Imprumutatii La Banci FURATI – Confirmare Din Partea Instantei – Recuperatorii NU Au Voie Sa Adauge Dobanzi Bancare Iar Cesiunea Creditelor Face Ca Un Contract Bancar Sa Nu Mai Fie Titlu Executoriu -Plangere Penala – Avocat Cuculis

Se confirma faptul ca ati fost furati cu totii, cei imprumutati la banci si vanduti la recuperatori!! Daca vi s-au incasat dobanzi dupa ce creditul a fost cesionat la recuperatori sau daca ati fost executati silit de recuperatori, TOATE EXECUTARILE SUNT NULE!Creditele cesionate ramase fara putere executorie!

Cititi mai jos!

Potrivit noului cod de procedura civila, scopul executarii silite este acela de a garanta creditorului realizarea dreputirlor recunoscute acestuia prin titlul executoriu.Conform OUG 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, contractele de credit, inclusiv contractee de garantie reala sau personala, incheiate cu institutiile  de credit constituie titlu executoriu. Legea recunoaste contractelor de credit incheiate cu insitutiile bancare, aptitudinea de a fi titluri executorii, fara a fi necesara indplinirea vreunei alte formalitati.Scopul leguitorului a fost acela de a mentine stabilitatea sistemului finciar bancar si de a asigura executarea cu celeritate a obligatiilor asumate prin contractele de credit.

Astfel, contractele de credit isi pastreaza caracterul de titlu executoriu atata vree cat partea in contract este o institutie bancara!

De indata ce contractul este cesionat catre o alta entitate juridica, decat o Banca(cel mai frecgent SRL) raportul dintre noul credit si debitor, capata o alta natura juridica. In acest sens, OUG 99/2006 interzice in mod expres entitatilor juridice care nu sunt institutii de credit, sa desfasoarea activitati cu specific bancar!!!!!!

 

Cititi motivele absolut  pertinente – Solutia instantei!

avocat

avocat

Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează executarea înseşi în dosarul de executare nr. 285/2016 al BEJ Cojocaru Bogdan Mihai. După rămanerea definitivă a prezentei hotărari, în baza art. 45 alin. 1 lit f din O.U.G. 80/2013, restituie petentului taxa de timbru achitată pentru contestaţia la executare în cuantum de 667,18 lei. Ia act că petentul nu a solicitat alte cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 06.04.2016.
Document: Hotarâre  4429/2016  06.04.2016

 

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000409731&id_inst=300

Mai jos aveti formularul pentru plangerea penala ce am indreptat-o impotriva recuperatorilor de creante pentru practica ilegala de a incasa dobanzi si de a PUNE IN EXECUTARE ORICE TIP DE CONTRACT!

Cati dintre dvs. sunt in situatia aceasta?

Formular Plangere Penala Credite Exportate Pentru Care S-au Incasat Dobanzi Bancare Ilegale De Catre Recuperatorii De Creante – Avocat

14 comments to “Imprumutatii La Banci FURATI – Confirmare Din Partea Instantei – Recuperatorii NU Au Voie Sa Adauge Dobanzi Bancare Iar Cesiunea Creditelor Face Ca Un Contract Bancar Sa Nu Mai Fie Titlu Executoriu -Plangere Penala – Avocat Cuculis”
  1. Mie deja mia luat abuziv poprire pe salariu mai iau salariu pe o luna doar 430 lei imi este foarte greu nu mai pot rezista imi opreste pt doua banci 620 lei si cardul de salariu blocat si mai dispare dupa card si inca 70 de lei la fiecare salariu mai pot recupera ceva din bani

  2. caut avocat sa ma reprezinte in proces pentru recuperare dibinda la credit europe banc data la recuperator sunt socitate comerciala

  3. şi eu sunt şi am fost batjocorită de rabon cu o incuviinţare de executare silită de 54.867,34 lei , mi-au luat 60.000 franci după 4 ani de plata a ratelor, pentru un credit de 52.000 franci. Se subînţelege….mi-a spus executorul…e o mică eroare doar…
    Ce pot face la acest moment? Contestaţia mi-a fost respinsă

  4. Buna ziua! Sunt interesat sa gasesc o persoana care sa ma ajute sa scap de recuperatorii care imi ia 75% din salariu si 25% din salariul sotiei. Va multumesc anticipat.
    Tel 0762858xxx

  5. Buna ziua as dori o informatie in anul 2013 am luat un credit de la Unicredit de nevoi personale fara ipoteca in valoare de 80000 roni pe o perioada de 58 luni dobanda ficsa de 12% si DAE19.28% ,commission de administrare de240Roni pe luna plus asigurare de 88roni luna rata lunara este de 2152,46 ron luna asdori sa stiu daca comisionul de administrare si dobanda este abuziva avand in vedere ca mam hotarat sa achit anticipat creditul care in 3 ani a scazut foarte putin ce pasi trebuiesc facuti pentru a mi se scade costurile abuzive din credit va multumesc anticipat

  6. Sunt executat silit prin contract de credit nr.3073996 din data de 23.08.2007 prin care sunt obligat sa platesc catre eos ksi romania s.r.l suma de 2011,90 dintr-un salariu de 625 lei mi se opreste 1/3 din brut ce pot face ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.