Investcapital Malta Ltd

Investcapital Malta Ltd pierde procesul de dare in plata deschis impotriva debitorilor pe care incerca sa ii execute silit si sa le vanda casa.

Investcapital Malta Ltd
Investcapital – Ltd

#DosarelePrindViata, povestea unei alte familii scoase in strada de catre Banca Unicredit pentru un credit bancar incheiat in 2008 pentru suma de 49900 de EURO.

Cazul Stancu si povestea prin care au reusit sa anuleze datoria reziduala a recuperatorilor INVESTACAPITAL Malta LTD dar si cum vand bancile creditele si creantele reziduale chiar in timpul procesului catre firme de recuperare a creantelor.

In cazul de astazi, vorbim despre mana lunga a Investcapital Malta Ltd ce a intrat pe “fir” si a pus mana pe o creanta pe care banca Uncredit a cesionat-o chiar in timpul procesului.

Dupa plata ratelor creditului pana in anul 2013 din pricina unor factori absolut neprevazuti au inceput de esenta primele intarzieri la plata ratelor.

Cazul de impreviziune despre care vorbeste inclusiv decizia 623 a CCR se refera la pierderea locului de munca al unuia dintre soti, in prima faza, fapt ce a dus la debalansarea contractuala prin imposibilitatea de plata a ratelor.

De asemenea, in 2013 inclusiv sotia a fost disponibilizata avand in vedere restructurarea companiei la care lucra.

Alta situatie impovaratoare: In 2015 din pricina unor alte credite luate pentru a plati creditul mare, au aparut alte popriri si astfel din nimic , popririle au ajuns la 50% din venituri.

Nu este simplu sa platesti si rate si sa mai si tii un copil in facultate, cred ca asta o stiti cu totii!

Familia Stancu , greu incercata prin inceperea executarii silite impotriva lor, primeste si publicatia de vanzare a imobilului si asta insemna ca in cel mai scurt timp , imobilul ce era evaluat la aproape 60000 de euro, acum sa fie vandut pentru suma de 29000 de euro si diferenta sa fie platita tot de catre debitorii ramasi fara casa.

La acel moment nu au luat decizia de a contesta executarea silita pe calea contestatiei la executare impotriva Investcapital Malta Ltd ci au decis ca este mai bine sa scape de intreaga povara-

Atentie – nu toti debitorii trebuie sa urmeze calea acesta, situatia fiecaruia este UNICA si trebuie analizata in mod PARTICULAR.

Infiintarea popririi si blocarea conturilor. Click pe imagine pentru a mari adresa de infiintare a popririi.

Astfel s-a apelat la procedura de dare in plata si in data de 15.11.2016 a formulat notificarea de dare in plata .

Cititi si:

Unicredit Bank a contestat notificarea de dare in plata si chiar au spus ca nu este indeplinita niciuna dintre conditiile prescrise de catre legea 77/2016.

Banca a cesionat in timpul procesului, creante pe care o detinea impotriva debitorilor, catre firma de recuperare a creantelor INVESTCAPITAL MALTA Ltd.

Insa surpriza, 3 ani de zile mai tarziu:

INVESTCAPITAL MALTA Ltd piede dosarul pe dare in plata.

Asa cum mentionam si in alte situatii creanta bancara cesionata devine lipsita de executorialitate, recuperatorul nu mai poate pune dobanzi dar si reprezentarea INVESTCAPITAL prin Kruk in Romania, nu este una legala.

Ce a decis instanta de judecata INVESTCAPITAL MALTA Ltd?

Dosarul 21407/280/2016

Şedinţe

19.03.2019
Ora estimata: 12:00
Complet: C2-3
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia.
Document: Hotarâre  1706/2019  19.03.2019

Dupa 13 de judecata instanta respinge cererea de contestare a notificarii de dare in plata si practic elibereaza pe debitor de datorie.

Una dintre solicitarile instantei din timpul procesului:

Emite adresă către S.C Kruk România S.A pentru a preciza daca i s-a cesionat de către reclamantă Unicredit Bank SA creanţa din titlu executoriu conform contractului de credit nr.70357954/11.08.2008, împreună cu garanţiile aferente, urmând a depune înscrisuri probatorii în acest sens.

Instanta interesata de negocierile purtate intre KRUK ROMANIA S.A ce reprezenta de fapt Investcapital Malta LTD si debitori!!

Totodată, să precizeze dacă, în calitate de creditor a purtat negocieri cu debitorii ce conţinut au avut acestea şi finalitatea lor, respectiv dacă s-a analizat posibilitatea preluării imobilului garantat ipotecat în contul creanţei, imobilul situat în Piteşti, str. Dacia, nr.15, Bl.Z2, sc.A, ap.1. Amână judecarea cauzei la 02.10.2018.

Paarcursul

Nu toate situatiile se preteaza pentru darea in plata, fapt pentru care atunci cand sunteti executati silit de catre INVESTCAPITAL MALTA Ltd sau Kruk Romania SA in reprezentarea lor, formulati contestatie la executare silita.

Invocati toate aspectele de nelegalitate ale executarii si scapati de recuperatorii de creante.

De asemenea puteti sa va recuperati Banii de la INVESTCAPITAL MALTA Ltd , SECAPITAL Sarl ori alti recuperatori de creante ce nu actioneaza corect impotriva debitorilor si fac abuzuri in executarea lor silita.

Cunoasteti-va drepturile si atentie la termenele pe care le aveti.

Contestatia la executare are termene, darea in plata are termene si recuperatorii de creante NU DORM!

Ultim aspect: Informație esentiala pentru zecile de mii de oameni executați silit la solicitarea InvestCapital LTD, un offshore din Malta, parte a grupului polonez Kruk: Avocata Paula Catană, care a reprezentat Kruk în procese, nu are contract cu InvestCapital, motiv pentru care o instanță a anulat toate actele de executare din dosar.

Invocati acest lucru in dosarele de contestatie la executare si de dare in plata!

Pentru verificarea cazului dvs. in mod particular, completati formularul de mai jos.

7 comments to “Investcapital Malta Ltd”
 1. Bună seara. Am avut un împrumut la ICREDIT IFN, pe care la un moment dat rămânând fără servici nu l-am mai putut plăti. De curând am primit în aceeași zi mesaj de la bancă cât și plic în cutia poștală cu privire la prorire pe salariu pentru dosarul nr 6/2021. Executarea silită fiind formulată de către INVESTCAPITAL LTD pentru contractul de credit nr. 1331475 din 29.03.2018, cesionat în data de 04.09.2019, pentru suma de 2633,72 lei, pentru care am și făcut promisiune de plată. Astăzi în schimb am găsit în poștă alte documente emise de același executor pentru o sumă mai mare și anume :2724,52 lei. În aceste documente anunțându-mă că mi-au pus sechestru și prorire pe capitalul unei societăți pe care o dețin. Societate neavând vreodată activitate. Menționez că am un contract de munca part time cu o remunerație de 724 lei lunar din care plătesc deja pentru o altă prorire pentru un abonament mobil închis mai devreme de termen. Vă rog să mă ajutați, și să mă sfătuiți cum să procedez.

 2. Buna ziua, tatal meu este executat silit de Invest Capital LTD, cu Dnul executor Ichim Mihai.
  I s a facut un credit de 5000 de lei, iar acesta intr-un final cu dobanda si cheltuielile de judecata a ajuns la 12000 de lei. Au venit acasa somație, încheiere, sechestru, etc.
  I s a pus sechestru pe masina, poprire pe salariu, si pe toate conturile disponibile.
  Termenul de 15 zile pentru contestație a trecut..
  Ce putem face in acest caz?
  Masina poate fi scoasa la licitație?
  Rog cat mai repede sa luam contact cu dvs!
  Multumesc anticipat si multa sanatate!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.