Executat Silit De Agio Wierzytelnosci Plus? Recuperatorul Pierde O Noua Contestatie La Executare Silita-Acte Executare Silita BEJ Terinte Florin Anulate-Avocat Cuculis

Agio Wierzytelnosci Plus – Alt Recuperator De Peste Hotare Pus La Zid De Catre Instanta-Judecatoria Sectorului 5 Dispune Anularea Executarii Silite Si Intoarcerea Executarii Silite-Avocat Cuculis

Epopeea Executarilor Silite- recuperatori de creanta ce apar peste noapte si executari silite cu cantec dejucate de catre instantele de judecata.

Executat Silit De Agio Plus debitorul scapa de suma de 15000 de euro pe care daca nu ar fi facut contestatia la executare ar fi trebuit sa ii plateasca desi executarea silita a recuperatorului AGIO PLUS, era ILEGALA.

Tragic este ca cei care nu se informeaza, ajung de foarte multe ori mult prea tarziu la instanta de judecata si oricum de multe ori este bine ca ajung fiindca isi dau seama in cel de’al 12-lea ceas ca DEBITORII AU DREPTURI!!

Sunteti executat de catre recuperatorul AGIO Wierzytelnosci Plus?

In aceasta situatie este important sa va informati, intrucat este posibil sa discutam despre o executare silita abuziva.

Mai jos aveti o decizie prin care am anulat intreaga executare silita a recuperatorului AGIO Wierzytelnosci Plus.

De asemenea, tot in cadrul acestui articol o sa vedeti inca o speta prin care debitorul atacat de catre recuperatorul de creante denumit pe scurt AGIO, reuseste sa blocheze executarea silita.

Acest AGIO( vedeti lista ANPC), este de fapt un grup de firme de recuperare din POLONIA.

Nu inseamna in mod automat si imediat ca grupul acesta actioneaza legal in Romania, dimpotriva, ulterior castigarii proceselor contra acestei firme, noi consideram ca este chiar o societate fantoma.

Motivul care ne face sa spunem asta este urmatorul:

a) Niciodata nu am reusit sa luam legatura in mod direct cu acestia ci doar dupa ce i-am chemat in judecata si le-am anulat executarea silita;

Haideti sa vedem mai jos dosarul castigat impotriva AGIO Wierzytelnosci Plus si ulterior vedem ce poate sa faca un debitor executat silit si cum se poate apara el prin contestatia la executare silita.

 

Daia Oana Ramona la SCPA Cuculis&Asociatii Contestator
AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS NIESTANDARYZOWANY FUNDUSZ INWESTYCYJNY ZAMKNIETY SA Intimat

 

Şedinţe

19.07.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C 22 civil 2018
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. impotriva –  Agio Wierzytelnosci Plus 

 

Anulează executarea silită pornită împotriva contestatoarei în dosarul de executare nr. 227/2018 al BEJ Terinte Florin şi toate actele de executare efectuate în acest dosar de executare.

Dispune întoarcerea executării silite în sensul că obligă intimata să restituie contestatoarei suma de 5.296 de lei. Obligă intimata să plătească contestatoarei a sumei de 1546,99 de lei cheltuieli de judecată. După rămânerea definitivă a hotărârii, aceasta va fi comunicata şi executorului judecătoresc. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti Pronunţată în şedinţa publică, azi, 19.07.2018.
Document: Hotarâre  5642/2018  19.07.2018

http://portal.just.ro/302/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30200000000348653&id_inst=302

Av.drd. CUCULIS

Cand de legala este cedarea contractelor bancare catre recuperatorii de creante?

Sunteti executat silit AGIO Wierzytelnosci Plus?

Daca sunteti executat silit de AGIO Wierzytelnosci Plus, cercetati in mod obligatoriu dosarul de executare silita si doar cu un avocat specializat in executare silita fiindca in spatele unor acte aparent legale, se poate afla un abuz, pe care il puteti contesta si astfel scapa de executarea silita.

Astfel, trebuie sa aveti in vedere ca SCA Cuculis&Asociatii sunt primii din Romania care au scos in afara legii, recuperarea de creante clandestina.

De asemenea, nu uitati sa verificati si cel putin 12 motive pentru anularea unei executari silite.

Executarea silita demarata abuziv de catre executor, la cererea unei entitati ce nu detine capacitatea procesuala de a investi in creante bancare, poate fi un alt motiv pentru care se va putea solicita anularea executarii silite.

Un alt caz de abuz prin care acelasi recuperator AGIO Plus, porneste o executare silita ce se termina cu anularea ei dupa ce debitorul o contesta in instanta.

1) Fara notificarea cesiunii de creante, executarea este ilegala.

De fiecare data cand sunteti executat silit de catre un recuperator de creante, trebuie sa stiti ca aceasta creanta a ajuns prin metoda cesiunii de creanta la acel recuperator.

Ori in conditiile in care lipseste notificarea efectiva a debitorului cedat, de la dosarul de execuatre silita, atunci executarea este nula.

2)Verificati intodeauna dosarul de executare silita, pot fi abuzuri ascunse.

Atentie debitori – pentru a depista cu eficienta abuzurile sau situatiile ilegale din dosarul de executare silita, este obligatoriu ca avocatul care va sustine in demersul de contestatie la executare impotriva AGIO PLUS sa verifice daca recuperatorul de creante a fost reprezentat legal in fata executorului judecatoresc.

Mai pe scurt, este esentiala verificarea cererii de execuatre silita.

Daca cererea de executare silita este ilegal formulata, intreaga executare silita este ilegala.

Mai jos, vedeti un alt dosar de executare silita pe care l-am castigat impotriva AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS NIESTANDARYZOWANTY FUNDUSZ INWESTYCYJNY ZAMKNIETY SA.

Ce acte a primit debitorul inainte de a fi executat silit prin poprire?

Practic, actele de mai jos sunt cele care au demarat executarea silita si au fost indreptate de catre AGIO PLUS impotriva debitorului.

Debitorul primeste din partea AGIO PLUS adresa de infiintare a popririi pentru suma de 15000 de EURO!!

Executat Silit De Agio Wierzytelnosci Plus

Executat Silit De Agio Wierzytelnosci Plus – Agio Plus ajunge in conturile debitorului in mod ILEGAL!!! Nu doar pentru ca acest lucru s-a constatat de catre instanta care anuleaza executarea silita dar pentru faptul ca de la momentul de la care a dobandit creanta, (fara a fi si titlu executoriu), RECUPERATORUL DE CREANTE NU PUTEA SA ADAUGE DOBANZI.

28.02.2020
Ora estimata: 09:00
Complet: C15 Civil Urgente
Tip solutie: Admite cererea

Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii RACOVIŢEANU ALINA MARIA şi RACOVIŢEANU DANIEL ADRIAN în contradictoriu cu intimata AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS NIESTANDARYZOWANTY FUNDUSZ INWESTYCYJNY ZAMKNIETY SA, Si, în consecinTă:

Dispune anularea tuturor formelor de executare începute în dosar executional nr.2377/2019 al SCPEJ Dumitru Marius Vasile si Stoian Codruta.

Instanta de judecata.

Dispune restituirea către contestatori a sumelor de bani retinute în cadrul executării silite.

Dispune restituite către contestatorul Racoviteanu Daniel Adrian a taxei judiciare de timbru în sumă de 1050 l3ei plătită cu chitanta seria 143450&2019 nr.190122247/13.08.2019.

Executat Silit De Agio Plus? Sau poate ati primit acte de executare silita de la alt recuperator de creante? Oricare ar fi abuzul cat de mic, poate duce la anularea executarii silite prin care dvs. sau familia dvs. treceti.

Av.Drd. Cuculis Adrian

Completati formularul pentru a fi fi sigur ca daca este un abuz la mijloc, il identificati si scapati de o posibila executare silita ilegala.

6 comments to “Executat Silit De Agio Wierzytelnosci Plus? Recuperatorul Pierde O Noua Contestatie La Executare Silita-Acte Executare Silita BEJ Terinte Florin Anulate-Avocat Cuculis”
 1. AM CONTRACTAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE LA PIREUS-BANK IN ANUL 2008
  ULTIMA RATA SCADENTA A FOST IN ANUL 2009.
  IN LUNA ACEASTA M AM TREZIT CU O SENTIINTA JUDECATOREASCA FARA SA FIE DEFINITIVA SI IREVOCABILA? SI CU UN TITLU EXECUTORIU INCUVIINTAT DE INSTANTA.VA ROG INAFARA DE CONTESTATIE LA EXECUTARE CE TREBUIE SA FAC? CREDITUL ESTE PRESCRIS DE 11 ANI DE CIND SA INTOCMIT UN RAPORT JURIDIC ,CONTRACT DINTRE CREDITOR SI BANCA ?
  VA MULTUMESC
  CU RESPECT NISTOR ANGELICA

 2. Am 2 popriri de salariu de acelas avocat care a preluat dosarul de la o firma de recuperare vreau sa stiu ce am de facut

 3. Am facut o adresa de infiintare a popririi catre o societate cu confirmare de primire, a fost primita dar aceasta societate refuza sa infiinteze poprirea. Cum procedez in continuare?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.