Executare Anulata-Executat Silit De Kruk-Perimare Executare Silita -Executare Ilegala Investcapital Malta LTD

Executat Silit De Kruk , in calitate de reprezentant in Romania a recuperatorului strain si fara autorizatie de functionare in statul de origine si anume Investcapital MALTA LTD, debitorul a formulat contestatia la executare pentru un dosar executional din 2012 invocandu-se in mod principal perimarea executarii silite.

Debitorul scapa de plata sumei de 42000 de lei, executarea silita atinge cote ilegale iar instanta anuleaza toate actele intocmite din 2012 si pana la zi.

Debitorul executat silit de Kruk scapa de plata datoriei in integralitatea ei, datorie ce crestea zilnic prin prisma dobanzilor ilegale.

Atentie– din 2020 contestatiile la executare silita impotriva Kruk pot fi facute si peste termenul de 15 zile.

Procedura de contestatie la executare a fost modificata.

Poveste Kruk este una aparent simpla. Cumpara credite pe nimic , cesionate la 2% din valoarea lor de catre banci catre aceste vehicule financiare si apoi recuperatorul de creante infloreste- Avocat Cuculis

Credit la Banca? – Boala Grea, moarte sigura- ajungi pe mana recuperatorilor si de aici te mai scapa doar instanta de judecata.

Multe dintre executarile silite pe care le primesc debitorii sunt ilegale, insa pasivitatea debitorilor prieste recuperatorilor de creante- amintesc de peste 8 ani de zile, faptul ca imediat cum se primesc actele de executare, daca se intentioneaza contestatea executarii silite, atunci trebuie actionat rapid.

Executat Silit De Kruk si situatia dosarului castigat irevocabil- Ce a invocat debitorul si cum puteti obtine anularea unui dosar de executare silita deschis acum 7 ani de zile?

Dosar 1833/202/2018 avand ca obiect contestatie la executare – constatare permimare.

Executat Silit De Kruk debitorul poate sa scape de executarea silita, daca se adreseaza instantei de judecata, cu o contestatie la executare.

S-a solicitat constatarea perimarii executarii silite unui dosar de executare inceput inca din anul 2012. Actiunea a fost formulata in termen de 15 zile de cand debitoarea a ridicat intreg dosarul executional fiind momentul la care se putea identifica toate perioadele in cadrul carora executorul judecatoresc a lasat dosarul in nelucrare.

Astfel s-a invocat  art. 389 alin. 1 C. pr. civ. unde se precizeaza ca: ”Daca creditorul a lasat sa treaca 6 luni de la data indeplinirii oricarui act de executare, fara sa fi urmat alte acte de urmarire, executarea se perima de drept si orice parte interesata poate cere desfiintarea ei.”

In fond, executat silit de kruk , actiunea a fost respinsa pe motiv ca ar fi incidente dispozitiile artart. 390 alin a VCPC conform carora” dispozițiile art. 387 și 389 nu se aplică în cazurile când legea încuviințează executarea fără somație.

În această situație, Executat Silit De Kruk, putem găsi executarea silită prin poprire reglementată de art.  454 VCPC.” ; legea nedistingand daca s-a inceput executarea fara somatie si apoi s-a emis somatia imobiliara sau daca a inceput direct cu somatia imobiliara. Totodata instanta de fond a mai retinut ca masura popririi instituita de catre executor asupra conturilor debitoarei ar fi intrerupt termenul de perimare.

Cu toate acestea instanta de recurs, analizand dosarul executional a constatat existenta publicatiei de vanzare ce nu ar fi putut sa fie emisa in lipsa unei somatii imobiliare si in concluzie deliberand a dispus:


Executat Silit De Kruk
Executat Silit De Kruk
10.01.2019Ora estimata: 12:30
Complet: Complet C40
Tip solutie: Admitere recurs
Solutia pe scurt: Admite recursul formulat de recurenta – contestatoare Oprea Elena împotriva Încheierii pronunţate în data de 21.06.2018 de Judecătoria Călăraşi în contradictoriu cu intimata – intimată Investcapital LTD, modifică în tot sentinţa recurată şi rejudecând:

Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatoarea Oprea Elena în contradictoriu cu intimata Investcapital LTD. Admite excepţia perimării executării silite invocată de contestatoare şi pe cale de consecinţă:

Constată perimată executarea silită în dosarul de executare silită nr.58/2012 înregistrat pe rolul BEJA Mihalcea şi Şerban începând cu data de 22.02.2012.

Anulează actele de executare efectuate în dosarul de executare silită nr.58/2012 înregistrat pe rolul BEJA Mihalcea şi Şerban începând cu data de 22.02.2012. Obligă intimata Investcapital LTD la plata către contestatoarea Oprea Elena a sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată de la fond constând în onorariu avocat. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 10.01.2019. 
Document: Hotarâre  1/2019  10.01.2019

https://www.agerpres.ro/ots/2018/09/11/lupta-debitorilor-cu-firmele-de-recuperari-creante–638492

Astfel, debitorul executat silit de kruk cu mana lunga a recuperatorului INVESTCAPITAL MALTA LTD a scapat de plata sumelor ce derivau din contractul de credit semnat initial cu CEC BANK ce ulterior a cesionat creanta recuperatorilor de creante.

Avocatul specializat in executare silita urmeaza sa analizeze actele emise de catre executor si daca ele sunt sau nu legale.

Impotriva KRUK am castigat si am anulat executarea silita pentru ca debitorul sa nu mai fie executat silit in mod ilegal.

Puteti vizualiza si :

Executat Silit De Kruk ilegal? Verificati mai jos cum puteti anula o executare silita si la ce trebuie sa fiti atenti pentru a putea contesta actele de executare.

Surpriza cea mai mare? toti banii platiti de catre debitor vreme de 7 ani de zile se vor restitui !! Executat Silit De Kruk? Scapati de executarea silita pornita ilegal.

Executat Silit De Kruk
Executat Silit De Kruk

Sunteti in procedura de executare silita? Verificati legalitatea actelor emise de catre executor si anulati executarea silita. Executat Silit De Kruk ? Completati formularul de mai jos.

5 comments to “Executare Anulata-Executat Silit De Kruk-Perimare Executare Silita -Executare Ilegala Investcapital Malta LTD”
 1. Buna seara,

  Ma numesc Beatrice am avut domiciliul in Bucuresti pe buletin din 2003 si pana in 2019 in Bucuresti. Mentionez faptul ca din anul 2011 aprilie 17 nu am mai locuit la adresa de pe buletin in urma divortului pronuntat in februarie 14 2011. Dupa data de 15 noiembrie 2011 din cauza problemelor grave de sanatate nu am mai putut sa imi achit creditele si am fost executata silit fara sa fiu anuntata. Nu am primit niciodata vreun telefon pentru intelegere din partea bancii sau email, doar cativa ani mai tarziu am aflat ca am fost executata silit. Mentionez faptul ca din anul 2013 nu mai am venituri din cauza sanatatii (La varsta de 17 ani 1993 am inceput cu chisturi ovariene, 2007-2011 – 4 tumori ovariene, 2011 cancer ovarian, hepatita B, 2004 – hernie de disc 5,6; scolioza, 2013 – ruptura de sold, accidente in trafic din cauza soferilor neatenti, depresie cronica, atacuri de panica, ischemie toracica si cervicala cronica, insuficienta renala, chist glanda bartolina, 3 septicemii din cauza rinichilor si a infectiilor, migrene, probleme cu fierea strangulata, anemie feripriva, etc ) Nu am suport moral sau financiar din partea familiei. Am incercat cu o prietena sa deschidem o firma dar nu a functionat cum trebuie neavand suport financiar. De un an de zile locuiesc la o prietena in satul Costesti jud. Hunedora. Am venit sa-mi ajut tatal imobilizat care a decedat in ianuarie 24 2019, dar restul familiei nu ma vor langa ei si nu mi-au oferit nici un sprijin financiar sau moral. M-au lasat sa mor si sa ma chinui in continuare singura. Am 15 ani de munca si 5 de facultate – Am terminat ASE-ul in 1998, am lucrat 7 ani ca director comercial, apoi 7 ani ca expert superior in programare IT la INSSE Bucuresti, apoi la alte 2 firme de IT credite bancare din Baneasa pana in 2013 cand sanatatea nu m-a mai ajutat sa functionez normal si sa rezist la locul de munca.. As dori sa vorbesc cu un avocat care sa ma ajute sa scap de cele 3 executari silite care s-au desfasurat in lipsa mea fara anunt telefonic sau email si domiciliu la care nu am mai locuit.din 2011 pana in 2019. Nu stiu care este valoarea creditelor si nici nu stiu la cine sa apelez pentru ajutor.

  In cazul in care nu m-am facut inteleasa, va rog sa ma contactati prin email pentru a va oferi un numar de telefon si va voi explica in detliu si raspunde la toate intrebarile.

  Va multumesc in avans.

  Cu sinceritate,
  Beatrice

 2. Buna seara,

  Va multumesc pentru raspunsul prompt si informatii.

  Am sa va contactez!

  O seara placuta!

  Cu stima,

  Beatrice

 3. Bună seara,cu respect dl avocat,cred că ultima speranță o am în dv.
  În 2007 am încheiat un credit de nevoi personale cu BankPost în valoare de 6500Euro pe termen de 120 luni.În anul 2012 s-a întocmit popriri lunare până în prezent,menționez că suma pe care o avea de plată este de 8358.15euro.
  În anul2016 am primit reactualizare a creditului,debit 8845euro,nu s-a văzut nici o scădere a sumei.Am mers la dna executor să mă interesez,spunâdu-mi citez:,,ce vrei dragă ți-am vândut dosarul”.Vă rog din suflet cu acordul dv,îmi oferiți ajutorul.Dacă se poate un răspuns în limita timpului.
  Vă mulțumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.