Executare Silita Dublata Ilegal – Ce Facem In Caz De Executare Silita Ilegala Sau Cum Aflam Daca Este Ilegala?

Multi dintre cei care sunt executati silit nu pot cunoaste daca procedura prin care trec, este sau nu este legala.

Multi de asemenea pot banui ca este ilegal sa fii executat pe o suma mai mare decat aceea pe care ai imprumutat-o, desi tu ai mai si platit, de aceea, ca sfat general, contestati orice executare silita pe care o primiti, atunci cand aveti suspciciuni si verificati cu un profesionist legalitatea actelor de executare si demersurile indreptate impotriva dvs. de catre creditor.

O sa incep prin a scanda pentru a doua oara FELICITARI!! pentru conversia creditelor, si va promit ca revin cu detalii din interiorul legii, asa cum ne-am obisnuit, de atatia ani de zile!
Pentru moment, avem o situatie, ce este in crestere alarmanta, executarile silite dublate. Poate fi vorba de ifn-uri de banci sau recuperatori, in mare parte se actioneaza la fel, insa cazul de fata este de-a dreptul tulburator. Platesti, nu contesti, apoi esti executat silit din nou, contesti ti se da dreptate si la sfarsit executorul tot vrea sa-ti vanda casa! Vedeti mai jos povestea familiei din Iasi, noi deja am formulat o actiune in daune morale de pana la 40000 de euro si ii si vom castiga o sa vedeti din materialul de mai jos! Multa sanatate tuturor si nu uitati, contestatia la executare este singura forma permisa de legea civila pentru a ne plange de actele executionale.

av. drd Cuculis Adrian

Aici gasiti si mai multe despre acest caz intr-o emisiune cu av. drd Cuculis Adrian –

In parte de jos aveti formularul rapid in caz de executare silita, trebuie completat cu datele dvs. si situatia de executare silita prin care treceti!

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

5 comments to “Executare Silita Dublata Ilegal – Ce Facem In Caz De Executare Silita Ilegala Sau Cum Aflam Daca Este Ilegala?”
  1. Buna ziua, sunt executat silit prin sentinta pronuntata in data de 08.octombrie 2014, la cererea creditoarei S.C. EOS KSI ROMANIA S.R.L., iar din februarie 2016, platesc lunar cate 200 lei in contul executorului judecatoresc, Se mai poate face contestatie la nexecutarea silita sau trebuie sa platesc in continuare ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.