Credit Cesionat La Recuperatori Sau Externalizat? Adio Dobanda Bancara – Ghid – Avocat Cuculis

Cum Se Anuleaza Dobanda Contractului De Credit Cand Creditul  Este Cesionat La Recuperatorii De Creante Sau Externalizat Catre Srl-uri Din Afara Tarii – Creditul Cesionat Catre Un Srl Nu Poate Fi Purtator De Dobanda Contractuala Bancara – Avocat Cuculis

Este ilegala cesiunea de credite catre firme din afara tarii care nu sunt banci sau ifn-uri?

NU, cesiunea in sine NU este ilegala, insa este ILEGALA INCASAREA DOBANZII ,astfel, trebuie inteleasa diferenta clara intre cesiunea de creanta si cesiunea de credite.

Daca cesiunea se face cu privire la suma si nu la credit iar ea este cedata catre o firma din afara tarii ce nu este decat un simplu SRL si catre o banca, atunci asa cum am explicat DOBANZILE SUNT INTERZISE.

Cum anulam dobanzile dintr-o executare silita cedata catre recuperator?

Daca sunt deja executat silit, pot invoca acest lucru?

Totul se invoca in cadrul contestatiei la executare, loc unde judecatorul poate verifica ce si cat a fost dobanda adaugata de catre recuperatorul de creante!

Atentie, daca depasiti termenul de contestatie la executare, 17 zile, faceti contestatie de la ultima actualizare de debit. Recuperatorul a adaugat dobanda? atacati acualizarea de dobanda in instanta.

 

Aici – totul despre cum se poate anula dobanda contractuala bancara si dobanda penalizatoare!

Premiera – Sentinta Definitiva – Creditele Vandute Catre Recuperatori Nu Pot Fi Executate – Avocat Cuculis Credite Executare Silita

 

avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

6 comments to “Credit Cesionat La Recuperatori Sau Externalizat? Adio Dobanda Bancara – Ghid – Avocat Cuculis”
 1. Bună seara!
  Domnule avocat cum vă pot contacta, sau cui mă pot adresa,(eu sunt din Constanta) pentru o contestare la executare silită. Eu am două contracte executate de Krukk care au depășit cele 15 zile.Am completat formularul online pentru procesul colectiv.Ce trebuie sa fac? Mulțumesc!

 2. buna ziua dl avocat
  doresc sa fac programare pt o consultatie in vederea unei colaborari cu dvs .
  am si eu o situatie cu acesti DEBT Collection Agency .
  intrebarea mea este daca contestatie / actionarea in instanta se face doar in momentul in care apare apare executorul cu aceea incuviintare de executare silita( in cele 15 zile) SAAAU se poate face inainte de a ajunge in aceasta situatie , respectiv in momentul cand acesti recuperatori te anunta ca ai fost cesionat catre ei ?

  eu sunt in cea din urma situatie , insa nu as vrea sa astept pana se infiinteaza proprirea , pentru ca inteleg ca proprirea se poate face chiar inainte de termenul legal de contestatie de 15 zile , astfel incat chiar daca se face contestatie la execure ….pana la solutioanrea de catre instanta ,proprirea functioneaza bine merci .

  multumesc anticipat

 3. Buna ziua .Am si eu o problema cu un credit de la Credius luat in luna mai 2019 in valuare 5500.Contractul este pe 60 de luni cu o rata lunara de 670 ron..Am platit pana in noiembrie 2019 fiind in imposibilitate de a mai plati.Am explicat unui reprezentant care se pare ca a inteles in prima instanta.In luna septembrie 2020 am fost sunata decatre o doamna care imi aduce la cunostinta cesionarea creditul si creantei acestuia catre Finopro.La data respectiva aveam de plata 36000 ron.In luna noiembrie pe 25 primesc o noticare precum Finopro a cumparat contractul de credit si creanta in valoare de 4000.Intreb daca procedura este legala daca dobanda efectiva de 340.05 % este legala .In notificare nu trebuia specificat cat am de plata?Ce pot sa fac in aceasta situatie? Multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.