Kredyt Inkaso Executare Silita Pornita Ilegal Anulata In Instanta

Executat silit de Kredyt Inkaso Portfolio Investments Rp S.A, debitorul a formulat contestatie la executare si a reusit anularea intregii forme de executare silita.

Kredyt Inkaso Executare Silita anulata, IN TOTALITATE.

Update 2022 luna IUNIE la situatia executarilor silite cu fond ilegal.

Inca un dosar castigat impotriva recuperatorilor de creante pe numele lor Kredyt Inkaso Portofolio Investments RO S.A in iunie 2022

Dosarul 612/269/2022 pentru debitorul Neacsu Viorica, inseamna de fapt scaparea de sub jugul executarii silite ilegale, abuzive si fara de sfarsit in cazul in care nu ar fi apelat la SCA CUCULIS&ASOCIATII pentru a contesta executarea silita pe care am vazut-o de la bun inceput ca este absolut ilegala!!

Solutia instantei in 2022 in lupta cu recuperatorii de creante Kredyt Inkaso – Daca nu faceti contestatie la executare , riscati sa va pierdeti casa, toti banii din baca , sa aveti poprire la angajator si sa nu o mai puteti lua de la capat niciodata!

Complet: C2
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea Neacşu Viorica în contradictoriu cu intimata Kredyt Inkaso Portofolio Investments RO SA.

Constată prescripţia dreptului de a obţine executarea silită în baza titlului executoriu reprezentat de Contract de credit nr. 0834047/18.06.2007 încheiat între contestatoarea-debitoare şi BRD Groupe Societe Generale SA. Anulează executarea silită pornită împotriva contestatoarei în dosarul de executare nr. 2509/2021 deschis la BEJA Cătălin Vişan şi Manuel-Andrei Dorcioman.

Nu uitati! Singura care poate opri executarea silita ilegala este contesatia la executare!

Alte dosare care arata ca recuperatorul de creante Kredyt Inkaso Portofolio Investments RO SA executa silit ilegal si voi puteti sa il opriti si sa scapati de executarea silita!

De data recenta am obtinut in ciclul #DosarelePrindViata , o noua pronuntare prin care asa cum se poate observa mai jos, am anulat suma de 44100 de lei dar si 5235 de lei onorariu executor, din executarea silita pornita de caatre executorul judecatoresc Giurgea Lenuta si astfel un alt debitor scapa de sub jugul celor de la Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A.

Povestea pe scurt a domnului ANDONIE, care a aflat cum poate sa anuleze executarea silita a recupearatorului de creante, pe care il vedeti mai jos in imaginea transmisa de acesta catre noi este ca, in anul 2009 a semnat cu Unicredit Consumer Financing IFN S.A , un contract de credit pentru suma de 40000 de lei.

IFN-ul a facut ce a stiuit mai bine si a cesionat creanta ce deriva din contract catre Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A. care a pus in executare silita creanta insa fara sa tina seama ca aceasta era executat silit ilegal.

Culmea este ca a tot platit la acest credit iar ulterior aparatiei unor suferinte medicale, a incetat platite si s-a trezit dupa o vreme cu Kredyt Inkaso Executare Silita pornita impotriva lui pentru o suma MAI MARE decat creditul contractat si cu cheltuieli de executare de peste 10% din debitul executat.

Astfel, cand a primit somatia de executare silita mobiliara (vedeti mai jos actul primit de la executor), din partea Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A. debitorul Andonie s-a hotarat sa conteste abuzul si a formulat contestatia la executare impotriva Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A.

Kredyt Inkaso Executare Silita – Ajuns cu contestatia la executare in instanta, debitorul Andonie a invocat prescriptia ca principal factor de ilegalitate a executarii silite desi in actele de executare emise pe numele Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A erau identificate mai multe abuzuri cum ar fi fost ilegala cesiune a contractului de credit, lipsa verificarii incheierii de incuviintare a executarii silite care dupa opinia noastra avea elemente ce puteau duce cu gandul ca executarea este ilegala.

Instanta a decis – Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A a inceput executarea silita ilegal iar debitorul trebuie sa fie scutit de la plata acelor sume solicitate prin actele de executare silita.

Poprirea de la Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A a ramas un vis urat, debitorul a fost liberat de obligatie, a anulat executarea silita a recuperatorului si si-a recastigat libertatea financiara.

28.05.2020Ora estimata: 8:00
Complet: C5C – FN
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare Constată prescris dreptul creditoarei de a obţine executarea silită în baza titlului executoriu constând din contractul de credit „nevoi personale” nr. 24509021006359900 din 11.09.2009 încheiat de contestator cu SC UNICREDIT CONSUMER FINANCING IFN S.A , contract cesionat intimatei şi în consecinţă anulează actele de executare silită emise de BEJ Giurgea Maria în dosarul de executare silită nr. 656/2019. Conform art. 197 din NCPC anulează capătul de cerere având ca obiect „ întoarcerea executării silite” Conform art. 45 alin.1 lit. f din OUG 80/2013 dispune restituirea la cererea contestatorului, după rămânerea definitivă a prezentei a taxei de timbru în valoare de 1000lei achitată cu chitanţa seria 75203/2020GL TEC nr. 13442/18.02.2020 . ( f.43 dosar Jud. Gala?i). Dispune comunicarea prezentei la BEJ Giurgea Maria .

Kredyt Inkaso Executare Silita

Abuzurile continua si doar debitorul singur se poate lupta cu recuperatorii de creante, vedeti mai jos, alt caz prin care recuperatorul Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A este infrant in instanta prin contestatia la executare impotriva Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A.

DEBITOR EXECUTAT SILIT DE Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A
Andonie Sandu vs Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A

Kredyt Inkaso Executare Silita Ilegala cu recurenta – Alt caz tot al recuperatorului de creante Kredyt Inkaso Portfolio Investments Luxembourg S.A pe care instanta il anuleaza si il scuteste de la plata de zeci de mii de lei.

Kredyt Inkaso Executare Silita anulata – In incheierea data de catre executor se observa clar ca s-a cerut incuviintarea executarii silite in toate formele.

Suma ceruta spre executare – 43802 lei ce proveneau din cesiunea contractului de credit catre recuperatorul de creanta. Spun cesiune de credit fiindca recuperatorul de creante a adaugat de fapt si dobanzi penalizatoare la creanta initiala.

Kredyt Inkaso Executare Silita

Verificati aici ce sanse aveti sa castigati un proces impotriva recuperatorilor de creante cu ajutorul inteligentei artificiale.

Dosarul preluat de catre noul infiintat recuperator de creanta din 2013 a fost pus in executare silita in fapt in baza unei creante prescrise.

Din punctul nostru de vedere, recuperatorul de creanta si banca, prin cesiune, au incalcat inclusiv secretul bancar.

Prin cesiunea acelui contract de credit, toate datele personale ale debitorilor au ajuns la un recuperator de creante ce nu are dreptul sa gestioneze asemenea date.

Vedeti solutia instantei care anuleaza inca o executare silita pornita ilegal de catre Kredyt Inkaso.

Kredyt Inkaso executare silita anulata de catre judecatorie si punerea in situatia anterioara prin intoarcerea executarii silite si obligarea recuperatorul Kredyt Inkaso sa restituie toate sumele incasate prin executare in mod ilegal.

23.01.2019 Ora estimata: 09:00
Complet: C4-civil amanare
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia netimbrării invocată de către intimata KCREDYT INKASO INVESTMENTS RO S.A., ca neîntemeiată. Admite în parte contestaţia la executare formulată de părţile contestatoare SM şi SVD, cu domiciliile procesuale alese la S.C.A ”Cuculis şi Asociaţii” , în contradictoriu cu intimata KREDYT INKASO INVESTMENTS RO S.A., cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Învingătorilor nr. 24, et. 6, sector 3. Constată prescris dreptul intimatei de a obţine executarea silită. Dispune anularea a tuturor actelor de executare silită efectuate în dosarul de executare nr. 1504/2018 al Biroului Executorului Judecătoresc Costoaie Marcel. Dispune întoarcerea executării silite cu privire la sumele reţinute, în sensul că obligă intimata la restituirea sumelor încasate. În temeiul art. 45 alin. (1) lit. f) din O.U.G. nr. 80/2013, dispune restituirea către contestatori a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1.000 lei la rămânerea definitivă a hotărârii. 

In urma verificarii in registrul ANPC al recuperatorilor de creante observam ca este inregistrat in acest registru conform oug 52/2016 insa acest lucru nu justifica perceperea de dobanzi.

ATENTIE – incepand cu 2020 procedura de contestare a executarii silite s-a modificat.

Daca primiti acte de la executorul judecatoresc, verificati numarul dosarului de executare silita si momentul la care s-a depus dosarul de executare silita si astfel puteti efectiv verifica ce procedura de contestatie la executare trebuie sa folositi.

Extrem de multe creante prescrise ajung sa fie puse ILEGAL in executare silita. Chiar de curand, Patria Bank a vandut catre KRUK S.A un portofoliu de creante de 2450000 lei care posibil majoritatea sunt PRESCRISE si pot fi anulate integral.

Despre cat de legale sunt executarile silite pornite pentru creante prescrise am tot scris, insa este important ca in termen util sa formulati contestatia la executare.

De asemenea doar un avocat specializat in executare silita va poate spune care este procedura corecta de a contesta o creanta prescrisa sau de a contesta in general o executare silita pe alte motive –

Kredyt Inkaso Executare Silita anulata integral prin invocarea exceptiei prescriptiei.

Sunteti executat silit de catre Kredyt Inkaso sau alt recuperator de creanta? Completati formularul de mai jos pentru verificarea legalitatii actelor de executare.

Disclaimer/Act de renuntare: Continutul articolului dar si a intregului site, reprezinta informare publica si nu poate fi confundata cu forma de publicitate. Prezentul articol reprezinta pozitia SCA Cuculis&Asociatii si este destinat publicului larg cu scop informativ. Informatiile oferite cu titlu de opinii personale pot fi preluate si folosite pe propria raspundere de catre profesionisti, avocati, notari, judecatori, procurori, mediatori, consilieri juridic, practicieni in insoventa etc. si nicio informatie de pe prezentul site, preluata de catre persoanele mai sus mentionate in mod neexhaustiv si folosita ca atare, nu ii poate fi imputata SCA Cuculis&Asociatii.

14 comments to “Kredyt Inkaso Executare Silita Pornita Ilegal Anulata In Instanta”
  1. Buna ziua . In anul 2009 am luat un card cu 5 salarii , de la BRD , in valoare de 3000 lei . in 2010 ,am intrat in somaj , iar din 2011, nu am mai putut plati. in 2013 sau 2014, am fost data catre aceasta firma de recuperare , care dupa un an mi- a adus la cunostinta ca am o datorie la ei de 4600 de lei . De atunci s-a tot marit , ajungind la 5700. Pe data de 2 aprilie , am primit o somatie , in care mi se spune ca voi fi executata silit. Ce pot sa fa in acest caz? Va multumesc.

  2. Am fost executat silit de catre kredyt inkaso pentru un inprumut de nevoi personale facut la credit europe bank in 2012 pînă în ziua de azi nu am avut oprire pe salariu dar azi miau retras din cont 120840 ron fara afi notificat întrebarea mea e dacă treaba asta e legală si mi-ai spus cami vor pune proprie si pe salariu pina la suma de 48000 in contextul in care am luat credit de 4000 euro acum 7 ani

  3. Buna ziua. La sfârșitul anului 2016 angajatorul a primit o adresa de la un BEJ pentru o poprire aferentă unui credit neplătit către CEC Bank. Astăzi in urma unui email dat de către mine Biroului Judecătoresc am aflat ca suma s-a mărit deoarece după 3 luni de la înființarea popririi, CEC Bank a cesionat creditul către Kredyt Inkaso. BEJ- ul nu a trimis nici o înștiințare către angajator cu noua suma dar m-a asigurat că preluare de către Kredyt Inkaso este perfect legala. Ce pot face in acest caz. Multumesc

  4. Buna ziua.Ma numesc Moni Duna.8n 2015 am facut ab la vodafone.am platit cateva luni apoi nu am mai putut plati.din 2016 kredit inkaso ma suna intr.una.in mai m.a a.amenintat ca vodafone tot isi va recuoera datoria.si axi am primit citatie de la tribunalul din Beius jud.Bihor.Va rog frumos ma puteti ajuta?

  5. In urma cu cateva zie am gasit un plic (pentru ca nu era nici macar in cutia postala) de la EOS KSI prin care imi faceau o oferta de plata pentru a lichida un debit aflat in evidentele in valoare de 25.000 ron si asa am aflat ca as fi contractat in septembrie 2005 un credit la BCR. care ar fi fost cesionat catre ei. Nu am stiut nimic de existenta acestui credit pe care de altfel, nici nu aveam cum sa il fac, pentru ca la acea data nu aveam un loc de munca, nu aveam carte de munca, si nu detineam nici alte bunuri cu care, eventual as fi putut garanta obtinerea unui credit bancar. Din 2005 si pana in 26 .06.2020, nu am primit nici o notificare, atat de la banca cat si de la recuperatorul EOS KSI, desi ei sustin ca am fost notificata? Ce pot sa fac in aceasta situatie? Multumesc

    • Buna ziua, este posibil ca altcineva sa fi facut pe numele dvs. creditul, in fals. Trebuiesc vazute acele notificari si ceruta si copia dosarului de creditare. Cu stima,av.drd. Cuculis 0722298011

  6. Buna ziua! Sunt Constantina Vataselu si as dori sa fac contestatie in urma dosarului si solicitarii primite de executare silita prin imobil. Am plecat din tara in ianuarie 2019 si avand contract la vodafon rugandu i sa mi anuleze contractul s au macar mucsorandul. L a micsorat fara niciun serviciu , nici macar nu puteam sa primesc nici mesaj , doar ca aveam numerele de telefon si treb sa platesc lunar 5400 lunar doar pt asta. Am incercat sa iau legatura cu ei de pe alt telefon , care era din alta tara , dar n am reusit. Acum sunt executata silit de kredyt inkaso investment cu luarea imobilului . Va multumesc ! Va rog frumos sa ma ajutati !

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.