Clauze Abuzive Orange – Avocat Cuculis

Domnule Cuculis , Sotia a avut un abonament la Orange din noiembrie 2005 pe care a incetat sa-l plateasca .Nu mai stiu exact cand si am solicitat in 27.03.2016 cesionarului dovada preluarii cesiunii ; sper ca se v-a mentiona data si suma . Cesionarul a devenit EOS KSI Romania Srl care in data de 7.12.2015 trimite prin posta o Notificare , in care se specifica printre altele ,,dupa obtinerea unei hotarari judecatoresti…” .Plicul poarta sigla ,,BIROU EXECUTOR JUDECATORESC ,,NICOLESCU GHEORGHE ALIN” Bd.Natiunile Unite nr.1 …..Cum nu exista o sentinta judecatoreasca am solicitat AMCC ,in 13.12.2015 ,cat Comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Parlament, un punct de vedere .Comisia parlamentara imi raspunde in 3.02.2016 ca petitia a fost inaintata d-luiAdrian Boghiu , pentru ,,a dispune analizarea aspectelor mentionate in petitie si comunicarea unui raspuns ” .Am intrebat si daca nu cumva aceasta datorie este prescrisa . Evident nici un raspuns .In 21.03.2016 gasesc pe usa apartamentului si am facut si o poza , un autocolant ,,Azi 21.03.2016 ati fost vizitat de un agent de executare silita al societatii EOS KSI Romania….”.Cum sotia este pensionata din 2010 cu sindrom depresiv sever incerc sa o ,,protejez”de aceste ,,sicane” care mi se par ca depasesc cu mult limita legalitatii .Ce ma sfatuiti ? Numai bine .Vasile Stanciu!

Toti cei cu probleme asemanatoare sa trimita intrebarile mai jos si se vor raspunde in privat fiecarei persoane.

av. Cuculis

9 comments to “Clauze Abuzive Orange – Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua ! Am o problema asemanatoare cu firma Telecom fost Cormote. Angajatii acestei firme activeaza diverse servicii pe internet folosind numarul meu de telefon, fara sa -mi ceara acordul..Am refuzat sa platesc aceste servicii si abonamentul de tel a fost suspendat. Am primit mesaje ca datele mele personale au fost trimise catre firme de recuperatori. Firma Telekom imi cere sa platesc si abonamentul pe perioada cat a fost suspendat fara ca eu sa beneficiez de serviciile prevazute in contractul de abonament. Ce ma sfatuiti sa fac?

 2. Buna seara !! Am și eu o problema cu Orange am făcut abonament pe societate pentru roaming iar după 4 luni au spus ca o sa fiu taxat cu toate ca eu aveam nelimitat in roaming .am căzut de acord sa ma Portez la telekom iar acum mi-au trimis o factura cum ca trebuie sa le plătea 16000 lei despăgubiri pentru ca mai avem contract …aștept un răspuns de la dumneavoastră dacă ma puteți îndruma

 3. Bună ziua am o nelămurire am favut un abonament la Orange acum cam 3 ani și nam mai reușit sa plătesc de atunci și între timp mia venit o înștiințare de la intrum srl a dacă nu plătesc voi fii executată silit și azi mia venit o citație cum ca sunt executată silit dacă nu plătesc în 15 zile suma este de 60 de milioane ce se intimpla mai departe a rog să-mi spuneți

 4. Bună ziua, aceeași problema că si ceilalți,la Orange am avut abonament,eu eram plecată,trimiteam bani băiatului,dar el nu plătea,acum am o hotărâre civila sa plătesc 1600 lei ,ce se întâmplă dacă nu plătesc? Mulțumesc

 5. Buna ziua!
  Am avut un abonament la Orange din 2015 și nu am mai reușit sa plătesc respectivul abonament. In 2018 mi-a venit o înștiințare de la Intrum srl a dacă nu achit suma de 4000 lei voi fii executată silit . Am incercat sa platesc lunar ~ 300 lei dar citind cu atentie acea instiintare am obsevat ca se calculeaza penalitati de 0.5%*nr zile de la deconectare astfel am constat debitul ramane aproximativ acelasi.

  Va rog sa-mi comunicati daca se poate deschide actiune in instanta pentru clauze abuzive?
  Multumesc!

 6. Buna ziua
  Am o problema la orange si nu inteleg de unde si cum.
  Adica mia venit un plic de la o firma de recuperatori cum ca am datorii la orange da eu am terminat cu abonamentele la ei de 3 ani .
  Am fost la orange am intrebat pentru ce . Ei au zis ca am 5 abonamente luate de la ei dar eu nu am facut nici unu dintre ele.. leam trimis reclamatie si am zis ca datele figureaza miau trimis mail pentru rezolvare trebuie expertiza grafologica ..
  Ok care sunt pasi unde trebuie sa ma duc sa rezolvam problema

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.