Executat Silit De Ultimo Porfolio Investment(Luxembourg)- Executare Anulata – Avocat Cuculis

Executat Silit De Ultimo Porfolio Investment(Luxembourg)- Executare Anulata – Avocat Cuculis

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare . Anulează toate actele de executare din dosarul 3070/2015 al BEJ Tudorache Catalin Andrei ca urmare a intervenirii prescripţiei dreptului de a solicita executarea silită. Respinge cererea de întoarcere a executării silite silite ca neîntemeiată. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 11.04.2016
Document: Hotarâre  3868/2016  11.04.2016

http://portal.just.ro/4/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000318415&id_inst=4

37 comments to “Executat Silit De Ultimo Porfolio Investment(Luxembourg)- Executare Anulata – Avocat Cuculis”
 1. SCUZE DAR NU AM INTELES!
  FAC CONTESTATIE, AM DREPTATE ? ESTE VORBA DE DUBLA IMPUNERE? DV MI-ATI DAT EXEMPLU CU CE S-A INTAMPLAT INTR-UN CAZ SIMILAR?
  MULTUMESC.

 2. Ultimo Porfolio, ce mai e si asta? Am primit si eu un mesaj, dar nu am răspuns!cToti recuperatorii trăiesc din naivitatea românilor! Cine i-a adus din Luxemburg!??? Sa stea in tara lor!

 3. In septembrie 2015 a avut loc licitatia unui apartament. Acum am primit ordin de eacuare. Mai pot face vreo contestatie ?

 4. Domnule avocat,
  o situatie aparte…
  imobil locuinta este pus garantie in doua contracte de credit . ambele contracte sunt in executare silita .
  dat in plata imobilul in cauza, poate stinge ambele credite in care a fost pus gaj?
  va multumesc

 5. Bună ziua! Am un dosar de executare pentru Provident la Tudorache Catalin Andrei.Mi s a pus poprire pe salariu pe 1.02.2016,iar ulterior in 15.03.2016 s a sistat această poprire.pentru că,dvs.,creditorul Ultimo portofolio investment nu ați mai fost de acord cu poprirea. Astăzi 9.02.2017 am primit de la bancă ca am poprire pe cont de la executor.am sunat si mi s a spus ca nu mai sunteți de acord cu poprirea de la angajator,dar eu mai am si alte popriri si mi se oprește 50% din salariu. Deci este ilegal sa mi se oprească mai mult de 50% din salariu.

 6. eu am facut un imprumut in 2012..am platit in jur de 1500 lei apoi nu am mai platit.M-au tot amenintat diferite firme de recuperare..etc..stiti cum procedeaza ei..De vreo 3 ani nu am mai primit nimic..telefon sau scrisori in legatura cu asta.Astazi am primit de la Ultimo portofolio plic cu hotarare de executare silita..etc..Nu cumva eu sunt prescris avand in vedere ca de atat timp..nu am mai avut nicio notificare?

 7. buna ziua dle avocat ,

  am descoperit pe site-ul judecatoriei o cerere de încuviinţare executare silită a unui BEJ impotriva mea , in numele Ultimo Porfolio Investment(Luxembourg) , titlul executoriu contract de credit nr. XXX care nu are nici o legatura cu acesti camatari .
  bineinteles, ADMISA in cateva zile de judecatorie , pe 22.02.2017

  vreau sa va intreb daca pot face constestatie direct catre aceasta cerere de încuviinţare executare silită ( sa nu astept executarea propriu zisa ) ?
  daca se poate , tot in 15 zile trebuia ? …au cam trecut

  multumesc mult

 8. Buna , azi am primit la adresa la care am stat adica din 2008 și miau arătat o grămadă de sume chiar nu inteleg despre ce e vorba …… eu momentan sunt plecat din tara si as vrea totusi sa chiar cu cineva sami spune ce si cum …. ma puteti ajuta ?? O zi bună

 9. Pot face scapa de poprirea asta? Contractul e cu provident in 2009 bani pe care mi i-au dat i-am platit, mai ramasese dobanzile…acum in 2017 mi-a venit executare de la Tudorache Andrei….cum pot scapa de asta eu am deja pe cont 50%?

 10. Buna seara,

  In hotararea finala a procesului cu intimata Ultimo Portofolio Investment Group, s-a stabilit sa mi se ofere ca si cheltuieli de judecata o parte din banii platiti de mine ca si cautiune. Intrebarea mea este: de unde ii iau pe cei de la Ultimo ? Ei sunt reprezentati legal in Romania cu sediul ales la o firma de avocatura? Pot sa ma indrept la acea firma cu cererea de restituire?

  Va multumesc

 11. In hotararea finala a procesului cu intimata Ultimo Portofolio Investment Group, s-a stabilit sa mi se ofere ca si cheltuieli de judecata o parte din banii platiti de mine ca si cautiune. Intrebarea mea este: de unde ii iau pe cei de la Ultimo ? Ei sunt reprezentati legal in Romania cu sediul ales la o firma de avocatura? Pot sa ma indrept la acea firma cu cererea de restituire?

  Va multumesc

 12. Bună ziua am primit și eu o executare silita și proprie pe contul care îl am în tara. După 9 ani de zile de la creditul ne plătit e prima scrisoare care o primește banka nu eu ca as avea de plătit și ca mi se trage din contul respectiv unde eu depun suma pt rata care o am. Asta ar însemna că nu se va plăti rata pana când cei de la Ultimo nu își trag toți bani. Nu cred ca e normal și nici faptul ca eu nu am fost înștiințați.

 13. Bună ziua.Cu mai mult de10 ani in urma am luat bani de la provident Dupa o anucate luni nu am mai putut platii.Pâna azi 28.06.2017 nu am primit nimic.Azi am primit un plic cu un pv de sechestru pe auto personal , de la bej Tudorache Andrei reprezentant al Ultimo Portofolio Investment Group, pt suma de 2642ron.Va rog ajutati-ma.

   • Buna seara,si eu am o problema tot cu provident am facut un inprumut am platit o parte iar apoi nu am mai putut plati,nu am primit email,scrisori telefoane pana astazi,o firma Mellon cam asa ceva mia trimis un msj ca doar astazi mai pot plati esalonat datoria la acesta firma ultimo ,ce pot face deoarece am sunat la sediul central provident si mi sa spus cu nu lucreaza cu firma mellon sau cum io spune,intrebarea mea ce cauta recuperatorii in acest inprumut daca eu nu am semnat nici un act cu ei acum trei ani,spunetimi va rog ce pot face,sa prescris datoria cumva? Multumesc

 14. Buna seara. Am și eu o problema. Azi am fost anunțat de banca unde am contul, că s-a înființat o proprie la solicitarea BEJ Tudorache Cătălin Andrei, pentru suma de 2286. Deși nu am fost anunțat în vreun fel, bănuiesc că este vorba de un credit de la Provident din 2011.. Întrebarea mea este: nu cumva este prescris?? Și ce mai pot face in acest caz..mulțumesc.

 15. Buna ziua,am avut un credit la Providență din iunie 2010,mi-a venit de la Ultimo portofolio investment Luxembourg executare silita in care scrie ca nu se permite nicio cale de atac.Acum intreb- după 8 ani nu era prescrisa datoria? Si ce se mai poate face in acest caz.Mulțumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.