Executat Silit De Eos Ksi Romania

Ati primit acte de executare silita din partea EOS Ksi Romania?

Eos Ksi Romania – Este posibil sa fie un abuz si puteti contesta executarea silita! Gasiti raspunsul aici!

Abuzuri grave de la executorii judecatoresti releva executari silite cu potential mare de a fi anulate. Debitorul Executat Silit De Eos Ksi pentru credite prescrise sau cumparate ilegal de la banci.

A fi executat silit de Eos Ksi Romania poate insemna o nedreptate, specific unor executari silite ilegale.

Acest lucru trebuie sa-l verificati imediat cum primiti acte de executare silita.

Eos Ksi Romania

Executarea silita pornita de catre Eos Ksi Romania poate fi ilegala.Cazul Incredibil Al Eos Ksi Romania.

A Incercat O Executare Silita pentru suma cesionata, desi aceasta era ILEGALA.

Instanta A Anulat Procedura Executionala.

Cine este de fapt recuperatorul Eos Ksi si de ce executa in tara noastra acest recuperator de creante?

Pe plan local Eos este de fapt un Grup si nu doar un simplu recuperator de creante.

Cum se poate apara debitorul Executat Silit De Eos Ksi in fata unor executari silite abuzive?

EOS KSI ROMANIA este firma care prin 4 tentacule intinse in Romania, coordoneaza 4 recuperatori de creante distincti

13EOS CREDIT FUNDING DAC reprezentată de SC EOS KSI ROMANIA SRL
14EOS CREDIT FUNDING BL DAC reprezentată de SC EOS NEXT SERVICES SRL
15SC EOS NEXT SERVICES SRL
16SC EOS KSI ROMANIA SRL

Autorizatii de functionare ilegale!

Din nefericire, se pare ca ANPC le-a dat acestor 4 entitati autorizatie de functionare, desi ea este ilegala.

Eos Ksi Romania este o compantie ce ofera servicii precum colectarea de debite de la persoane fizice si juridice.

Problema nu ar fi asta, insa recuperatorul face de foarte multe ori acest lucru in mod ilegal.

Acest recuperator de creante nu mai are dreptul sa adauga nicio dobanda dupa momentul cesionarii creantei.

Desi acest lucru l-a facut in mod ilegal asa cum arata de fapt decizia pe care am obtinut-o impotriva lor.

In sentinta de mai jos observati cum instanta constata de fapt ca cesiunea de creanta este de 9292 de lei iar executarea ce incepuse era ilegala fiindca era facuta pentru o alta suma mentionata in mod abuziv de catre Eos Ksi Romania.

25.04.2019 Ora estimata: 09:00
Complet: C7 C
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt:
Admite în parte contestaţia formulată de Rotaru Daniela Luminiţa, cu domiciliul procesual ales la Biroul de avocatură Cuculis şi Asociaţii în contradictoriu cu intimaţii EOS KSI România SRL, EOS Credit Funding DAC, EOS KSI România SRL, şi intervenient forţat Banca Transilvania SA .

Constată că debitul pentru care poate opera cesiune este în sumă de 9292,63 lei din care se scade suma deja executată în dosarul de executare nr. 185/EX/2013 al BEJ Babeu Adrian Respinge în rest contestaţia formulată .

Decizia Judecatoriei anuleaza executarea silita ce a fost inceputa pentru o datorie mult mai mare decat aceea legala. Debitorul Executat Silit De Eos Ksi desi creanta era gresita.

Intre timp omul executat silit a iesit la pensie.

Prin blocarea sumelor de bani, se afla in imposibilitatea vadita de a procura mancare si minimul de produse necesare vietii.

Aceeasi executare silita ILEGALA a fost de natura sa intre in contradictie cu CEDO fiindca dreptul la viata este garantat.

De asemenea exista un val intreg de executari silite anulate.

Este important sa luati intodeauna legatura cu un avocat specializat pe executare silita.

Formulati contestatia la executare impotriva EOS KSI ROMANIA daca sunteti Executat Silit De Eos Ksi si anulati procedura de executare silita.

Contestati executarea silita atat daca sunteti executat mobiliar, imobilar ori executare prin poprire a EOS KSI ROMANIA.

Daca sunteti executat silit de Eos Ksi Romania, noi va expunem mai jos cele mai des intalnire abuzuri pentru a sti exacat ce trebuie sa contestati.

1. Executarea silita imobiliara demarata abuziv de un executor insa fara competenta teritoariala.

Ce inseamna mai exact acest lucru?

Niciun executor judecatoresc nu poate sa execute un imobil in afara Curtii de Apel unde isi desfasora activitatea. Prin urmare, daca sunteti intr-o asemenea situatie este bine sa stiti ca aveti drepturi si puteti sa anulati executarea silita.

Uitati ce spune textul de lege si folositi-l in cadrul contestatiilor la executare-

Articolul 651 Instanţa de executare

(1) Instanţa de executare este judecătoria în a cărei circumscripţie se află, la data sesizării organului de executare, domiciliul debitorului.

Dacă acesta nu se află în ţară, judecătoria în a cărei circumscripţie se află sediul biroului executorului judecătoresc învestit de creditor.

(3) Instanţa de executare soluţionează cererile de încuviinţare a executării silite, contestaţiile la executare[..]

2. Daca datoria este mai mica de 10000 de lei executorul NU are voie sa va execute silit pe imobil.Art. 813 din codul de procedura civila-

(5) creanţe a căror valoare nu depăşeşte 10.000 lei, vânzarea bunurilor imobile ale debitorului nu poate fi făcută.

Totusi exista situatii in care Eos Ksi Romania emite acte de executare prin intermediul executorului judecatoresc si urmareste imobiliar bunurile debitorului in mod abuziv.

Atunci este necesara interventia instantei de judecata prin intermediul contestatiei la executare.

Bunul urmarit poate fi salvat daca debitorul nu lasa lucrurile la voia intamplarii si astfel formuleaza contestatie la executare.

3. Efectuarea executarii silite in lipsa incuviintarii instantei de judecata un alt element pe care un Executat Silit De Eos Ksi il poate invoca.

Poate ca multi si-au pus problema aceasta insa nu stiau ca daca:

- pe parcursul executarii silite EOS KSI ROMANIA vinde creanta sau daca creanta a fost pusa in executare de catre o banca si apoi a fost cesionata catre EOS KSI ROMANIA-
-executorul are nevoie de o noua incuviintare a executarii silite iar daca nu face acest lucru, din nou executarea silita este nula.

4. Lipsa calitatii de reprezentant daca EOS KSI ROMANIA este reprezentata de un alt recuperator de creante.

Probabil ca stiti deja despre decizia 19/2018 dar si decizia 9/2016.

Astfel ICCJ a stabilit fara putere de tagada faptul ca nicio persoana juridica nu poate reprezenta o alta persoana juridica in instanta.

Prin urmare, acest incident poate fi invocat ca si neregularitate a executarii silite si astfel executarea capata valenta de executare nula absolut.

Motivele contestatiei la execuatre pot fi multiple insa oricare ar fi motivul trebuie sa formulati o contestatie la executare silita.

Daca va aflati intr-o procedura de executare silita, intodeauna verificati legalitatea ei, puteti sa anulati integral executarile silite.

Completati formularul de mai jos!

23 comments to “Executat Silit De Eos Ksi Romania”
 1. buna ziua intreb si eu eos.recuperari ma tot suna pt un credit de acu 10 ani nu am primit nimic de la ei sau instiintate .

 2. Buna ziua, am un credit la Banca Transilvania pe persoana fizica executat de BEJ NECHITOI GEORGIANA IASI, sechestru pe bunuri si poprire pe salariu. Am primit ieri citatie de la Judecatoria Pascani pentru Validare poprire pe PFA cu activitate de taxi.
  Este legal /posibil sa faca asta?

 3. eos ksi ma ameninta cu o executare silita pe o datorie din 2006 la connex actual vodafone.
  in ce masura este de fapt aceasta firma indreptatita sa ma urmareasca legal?

   • eos ksi ma ameninta ca o sa recurga la procedura legala( nu mi-au scris care e aceasta) pentru neplata pe 3 luni a unui abonament orange, a carei contract s-a incheiat deja . eu am fost la zi cu plata pana la incheierea contractului, iar dupa ce acesta a expirat pur si simplu nu am mai folosit si platit alel serviciu. acum tot primesc mesaje de la eos ca am de platit 150 roni iar in ultimul mesaj scria ca daca nu platesc in 24 de ore vor aplica procedura legala. care este aceea si au dreptul sa o aplice oricare ar fi ea?

 4. Un credit,ne achitat la bcr din 2006,firma de recuperae debite,ma informeaza de executare silita pe data 10.10.2019.

 5. BUNA ZIUA ! Am o incuviintare de executare silita pronuntata in 2015 in care EOS KSI este creditor iar zilele trecute am primit de la executor judecatoresc pe aceeasi incuviintare 2 procese verbale de sechestru pe accelasi dosar de executare unde Eos ksi este aministrator de active pentru creditorii FRANKFURTER INKASSO MBH SI NEXT CAPITAL LTD iar suma executata ( fara comision de executare) este diferita fata de cea din incuviinare.

 6. Soțul meu a avut un credit la banca transilvania acum 15 ani ,nu a reușit să îl achite între timp el a decedat,acum noua ani cei de la eos ma somează pe mine sa plătesc datoria.Este legal!!Va rog ajutati-ma.

 7. buna ziua
  in 2016 am luat un credit de 45000 ron de la unicredit pt demararea unei firme. Firma a pornit mai greu decat ma asteptam si dupa jumatate de an nu am mai reusit sa platesc ratele. EOS KSI a preluat datoria si am inceput sa platesc la ei dar, nefiing inca salariat nu am consecventa in plati.in cazul unei executari silite se pot indrepta impotriva firmei ?

 8. Bună ziua ! Am și eu o problemă cu eos ksi pentru o datorie la orange de 14500 de lei mau sunat și mau informat ! Datoria este de circa 10 ani în urmă ce ,dar nu era așa mult ! Ce urmează dacă nu pot plăti ! Eu sunt în afara țări ! Ce putere au în europa ? Vă mulțumesc frumos !

 9. Buna seara,am si eu o problema cu cei de la EOS…Am avut un credit Cetelem,luat cred prin 2008,2009…nu mai stiu exact.Eu locuiesc intr-un imobil,care are 17 apartamente,intr-unul din cele 17,locuind eu…O sa va spun de ce am specificat acest lucru…In aceasta seara am primit prin posta,toti locatarii acestui bloc,o incheiere,prin care se dispune urmarirea imobilului…aceasta incheiere vine de la Oficiul de Cadastru…Evident,ca toate acestea s-au facut dupa ce mi-au pus poprire pe cont,doar ca nu se pot atinge de banii din cont,eu avand gaj pe cont…Acum,eu va rog sa-mi spuneti daca este legal asa ceva si daca,ma puteti ajuta cumva…Va multumesc pentru sprijin si pentru raspuns…o seara frumoasa!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.