Kredyt Inkaso Executare Silita Pornita Ilegal Anulata In Instanta

Executat silit de Kredyt Inkaso Portfolio Investments Rp S.A, debitorul a formulat contestatie la executare si a reusit anularea intregii forme de executare silita.

Kredyt Inkaso Executare Silita anulata – In incheierea data de catre executor se observa clar ca s-a cerut incuviintarea executarii silite in toate formele.

Suma ceruta spre executare – 43802 lei ce proveneau din cesiunea contractului de credit catre recuperatorul de creanta. Spun cesiune de credit fiindca recuperatorul de creante a adaugat de fapt si dobanzi penalizatoare la creanta initiala.

Kredyt Inkaso Executare Silita

Verificati aici ce sanse aveti sa castigati un proces impotriva recuperatorilor de creante cu ajutorul inteligentei artificiale.

Dosarul preluat de catre noul infiintat recuperator de creanta din 2013 a fost pus in executare silita in fapt in baza unei creante prescrise.

Din punctul nostru de vedere, recuperatorul de creanta si banca, prin cesiune, au incalcat inclusiv secretul bancar.

Prin cesiunea acelui contract de credit, toate datele personale ale debitorilor au ajuns la un recuperator de creante ce nu are dreptul sa gestioneze asemenea date.

Vedeti solutia instantei care anuleaza inca o executare silita pornita ilegal de catre Kredyt Inkaso.

Kredyt Inkaso executare silita anulata de catre judecatorie si punerea in situatia anterioara prin intoarcerea executarii silite si obligarea recuperatorul Kredyt Inkaso sa restituie toate sumele incasate prin executare in mod ilegal.

23.01.2019Ora estimata: 09:00
Complet: C4-civil amanare
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia netimbrării invocată de către intimata KCREDYT INKASO INVESTMENTS RO S.A., ca neîntemeiată. Admite în parte contestaţia la executare formulată de părţile contestatoare SM şi SVD, cu domiciliile procesuale alese la S.C.A ”Cuculis şi Asociaţii” , în contradictoriu cu intimata KREDYT INKASO INVESTMENTS RO S.A., cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Învingătorilor nr. 24, et. 6, sector 3. Constată prescris dreptul intimatei de a obţine executarea silită. Dispune anularea a tuturor actelor de executare silită efectuate în dosarul de executare nr. 1504/2018 al Biroului Executorului Judecătoresc Costoaie Marcel. Dispune întoarcerea executării silite cu privire la sumele reţinute, în sensul că obligă intimata la restituirea sumelor încasate. În temeiul art. 45 alin. (1) lit. f) din O.U.G. nr. 80/2013, dispune restituirea către contestatori a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1.000 lei la rămânerea definitivă a hotărârii. 

In urma verificarii in registrul ANPC al recuperatorilor de creante observam ca este inregistrat in acest registru conform oug 52/2016 insa acest lucru nu justifica perceperea de dobanzi.

ATENTIE – incepand cu 2019 procedura de contestare a executarii silite s-a modificat.

Daca primiti acte de la executorul judecatoresc, verificati numarul dosarului de executare silita si momentul la care s-a depus dosarul de executare silita si astfel puteti efectiv verifica ce procedura de contestatie la executare trebuie sa folositi.

Extrem de multe creante prescrise ajung sa fie puse ILEGAL in executare silita. Chiar de curand, Patria Bank a vandut catre KRUK S.A un portofoliu de creante de 2450000 lei care posibil majoritatea sunt PRESCRISE si pot fi anulate integral.

Despre cat de legale sunt executarile silite pornite pentru creante prescrise am tot scris, insa este important ca in termen util sa formulati contestatia la executare.

De asemenea doar un avocat specializat in executare silita va poate spune care este procedura corecta de a contesta o creanta prescrisa sau de a contesta in general o executare silita pe alte motive –

Kredyt Inkaso Executare Silita anulata integral prin invocarea exceptiei prescriptiei.

Sunteti executat silit de catre Kredyt Inkaso sau alt recuperator de creanta? Completati formularul de mai jos pentru verificarea legalitatii actelor de executare.

5 comments to “Kredyt Inkaso Executare Silita Pornita Ilegal Anulata In Instanta”
  1. Buna ziua . In anul 2009 am luat un card cu 5 salarii , de la BRD , in valoare de 3000 lei . in 2010 ,am intrat in somaj , iar din 2011, nu am mai putut plati. in 2013 sau 2014, am fost data catre aceasta firma de recuperare , care dupa un an mi- a adus la cunostinta ca am o datorie la ei de 4600 de lei . De atunci s-a tot marit , ajungind la 5700. Pe data de 2 aprilie , am primit o somatie , in care mi se spune ca voi fi executata silit. Ce pot sa fa in acest caz? Va multumesc.

  2. Am fost executat silit de catre kredyt inkaso pentru un inprumut de nevoi personale facut la credit europe bank in 2012 pînă în ziua de azi nu am avut oprire pe salariu dar azi miau retras din cont 120840 ron fara afi notificat întrebarea mea e dacă treaba asta e legală si mi-ai spus cami vor pune proprie si pe salariu pina la suma de 48000 in contextul in care am luat credit de 4000 euro acum 7 ani

  3. Buna ziua. La sfârșitul anului 2016 angajatorul a primit o adresa de la un BEJ pentru o poprire aferentă unui credit neplătit către CEC Bank. Astăzi in urma unui email dat de către mine Biroului Judecătoresc am aflat ca suma s-a mărit deoarece după 3 luni de la înființarea popririi, CEC Bank a cesionat creditul către Kredyt Inkaso. BEJ- ul nu a trimis nici o înștiințare către angajator cu noua suma dar m-a asigurat că preluare de către Kredyt Inkaso este perfect legala. Ce pot face in acest caz. Multumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.