Executat De Intrum Debt Justitia Recuperator- Anulati Executarea Silita Acum

Cum Executa Ilegal Intrum Debt Justitia –  Executat De Intrum Debt Justitia ? Contestati Executarea Silita Ilegala

Anulati executarea silita ilegala, verificati actele de executare silita si nu pierdeti termenul!

Aflati totul despre procedura de executare silita pentru a o putea contesta!

Recuperatorul Intrum Drebt Justitia executa silit conform portalului instantelor de judecata  60.000 de debitori.

ATENTIE– Instantele nu recunosc dobanzile puse de catre recuperatorii de creante inclusiv de catre recuperatorul ce  Executa Ilegal Intrum Justitia , vedeti decizia anularii dobanzii.

Din miile de executati silit doar o parte au depus contestatiile la executarea silita si au anulat executarile silite ale recuperatorilor prin care si Intrum Debt Justitia fosta Intrum Debt Finance.

Ceilalti care nu au contestat executarea silita au fost executati silit ilegal, desi nu ar fi trebuit sa mai plateasca ceva catre recuperator si asta pentru ca nu au formulat nicio contestatie la executare prin care sa ii ajute sa anuleze executarea silita.

Executat De Intrum Debt Justitia ? Trebuie sa stiti ca pe perioada in care va judecati cu  Intrum Debt Justitia puteti obtine si suspendarea executarii silite.

Atunci cand sunteti Executat De Intrum Debt Justitia  sau orice alt recuperator insidios, puteti formula  o contestatie la executare pentru verificarea tuturor actelor pe care executorul si recuperatorul le emit impotriva dvs.

Pentru a putea contesta o executare silita ilegala, trebuie sa cunoasteti totul despre procedura de executare silita si implict despre contestatia la executare.

Formulati intodeauna contestatiile la executare prin intermediul unor avocati specializati in acest gen de litigii pentru a putea avea cel putin cea mai buna sansa de a anula executarea silita sau pentru a identifica in mod coerent ce greseli a facut recuperatorul in cazul executarii silite pornite impotriva dvs.

De asemenea, atunci cand executarea silita este ilegala, ca in cazul cand  sunteti Executat De Intrum Debt Justitia sau alt  Recuperator de creanta, trebuie sa stiti ca puteti obtine daune morale pentru ilegala executare silita.

Executat De Intrum Debt Justitia

Executat De Intrum Debt Justitia

Instanta de judecata le-a anulat dreptul recuperatorilor de creante de a adauga dobanzi contractuale la sumele de bani pe care vi le cer atunci cand va executa.

Astfel, instantele au respins incuviintarea executarii silite  a recuperatorilor care au cesionat creante bancare si i-a trimis sa se judece cu debitorii inainte de a-i executa silit.

Dupa cum vedeti si in pronuntarea de mai sus instanta a anulat ca NELEGALE acte de executare silita si anume – poprirea ( adresa de poprire) dar si cheltuielile de executare silita.

Executarea silita poate fi ilegala prin mai multe puncte, nu doar cel al prescriptiei pe care il invocam foarte des.

Executarea silita a recuperatorilor poate fi contestata si anulata daca formulati contestatie la executare spre exemplu pe motivul perimarii.

Ce am de facut daca sunt Executat De Intrum Debt Justitia sau alt recuperator de creante?

Cum pot anula executarea silita?

Atentie – Pont Juridic – Nu semnati angajamentul de plata pe care vi-l propun recuperatorii de creante fiindca acel angajament poate sa va anuleze sansa de a anula intreaga executare silita fie a Intrum Debt Justitia  fie a oricarui alt recuperator.

Recuperatorii va pun sa semnati acele acte pentru a intrerupe prescriptia sau pentru a va obtine acordul de plata pe care il vor folosi impotiva dvs.

 1.  Ati primit acte de executare de la un recuperator de creante dupa ce ati fost cesionat de la banca sau ifn si suma era mai mare?

Trebuie sa stiti ca puteti anula executarea silita daca recuperatorul de creante nu v-a notificat cesiunea si daca a adaugat sume suplimentare in actul de executare fata de debitul pe care-l aveati initial fata de banca.

2. Daca recuperatorul de creante v-a comunicat o notificare de cesiune iar suma de acolo este vadit mai mare decat debitul pe care l-ati avut initial, puteti formula o contestatie la executare in 30 de zile de la primirea notificarii.

3. Nu uitati ca puteti suspenda orice executare silita prin poprire sau imobiliara iar recupeartorul de creante nu o sa mai aiba voie sa va retraga nici 1/3 si nici 1./2 din creantele salariale sau din pensie.

4.  Daca sunteti executat silit in baza unui contract de credit bancar sau contract semnat cu un IFN, trebuie sa stiti ca toate clauzele contractuale pot fi supuse verificarii caracterului abuziv al acelor clauze.

Cu titlu de exemplu dar nu limitativ, pot fi considerate clauze abuzive comisioanele bancare, dobanda contractuala neclara, dobanda penalizatoare excesiva si impovaratoare Dar si alte clauze de cesiune.

Atentie– In cadrul contractelor bancare in moneda straina pot fi considerate clauze abuzive inclusiv mecanismele de curs valutar!

De data recenta o noua executare silita anulata de catre instanta de judecata avand in vedere existenta unor elemente abuzive in componenta titlului executoriu contract de credit-

Pont juridic – Daca sunteti in cadrul unei proceduri de executare silita avansate si nu ati facut contestatia la executare silita cu un avocat specializat, puteti salva imobilul si in ultima clipa prin notificarea de dare in plata.

Contestatia la executare este regasita in art. 712 cod procedura civila dupa cum urmeaza –

CAPITOLUL VI
Contestaţia la executare
Art. 712 Obiectul contestaţiei

(1) Împotriva executării silite, a încheierilor date de executorul judecătoresc, precum şi împotriva oricărui act de executare se poate face contestaţie de către cei interesaţi sau vătămaţi prin executare. De asemenea, se poate face contestaţie la executare şi în cazul în care executorul judecătoresc refuză să efectueze o executare silită sau să îndeplinească un act de executare silită în condiţiile legii.

Anulati acum executarea silita, completati formularul de mai jos 

28 comments to “Executat De Intrum Debt Justitia Recuperator- Anulati Executarea Silita Acum”
 1. Buna ziua .Am avut un abonament la Vodafon .Nu am m-ai platit si intr-un final a venit de plata suma de 1800 roni .Dupa catva timp am primit o scrisoare de firma de recuperari Intrum in care scria ca am de platit suma de 3200 roni .Am si vorbit cu un operator de ls ei .in care m-am angajat sa platesc in fiecare luna cate 200 roni .Pans in decembrie 2018 am achitat suma de 1800 roni considerand ca am platit ce am avut de plata pe factura vodafon .Ce se poate intampla daca nj m-ai platesc pana la 3200 roni catre Intrum? Va multumesc.

  • Buna ziua.Am avut un credit la banca in Romania in 2007 si a ramas o restanta de 1000 euro.Eu locuiesc in Germania din 2011 si fiind in divort nu am mai avut posibilitatea sa platesc cei 1000 euro.Acum am primit instiintare la adresa din Romania din partea Intrum ca am de plata la ei suma de 17.485 Ron.De unde aceasta suma(eu am avut credit in euro)nu inteleg pt ca nu este scris nici o dobanda nici o extra taxa nimic ci doar ca trebuie sa le platesc lor suma respectiva dupa 11 ani.Imi pot pune poprire pe contul din Germania sau sa ma execute silit?Sa iau legatura cu ei si sa fac rate la aceasta suma?Dar daca suma nu este corecta?Mi se pare oricum exagerata si de ce nu este in euro ci este in ron?.Nu stiu ce este corect sa fac.Orice sfat imi este de ajutor.Va multumesc

 2. Bună ziua.
  Am avut scoasa suma de 4000ron de la provident.in urma unui incident nefericit, nu am mai putut să plătesc ratele, eu rămânând fără loc de muncă și fiind în imposibilitatea de a mai lucra. Asta de 3ani de zile. Astăzi am primit notificare prin posta ca voi fi executata silit de către firma Intrum(nu am auzit niciodată de ea). Asta în ideea în care eu am plătit o parte din sumă scoasa de la ei și acum scriu că am aproximativ 5100lei de plătit în 5zile lucrătoare. Tin să menționez că având probleme de sănătate, nu muncesc și nici nu am nimic pe numele meu. Ce aș putea păți? Mulțumesc anticipat!

 3. Buna ziua. In 18 03.2018 am primit un preaviz de decontare de la Enel. acuzând ca nu s-a efectuat plata pe lunile octombrie si noiembrie , o suma de 327,28RON Mentionez ca aceasta plata s-a efectuat la data scadenta prin banca ING, am trimis extras de cont la ENEL in data de 20.03.2019. acestia au preluat mesajul cu nr. de iregistrare nr. 260886338/22.03.2019 cerandu-mi 7 zile pt rezolvare. nu stiu ce au rezolvat dar in data de 22. 04. am primit o notificare de la firma de recuperare pt achitarea in doua zile a sumei de 327,28 + 163 de zile de penalizare.
  Va rog sfatuiti-ma unde sa ma duc , cu cine sa discut, pt a rezolva aceasta neințelgere.

 4. Buna ziua!

  Ma puteti ajuta cu suspendarea executarii silite facuta de cabinetul de executori SCPEJ Stanga si Goslan.In urma unui imprumut neachitat la Raiffeisen ,acestia au pus poprire pe contul meu si al girantilor,fara a trimite somatie in prealabil
  Multumesc!

  • Buna ziua, da este important sa faceti urgent aceste demersuri pentru a putea bloca orice efect al executarii silite. SCA Cuculis & Asociatii va poate ajuta cu orice aspect pe partea de executarea silita fiindca suntetm singuri din Romania specializati in materia executarii silite.

 5. Buna ziua,
  Am avut un abonament la upc pe numele sotiei (e vorba de vreo 4 ani}. Am facut abonament la Digi, si m-am dus sa reziliez contractul cu upc. N-au vrut deoarece trebuia sa vina titulara. In perioada respectiva sotia nu putea veni.
  Mentionez ca eram liber de contract. Le-am mai platit 2 luni desi taiasem cablul la intrare in apartament, le-am spus ca nu voi mai plati, si ca nu mai am cablu in casa de la ei (semnal). Acum imi tot vin scrisori de la eos, ca ar avea de plata aproape 800 lei, si o vor executa silit (poprire pe salariu)
  Cum trebuie procedat?
  Va multumesc.

 6. Buna ziua am avut in 2017 abonament la orange si am sunat la ei si l-am închis. După o perioadă primeam plicuri cu alta adresa si numele meu am sunat la ei mi-au cerut cnp si mi-a spus că nu mai am abonament si ca poate fi o eroarr.,bun dupa anul acesta primesc plic ca sunt data in judecata si intrum debit ag imi cere suma de 3630,62 lei …ce pot face in cazul acesta ? Va rog daca imi puteti da un raspuns !!! Multumesc

 7. Buna ziua, si va multumesc ca “m-ati bagat in seama”.
  Da, imi vin plicuri de la respectivii, cum ca , daca nu platesc acea suma se va demara recuperarea prin firma de recuperare, si voi fi (sotia , de fapt)executat silit prin poprire pe salariu.
  Acum mi-a venit un fel de ultimatum in care mi se aduce la cunostinta, ca daca nu platesc in termen de cateva zile (scuze pentru imprecizia datelor, dar n-am hartiile la indemana, si nu sunt acasa-in localitate), voi fi executat silit.
  Precizez inca o data, ca eram liberi de contract , si le-am mai platit si doua luni fara a mai avea legatura de semnal cu ei (am taiat cablul la intrarea in apartament)
  Va multumesc mult, si sper din toata inima sa ma puteti ajuta, macar cu sfaturi, caci mi se pare, chiar un abuz.

 8. Buna ziua.In 2014 nu am mai platit facturile la vodafone si creanta a fost vanduta la diverse firme de recuperare. Am primit in fiecare an cate o notificare de la fiecare firma re recuperare. In prezent datoria a crescut foarte mult a ajuns la 6300ron.Cum pot verifica daca datoria a fost prescrisa?Nu am nimic pe numele meu si nu inteleg de ce nu au facut poprire pe salariu .De cand a intrat in viguare legea gdpr-ului firmele mai au dreptul sa vanda creantele ?Practic cand vand creantele se vand cu datele personale si nu au nici un acord semmat in acest sens. Sa ignor notificarile sau sa iau legatura cu firma de recuperare si sa negociez cu ei ?Cum pot afla daca a fost prescrisa datoria de la vodafone?Notificarea este de la Intrum Romania SA,reprezentant al cesionarului Intrum Debt Finance AG.

 9. Buna ziua, este necesar sa vedem daca si de cand s-ar fi putut prescrie debitul .Mai este necesar sa verificam si validitatea cesiunii de creanta. Cum pot face aceste verificari ?

 10. Buna ziua, este necesar sa vedem daca si de cand s-ar fi putut prescrie debitul .Mai este necesar sa verificam si validitatea cesiunii de creanta. Cum pot face aceste verificari ?

 11. in 2016 am facut abonament oringi dupa o perioada mau sunat ca sunt bun platnic si miau oferit o tableta cadou am acceptato ne stiind ca o platesc am platit sumele facturilor se dublau am sesizat la firma mi sa spus ca nu am inteles contractul care nici nu mi sa explicat pt ca au venit la poarta si mia zis ca aceasta suma este pt 24 de luni nu se va .modifica nmc . am platit timp de un an apoi sa defectat tableta am trimis-o in serbia nu a mai venit miau trimes alta cu un alt contract am sunat sa vina sa o ridice au zis ca in 15 zile . dar nu au ajuns nici până azi acum m-au dat in judecata cu prezentare miau trimes un plic acasă si cu copiile abonamentelor surpriza mare este ca da 3 sunt semnate de mine al 4atrule nu este semnătura. mea si apoi la acel dosar nu au pus asa zisele convorbiri înregistrate în care le-am cerut să imi scoată din factura ca ajunsesem la 500 de lei .

 12. Buna ziua.Am primit de la judecătoria o citate precum ca am de plata la un abonament suma de 4301 ron,constând în 716 debit principal,120 penalizări, si 3465 ron daune pentru rezilierea contractului.pt într-un.Ce as putea sa fac.

 13. Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: am reziliat un contract cu orange in 20 iunie 2017. La momentul rezilierii nu am fost pusa sa platesc nimic, ulterior in 27 iunie a fost emisa o factura in valoare de 43,50 ron despre care nu am primit nici un fel de instiintare si care a fost cesionata in 09 decembrie 2017 firmei de recuperare Intrum. Toate cele prezentate le am aflat acum in februarie 2017 initial printr un msg telefonic din partea firmei Intrum cum ca am si penalitati in valoare totala de 240,00 ron. Contrariata am trimis un email in care am solicitat firmei Intrum actele doveditoare ale creantei acum in februarie 2020 deoarece am fost amenintata de Intrum cu darea in judecata. Am primit 2 facturi una din mai care a fost achitata de mine si am trimis extras bancar in acest sens si o factura cu o penalitate de 1,83 roni. Nu am de gand sa platesc aceasta excrocherie cu penalitati de 2 ,2 ani despre care nu am fost informata de la momentul cesionarii. Doresc un sfat pentru modul in care sa actionez in continuare. Deasemenea faptul ca am scris mailul in care am cerut acte doveditoare ma angajeaza cu ceva? Multumesc!

 14. Buna ziua,
  Am si eu nevoie de o consiliere.
  In anul 2016 am facut o cerere către Orange de reziliere anticipata a contractului, deoarece urma sa plec în străinate. Dupa o perioada de 2 ani au inceput amenințări de la Intrum Debt Financeca ca as avea datorie la ei de 2400 RON.
  Ulterior, in 2019, am ajuns in instanța, si de la suma pe care o ei percepeau de 2400, instanța a hotărât ca as avea de plata 392+200 timbru judiciar. In hotărârea judecătorească nu mi s-a indicat vreau cont unde anume ar trebui sa plătesc, doar ca datorez creditorului Intrum Debt aceasta suma. Nu stiu ce sa fac, daca sa-i contactez sa le cer un cont, de unde stiu ca pe cine sun sunt chiar ei, habar nu am cum sa procedez?Multumesc mult!

 15. Buna ziua,
  as avea si eu nevoie de o consiliere.
  In anul 2016 am depus cerere la Orange pt reziliere anticipata a contractului ce expira in 6 luni. Dupa vreo 2 ani, am început sa primesc scrisori de amenințare de la Intrum Debt, precum as as fi datoare la ei cu suma de 2400 RON. Am ignorat aceste amenințări, insa am întrebat la Orange daca sunt datoare la ei cu ceva, si-au spus ca nu. In 2019 am ajuns in instanța si am primit o hotărâre judecătorească, in care s-a stabilit ca aveam de achtitat, suma de 392 fact. restante+200 taxa timbru. Nu mi s-a indicat niciun cont, ci doar ca ,,admite in parte cererea de emitere a unei ordonanțate de plata formulata de creditoarea Intrum Debt Finance fata de mine. Nu stiu cum sa procedez, sa-i sun, sa achit, daca mi se indica vreun cont, am garanția ca plătesc unde trebuie? Poate ma sfătuiți puțin. Multumesc anticipat!

 16. In anul 2010 am avut un abonament vodafone la care a ramas o restanta neachitata de 200 ron. Creanta a fost vanduta la Intrum Rom si in prezent acestia solicita suma de 8300 ron.Ei suna la cateva luni si solicita achitarea sumei care tot creste .La un moment dat acum vreo 8 ani am facut o intelegere de plata care nu a fost onorata. Acum au revenit si ameninta cu executarea silita.Imi spuneti va rog daca datoria s-a prescris si cum trebuie sa procedez in continuare.Va multumesc~

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.