Video Accident 2 Mai – Copiii Se Aflau In Afara Partii Carosabile

Accidentul Din 2 Mai Surprins In Imagini

Cazul accidentului din 2 mai si o scurta istorie a demersurilor judiciare efectuate.

Dupa ce inculpatul Vlad Pascu, intoxicat cu o serie larga de substante interzise, a provocat accidentul mortal mai multe intrebari au inceput sa apara.

  • Este protejat? Daca da, de cine?
  • De ce politia care il oprise nu cu foarte mult timp inainte nu l-a condus la o unitate medicala pentru a putea depista daca era sub influenta substantelor interzise sau nu?
  • Cunostea familia lui ca acesta este dependent si daca da ce nu au luat masuri?
  • De ce organele judiciare ale statului nu l-au inclus intr-un program de dezintoxicare?

In ceea ce-l priveste pe Vlad Pascu si ceea ce trebuia lamurit, s-a lamurit prin surprinderea accidentului de circulatie de catre o camera de supravegere.

Oricum, in acest caz a fost depusa si o cerere de schimbare a incadrarii juridice a faptei din ucidere din culpa in varianta agravanta in omor calificat si implicit din vatamare corporala din culpa la tentativa la omor calificat.

Socant este si faptul ca Garda de Coasta ne transmite faptul ca o parte dintre sistemele de monitorizare nu functioneaza 24/24 si sistemul SCOMAR nu poate sa puna la dispozitie imagini fiindca aparent el este actionat manual insa acest lucru duce catre alte elemente ce nu au legatura cu cauza.

In prezent se desfasoara expertiza in dinamica accidentului si in aceeasi ordine de ideei se face realizeaza si expertiza autoturismului.

De asemenea partile vatamate au ajuns pe certificatele emise de SJML la 70 de zile de ingrijiri medicale insa ele vor fi contestate de catre partile vatamate si vom solicita o reevaluare a acestora.

Mai jos sunt surpinse doua momente ale accidentului care fac lumina in ceea ce priveste dinamica producerii lui:

Accident 2 Mai

Momentul la care masina lui Vlad Pascu surprinde din spate primul grup de copii. Nota: desi s-a suspicionat ca acesta rula si cu farurile stinse, din imagini reiese ca ar fi fost pornite.

Accident 2 Mai

Momentul la care masina lui Vlad Pascu deja lovise primul grup de copii si se indrepta spre al doilea grup din fata. La 0,5 secunde de la acest moment sunt lovite si victimele din primul grup si se poate observa aruncarea peste masina si telefoanele mobile aprinse ce cad pe asfalt.

Tragem astfel o concluzie importanta pentru ancheta:

  • Copiii mergeau pe marginea drumului, avand in vedere ca acolo se afla cvasi trotuarul iar din imagini se observa CLAR ca acestia mergeau in afara partii carosabile, trecuti astfel in afara liniei de marcaj.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.