Anulati Executarea Silita-Invocati Perimarea Executarii-Executat De Investcapital Malta Si Kruk

Executat De Investcapital MALTA ? Recuperatorul De Creanta Primeste O Sentinta De Anulare A Executarii Silite Ilegale

Atentie – Perimarea Executarii Silite poate fi obtinuta si doar in cazul somatiilor mobiliare si a executarilor prin poprire.

Verificati daca actele de executare silita sunt legale, nu pierdeti termenul de contestatie la executare.

Daca formulati contestatia la executare in termenul de 15 zile deja 50% din procesul de contestatie este in favoarea dvs.

Sunt atat de multi care nu-si cunosc drepturile iar recuperatorii de creanta doar asta asteapta sa nu va incadrati in termenul de contestatie.

Important este sa cunoasteti totul despre procedura executionala.

Mai jos aveti un dosar de executare silita, ce a fost anulat de catre instanta de judecata pentru ca recuperatorul Investcapital Malta

 

 

Executat De Investcapital Perimarea Executarii

                                    Executat De Investcapital Perimarea Executarii

 

Dosar: 12836/300/2018

Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Siclitaru
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii ca neintemeiată.

Admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea Mihalache Violeta-Florina în contradictoriu cu intimatul INVESTCAPITAL MALTA LTD.

Anulează executarea silită însăşi şi actele de executare efectuate de BEJ Ionescu Marian Daniel (anterior SCPEJ Ionescu, Şerbănescu şi Peticaru) în dosarul de executare nr. 1043MI/2012.

Dispune intoarcerea executării silite, sens în care obligă intimata să restituie contestatorului sumele achitate in dosarul de executare nr. 1043MI/2012.

Obligă intimata la plata sumei de 1000 lei către contestatoare, reprezent?nd onorariu avocaţial.

Executorie. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii, conform art. 299 şi 301 C.pr.civ. Pronunţată azi, 04.09.2018, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  8253/2018  04.09.2018

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000493937&id_inst=300

Multe dintre executarile silite sunt  declarate abuzive. Perimarea Executarii silite este un mijloc de a scapa de executarea silita.

Spre exemplu cel mai mare recuperator de creante KRUK pierde pe banda rulanta contestatiile la executare formulate de catre debitorii care ii ataca in instanta.

Perimarea Executarii este folosita ca aparare atunci cand cel care va executa nu staruie in executarea silita formulata.

Ganditi-va ca foarte multe dosare de executare silita sunt perimate fiindca recuperatorii care au sute de mii de credite in executare, nu fac demersuri pentru a raspunde solicitarilor sau daca vorbim de dosarele de executare vechi, nu staruie in executarea silita pornita.

Executarea silita poate fi verificata sub aspectul legalitatii de catre instanta de judecata si de catre nimeni altcineva.

 

Cum arata primul act de executare emis de catre executorul judecatoresc?

Rezida din simpla inspectare a actelor de executare silita, ca nu doar ca a intervenit perimarea executarii silite, insa chiar si actele de poprire au fost emise ILEGAL fara respectarea conditiilor de forma.

Ce motive puteti invoca pentru a anula executarea silita?

Astfel, daca executorul nu va mai trimite acte de executare silita pentru o perioada mai mare de 6 luni, puteti deja sa ganditi o actiune de perimare.

Daca nu ati fost instiintat despre scadenta anticipata a creditului si a inceput executarea silita, iarasi puteti promova o actiune de contestatie la executare.

Sunteti cesionat catre un recuperator de creanta?

Nu va poate creste debitul, daca el totusi cresite, iarasi este ilegal.

Creditul dvs. nu este supus dobanzilor penalizatoare sau contractuale efective din contractul de credit, fiindca recuperatorii nu pot adauga aceste dobanzi si comisioane.

Cititi mai jos despre cum opereaza perimarea-

Aflati si mai multe despre perimarea executarii silite intr-o alta sectiune unde am anulat alte executari silite – https://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/admiterea-perimarii-anularea-executarii-silite-prin-invocarea-perimarii-cum-invoc-perimarea-daca-dosarul-de-executare-este-format-inainte-de-2013-si-dupa-2013-avocat-cuculis/

Av.Drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

<0722298011 >

Sunteti executat silit? Puteti stabili o consultanta la biroul nostru aici.

Puteti completa si formularul de mai jos –

 

 

4 comments to “Anulati Executarea Silita-Invocati Perimarea Executarii-Executat De Investcapital Malta Si Kruk”
  1. Am primit o notificare pentru un debit de 65 lei pe care eu il am la telekom,debit pe care eu am demonstrat cu poze dupa chitante trimise ca e achitat.Problema e in primul rand ca timp de un an eu nu am fost instiintata nici scris nici telefonic despre acest debit si in plus au fost prelucrate datele cu caracter personal fara acordul meu.

  2. buna ziua.am fst “vindut” la KRUK de bana Reiffeisen pentru recuperarea datoriilor :descoperit de card si card de cumparaturi.aprox 19000lei amindoua.an fost contactat de K (prima data ) la un an si jumatate dupa ce am informat babca ca sunt somer si nu pot restitui datoriile.banca-desi informata in timp util -a refuzat tacit orice rezolvare si a vindut debitele majorate cu dobinzi penalizatoare.am fost de buna credinta si am platit catre recuperatorul KRUK aproape 10000 lei dar nu am mai avut resurse.mentionez ca sugestiile de a vinde din casa m-au indignat total.in data de 16.04.2019 mi-au fost blocate conturile (am fost nevoit sa imprumut pentru Paste ) iar executorul mi-a eliberat documentele in data de 25.04.asistentul executorului a recunoscut nonsalant ca stiau de prescrierea datoriei dar daca au acceptat speta si comisionul ,restul este treba mea.cred ca au fortat nota ca sa treca cele 15 zile legale pentru a deschide actine de conteste a poprii conturilor (nu am alte proprietati ).

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.