Credit Europe Bank-Elimare Comision Administrare 7.685,40 Euro Si Clauza Dobanda Contractuala Plus Dobanda Legala-Avocat Cuculis

Banca Obligata Sa Emita Nou Grafic De Rambursare Plus Restituirea Sumei de 7685 Euro Comision Administrare Plus Dobanda Legala-Dobanda Contractuala Credit Europe Bank Considerata Abuziva-Avocat Cuculis

Credit Europe Bank Clauzele Abuzive Anulate De Catre Instanta!

Clauzele Abuzive din contractul de credit vor fi excluse din cadrul graficului de rambursare! Banca obligata sa emita un nou grafic.

Dosar: 8818/300/2018

VASILE CORNEL MARIUS cu dom. ales la SCPA Cuculis şi Asociaţii Reclamant
CREDIT EUROPE BANK ROMANIA SA Pârât

 

Şedinţe

19.07.2018
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 30
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite, în parte, cererea formulată de reclamantul Vasile Cornel Marius, în contradictoriu cu pârâta Credit Europe Bank România SA. Constată caracterul abuziv al clauzei stipulate în art. 5.1 lit. c şi parţial în ceea ce priveşte clauza stipulată la art. 5.2 (sintagma „în funcţie de evoluţia pieţei sau de acordurile încheiate cu parteneri externi şi societăţi de intermediere”) din contractul de credit şi de garanţie nr. …….şi declară nulitatea absolută a acestor clauze.

Obligă pârâta să restituie reclamantului contravaloarea comisionului lunar de administrare (59,58 euro lunar), în cuantum total de 7.685,40 euro, la care se va adăuga dobânda legală calculată de la data achitării fiecărei sume nedatorate cu titlu de comision de administrare, până la data plăţii efective a acestui debit.

Obligă pârâta să emită reclamantului un nou grafic de rambursare a creditului, în sensul eliminării comisionului de administrare.

Obligă pârâta să achite reclamantului suma de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge cererea formulată de reclamant în rest, ca neîntemeiată. Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la prezenta instanţă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19.07.2018.

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000489296&id_inst=300

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Clauze Abuzive  Contract? Completati Formularul De Mai Jos!

 

3 comments to “Credit Europe Bank-Elimare Comision Administrare 7.685,40 Euro Si Clauza Dobanda Contractuala Plus Dobanda Legala-Avocat Cuculis”
  1. buna ziua , am un card de credit si in fiecare luna imi baga dfobanda la , acum am intrebat de ce imi baga dobada si au spus ca nu am rambursat toti bani cheltuiti in termen , dar eu am dat apropae 90% din suma datorata , da rei imi pun dobanda pe toata suma de bani si pe cei care iam platit in termen, am intrebat dece platesc dobanda pentru nistre bani care deja iam platit in termen si au spus ca asa este clauza in contract , si am spus ca eu nu am stiut de aceasta clauza din contract , au zis ca nu este problema lor , cum pot face sa imi scoata aceasta cluza abuziva din contract si sa imi recuperz bani , multumesc

  2. Buna ziua,
    In urma unor ABUZURI ( clauze abuzive COMISION DE RISC si Decizie UNILATERALA de INTRERUPERE NEJUSTIFICATA a unui Angajament de Plata ) practicate de Volsbank SA in contractul de credit pentru nevoi personale cu ipoteca incheiat cu aceasta banca in 2008, am ramas pagubit de banca, prin acest COMISION de Risc, cu suma de 7214,89 CHF.
    Suma totata a creditului a fost ACHITATA INTEGRAL la data de 03.iunie 2019.
    ROG sprijin pentru recuperarea sumei mai sus mentionate.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.