Sunt Executat Silit De Kredyt Inkaso Portfolio – Ce Pot Face? – Avocat Cuculis – Decizie De Anulare A Executarii Silite Judecatoresti

 

Judecatoria Buftea a decis ca dosarul de executare din 2015 instrumentat de catre recuperatorul de creante de mai jos, este ilegal –

Dumitrica Nicoleta Contestator
SC PIRAEUS BANK ROMANIA SA Intimat
KREDYT INKASO PORTFOLIO INVESTMENTS ( LUXEMBOURG) SA Intimat

Ora estimata: 8:30
Complet: C7 am .pr.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite exceptia inadmisibilităţii suspendării executării silie. Respinge capătul de cerere privind suspendare executării silite, ca inadmisibil. Respinge excepţia tardivităţii, invocată de intimată, ca neîntemeiată. Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a intimatei Pireus Bank Romania SA. Respinge actiunea formulată împotriva intimatei Pireus Bank Romania SA, ca fiind îndreptată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite actiunea. Anulează actele de executare întocmite în dosarul de executare nr. 264/CI/2015 al BEJ Dumitru, Iancu şi Asociaţii. Respinge cererea de acordare a cheltuielilor de judecata, având ca obiect taxa de timbru, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 28.03.2016.
Document: Hotarâre  2133/2016  28.03.2016

 

http://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9400000000128102&id_inst=94

avocat Cuculis

6 comments to “Sunt Executat Silit De Kredyt Inkaso Portfolio – Ce Pot Face? – Avocat Cuculis – Decizie De Anulare A Executarii Silite Judecatoresti”
 1. Buna ziua!
  Sunt intr-o situatie asemenatoare. Am castigat procesul cu recuperatorii, insa acelasi BEJ – Dumitru, Iancu si Asociatii revine la un an dupa ce s-a dat sentinta judecatoreasca si face poprire din nou pe conturi. Este legal asa ceva? Fara nicio instiintare, fara comunicarea unui dosar de excutare si cu procesul castigat, m-am trezit din nou cu poprire.
  Sper sa-mi raspundeti si mie, ca eu consider ca e strigator la cer ce se intampla.
  Multumesc!
  Maria

 2. buna ziua ma numesc CRETU ILIE DORESC SA STIU DACA FIRMELE DE CREANTE EOS DACA MAI AU DREPTUL LEGAL DE A MA OBLIGA LA PLATA A DATORIEI CATRE ORANGE

 3. Buna ziua, ieri m-a contactat de la Kruk un domn care mi-a spus ca a preluat din 2010 o creanta de la BRD dar nu a reusit sa dea de mine decât dupa 7 ani.Spune sa semnez un angajament de plată. Sa-l ignor?Dupa atatia ani mai poate face ceva?

 4. Buna ziua,dosarul meu de la BCR a fost preluat de Kredit Inkaso.Cand am fost instiintata de acest lucru,am platit 1000 lei, cred ca acum doi ani.De atunci primesc mesaje pe telefon de la ei sa sun la un numar de telefon pentru a stabili eu valoarea ratei.Astazi am primit mesaj,tot pe telefon, ca dosarul meu va fi transferta in etapa preliminara executarii silite,Ce trebuie sa fac?
  Multumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.