Executat Silit De Agio Wierzytelnosci Plus? Recuperatorul Pierde O Noua Contestatie La Executare Silita-Acte Executare Silita BEJ Terinte Florin Anulate-Avocat Cuculis

Agio Wierzytelnosci Plus – Alt Recuperator De Peste Hotare Pus La Zid De Catre Instanta-Judecatoria Sectorului 5 Dispune Anularea Executarii Silite Si Intoarcerea Executarii Silite-Avocat Cuculis

Epopeea Executarilor Silite- recuperatori de creanta ce apar peste noapte si executari silite cu cantec dejucate de catre instantele de judecata. Tragic este ca cei care nu se informeaza, ajung de foarte multe ori mult prea tarziu la instanta de judecata si oricum de multe ori este bine ca ajung fiindca isi dau seama in cel de’al 12-lea ceas ca DEBITORII AU DREPTURI!!

 

Dosar- 7348/302/2018

Daia Oana Ramona la SCPA Cuculis&AsociatiiContestator
AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS NIESTANDARYZOWANY FUNDUSZ INWESTYCYJNY ZAMKNIETY SAIntimat

 

Şedinţe

19.07.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C 22 civil 2018
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare.

Anulează executarea silită pornită împotriva contestatoarei în dosarul de executare nr. 227/2018 al BEJ Terinte Florin şi toate actele de executare efectuate în acest dosar de executare.

Dispune întoarcerea executării silite în sensul că obligă intimata să restituie contestatoarei suma de 5.296 de lei. Obligă intimata să plătească contestatoarei a sumei de 1546,99 de lei cheltuieli de judecată. După rămânerea definitivă a hotărârii, aceasta va fi comunicata şi executorului judecătoresc. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti Pronunţată în şedinţa publică, azi, 19.07.2018.
Document: Hotarâre  5642/2018  19.07.2018

http://portal.just.ro/302/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30200000000348653&id_inst=302

av.drd. CUCULIS

 

 

Cand de legala este cedarea contractelor bancare catre recuperatorii de creante?

3 comments to “Executat Silit De Agio Wierzytelnosci Plus? Recuperatorul Pierde O Noua Contestatie La Executare Silita-Acte Executare Silita BEJ Terinte Florin Anulate-Avocat Cuculis”
  1. AM CONTRACTAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE LA PIREUS-BANK IN ANUL 2008
    ULTIMA RATA SCADENTA A FOST IN ANUL 2009.
    IN LUNA ACEASTA M AM TREZIT CU O SENTIINTA JUDECATOREASCA FARA SA FIE DEFINITIVA SI IREVOCABILA? SI CU UN TITLU EXECUTORIU INCUVIINTAT DE INSTANTA.VA ROG INAFARA DE CONTESTATIE LA EXECUTARE CE TREBUIE SA FAC? CREDITUL ESTE PRESCRIS DE 11 ANI DE CIND SA INTOCMIT UN RAPORT JURIDIC ,CONTRACT DINTRE CREDITOR SI BANCA ?
    VA MULTUMESC
    CU RESPECT NISTOR ANGELICA

  2. Am 2 popriri de salariu de acelas avocat care a preluat dosarul de la o firma de recuperare vreau sa stiu ce am de facut

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.