Clauze Abuzive Grosolane Contract Telecredit Cu Dobanda Dae De 4969 % Si Penalizari De 1.2%/Zi Contracte Credit Online Avocat Cuculis Clauze Abuzive

Contracte De Credit Semnate Online Si Clauze Contractuale Ale Telecredit IFN Cu Dae De 4969 % Penalizari De Intarziere De 1.2%/Zi Constituie Abuzuri – Clauza Nu Este Doar Abuziva Ci Este Imorala – Avocat Cuculis

Nu am mai discutat de ceva vreme despre IFN-uri si parca si-au facut simtita absenta. Prin urmare, au inceput sa reapara, contracte cu dobanzi de 4969 % !!

Contracte de credit semnate in 2015, cu clauze abuzive!

De asemenea,Art. 1402 Cod Civil –  condiţia imposibilă, contrară legii sau bunelor moravuri este considerată nescrisă, iar dacă este însăşi cauza contractului, atrage nulitatea absolută a acestuia.

De asemenea, se arata ca dobanda pe zi, este de 1.2% ori, daca facem un calcul, si ne raportam la contractul de credit, dobanda DAE pana la 4969 % inseamna ca este dobanda ABUZIVA!!

Dobanda anuala efectiva exprima sub forma procentuala costul total al unui credit. Acesta este un concept impus atat in Uniunea Europeana, cat si Statele Unite, fiind implementat pentru a permite consumatorilor sa compare usor costul creditelor.

Prim urmare, din analiza contractului observam, ca peste dobanda de 1.2%/zi, nu exista un alt comision ce ar putea fi adaugat la costul totul DAE, astfel incat nu exista justificare in incasarea dobanzii!

Haideti sa vedem mai jos extras din contractul de credit –

Pe langa faptul ca asa cum se observa, contractul s-a incheiat ONLINE, evident ca nu poarta nici-o semnatura, iar asa cum am mai aratat aceste contracte sunt NULE!

Av. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Ati Facut Un Credit Online? Puteti Anula Executarea Silita – Purple Financial Service Ifn Executare Silita

One comment to “Clauze Abuzive Grosolane Contract Telecredit Cu Dobanda Dae De 4969 % Si Penalizari De 1.2%/Zi Contracte Credit Online Avocat Cuculis Clauze Abuzive”
  1. Buna seara,

    Pentru mai multe contracte la acest IFN incheiate la distanta, daca sunt nule, dar s-a facut deja plata pentru ele, credit+dobanzi+penalizare, ce se poate face ? Anularea contractelor si o eventuala rambursare sunt posibile ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.