Solicita Simulare Sanse Castig Proces

Aflati Care Sunt Sansele Sa Castigati Procesul, Cu Ajutorul Inteligentei Artificiale

SCA Cuculis&Asociatii - Suntem primii din Romania care va punem la dispozite, atat la inceputul unui proces dar si in timpul desfasurarii lui(daca veniti cu dosarele din alta parte la noi), un program informatic ce functioneaza pe baza inteligentei artificiale si care pe baza informatiilor din dosarul dvs. va poate spune care sunt sansele de castig pentru un proces ce urmeaza sa-l deschideti sau il aveti pe rol.

Cum functioneaza?

In primul rand trebuie spus de la bun inceput ca discutam pentru prima data in Romania de un soft ce foloseste Inteligenta Artificiala pentru a va face o predictie juridica, el de esenta cautand in milioane de hotarari de la nivelul Romaniei.

Programul in sine este o aplicație care, îmbinând volume mari de date, inteligența artificială și programele în limbaj nativ, îți arată durata medie a unui proces, precum și șansele de câștig.

Rezultatele furnizate se bazează pe analiza a peste 11 milioane de hotărâri judecatorești definitive provenite, în ultimii 6 ani, de la toate instanțele din România.

Analiza cu inteligenta artificiala ar putea folosi in fata instantei de judecata prin punerea la dispozitie a hotarariilor favorabile situatiei dvs. pe care ulterior le veti putea prezenta judecatorului.

Intrebarile cu care se confrunta un avocat sunt cel mai dese referitoare la:
a) Ce sanse am?
b) Cat dureaza procesul?
c) Exista ale cazuri precum ale mele?

La intrebarile cele mai grele din cadrul unei consultante, pentru prima data, raspunsurile pot fi primite atat prin factor uman (avocatul specializat in litigiul dvs.) dar si prin factor robotizat cu ajutorul inteligentei artificiale.

Stabiliti cu ajutorul inteligentei artificiale si bazat pe practica a milioane de decizii ale instantelor, care sunt sansele si care va fi durata procesului ce-l veti deschide.

Nume (required)

Email (required)

Telefon

Subiect

Mesaj

Termeni si Conditii de Utilizare

Adresa

Str. Vaselor Nr. 16 Parter Sector 2, Punct Reper - Calea Mosilor, București

Tel:0722.298.011
Fax: 031.412.48.80
Email: avocat@indrumari-juridice.eu

Program

Luni - Vineri: 9.00 – 18.00 PM
Sambata : Inchis
Duminica: Inchis

Social Media