Executat De Intrum Debt Justitia Recuperator- Anulati Executarea Silita Acum

Cum Executa Ilegal Intrum Debt Justitia –  Executat De Intrum Debt Justitia ? Contestati Executarea Silita Ilegala

Anulati executarea silita ilegala, verificati actele de executare silita si nu pierdeti termenul!

Aflati totul despre procedura de executare silita pentru a o putea contesta!

Recuperatorul Intrum Drebt Justitia executa silit conform portalului instantelor de judecata  60.000 de debitori.

ATENTIE– Instantele nu recunosc dobanzile puse de catre recuperatorii de creante inclusiv de catre recuperatorul ce  Executa Ilegal Intrum Justitia , vedeti decizia anularii dobanzii.

Din miile de executati silit doar o parte au depus contestatiile la executarea silita si au anulat executarile silite ale recuperatorilor prin care si Intrum Debt Justitia fosta Intrum Debt Finance.

Ceilalti care nu au contestat executarea silita au fost executati silit ilegal, desi nu ar fi trebuit sa mai plateasca ceva catre recuperator si asta pentru ca nu au formulat nicio contestatie la executare prin care sa ii ajute sa anuleze executarea silita.

Executat De Intrum Debt Justitia ? Trebuie sa stiti ca pe perioada in care va judecati cu  Intrum Debt Justitia puteti obtine si suspendarea executarii silite.

Atunci cand sunteti Executat De Intrum Debt Justitia  sau orice alt recuperator insidios, puteti formula  o contestatie la executare pentru verificarea tuturor actelor pe care executorul si recuperatorul le emit impotriva dvs.

Pentru a putea contesta o executare silita ilegala, trebuie sa cunoasteti totul despre procedura de executare silita si implict despre contestatia la executare.

Formulati intodeauna contestatiile la executare prin intermediul unor avocati specializati in acest gen de litigii pentru a putea avea cel putin cea mai buna sansa de a anula executarea silita sau pentru a identifica in mod coerent ce greseli a facut recuperatorul in cazul executarii silite pornite impotriva dvs.

De asemenea, atunci cand executarea silita este ilegala, ca in cazul cand  sunteti Executat De Intrum Debt Justitia sau alt  Recuperator de creanta, trebuie sa stiti ca puteti obtine daune morale pentru ilegala executare silita.

 

Executat De Intrum Debt Justitia

Executat De Intrum Debt Justitia

 

Instanta de judecata le-a anulat dreptul recuperatorilor de creante de a adauga dobanzi contractuale la sumele de bani pe care vi le cer atunci cand va executa.

Astfel, instantele au respins incuviintarea executarii silite  a recuperatorilor care au cesionat creante bancare si i-a trimis sa se judece cu debitorii inainte de a-i executa silit.

Dupa cum vedeti si in pronuntarea de mai sus instanta a anulat ca NELEGALE acte de executare silita si anume – poprirea ( adresa de poprire) dar si cheltuielile de executare silita.

Executarea silita poate fi ilegala prin mai multe puncte, nu doar cel al prescriptiei pe care il invocam foarte des.

Executarea silita a recuperatorilor poate fi contestata si anulata daca formulati contestatie la executare spre exemplu pe motivul perimarii.

Ce am de facut daca sunt Executat De Intrum Debt Justitia sau alt recuperator de creante?

Cum pot anula executarea silita?

Atentie – Pont Juridic – Nu semnati angajamentul de plata pe care vi-l propun recuperatorii de creante fiindca acel angajament poate sa va anuleze sansa de a anula intreaga executare silita fie a Intrum Debt Justitia  fie a oricarui alt recuperator.

Recuperatorii va pun sa semnati acele acte pentru a intrerupe prescriptia sau pentru a va obtine acordul de plata pe care il vor folosi impotiva dvs.

  1.  Ati primit acte de executare de la un recuperator de creante dupa ce ati fost cesionat de la banca sau ifn si suma era mai mare?

Trebuie sa stiti ca puteti anula executarea silita daca recuperatorul de creante nu v-a notificat cesiunea si daca a adaugat sume suplimentare in actul de executare fata de debitul pe care-l aveati initial fata de banca.

 

2. Daca recuperatorul de creante v-a comunicat o notificare de cesiune iar suma de acolo este vadit mai mare decat debitul pe care l-ati avut initial, puteti formula o contestatie la executare in 30 de zile de la primirea notificarii.

3. Nu uitati ca puteti suspenda orice executare silita prin poprire sau imobiliara iar recupeartorul de creante nu o sa mai aiba voie sa va retraga nici 1/3 si nici 1./2 din creantele salariale sau din pensie.

4.  Daca sunteti executat silit in baza unui contract de credit bancar sau contract semnat cu un IFN, trebuie sa stiti ca toate clauzele contractuale pot fi supuse verificarii caracterului abuziv al acelor clauze.

Cu titlu de exemplu dar nu limitativ, pot fi considerate clauze abuzive comisioanele bancare, dobanda contractuala neclara, dobanda penalizatoare excesiva si impovaratoare Dar si alte clauze de cesiune.

Atentie– In cadrul contractelor bancare in moneda straina pot fi considerate clauze abuzive inclusiv mecanismele de curs valutar!

De data recenta o noua executare silita anulata de catre instanta de judecata avand in vedere existenta unor elemente abuzive in componenta titlului executoriu contract de credit-

 

Pont juridic – Daca sunteti in cadrul unei proceduri de executare silita avansate si nu ati facut contestatia la executare silita cu un avocat specializat, puteti salva imobilul si in ultima clipa prin notificarea de dare in plata.

Contestatia la executare este regasita in art. 712 cod procedura civila dupa cum urmeaza –

CAPITOLUL VI
Contestaţia la executare
Art. 712 Obiectul contestaţiei

(1) Împotriva executării silite, a încheierilor date de executorul judecătoresc, precum şi împotriva oricărui act de executare se poate face contestaţie de către cei interesaţi sau vătămaţi prin executare. De asemenea, se poate face contestaţie la executare şi în cazul în care executorul judecătoresc refuză să efectueze o executare silită sau să îndeplinească un act de executare silită în condiţiile legii.

Anulati acum executarea silita, completati formularul de mai jos 

One comment to “Executat De Intrum Debt Justitia Recuperator- Anulati Executarea Silita Acum”
  1. Pingback: Executare Ilegala Intrum Debt Finance Ag Anulata-Cum Anulez Poprirea Si Executarea Ilegala A Intrum Debt Finance Ag - Cuculis si Asociatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.