), la plata către contestatori a dobânzii legale asupra sumelor percepute cu titlu de dobândă suplimentară în raport de valoarea dobânzii stipulate iniţial în cadrul art.5 teza I din Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr 2008460093/25.06.2008, sumelor percepute cu titlu de comisioane de administrare şi urmărire riscuri, sume percepute în baza conţinutului clauzelor constatate ca având caracter abuziv, începând cu data încasării acestor sume şi până la data restituirii efective. Anulează în parte executarea silită şi toate actele de executare silită efectuate în dosarul de executare silită nr. 123/2019 al B.E.J. Mocanu Steluţa-Iuliana, respectiv pentru sumele obiect al executării silite percepute de intimată cu titlu de dobândă suplimentară în raport de valoare dobânzii stipulate iniţial în cadrul art.5 teza I din din Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr 2008460093/25.06.2008, a sumelor percepute cu titlu de comisioane de administrare şi comision urmărire riscuri, sume percepute în baza conţinutului clauzelor constatate ca având caracter abuziv. În temeiul art. 45 alin. 2 raportat la art. 45 alin. 1 lit. d) din OUG nr. 80/2013, dispune restituirea către contestator a sumei de 1000 lei, reprezentând taxa judiciară de timbru achitată în cadrul prezentei cauze, potrivit chitanţei nr 62360/2020 009107/14.09.2020 . Cererea de restituire soluţionată de instanţa de judecată va fi depusă în vederea restituirii la unitatea administrativ-teritorială la care a fost achitată taxa, potrivit art. 45 alin. 5 din OUG nr. 80/2013, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 17 februarie 2021.
Document: Hotarâre  1620/2021  17.02.2021

LISTA ENTITATILOR CARE DESFASOARA ACTIVITATEA DE RECUPERARE CREANTE CARE FIGUREAZA IN EVIDENTA ANPC

………..Nr. crt  
DENUMIRE ENTITATE
CARE DESFĂŞOARĂ ACTIVITATEA DE RECUPERARE CREANŢE

 
1 AGIO Wierzytelnosci  Plus Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety reprezentată de SC KI DEBTSERVICE SRL
2 SC ASSET PORTFOLIO SERVICING ROMANIA SRL
3 SC ASSET RECOVERY DEBTS SRL
4 SC AVESTIS INTERNATIONAL SRL
5 SC B2KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT SRL
6 SC CEE COLLECT ROMANIA SRL
7 SC COFACE ROMANIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES SRL
8 SC COLECTARE RECUPERARE CREANTE CRC SRL
9 SC CREDITEXPRESS FINANCIAL SERVICES SRL
10 SC CYCLE EUROPEAN SRL
11 SC DEBT COLLECTION AGENCY SRL
12 SC ENB PROPERTY SOLUTIONS SRL
13                EOS CREDIT FUNDING DAC reprezentată de SC EOS KSI ROMANIA SRL
14 EOS CREDIT FUNDING BL DAC reprezentată de SC EOS NEXT SERVICES SRL
15 SC EOS NEXT SERVICES SRL
16 SC EOS KSI ROMANIA SRL
17 SC FIRE CREDIT SRL
18 SC GETBACK RECOVERY SRL
19 GLASRO HOLDINGS LIMITED reprezentată de SC INTRUM ROMANIA SA ( fostă SC TOP FACTORING SA)
20 SC IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION SRL
21 SC INTEGRAL COLLECTION SRL
22 INTRUM DEBT FINANCE AG ( fostă INTRUM JUSTITIA DEBT FINANCE AG)  reprezentată de SC INTRUM ROMANIA SA ( fostă SC TOP FACTORING SA)
23 INVESTCAPITAL  LTD (denumită anterior INVESTCAPITAL MALTA LTD) reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
24 SC KIRIARCHOS NET SRL
25 SC KI DEBTSERVICE SRL
26 SC KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA
27 KREDYT INKASO PORTFOLIO INVESTMENTS (LUXEMBOURG) SA reprezentată de SC KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA
28 SC KRUK ROMANIA SRL
29 KRUK S.A. reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
30 SC MBA FINANCE MANAGEMENT SRL
31 SC MELLON ROMANIA SA
32 SC MILLENNIUM ASSISTANCE SRL
33 SC OTP FACTORING SRL
34 OTP FAKTORING ZRT reprezentată de SC OTP FACTORING SRL
35 PROSPEROCAPITAL SaRL  reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
36 SC RECOVERY SOLUTIONS SRL
37 SC RE COLLECTION SRL
38 SECAPITAL SaRL  reprezentată de SC KRUK ROMANIA SRL
39 SC SUPORT COLECT SRL
40 SVEA EKONOMI CYPRUS reprezentată de SC CREDITEXPRESS FINANCIAL SERVICES SRL
41 SC INTRUM ROMANIA SA ( fostă SC TOP FACTORING SA)
42 SC TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE SRL
43 ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA reprezentată de SC DEBT COLLECTION AGENCY SRL
44 SC VM ASSET MANAGEMENT SRL
45 NEXT CAPITAL SOLUTIONS LIMITED reprezentată de SC EOS KSI ROMANIA SRL
46 NEXT CAPITAL INVESTMENTS LIMITED reprezentată de SC EOS KSI ROMANIA SRL
47 EOS INVESTMENT RO Gmb H reprezentată de SC EOS KSI ROMANIA SRL
48 EOS International Beteiligungs-VerwaltunggsgesesellschaftmbH reprezentată de SC EOS KSI ROMANIA SRL
49 EOS FINANCE GmbH reprezentată de SC EOS KSI ROMANIA SRL
50 CREDIT  PLUS  (GULF)  LTD  reprezentată de  SC  COLECTARE  RECUPERARE CREANTE CRC SRL
51 SC NOVUS  ASSET  MANAGEMENT  SRL
52 SC SERRAGHIS ASSET MANAGEMENT SA
53 SC  OPTIMA  ASSET  MANAGEMENT  SA
54 SC  DONAU FAKTORING SRL
55 FRANKFURTER  INKASSO Gesellschaft  mbH  reprezentată de EOS KSI ROMÂNIA SRL
56 APS  DELTA  SA reprezentată de APS CONSUMER FINANCE IFN S.A
57 SC CAMPEADOR INVEST SRL
58 SC  RESOLUTE  LAR  ROMÂNIA  SA
59 SC  KONA  CAPITAL MANAGEMENT  SA
60 B2REAL ESTATE MANAGEMENT SRL
61 CREDITHELP ORG SRL
62 APS  Fund  Alpha  uzavreny investicni fond  a.s.   reprezentată de APS CONSUMER FINANCE IFN S.A.
63 APS  Beta  a.s.   reprezentată de APS CONSUMER FINANCE IFN S.A.
64                                                          APS REO ROSEMARY S.A.
65 APS  Recovery  a.s  ( fostă APS Holding a.s )  reprezentată  de  APS  CONSUMER FINANCE IFN S.A.
66 Societa Per La Gestione Di Attivita – SGA  S.p.A   reprezentată  de  SC FIRE CREDIT SRL
67 Agency  for  Control  of  Outstandings  Debts  SRL
68 DDM DEBT ROMANIA  SRL
69 TEO ACTIVE S.R.L.
70 SERAGHIS  LOAN MANAGEMENT LTD  reprezentată  de  APS CONSUMER        FINANCE IFN S.A.
71 INTEGRAL CASH BACK SRL
72 DDM  INVEST  XX  AG  reprezentată  de  DDM  DEBT  ROMÂNIA  SRL
73 DDM  INVEST  III  AG  reprezentată  de  DDM  DEBT  ROMÂNIA  SRL
74 DDM  INVEST  I  AG   reprezentată  de  DDM  DEBT  ROMÂNIA  SRL
75                                           GERI.RO  EAST  SRL
76   KREDYT INKASO Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny FunduszInwestycyjny Zamkniety reprezentată de  KREDYT  INKASO  INVESTMENTS  RO  SA
77                                    Wine Solutions Network SRL

Acum ca stiti ca sunt 77 de recuperatori de creante, care va urmaresc silit si au primit autorizatii ilegale din partea ANPC, va simtiti drepturile aparate?

Aveti o executare silita inceputa impotriva dvs.? Programati aici o consultanta cu avocatul specializat in contestatii la executare.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
10 comments to “Prosperocapital Executa Silit Ilegal”
 1. In luna septembrie m-am trezit cu un plic de la un bej in care se spunea ca sunt executata silit de catre Prosperocapital . Nu am fost chemata in instanta nu am stiut nimic ., doar m-am trezit cu posta la usa sa imi deie plicul .Ce pot face in continuare ?

 2. Buna ziua
  Am primit la servici o instiintare de executare silita pentru recuperarea unei creante ‘actualizate’ in valoare de 578.18 plus cheltuieli de executare silita 147.55 sume ce vor fi actualizate, dupa cum spun ei. Numele executorului este Ionescu Marian Daniel si vreau sa adaug ca am mai avut poprire la firma pe suma datorata banii fiind opriti de firma la care lucrez si fiind virati in contul executorului, iar acum dupa aproape 6 luni primesc ca mai am de datorat o suma actualizata. Ce pot face ,deja este tarziu cand am primit foaia deja mi se v-a opri o parte din suma.

  Va multumesc

 3. Buna ziua,am primit si eu o executare silita pt suma de 14.155,460Ron in temeiul contractului semnat cu Bancpost SA ,de catre subscrisa ProsperocapitalS.A.R.L,eu am avut un credit la acceasta banca dar am achitat o parte din el dupa aia nu am am mai avut posibilitate sa-l platesc acum primesc acceasta notificare ca mi se pune sechestru pe bunuri imobile eu detin un imobil al parintilor o casa dar nu este dezbatuta mostenirea mentionez ca mai am un frate care a decedat dar are sotia si doi copii acceasta notificare nu are nici cnp meu numai adresa si numele meu ce asi putea sa fac.Va multumesc

 4. Bună ziua, cazul meu se aseamănă cu cel al d-nei Gheorghe prima executare silită începând din martie 2014 până în mai 2016 iar a doua din martie 2018 până în prezent. Suma datorată la început era de 21000 de franci iar la a doua executare era de 100000 de lei. După prima executare am sunat și mi s-a spus că din suma datorată se va scădea cea poprită dar nu sa întâmplat asta. Va trebui să plătesc până la urmă tot?

 5. Bună, în 2010 am cumpărat un telefon de la oringi contract pe 2 ani , am plătit pe perioada respectiva și am rugat sa opresc abonamentul completând un formular, după 4 ani îmi vine înștiințare ca mai am de plată , nu am băgat în seama acum 2 zile ma pomenesc cu executare silita cu suma 50, 689 cam asa ceva executor Cojocaru Bogdan , menționează ca îmi executa masina , vs rog să mă ajutați în acest caz , va mulțumesc

 6. Domnule avocat din 2005 am primit un card într-o fabrică la care munceam în acel moment și am scos suma de 2200 RON după care am plătit timp de 5ani câte 100 de RON pe lună, și în loc să-mi scadă din sumă sa acumulat 3500 am sunat la ei și mi-a zis că am plătit doar dobânda având chitanțele cum am plătit 5ani am calculat undeva la dublu și ceva suma pe care am împrumutato și am încetat să mai plătesc dar până și astăzi trimit plicuri cu executări silite și că trebuie să mai plătesc 2400 roni iar dacă achit în timp rapid pot plăti jumătate din suma PROSPEROCAPPITAL și avocați din Timișoara Daniel Stepanov ce mă sfătuiți? Vă mulțumesc anticipat

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.