Bancpost Pierde Definitiv Pe Clauza De Dobanda Contractuala-Abuzurile Bancare Ale Bancpost S.A Clauzele Abuzive Si Executari Ilegale Avocat Cuculis

Bancpost Nu Mai Are Dreptul Sa Modifice Clauzele De Dobanda Sau De Cost In Mod Unilateral – A Stabilit Definitiv Instanta Tribunalului Bucuresti – Clauzele Abuzive Si Executari Ilegale Avocat Cuculis

Decizia data de catre instanta confirma si reconfirma ca s-au folosit clauze abuzive in contractele cu bancile si in cazul e fata clauzele au fost inserate de catre BANCPOST ca in mai multe randuri!

Clauza contestata:

4.3 “Pe parcursul derularii contractului, Banca isi rezerva dreptul de a modifica dobanzile, comisioanele si taxele bancare.In situatia neacceptarii de catre imprumutat a modificarii dobanzii, comisioanelor si taxelor bancare, Banca are dreptul sa declare creditul scadent si sa treaca la recuperarea creditului si a dobanzii aferente.”

Decizia de fond:

Dosar: 59727/300/2015

BANCPOST SA Pârât
VISAN LARISA ILEANA CU DOM. ALES LA CAB AV. CUCULIS SI ASOCIAŢII Reclamant
VIŞAN CONSTANTIN CU DOM. ALES LA CAB AV. CUCULIS SI ASOCIAŢII Reclamant

Şedinţe

06.05.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Fintoc
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanţii VIŞAN LARISA ILEANA şi VIŞAN CONSTANTIN în contradictoriu cu pârâta S.C. BANCPOST S.A. şi, în consecinţă: Constată caracterul abuziv al clauzei contractuale prevăzută în art. 4.3 din Contractul de credit ipotecar nr. HL12234 încheiat la 15.06.2007 şi dispune nulitatea absolută a acesteia. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Ia act de declaraţia reclamanţilor că vor solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cerere care se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 06.05.2016.
Document: Hotarâre  6099/2016  06.05.2016

Decizia de Apel:

Dosar: 59727/300/2015

BANCPOST SA Apelant Pârât
VIŞAN LARISA ILEANA CU DOM. ALES LA CAB AV. CUCULIS SI ASOCIAŢII Intimat Reclamant
VIŞAN CONSTANTIN CU DOM. ALES LA CAB AV. CUCULIS SI ASOCIAŢII Intimat Reclamant

Şedinţe

07.03.2017
Ora estimata: 09:30
Complet: C4-APEL
Tip solutie: Anulează cererea de apel
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării apelului. Anulează apelul ca netimbrat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 07.03.2017.
Document: Hotarâre  879/2017  07.03.2017

Prin urmare, atata vreme cat sintagma ” Banca are dreptul sa declare creditul scadent si sa treaca la recuperarea creditului si a dobanzii aferente,” a fost eliminata, atunci acest lucru echivaleaza cu o protectie data de catre instanta si adusa imprumutatului.

Mai jos aveti si cazul incredibil prin care protagonist este tot Bancpost, ce executa silit un client ce a luat un credit in 2008 in cuantum de 66000 de chf, ulterior imobilul ce a fost adus cu titlu de garantie a fost vandut la licitatie iar in 2017 executarea este continuata pe suma de 73000 de chf.

av. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

 

5 comments to “Bancpost Pierde Definitiv Pe Clauza De Dobanda Contractuala-Abuzurile Bancare Ale Bancpost S.A Clauzele Abuzive Si Executari Ilegale Avocat Cuculis”
 1. buna ziua dl avocat..daca eu am primit in 2014 poprire pe salariu de la recuperator KRUKde catre BANCPOST suma de 11,500lei de plata..eu avan d la banca restanta de 4,000 lei,si pana acum am platit doar 3,500..am discutat cu cineva de la KRUK si a spus ca mai am de plata suma de 8000 lei [asta in decembrie..19]este o suma fff mare..nu am posibilitati sa angajez un avocat..nu stiu ce mai pot face..daca imi dati un sfat..este adevarat ca mai am si alte datorii tot cu penalitati mari..dar BANCPOST….exsagerat..si am salariu de 1 100 pe jumatate 550..poate imi spuneti ce pot face..am mai apelat la dvs..va multumesc..

 2. Buna seara. Am avut un credit contractat in anul 2005, pe 7 ani la BRD,in euro.pentru cumpararea unui autoturism in valoare de 6300 euro,(Dacia Logan). Tot in 2005,am mai luat un credit in valoare de 2000 de Euro de la Banc Post. Am reusit sa lichidez in 2011 contul de la BRD ,cel de la Banc Post cred ca dupa 3 ani,. Vin cu intrebarea la d-voastra,in cazul meu ce s-ar mai putea face pentru recuperarea sumelor platite de mine la rambursare cu varf si indesat a multor clauze abuzive. Doar 200 de euro a fost intocmirea dosarului la BRD. Multumesc.

 3. Buna ziua,
  Am nevoie de ajutorul d-voastra pentru dosar de executare silita de catre Investcapital pentru un dosar din 2006 la Bancpost.
  Problema este ca eu nu mai am cum sa dovedesc cu chitantele cu care am platit dobanzi peste dobanzi
  Lacramioara Sirbu.
  O zi buna

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.