Alo? Suntem Kruk, V-am Sunat De 54 De Ori Si V-am Trimis 53 De Mesaje – Uitati Dovada – Avocat Cuculis

Anpc? Ce Dovada Mai Vreti Cu Privire La Reclamatiile Debitorilor? Recunoaste Kruk De Cate Zeci De Ori Isi Suna Clientii – Ce Puteti Face? Puteti Cere Daune Aferente Stresului Provocat – Avocat Cuculis

Abuzurile recuperatorilor de creante pot fi contestate in instanta.

Suntem Kruk si abuzam! Am facut mentiunea de mai sus, avand in vedere declaratiile fostului presedinte al ANPC  prin care in urma solicitarilor venite din partea celor “haituiti” de catre recupertori, ANPC nu putea sa faca “nimic” fiindca nu existau suficiente dovezi.

suntem kruk
Executare Anulata Definitiv

Nu zic si nu sustin ca ceea ce vedeti mai jos este de ieri de azi, dar va spun cu siguranta ca practica a ramas aceeasi chiar daca KRUK si altii nu o recunosc.

Uitati cum stau statisticile Kruk/debitor!

Kruk Romania abuzuri - contestati executarea - anulati poprirea

Scor final ?

Numar apeluri efectuate “54”

Numar apeluri la care nu s-a raspuns 15

Numar de scrisori trimise 10

Numar de mesaje scrise trimise 53

Este naucitor daca ne intoarcem in timp si ne uitam la declaratiile acestor firme de recuperari creante.

Ce s-a intamplat de fapt de atunci si pana acum?

Nimic. Legea recuperatorilor de creante nu exista nici pana in ziua de astazi in Romania. Discutam de recuperari de creante de milioane de euro tranzactionate prin mainile unor persoane “invizibile din punct de vedere juridic”.

Recuperatorii va adauga dobanzi bancare si executa silit bunurile actionand ca bancile si ca ifn-urile , desi acest lucru este INTERZIS! Interzis de catre cine? de catre cine are puterea si curajul sa le conteste practicile.

Practici interzise si inacceptabile : Utilizarea oricaror metode menite sa hartuiasca debitorul, asta spune codul de conduita al recuperatorului de creante.

Acest lucru reiese inclusiv din OUG 52/2016, act normativ pe care recuperatorii de creante NU-L RESPECTA!

Atacati-i in instanta si scapati de ei!

Av. Drd. Cuculis Adrian

Sunteti cautat de catre recuperatorii de creante? Completati formularul de mai jos si explicati-ne ce problema aveti cu ei. Noi va ajutam!

avocat@indrumari-juridice.eu

7 comments to “Alo? Suntem Kruk, V-am Sunat De 54 De Ori Si V-am Trimis 53 De Mesaje – Uitati Dovada – Avocat Cuculis”
  1. Din cauza recuperatorilor de la KRUK, din 2011eu pot sa spun cu mana pe inima, ca nu mai am viata, m-am imbolnavit, fac deseori atacuri de panica, mult stres , telefoane de kruk , dimineata la pranz si seara!Desi am fost o persoana corecta( se poate verifica) eran sunata sa mi se aminteasca de rata, mesaje, plicuri anapoda trimise de kruk….etc! Eram in spital , la tratament in sala de mese….eram sunata non-stop!Chir acum 3 sapt. am fost sunata de la kruk, sa mi se aminteasca ca am platit numai dobanzile si in momentul in care,mi-a pieri vocea , sotul meu ,m-a dus la spital! CHIAR NU SE POATE STOPA ACEST FLAGEL?? PTR. IN IMPRUMUT DE 21300 AM PLATIT PANA ACUMM APROAPE40000LEI!

  2. Buna ziua! Domnule Cuculis, va rog, daca este cu putinta si nu va deranjeaza sa imi raspundeti la o intrebare.
    Sunt angajat , am un salariu decent si urmeaza sa fiu executat silit. Intrebarea mea ar fi – daca locuiesc cu unchiul meu , nu am imobile sau alte bunuri pe numele meu, se poate intampla altceva in afara popririi salariale ? In speta se poate sa execute silit bunuri din locuinta unchiului meu , sau locuinta? acolo unde eu am domiciliul? Mentionez inca odata ca nu exista bunuri pe numele meu..autoturisme sau orice alte bunuri. Multumesc anticipat.

    • Buna ziua, in mod normal nu! In afara de poprirea de 1/3 sau 1/2(daca sunt 2 creditori) insa eu va indrum sa nu lasati lucrurile nelucrate fiindca dupa ani de zile va treziti cu sume triplate, cel mai sigur este sa va rezolvati situatia. Cu stima, av Cuculis 0722298011

  3. In situatia in care o persoana a platit la Orange cateva luni apoi nu a mai platit , serviciul fiind suspendat , acea suma restanta o poate plati direct la Orange ignorand firma de recuperare platita de Orange ? Am fost la Orange pt a stabili o plata a sumei restante si mi s a spus ca nu se poate pt ca a preluat o firma de recuperare .Ve putem face ?

  4. Și eu am o poprire pe salariu de multi ani din 2009 cu un cred făcut cu acte false iar de atunci a început coșmarul meu sa inceput cu amenințări și somații cum pot să scap de aceste hiene

  5. Bună seara dl avocat am și eu o problema am cumpărat o mașină de la o persoana din Oradea mia dat toate actele în original inclusiv anaf 0 datorii am m ajuns sa o înscriu pe numele meu în arad am plătit toate taxele și pe când a mers la politie firma de intermedieri auto am aflat ca persoana de la care am luat mașina are sechestru pe ea menționez ca mașina figurează deja la anaf pe numele meu dar nu pot s-o inscriu ca are sechestru de la kruk cei de făcut mulțumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.