Credit Europe Bank-Elimare Comision Administrare 7.685,40 Euro Si Clauza Dobanda Contractuala Plus Dobanda Legala-Avocat Cuculis

Banca Obligata Sa Emita Nou Grafic De Rambursare Plus Restituirea Sumei de 7685 Euro Comision Administrare Plus Dobanda Legala-Dobanda Contractuala Credit Europe Bank Considerata Abuziva-Avocat Cuculis

Credit Europe Bank Clauzele Abuzive Anulate De Catre Instanta!

Clauzele Abuzive din contractul de credit vor fi excluse din cadrul graficului de rambursare! Banca obligata sa emita un nou grafic.

Dosar: 8818/300/2018

VASILE CORNEL MARIUS cu dom. ales la SCPA Cuculis şi AsociaţiiReclamant
CREDIT EUROPE BANK ROMANIA SAPârât

 

Şedinţe

19.07.2018
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet 30
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite, în parte, cererea formulată de reclamantul Vasile Cornel Marius, în contradictoriu cu pârâta Credit Europe Bank România SA. Constată caracterul abuziv al clauzei stipulate în art. 5.1 lit. c şi parţial în ceea ce priveşte clauza stipulată la art. 5.2 (sintagma „în funcţie de evoluţia pieţei sau de acordurile încheiate cu parteneri externi şi societăţi de intermediere”) din contractul de credit şi de garanţie nr. …….şi declară nulitatea absolută a acestor clauze.

Obligă pârâta să restituie reclamantului contravaloarea comisionului lunar de administrare (59,58 euro lunar), în cuantum total de 7.685,40 euro, la care se va adăuga dobânda legală calculată de la data achitării fiecărei sume nedatorate cu titlu de comision de administrare, până la data plăţii efective a acestui debit.

Obligă pârâta să emită reclamantului un nou grafic de rambursare a creditului, în sensul eliminării comisionului de administrare.

Obligă pârâta să achite reclamantului suma de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge cererea formulată de reclamant în rest, ca neîntemeiată. Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la prezenta instanţă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19.07.2018.

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000489296&id_inst=300

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Clauze Abuzive  Contract? Completati Formularul De Mai Jos!

 

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.