Clauze Abuzive Patria Bank – Dobanda Penalizatoare Ilegala- FAER Reghin – Avocat Cuculis

Noua Banca Patria Bank Cu Clauze Abuzive In Contracte-Avocat Cuculis

Intrebarea primita –

Buna ziua
Am doua contracte credit cu FAER Reghin si Patria Bank ( Reghin) din 2013. Pentru a putea semna contractele a trebuit sa ma inscriu pe crtificatul de producator agricol eliberat de Primaria Gurghiu jud Mures pe numele tatalui meu Cioba Sever Victor. Din anul 2014 nu am mai putut platii rata la Faer si din 2016 la Patria. Faer a inceput executarea in noiembrie 2014, blocata prin contestare pina in 03.10.2017. Patria a inceput executaea la inceputul anului 2017. Pina la aceasta data au fost retinuti de executor Roga Sorin din Reghin 15200 lei ( pentru 12800 in cererea de incuviintare). Executorul continua poprirea pentru inca aprox 5000 lei la cererea Patria Bank.
Pot sa actionez impotriva lor pentru clauze abuzive ( dobanda penalizatoare 48.9 %, comision plata rata 160 lei / luna)?
Multumesc.

Executarea silita este ilegala si poate fi anulata prin contestatia la executare. Este necesar sa vedem exact ce clauze aveti si cum arata dosarul dvs de executare.

Va rog urgent acte sa-mi comunicati pe adresa avocat@indrumari-juridice.eu sau fax: 0314124880 sau 0722298011

av.drd. Cuculis

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

One comment to “Clauze Abuzive Patria Bank – Dobanda Penalizatoare Ilegala- FAER Reghin – Avocat Cuculis”
  1. buna ziua . sotul meu este girant la patria bank si azi am primit instiintarea pt executare silita . se poate ajunge la un acord cu banca si daca da care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez.multumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.