Definitiva Anulare Executare Silita Poprire Si Somatie Imobiliara Serraghis Loan Management Ltd-Avocat Cuculis

Serraghis Loan Management Ltd Poprire Si Somatie Imobiliara Anulate De Catre Instanta-Dosar Execuatre Silita Anulat-Avocat Cuculis

Executari silite ilegale puse la cosul de gunoi de catre instante. Dar ce facem cand nu avem idee ca suntem executati si primim acte la o adresa unde nu mai locuim, sau cineva  ia din “greseala” actele trimise de catre executor.

De asta am spus de atatea ori, nu incetati lupta, fiindca spre exemplu in dosarul de mai jos, pe fond instanta a RESPINS toata actiunea iar in apel o alta instanta a ADMIS in intregime pretentia de anulare a executarii silite!

Primiti actele de executare si mergeti IMEDIAT si contestati-le!

Vedeti decizia Definitiva mai jos!

STOICESCU ANGELA OANA la SCPA Cuculis&Asociatii Apelant
SC SERRAGHIS LOAN MANAGEMENT LTD PRIN SC ASEET PORTFOLIO SERVICING ROMÂNIA SRL Intimat

 

Şedinţe

04.07.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: CA4
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Respinge excepţiile privind netimbrarea şi tardivitatea apelului, invocate prin întâmpinare. Admite apelul. Schimbă, în parte, încheierea apelată în sensul că admite contestaţia la executare. Constată prescris dreptul de a cere executarea silită şi anulează executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr.624/2016 al BEJ Stănescu Mihai. Obligă intimata Serraghis Loan Management Limited, către contestatoarea Stoicescu Angela Oana la plata sumei de 2038 lei, reprezentând cheltuieli de judecată în fond – onorariu avocat şi taxe fotocopiere dosar executare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică,azi, 04.07.2018.
Document: Hotarâre  540/2018  04.07.2018

http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20000000000206085&id_inst=114

av. drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Problema juridica ce necesita programare? Click aici!

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

9 comments to “Definitiva Anulare Executare Silita Poprire Si Somatie Imobiliara Serraghis Loan Management Ltd-Avocat Cuculis”
  1. Buna ziua ,am o intrebare. In situatia de urgenta cu noul virus covid 19 se mai pot face popriri pe conturi ? Ai daca s au facut propiri cum le putem ridica ptr situatia de urgenta databde guvern. Multumesc !

    • Cum pot scăpa de poprirea pe salariu ce lege este asta cum mai poți trăi în țara asta dacă îți ia o treime din salariu as vrea sa fac un nou credit și tot ce intra pe cont din credit îmi oprește

  2. CU STIMA SUNT EXEXCUTAT PRIN POPRIRE PENSILE LA O SUMA DE 2034 LEII DIN CARE AM ACHITAT BPRIN VIRAMENT BANCA SUMA DE 1938 LEII , DIFERENTA AR FI DE ACHITAT INCA 9.60 BANI EXECUTORUL AM LUAT LEGATURA SA RIDICE POPRIREA EU ACHITAND SUMA RAMAS LA PRIMIREA PENSIEI ,DOMNIA SA NU RASPUNDE AFIRMATIV CERERII MELE IAR BANCA IMI TRANSMITE UN MINUS DE 800 LEII INCA DE ACHITAT INTEROGAND SOLDUL MEU CUM POT REALIZA ACEST FAPT CU UN EXECUTOR CARE NU E CORECT FATA DE MINE CU STIMA MACAU

  3. Salut sunt Dobre am și eu o întrebare daca am o datorie la o companie de telefonie și tv se poate pune proprie pe pensia de handicap ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.