Recuperatorii De Creante Ilegali Inregistrati In Registrul ANPC-Avocat Cuculis

Recuperatorii De Creante Deasupra LEGII – ANPC A Inregistrat In Registrul Recuperatorilor De Creante, Recuperatori RADIATI Si Recuperatori Care NU Indeplineau Conditiile De Functionare Conform OUG 52/2016-Avocat Cuculis

Executat silite de catre un recuperator? Aratati-i in instanta ca este ILEGAL!!Anuleaz  executarea silita! Recuperarea de creante in Romania asa cum este ea facuta este ABUZIVA si contravine legislatiei!

Acum O saptamana am anuntat ca recuperatorii de creante, functioneaza ILEGAL fiindca nu sunt trecuti in registrul ANPC. Vedeti video AICI – 

Dupa ce am facut verificarea recuperatorilor de creante in registrul ANPC sau mai bine spus, vestitul registru ANPC, trag urmatoarea concluzie.

 1. Pe de-o parte ANPC a ignorat  faptul ca o entitate de recuperare creante, trebuie sa respecte anumite conditii si anume, sa aiba un capital social superior pragului de 200 de lei, conform  punctul 29. din OUG 52/2016 – entitatea care desfăşoară activitatea de recuperare creanţe— persoana juridică, alta decât creditorul, cu un capital social minim subscris şi vărsat ce nu poate fi mai mic de 500.000 lei, care desfăşoară activitatea de recuperare creanţe şi/sau care obţine drepturile, conform art. 58 alin. (4), asupra unor debite scadente ce rezultă din contractele de credit;

 2. ANPC se pare ca a inregistrat in “catalogul” firmelor de recuperare creante, societati care sunt RADIATE din registrul comertului, inca din 2009!

Ca sa putem trage o concluzie si pentru a vedea de fapt ca discutam de  o  bataie de joc generalizata, la  care sunt supusi romanii executati silit de atatia ani de zile si care intr-un final aveau o protectie modesta, adica OUG 52/2016, trebuie sa vedem, in principal, DA! cum putem folosi informatia aceasta pentru a anula executari silite,pentru a cere daune morale si materiale si in principal, ce avem de facut pentru a scapa de recuperatorii de creante?

Ceea ce va scriu, este documentat ca de fiecare cu acte temeinice si sunt curios, cine se face vinovat si de care fapta, ANPC ca a permis un ABUZ facandu-se, nu-i asa? vinovat de ABUZ in serviciu, persoana care a admis aceste inregistrati in REGISTRUL ANPC al recuperatorilor de creante, sau RECUPERATORII de creante, se fac vinovati de prezentarea unor documente, false,incomplete,expirate,trunchiate etc, pentru a se putea inregistra la ANPC?

Recuperatorii De Creante Ilegali pot fi combatuti in instanta!

a) Dovada clara ca ANPC a inregistrat in registrul sau de “ENTITATI INREGISTRATE in registrul recuperatorilor de creante” persoane juridice ce aveau capital social SUB pragul de 500000 de lei conform articolului de mai sus:

In data de 10.02.2017 am adresat cerere REGISTRULUI COMERTULUI interogand astfel baza de date, pentru a afla, daca lista pusa la dispozitie de catre ANPC pe pagina sa, lista ce se gaseste in mod PUBLIC – AICI http://www.anpc.gov.ro/articol/863/registru-1-1-1-1 contine recuperatori ce respecta cerinta MAJORARII CAPITALULUI SOCIAL –

ATENTIE – LISTA A FOST ACTUALIZATA IN DATA DE 02.02.2017  si contine 28 de recuperatori – 

Nr. crt. DENUMIRE ENTITATE
CARE DESFĂŞOARĂ ACTIVITATEA DE RECUPERARE CREANŢE
1 SC ASSET PORTFOLIO SERVICING ROMANIA SRL
2 SC ASSET RECOVERY DEBTS SRL
3 SC B2 KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT SRL
4 SC CEE COLLECT ROMANIA SRL
5 SC COFACE ROMANIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES SRL
6 SC COLECTARE RECUPERARE CREANTE CRC SRL
7 SC CREDITEXPRESS FINANCIAL SERVICES SRL
8 SC CYCLE EUROPEAN SRL
9 SC DEBT COLLECTION AGENCY SRL
10 SC ENB PROPERTY SOLUTIONS SRL
11 SC EOS NEXT SERVICES SRL
12 SC EOS KSI ROMANIA SRL
13 SC FIRE CREDIT SRL
14 SC GETBACK RECOVERY SRL
15 SC IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION SRL
16 SC INTEGRAL COLLECTION SRL
17 SC KIRIARCHOS NET SRL
18 SC KI DEBTSERVICE SRL
19 SC KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA
20 SC KRUK ROMANIA SRL
21 SC MBA FINANCE MANAGEMENT SRL
22 SC MEGA COLLECTION SRL
23 SC MELLON ROMANIA SA
24 SC OTP FACTORING SRL
25 SC RECOVERY SOLUTIONS SRL
26 SC TOP FACTORING SRL
27 SC TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE SRL
28 SC VM ASSET MANAGEMENT SRL


SURPRIZA insa,  SC VM ASSET MANAGEMENT SRL conform informatiilor eliberate de catre ONRC la data de 10.02.2017 are capital social 200 de lei – 

 

CAPITAL SOCIAL la data de 10.02.2017

Capital social subscris: 200 RON , integral vărsat

Număr părţi sociale: 20

Valoarea unei părţi sociale: 10 RON

Pentru a vedea certificatul in forma lui integrala faceti click si veti observa inclusiv care sunt asociatii vm asset management

 

M.B.A. FINANCE MANAGEMENT SRL 

CAPITAL SOCIAL la 10.02.2017 

Capital social subscris: 200 RON , integral vărsat

Participare străină: 200.0

Echivalent EUR participare străină totala: 45.0

Participare străină in RON: 200.0

Număr părţi sociale: 20

Valoarea unei părţi sociale: 10 RON

Pentru a vedea certificatul in forma lui integrala faceti click si veti observa inclusiv care sunt asociatii M.B.A. FINANCE MANAGEMENT SRL

Evident a nu a fost de ajuns si se pare ca pe lista RECUPERATORILOR de creante, exista si societati RADIATE , dupa cum vedeti firma de recuperari CYCLE EUROPEAN, nr. 8 in tabelul ANPC, este RADIATA din 2009

 

 

De altfel, nu am vrut sa fac o verificare in forta pentru toti cei 28 de “recuperatori ” insa, aleatoriu luat, din 28, 4 sunt cu probleme serioase pentru restul am de gand sa le cer socoteala in INSTANTA!

Am zis totusi ca nu pot fi decat niste greseli, lucrurile prezentate de catre mine si am vrut sa ma insel , astfel incat am mai luat inca o firma “SUPER INREGISTRATA” doar ca sa constat ca –

Am doar atat de spus, pe urman de informatiile absolut indispensabile, ma voi folosi in procesele pe care le avem impotriva recuperatorilor, motivul pentru ciuntirea abuzului in serviciu, asta era cumva?

Art. 297 Cod PENAL

Abuzul în serviciu

(1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

av. drd. Cuculis

EXECUTAT SILIT ? AFLA TOTUL DESPRE EXECUTAREA SILITA

executare silita ifn avocat

               Executare Silita – CONTESTATIE LA       EXECUTARE Recuperatorii De Creante Ilegali

 

 

 

 

12 comments to “Recuperatorii De Creante Ilegali Inregistrati In Registrul ANPC-Avocat Cuculis”
 1. Buna seara.Domnule avocat,si eu am facut o solicitare catre ANPC in legatura cu EOS si am primit urmatorul raspuns:
  “Buna ziua!

  Urmare a solicitarii dumneavoastra va comunicam faptul ca SC EOS KSI ROMANIA SRL se afla in evidenta ANPC cu cerere de inregistrare ca entitate recuperare creante, din data de 23.11.2016.

  Cu stima,
  Cabinet ANPC”

 2. da dar sunt executata silit de Ciumarea Romeo Gabriel si mi s-a pus poprire pe card. Eu sunt in pensie de boala si nu pot sa-mi scot pensia.
  Poprirea trebuie achitata in contul executorului judecatoresc, deschis la BRD Zalau.

 3. Bună seara,acum am văzut postarea dvs. am văzut că ,firma Kruk este pe lista celor ”buni”.
  Noi suntem executați de această firmă, din 2015 luna Martie ,pentru un credit de nevoi personale, contract din data de 26.02 2008 ,pe care nu l-am mai putut achita din Feb.2009.
  Este posibil să fie prescris? prescripția decurge de la data neachitării ratei +90 de zile, sau de la data cănd trebuia achitată valoarea întregului contract?
  Am mai luat legătura cu dvs,dar din lipsa posibilităților financiare, nu am putut face demersul mai departe.
  Vă rog un răspuns ,cu mulțumire
  Teodora

 4. Buna ziua!
  Mama mea a avut un credit la Banca Romaneasca,a plecat in Italia la lucru de unde trimitra bani cuiva sa plateasca creditul lucru care a fost facut pana la ultima rata pe care nu mai are chitanta (aprox 200-250 eur) dupa aproape 8 ani de zile s-a trezit cu niste recuperatori la noua ei adresa din buletin(pe care o are deja in buletin de aprox 5 ani ) ,bine inteles cum ea este plecata din tara au batut la usa vecinilor .Vecini i-au transmis ca firma s-ar numi Contact ,bine inteles ca nu gasesc nicio firma cu aceasta denumire nu stim cum sa luam legatura cu ei iar la Banca nu ii raspunde nimeni mamei mele.Acuma mama e speriata ca cine stie ce dobanda i-au pus.Au voie sa mearga la vecini sa intrebe de tine sau sa divulge informatii? Ce este de facut in cazul de fata? Vreau sa mentionez ca nu i-a venit niciun plic la adresa din buletin atatia ani. Multumesc!

 5. Firma KI DEBITSERVICE este pe lista dar vreau sa stiu daca are voie sa ma sune si sambata si sa ma ameninte cu executarea silita pt un credit de nevoi personale din data de 2006 si nu am mai putut achita din data de 2014 dar mai intra ceva bani in cont dar nu echivalau cu rata ei au luat creditul de la banca brd in valoare de 4000 si mie mi au facut o suma de peste 13000 puteti sa mi spuneti ce este de facut?

 6. Recuperatorii de la KREDIT INKASO INVESTMENTS RO SA imi trimite o Comunicare scrisa , prin care ma anunta ca in 30 de zile nu mai pot depune probe pentru revocarea deciziei, ce trebuie sa fac???
  Ei procedează legal??? Vreau sa va spun ca am un abonament neplătite la Vodafone de mai bine de 6 ani
  Cu trebuie sa procedez
  Mulțumesc anticiapat

 7. Buna seara ! Sunt amenințat și hărțuit de o firmă de recuperare Am propriri pe salariu de 500 lei din minim pe economie si acum ma amenința că ami ia masina … ce trebuie sa fac? Nu am bani de avocat… Mulțumesc!

 8. Sunt executată de B-Squared Investments SARL după 12 ani,un executor a cerut incuvintarea executării silite și mă executa cu o incuvintare pe care scrie document nefinalizat,nu are la sfârșitul încheierii ,,noi președintele României…..,nu este semnată nici de judecător nici de grefier,nu este trecută încheierea nici pe siteul web al judecatoriei

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.