Contestatie Executare Silita Prosperocapital Admisa-Executat Silit Ilegal

Contestatie Executare Silita Prosperocapital- Dosarele PRIND VIATA! Cazul TANASE.

Contestatie Executare Silita Prosperocapital recuperator de creante – Update Iunie 2020 : DEFINITIVA – Alt dosar castigat definitiv dupa ce executorul a venit acasa la familia Constantiescu.

O noua executare silita, anulata.

Cine sunt recuperatorii de la Prosperocapital SARL? Vedeti ultimul dosar castigat definitiv intr-un alt ciclu din #DosarelePRINDVIATA marca SCA Cuculis&ASOCIATII.

(Povestea familiei Constantiescu, in josul articolului dupa ce explicam povestea de executare silita a doamnei Tanase).

Contestatie Executare Silita Prosperocapital admisa integral de catre instanta, dosarul este DEFINITIV iar acum debitorul pregateste o actiune prin care va solicita recuperarea tuturor sumelor de bani incasate ilegal in cei 7 ani de zile de poprire ilegala!

In vederea anularii dosarului executional pornit din 2012 debitorul a folosit singura metoda de aparare, contestatia la executare silita si invocarea in acest caz a unei “arme” ce lipseste de efecte intreg dosarul executional.

Contestatie executare silita Prosperocapital – Debitorul scapa de un dosar de executare silita, vechi din 2012 prin invocarea perimarii.

Povestea debitorului executat 7 ani de zile si care a anulat executarea silita a Prosperocapital Sarl si Kruk Romania.

Incepand de astazi 27.05.2019 la SCA Cuculis&Asociatii, DOSARELE PRIND VIATA.

Vreau sa umanizez dosarele de instanta si sa “imblanzesc executarile silite” pornite impotriva debitorilor.

Incerc sa arata ca in spatele actelor de executare pe care le emit recuperatorii de creante, bancile si IFN-urile, sunt oameni adevarati si nu doar niste cifre.

Povestile lor de viata le prezint de 10 ani de zile sub forma de numere de dosare insa pentru prima data ii vom cunoaste pe cei care intradevar sunt pe primul loc!

Vreau sa ii cunoastem pe cei din spatele dramelor executarilor silite si de asemenea sa gasim o modalitate prin care debitorii sa scape de recuperatorii de creante.

O modalitate prin care in Romania, abuzul este pus in umbra si pe plin plan sa revina posibilitatea de intelegere si negociere intre debitori si recuperatori sau banci.

Dosarele prind viata incepand de astazi si incepem o lunga campanie de prezentare cu titlu de practica judiciara a hotararilor judecatoresti de anulare a executarilor silite de catre instantele de judecata.

Parcursul proiectului Dosarele Prin Viata nu o sa fie unul lin fiindca vom anunta si dosarele castigate si cele pierdute si asta pentru ca debitorii sa-si masoare sansele si sa stie ca au drepturi.

Contestatie Executare Silita Prosperocapital – Prosperocapital a executat silit ani intregi un debitor care a si castigat dosarul in instanta.

Toata procedura a fost facuta prin recuperatorul de creante Kruk Romania, care desi fara drept conform Deciziei 19/2016 dar si 9/2018 a reprezentat acest recuprator de creante strain PROSPEROCAPITAL.

Cazul doamnei Tanase Camelia

Kruk reprezinta prosperocapital

Contestatia la executare impotriva recuperatorului de creante Prosperocapital Sarl i-a adus de fapt debitorului nu doar exonerarea de debitul pe care il avea achitat si pentru care avea institutia poprire dar inclusiv posibilitatea de a solicita instantei de judecata ca TOT ce a poprit ilegal Prosperocapital Sarl vreme de ani de zile, sa ii primeasca inapoi prin intoarcerea executarii silite.

Executare demarata de Prosperocapital Sarl prin Kruk

Solutia instantei de judecata prin care a anulat execuarea silita a Prosperocapital Sarl reprezentat prin Kruk Romania.

Recuperatorii de creanta Prosperocapital si Kruk infranti in instanta. Executarea lor anulata dupa 7 ani de zile.
Contestatie Executare Silita Prosperocapital
19.03.2019
Ora estimata: 13:00
Complet: C 9 Civil
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite contestaţia.

Anuleaza executarea silită săvârşită în dosarul de executare nr. 1261/2012 al BEJA Drăgănescu, Ionescu şi Crafcenco.

Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19.03.2019. 
Document: Hotarâre  2774/2019  19.03.2019

Daca executarea silita este declansata abuziv de catre recuperatorul de creante, prin folosirea unor metode ce pot fi incardare ca fiind ilegale, atunci debitorul scapa de executarea silita prin folosirea contestatiei la executare.

Prosperocapital Sarl a actionat ilegal ! Kruk a fost reprezentantul acestora in dosarul de executare silita anulat!

Actul de executare silita pe care debitorul l-a atacat prin Contestatie Executare Silita Prosperocapital, in 2018 atunci cand Prosperocapital SARL prin KRUK ROMANIA SRL a actualizat in mod ILEGAL creanta si au dispus si infiinarea unei noi popriri!

Intoarcerea executarii silite, metoda de repunere in situatia anterioara dupa ce recuperatorii de creante au fost infranti in instanta.

Debitorul poate sa recupereze toti banii pe care executorul i-a luat prin poprire in toti cei 7 ani de executare silita ilegala, prin intoarcerea executarii silite .

In urma pronuntarii sentintei, poprirea de pe conturi a fost ridicata dar si poprirea de la locul de munca.

Totul a fost posibil prin aceasta Contestatie Executare Silita Prosperocapital care a anulat actele de executare silita ale recuperatorului.

Dosarul a ramas absolut definitiv si poate cel mai important ar fi sa spunem ca si pe fond dosarul prin care se anuleaza executarea silita este executoriu.

Atentie – Angajamentele de plata facute cu recuperatorii de creante anuleaza posibilitatea invocarii in instanta a unor elemente precum prescriptia si in unele cazuri chiar si perimarea.

Mi-a Venit Acasa Executorul Judecatoresc, ce fac?

Verificati intodeauna ceea ce semnati.

Intodeauna cand sunteti in fata unei executari silite sau cand executorul vine acasa la dvs. pentru evaluarea imobilului, cum a fost cazul executarii silite a Prosperocapital SARL, forumulati o contestatie la executare, un avocat specializat in contestatii la executare va poate scapa de povara unei executari silite ilegale.

Update, nou caz de poprire si executarea mobiliara a Prosperocapital SARL decis definitiv in instanta contra recuperatorului de creante –

Continuam cu cazul domnului Constantiescu , debitor executat silit de Prosperocapital RECUPERATOR DE CREANTA –

Un alt debitor care scapa de jugul recuperatorului de creanta Prosperocapital SARL.

Contestatia la executarea silita impotriva Prosperocapital SARL alaturi de avocatul din cadrul SCA Cuculis&Asociatii, specializat in contestatii la executare silita, a dus la anularea executarii silite a Prosperocapital SARL si anularea unei sume COLOSALE de 12000 de CHF pe care acum debitorul nu mai are obligatia sa-i plateasca.

Cum arata un act de executare si cum imi dau seama ca este de la executorul judecatoresc si nu este doar o simpla notificare?

Cu titlu de exemplu, am adaugat exact actul de inceput al executarii silite pornite de catre Prosperocapital SARL impotriva debitorului ce a si fost anulat ulterior prin contestatia la executarea silita si astfel identificam urmatoarele elemente distinctive ale unui act de executare silita:

Conform legii, actul de executare silita ce provine de la executorul judecatoresc, trebuie sa aibe aplicat antetul cu numele executorului si numarul dosarului de executare, indicarea titlului executoriu in baza caruia se face executarea silita dar si suma pentru care este executat silit debitorul.

Act de somatie mobiliara PROSPEROCAPITAL – Anularea executarii silite Prosperocapital

Daca nu sunt indeplinite conditiile din lege cu privire la mentionarea acestor elemente, actele de executare silita pot fi anulate in instanta.

Un debitor, a carui creanta a fost cesionata catre recuperatorul PRSOPEROCAPITAL SARL ANULEAZA EXECUTAREA SILITA si scapa de plata celor 12000 de CHF.

Ora estimata: 09:00
Complet: C19
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul CONSTANTINESCU AURELIAN, în contradictoriu cu intimatul PROSPEROCAPITAL SARL. Constată prescris dreptul intimatului de a obţine executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. 707CSF4080940001/03.04.2008, încheiat între contestator şi S.C. Bancpost SA. Anulează executarea silită şi toate actele de executare întocmite în cadrul dosarului de executare silită nr. 2301/2018 al B.E.J. Tănase Marian Traian.

În temeiul art. 45 alin. (1) lit. f) din O.U.G. nr. 80/2013, restituie către contestatoare taxa de timbru în cuantum de 1.000 lei, după şi dacă soluţia de admitere a contestaţiei va rămâne definitivă. Obligă intimatul la plata cheltuielilor de judecată avansate de contestator, în cuantum de 1.000 lei, reprezentând onorariu avocat astfel cum a fost redus de către instanţă. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buzău. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 08.11.2019.
Document: Hotarâre  5786/2019  08.11.2019

Dosarul castigat in apel in mod definitiv prin respingerea apelului formulat de catre PROSPEROCAPITAL SARL recuperator de creante.

03.06.2020 Ora estimata: 14:30
Complet: CA 2 N
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatului de acordare a cheltuielilor de judecată. Definitivă. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.06.2020.
Document: Hotarâre  253/2020  03.06.2020

Sunt cateva reguli ce trebuiesc respectate atunci cand pe urmele dvs. sunt recuperatorii de creante.

 1. Nu pierdeti timpul, in cazul in care creanta este prescrisa, o puteti anula, formulati contestatie la executare;
 2. Daca ati pierrdut termenul de 15 zile de contestatie la executare, puteti sa contestati executarea silita in continuare, insa prin alte metode( verificati cum aici , Cauza C75/2019 CJUE );
 3. Intodeauna asigurati-va ca prezentati avocatului specializat in executare silita, toate documentele pe care le-ati primit(au fost cazuri cand un singur act, a facut diferenta);
 4. Solicitati suspendarea executarii silite ( prin aceasta metoda, inclusiv poprirea poate fi ridicata de pe conturile dvs.);
 5. Folositi toate parghiile legale daca executarea silita inceputa impotriva dvs. este ilegala;
 6. Nu uitati, contestatia la executare este un drept, singura autoritatea care poate anula actele executorului judecatoresc si ale recuperatorilor de creante, este instanta de judecata.

Daca sunteti supusi unui abuz printr-o executare silita ce este posibil ilegala, completati URGENT formularul de mai jos.

Av.Drd. Cuculis

Sunteti intr-o procedura de executare silita? Verificati legalitatea ei, completati formularul de mai jos.

#DosarelePrindViata @Av. Cuculis Adrian

6 comments to “Contestatie Executare Silita Prosperocapital Admisa-Executat Silit Ilegal”
 1. Mia venit o somatice cu suma de 1470 lei de la vodafone prin recuperator de aceea vreau sa va spun ca ultima plată am făcut-o în 2016 și miau trimis ca ma dau in judecata

 2. Mi sa pus sechestru pe mașina pentru supa de 2.287.78.supe pentru un credit din anul 2008. in dosarul nr 1450/280/2021, astăzi am primit ., am termen 5 zile sa predau actele masinii,mi se pare un mare abuz .. va rog sa mă ajutați cu contestație in anulare si întoarcerea executare..!
  Mulțumesc pentru intelegere!

 3. Ma numesc Alba Rodica și sint în proces cu un fiu vitreg soțul meu a decedat și în urma acestea fiul vitreg a venit la averea lui taicasu el nu a fost cu noi a fost la maicasa în Spania eu am fost cu soțul meu timp de 17 ani în acești ani nu venea la el soțul meu a decedat din cauza unei boli care a dus-o timp de 8 ani nu venea nimeni la el eu am avut grija de el și după 4 ani dela moartea soțului meu a venit sa ma dea afara din casa va rog dacă puteți sa ma ajutati

 4. Am primit o notificare zilele astea, de la Kruk, in legătură cu un imprumut din 2010. Aș vrea să stiu dacă după atâta timp nu s-a prescris. Ce trebuie să fac?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.